gat0s814 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, mparaxir είπε Καλησπερες παρέλαβα δυο powerlines με ενσύρματο το ενα το σύνδεσα κανονικά εκει που εχω το μόντεμ και το αλλο εκει που εχω το tvbox και το σύνδεσα με καλώδιο ethenet όταν όμως έχω και τον υπολογιστή ανοιχτό μου βγάζει ip conflint καπως ετσι και δεν έχω ίντερνετ στον υπολογιστή ενώ στο tvbox έχω. Δεν θυμάμαι κάποιος είχε αναφέρει πας στο network στο tv box και στο static καποια τιμή αλλάζεις αλλά δεν θυμάμαι ποιο το ip address ;βαζεις στο τέλος ένα μεγαλύτερο νούμερο η στο default gateway ;ΔΕΝ μπορω να θυμηθώ Δεν ειμαι και ο πιο ειδικος αλλα συνηθως ειναι σφαλμα παλιων ρουτερ που μαλλον δεν δουλευει σωστα το DHCP Δοκιμασες , με κουμπομενα και τα δυο στο ρουτερ σου να του κανεις μια επανεκκινηση μηπως διαβασει σωστα τις ip; Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από gat0s814 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosvts7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 26/1/2019 στις 4:09 ΜΜ, nikarag είπε Παιδες καλησπερα, υστερα απο αρκετο ψαξιμο και μελετη στο forum και αφου επεστρεψα εν mibox απλο που ειχα αγορασει προχθες αλλα δεν με βολεψε καθολου, παρηγγειλα απο Banggood το H96 Max X2 Android 8.1 TV Box 4+64GB στα 54 ευρω με κουπονι. Με το που το παραλαμβανω θα πρεπει να κανω καποιες απαραιτητες ενεργεις για να βελτιστοποιηθει ή οχι; Καλημέρα φίλε ..Έχω ακριβώς το ίδιο boxaki 4+64 περίπου δύο βδομάδες !! Αν αφήσεις τον μαμά launcher δεν θα έχεις κάποιο θέμα στη πλοήγηση με το κοντρόλ !! Εγώ έχω αφήσει αυτόν και με έχει βολέψει !! Το kodi θέλει σβήσιμο και ξανά κατέβασμα από το playstore !! Να ξέρεις ότι δεν έχει navigation bar αλλά εγώ κατέβασα αυτό από το Playstore και βολεύτηκα https://play.google.com/store/apps/details?id=nu.nav.bar&hl=el .. Του έχω πάντα μόνιμα συνδεδεμένο εξωτερικό 2,5"500GB και τρέχει απροβλημάτιστα !! Kodi , cyberflix , stremio , youtube vanced , opera, stbemu και mxplayer που χρησιμοποιω σε καθημερινή χρήση και πολλές ώρες δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα θέμα και τα τρέχει όλα απροβλημάτιστα χωρίς να ανεβάζει θερμοκρασίες !! Δεν μου έχει κολλήσει πότε το box μέχρι στιγμής !! Να ξέρεις ότι όταν θα το κλείνεις από το κοντρόλ θα πρέπει να πατάς παρατεταμένα το power button για να το κάνεις απενεργοποίηση αλλιώς μπαίνει σε sleep mode με το στιγμιαίο πάτημα !! ΥΓ. Netflix δεν χρησιμοποιω για να εκφέρω άποψη !! Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από vagosvts7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gat0s814 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επειδη ολο και πιο πολλοι χρησιμοποιουμε τα καινουργια ''μηχανακια'' με Android 8 (S905X2-Y2) και επειδη (τουλαχιστον προς το παρων) δεν εχουν Navigation Bar , Notification Bar και καλους launchers σας εχω καποιες λυσεις που δουλευουν 100% !!! Navigation Bar Notification Bar Παραμετροποιησιμο launcher Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από gat0s814 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikarag Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, vagosvts7 είπε Καλημέρα φίλε ..Έχω ακριβώς το ίδιο boxaki 4+64 περίπου δύο βδομάδες !! Αν αφήσεις τον μαμά launcher δεν θα έχεις κάποιο θέμα στη πλοήγηση με το κοντρόλ !! Εγώ έχω αφήσει αυτόν και με έχει βολέψει !! Το kodi θέλει σβήσιμο και ξανά κατέβασμα από το playstore !! Να ξέρεις ότι δεν έχει navigation bar αλλά εγώ κατέβασα αυτό από το Playstore και βολεύτηκα https://play.google.com/store/apps/details?id=nu.nav.bar&hl=el .. Του έχω πάντα μόνιμα συνδεδεμένο εξωτερικό 2,5"500GB και τρέχει απροβλημάτιστα !! Kodi , cyberflix , stremio , youtube vanced , opera, stbemu και mxplayer που χρησιμοποιω σε καθημερινή χρήση και πολλές ώρες δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα θέμα και τα τρέχει όλα απροβλημάτιστα χωρίς να ανεβάζει θερμοκρασίες !! Δεν μου έχει κολλήσει πότε το box μέχρι στιγμής !! Να ξέρεις ότι όταν θα το κλείνεις από το κοντρόλ θα πρέπει να πατάς παρατεταμένα το power button για να το κάνεις απενεργοποίηση αλλιώς μπαίνει σε sleep mode με το στιγμιαίο πάτημα !! ΥΓ. Netflix δεν χρησιμοποιω για να εκφέρω άποψη !! Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου... Η αληθεια ειναι οτι ειμαι καινουργιος στο χωρο και δεν πολυκαταλαβαινω ορισμενα θεματα στα οποια αναφερεσαι. Για παραδειγμα τι ειναι ο launcher ή τι ειναι και που χρησιμεύσουν τα cyberflix , stremio , opera, stbemu και mxplayer; Υπαρχει καποιο site για να μπορεσω να ενημερωθω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosvts7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, nikarag είπε Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου... Η αληθεια ειναι οτι ειμαι καινουργιος στο χωρο και δεν πολυκαταλαβαινω ορισμενα θεματα στα οποια αναφερεσαι. Για παραδειγμα τι ειναι ο launcher ή τι ειναι και που χρησιμεύσουν τα cyberflix , stremio , opera, stbemu και mxplayer; Υπαρχει καποιο site για να μπορεσω να ενημερωθω; Launcher είναι το γραφικό περιβάλλον.. Το cyberflix και stremio είναι εφαρμογές για ταινίες και σειρές .. Ο Opera είναι browser, ο mxplayer είναι media player και το stbemu είναι για να βλέπεις iptv .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikarag Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε Launcher είναι το γραφικό περιβάλλον.. Το cyberflix και stremio είναι εφαρμογές για ταινίες και σειρές .. Ο Opera είναι browser, ο mxplayer είναι media player και το stbemu είναι για να βλέπεις iptv .. και να υποθεσω οτι ολα αυτα βρισκονται και κατεβαινουν απο το play store; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, nikarag είπε και να υποθεσω οτι ολα αυτα βρισκονται και κατεβαινουν απο το play store; Όχι απαραίτητα. Κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες εφαρμογές εναντιώνονται στα συμφέροντα της google, οπότε δεν τις διαθέτει στο play. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Υπάρχει κανένα ενδιαφέρον IPTV playlist δωρεάν. Βλέπω παίζει πολύ stbemu και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ να δω τί είναι αυτό κλπ. Δεν με ενδιαφέρει να πληρώσω για να έχω τα ... σπασμένα. Υπάρχει καμιά λίστα με δωρεάν και αξιόπιστα κανάλια? Thanks... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikarag Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, turbat0s είπε Όχι απαραίτητα. Κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες εφαρμογές εναντιώνονται στα συμφέροντα της google, οπότε δεν τις διαθέτει στο play. Το cyberflix μοιαζει με το kodi; και με ελληνικους υπότιτλους τι γινεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mparaxir Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, gat0s814 είπε Δεν ειμαι και ο πιο ειδικος αλλα συνηθως ειναι σφαλμα παλιων ρουτερ που μαλλον δεν δουλευει σωστα το DHCP Δοκιμασες , με κουμπομενα και τα δυο στο ρουτερ σου να του κανεις μια επανεκκινηση μηπως διαβασει σωστα τις ip; δυστηχως ειναι παλιο ρουτερ αυτο που εδινε η wind το zte ενταξει αλλαξα στο ip adrees το τελευταιο ψηφιο εβαλα ενα μεγαλυτερο. πλακα πλακα επειδη ειναι παλιο το ρουτερ εχεις κατι να μου προτεινεις?