Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Android TV Box

thanasis00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το FireTV είναι πολύ καλή περίπτωση αλλά, όπως γίνεται και με τις περισσότερες συσκευές της Amazon, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως να το φέρεις Ελλάδα (και μάλιστα σε λογική τιμή).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

18 ώρες πριν, jimis98 είπε

τι διαφορά έχει με το στικακι?

Οπως λεει και στη σελιδα:

Question:

What is the difference between this & a fire stick?

This one plays in Ultra HD 4k whereas the other only does up to 1080p.

If you don't have a 4k TV and good internet just get the other one.

1 ώρα πριν, dakangr είπε

Οπως λεει και στη σελιδα:

Question:

What is the difference between this & a fire stick?

This one plays in Ultra HD 4k whereas the other only does up to 1080p.

If you don't have a 4k TV and good internet just get the other one.

και το xiaomi se 4k παιζει

4 λεπτά πριν, jimis98 είπε

και το xiaomi se 4k παιζει

Ασχετο αυτο, το στικακι fire tv σε σχεση με το αλλο δεν ρωτουσες τι διαφορά έχουν;

2 ώρες πριν, dakangr είπε

Ασχετο αυτο, το στικακι fire tv σε σχεση με το αλλο δεν ρωτουσες τι διαφορά έχουν;

ναι αλλά και μετά σαν εναλλακτική το xiaomi

Σημερα παρελαβα ενα meecol m8s pro υστερα απο πολυ διαβασμα αλλα εχω καποιες αποριες.Το meecol ηρθε με firmware M8S PRO-userdebug 7.1.2 NHG47L 20180412.194117.v0213. Tο θεμα ειναι οτι το περιβαλλον ειναι android tv ιδιο σαν την nexus rom.Ετσι πρεπει να ειναι η ηρθε με καμια custom rom?Εχω απορια γιατι εκτος που ειναι πολυ γρηγορο και δεν εχει πολλες εφαρμογες φορτωμενες  σε review στο youtube βλεπω οτι εχει αλλο launcher με ασπρο backround.

7 λεπτά πριν, sifario είπε

Σημερα παρελαβα ενα meecol m8s pro υστερα απο πολυ διαβασμα αλλα εχω καποιες αποριες.Το meecol ηρθε με firmware M8S PRO-userdebug 7.1.2 NHG47L 20180412.194117.v0213. Tο θεμα ειναι οτι το περιβαλλον ειναι android tv ιδιο σαν την nexus rom.Ετσι πρεπει να ειναι η ηρθε με καμια custom rom?Εχω απορια γιατι εκτος που ειναι πολυ γρηγορο και δεν εχει πολλες εφαρμογες φορτωμενες  σε review στο youtube βλεπω οτι εχει αλλο launcher με ασπρο backround.

Eχει νομίζω αναφερθεί ξανά ότι τα τελευταία κομμάτια έρχονται με android tv εν αντιθέσει με αυτό που έχω εγώ από τον σεπτέμβριο του 17 που είναι με ΄΄pure android ΄΄ ρομ

Μόλις τώρα, paiktaras69 είπε

Eχει νομίζω αναφερθεί ξανά ότι τα τελευταία κομμάτια έρχονται με android tv εν αντιθέσει με αυτό που έχω εγώ από τον σεπτέμβριο του 17 που είναι με ΄΄pure android ΄΄ ρομ

ευχαριστω φιλε η 1 φωτο ειναι απο το δικο μου

46809275122_9491f0baed.jpgIMG_20190124_162900 by Kostas Sifis, on Flickr

46809272772_d8fbf2e1bb_n.jpgmaxresdefault by Kostas Sifis, on Flickr

2 λεπτά πριν, sifario είπε

ευχαριστω φιλε η 1 φωτο ειναι απο το δικο μου

46809275122_9491f0baed.jpgIMG_20190124_162900 by Kostas Sifis, on Flickr

46809272772_d8fbf2e1bb_n.jpgmaxresdefault by Kostas Sifis, on Flickr

ναι, έτσι ήταν το δικό μου ( σαν της 2ης φωτό ) 

Θελω να ρωτησω τα σχολια που διαβαζα οτι καλο ειναι να αλλαξουμε λειτουργικο στο meecol m8s δηλαδη την nexus rom αναφερονται στα κομματια που δεν ερχονται με android tv?Θελω να πω λιγο που το δουλεψα ειναι πολυ γρηγορο θα εχει διαφορες με την nexus rom?

6 λεπτά πριν, sifario είπε

Θελω να ρωτησω τα σχολια που διαβαζα οτι καλο ειναι να αλλαξουμε λειτουργικο στο meecol m8s δηλαδη την nexus rom αναφερονται στα κομματια που δεν ερχονται με android tv?Θελω να πω λιγο που το δουλεψα ειναι πολυ γρηγορο θα εχει διαφορες με την nexus rom?

ναι , ο isay αν θυμάμαι καλά έκανε αυτή την πρόταση. Βέβαια εγώ είχα ενστάσεις γιατί το μόνο που με ενοχλούσε ήταν ότι δεν μπορούσα να αλλάξω launcher , τελικά το ρούταρα και έσβησα τον default launcher και πέρασα τον Nova . Κατά τα άλλα η ρομ η μη atv ήταν και είναι πολύ σταθερή, ποτε΄δεν αντιμετώπισα θέματα και ποτέ αν και μπήκα στον πειρασμό δεν έκανα αναβάθμιση, το τελευταίο γιατί τελικά το ξερούταρα και μου δουλεύουν εδώ και καιρό άψογα nova και cosmote go , φοβάμαι ότι με τυχόν αναβάθμιση θα μπλέξω με τα 2 go , ιδίως με το nova 

Σε Tanix TX3 mini 2/16 είναι λογικό να κάνει σπασίματα video 1080 από USB stick στον MX player, ή κάνω κάτι λάθος; Το ίδιο αρχείο στον player της τηλεόρασης παίζει χωρίς σπασίματα. Έχω δοκιμάσει και καλό επώνυμο καλώδιο HDMI.

4 ώρες πριν, dakangr είπε

αρα μεταξυ του φλασακι και του αλλου προτιμας το αλλο?

6 ώρες πριν, Bennito είπε

Σε Tanix TX3 mini 2/16 είναι λογικό να κάνει σπασίματα video 1080 από USB stick στον MX player, ή κάνω κάτι λάθος; Το ίδιο αρχείο στον player της τηλεόρασης παίζει χωρίς σπασίματα. Έχω δοκιμάσει και καλό επώνυμο καλώδιο HDMI.

Ναι!
Ο επεξεργαστης του δεν ειναι και οτι καλυτερο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...