Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Android TV Box

thanasis00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, mparaxir είπε

Στην περιοχη μου υπάρχει για οπτική ινα αλλα το πακετο που δινει η wind ειναι ακριβό 58ευρω το μηνα δεν δινω με τιποτα. 

Κοιτα το ρουτερ υποστηρίζει vdsl διότι ειχα κανει αίτηση για vdsl αλλά τιποτα το ιδιο ταχύτητα με την adsl που εχω τώρα ειχε βγαλει. 

Καλα δεν δίνουν και οτι καλυτερο σε ρουτερ. 

Οταν με το καλο ερθει η οπτικη ινα στις καμπινες στην περιοχη σου θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα...!
Αλλιως ..... υπομονη (ειμαστε και οφ τοπικ!)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, trabakoulas είπε

Καλημέρα παιδιά. Σε αναζήτηση box. Μερικές ερωτήσεις.

Κοιτάζω προς Mi Box S, γιατί δεν θέλω να χάσω χρόνο πολύ για set-up κτλ. Απ'ότι καταλαβαίνω είναι ok σχεδόν out of the box.
Αυτό που κάπου διάβασα είναι ότι δεν υποστηρίζει auto frame switch, που μου φάνηκε περίεργο μιας και το wd tv live που είναι 8ετίας π.χ. το υποστηρίζει κανονικά.
Δηλαδή θα πρέπει να αλλάχτεί manually το hdmi mode ώστε να γίνει match με το framerate του εκάστοτε video για να μην υπάρχουν "κολλήματα";

Επίσης, ενώ πήγαινα για Mi Box S, βλέπω τελευταία έπεσαν στο μάτι μου και τα zidoo.
Το Α5S αξίζει πλέον πιστεύετε; Δεν θα ήθελα να δώσω πάνω από 70-80 γενικά, γι'αυτό δεν κοιτάζω τα πιο ακριβά.
Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σε παρόμοια τιμή;

Τέλος, το Mi Box S παίζει από εξώ σε καλύτερη τιμή κάπου ή από εδώ που είναι στα 70;
Καλύτερη, εννοώ κοντά στα 50 ώστε να έχει κάποιο νόημα η αναμονή
Ευχαριστώ

Από τη στιγμή που δε θες να δώσεις πάνω απο 60-70, δε μπορείς να πας σε zidoo. Σε αυτά το xiaomi είνα από τις πιο safe επιλογές με τα υπέρ (netflix, καλό support) και τα κακά (αδύναμο gaming, έλλειψη LAN) του...

• Thanks 1

Έχει παραγγείλει κανείς από banggood χρησιμοποιώντας το "tariff insurance"? Λέει ότι σε περίπτωση τελωνείου σου επιστρέφει πίσω όσα πλήρωσες σε duties (δασμοί). Το ερώτημά μου είναι αν επιστρέφουν και το ΦΠΑ. Στις πληροφορίες αναφέρει συγκεκριμένα ότι καλύπτει δασμούς και κανένα από τα άλλα fees αλλά δεν αναφέρει τίποτα για ΦΠΑ (VAT). Χλωμό το κόβω να επιστρέφουν το ΦΠΑ αλλά λέω μήπως. Επειδή αν είναι μόνο για τους δασμούς μάλλον δεν έχει νόημα αφού αν κάτσει τελωνείο το πρόβλημα δεν είναι οι δασμοί αλλά ο ΦΠΑ και τα διάφορα τέλη.

Orders with tariff insurance:

If the Customs Agency imposes import duties on an order covered by the tariff insurance, you will receive a refund of any duties you paid.
If the Customs Agency destroys, detains, or returns an order covered by tariff insurance, you will receive a full refund of your order.

The following fees are not included in the tariff:

Processing costs (customs handling fees, courier processing fees, administrative fees, etc.)

11 ώρες πριν, group131 είπε

Από τη στιγμή που δε θες να δώσεις πάνω απο 60-70, δε μπορείς να πας σε zidoo. Σε αυτά το xiaomi είνα από τις πιο safe επιλογές με τα υπέρ (netflix, καλό support) και τα κακά (αδύναμο gaming, έλλειψη LAN) του...

Ευχαριστώ:)
Gaming δεν με ενδιαφέρει καθόλου για το tvbox. Η έλλειψη LAN δεν μου αρέσει είναι η αλήθεια, αλλά θα συμβιβαστώ αναγκαστικά:P
Παίζει έξω πουθενά σε τιμή που να συμφέρει;
Ή το παίρνω από εδώ;

10 ώρες πριν, gat0s814 είπε

και γιατι λενε οτι δεν ειναι?

android εχει το fire tv?

μεταξυ fire tv,roku expess kai mi box s ποιο προτιμας?

41 λεπτά πριν, jimis98 είπε

και γιατι λενε οτι δεν ειναι?

android εχει το fire tv?

μεταξυ fire tv,roku expess kai mi box s ποιο προτιμας?

Δεν ξερω τι λενε και ποιοι λενε αλλα παντως το Amazon λεει αυτο που ειναι! :
https://developer.amazon.com/docs/fire-tv/differences-from-android-tv-development.html
Τωρα , εγω προτιμω καθαρα τις Android συσκευες γιατι ειναι και παραμετροποιησιμες με πολυ υλικο!
Προσωπικα δεν θα επερνα κανενα απο ολα αυτα (για ξεχωριστους λογους το καθενα) !

41 λεπτά πριν, gat0s814 είπε

Δεν ξερω τι λενε και ποιοι λενε αλλα παντως το Amazon λεει αυτο που ειναι! :
https://developer.amazon.com/docs/fire-tv/differences-from-android-tv-development.html
Τωρα , εγω προτιμω καθαρα τις Android συσκευες γιατι ειναι και παραμετροποιησιμες με πολυ υλικο!
Προσωπικα δεν θα επερνα κανενα απο ολα αυτα (για ξεχωριστους λογους το καθενα) !

και προτιμας τα κινεζικα απο αυτα?

1 ώρα πριν, jimis98 είπε

και προτιμας τα κινεζικα απο αυτα?

Φυσικα....!
Το μεγαλυτερο ποσοστο στον κοσμο τετοιες συσκευες χρησιμοποιει για online media streaming διασκεδαση!

11 λεπτά πριν, gat0s814 είπε

Φυσικα....!
Το μεγαλυτερο ποσοστο στον κοσμο τετοιες συσκευες χρησιμοποιει για online media streaming διασκεδαση!

απο πλευρας software kai hardware oμως?

1 ώρα πριν, jimis98 είπε

απο πλευρας software kai hardware oμως?

Δεν εχουν ολα ''μουφα'' λογισμικο!
Σε οποια υπαρχει θεμα με λιγο ψαξιμο στο νετ τα ''διορθωνεις'' !
Υπαρχουν πολλοι οδηγοι που σε βοηθανε και καμποσοι ανθρωποι που τα διορθωνουν και μας τα δινουν ετοιμα.....!

1 ώρα πριν, gat0s814 είπε

Δεν εχουν ολα ''μουφα'' λογισμικο!
Σε οποια υπαρχει θεμα με λιγο ψαξιμο στο νετ τα ''διορθωνεις'' !
Υπαρχουν πολλοι οδηγοι που σε βοηθανε και καμποσοι ανθρωποι που τα διορθωνουν και μας τα δινουν ετοιμα.....!

δηλαδή? δεν είναι καλά τα fire tv kai ta roku?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...