να ειναι ευκολο στο setup και ευκολο στο να βαλω static για να ανοιξω πορτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosvts7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, JimGer είπε Υπάρχει κανένα ενδιαφέρον IPTV playlist δωρεάν. Βλέπω παίζει πολύ stbemu και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ να δω τί είναι αυτό κλπ. Δεν με ενδιαφέρει να πληρώσω για να έχω τα ... σπασμένα. Υπάρχει καμιά λίστα με δωρεάν και αξιόπιστα κανάλια? Thanks... Δωρεάν αν βρεις μέσω Kodi από κάποιο Build έτοιμο ή από κάποια addons αν τα περάσεις χειροκίνητα .. Αλλά για τα γνωστά συνδρομητικά Ελληνικά δύσκολο να βρεις κάτι σε free να έχει και διάρκεια.. 2 ώρες πριν, nikarag είπε Το cyberflix μοιαζει με το kodi; και με ελληνικους υπότιτλους τι γινεται; Είναι όπως τα popcorn, terrarium tv κτλ αν γνώριζες .. Εννοείτε ότι έχουν Ελληνικούς υπότιτλους.. Το stremio και το kodi θα τα βρεις στο playstore.. Τα υπόλοιπα θέλουν ψάξιμο να τα βρεις σε αρχεία .apk και να τα κάνεις εγκατάσταση.. cyberflix, Beetv, dream tv, titanium tv κτλ είναι εκτός playstore.. Από εκεί και πέρα κάνε αναζήτηση στο google να μπεις στο νόημα.. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από vagosvts7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 2 hours ago, vagosvts7 said: Δωρεάν αν βρεις μέσω Kodi από κάποιο Build έτοιμο ή από κάποια addons αν τα περάσεις χειροκίνητα .. Αλλά για τα γνωστά συνδρομητικά Ελληνικά δύσκολο να βρεις κάτι σε free να έχει και διάρκεια.. Thanks, το υποθέτω αυτό. Απλά είπα να ρωτήσω. Ευτυχώς δεν με ενδιαφέρει και πολύ (καθόλου) η τηλεόραση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gat0s814 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, mparaxir είπε δυστηχως ειναι παλιο ρουτερ αυτο που εδινε η wind το zte ενταξει αλλαξα στο ip adrees το τελευταιο ψηφιο εβαλα ενα μεγαλυτερο. πλακα πλακα επειδη ειναι παλιο το ρουτερ εχεις κατι να μου προτεινεις?να ειναι ευκολο στο setup και ευκολο στο να βαλω static για να ανοιξω πορτες Χοντρα χοντρα κατι με VDSL προδιαγραφες , GIGABIT LAN & εξωτερικες κεραιες ! Κατι δηλαδη πανω απο 70 euro !!! Οποτε.....αν σκοπευεις καποια στιγμη να πας σε μεγαλυτερες ταχυτητες (αν υπαρχουν στην περιοχη σου η αν ερθουν προσεχως) να περιμενεις για τα καινουργια vdsl modem ρουτερ που θα δωσουν δωρεαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mparaxir Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στην περιοχη μου υπάρχει για οπτική ινα αλλα το πακετο που δινει η wind ειναι ακριβό 58ευρω το μηνα δεν δινω με τιποτα. Κοιτα το ρουτερ υποστηρίζει vdsl διότι ειχα κανει αίτηση για vdsl αλλά τιποτα το ιδιο ταχύτητα με την adsl που εχω τώρα ειχε βγαλει. Καλα δεν δίνουν και οτι καλυτερο σε ρουτερ. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από mparaxir Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trabakoulas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα παιδιά. Σε αναζήτηση box. Μερικές ερωτήσεις. Κοιτάζω προς Mi Box S, γιατί δεν θέλω να χάσω χρόνο πολύ για set-up κτλ. Απ'ότι καταλαβαίνω είναι ok σχεδόν out of the box. Αυτό που κάπου διάβασα είναι ότι δεν υποστηρίζει auto frame switch, που μου φάνηκε περίεργο μιας και το wd tv live που είναι 8ετίας π.χ. το υποστηρίζει κανονικά. Δηλαδή θα πρέπει να αλλάχτεί manually το hdmi mode ώστε να γίνει match με το framerate του εκάστοτε video για να μην υπάρχουν "κολλήματα"; Επίσης, ενώ πήγαινα για Mi Box S, βλέπω τελευταία έπεσαν στο μάτι μου και τα zidoo. Το Α5S αξίζει πλέον πιστεύετε; Δεν θα ήθελα να δώσω πάνω από 70-80 γενικά, γι'αυτό δεν κοιτάζω τα πιο ακριβά. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σε παρόμοια τιμή; Τέλος, το Mi Box S παίζει από εξώ σε καλύτερη τιμή κάπου ή από εδώ που είναι στα 70; Καλύτερη, εννοώ κοντά στα 50 ώστε να έχει κάποιο νόημα η αναμονή Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα