Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονία κοιταω το θέμα και εχω μπερδευτεί λίγο στην επιλογή για ενα android box με ταβανι τα 100 ευρώ.
ημουν αναμεσα στο :

Tronsmart Vega S95 Telos Amlogic S905 3D Blu-ray 

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Vega-S95-Telos-Amlogic-S905-TV-Box-4K-2G-16G-AC-WIFI-Gigabit-LAN-SATA-Bluetooth4-0-XBMC-H-265-Miracast-OTA-359700.html

Tronsmart MXIII Plus Android 5.1

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-MXIII-Android-4-4-2-TV-Box-Amlogic-S802-Quad-Core-2G-8G-HDMI-BT4-0-2-4G-5G-802-11a-b-g-n-LAN-XBMC-OTG--UK-Plug-349164.html

Η χρήση μου θελω να ειναι γενική kodi,web broswing gaming (playstore) συνδεση κινητου μεσω dlna 

θελω να υπαρχει υποστιρηξη 3d και να μπορω να βαζω ταινιες μεσω μtorrent και subloader.

Εχω παρατηρήσει οτι τα tronsmart δεν τα προτείνετε μπορειίε λοιπον να μου δωσετε τα φωτα σας για να μην κανω καμια λαθος αγορά?

πχ κανενα  MXIII-G η κανενα minix εστω και με win8 θα με κάλειπτε?

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια αν μπορεσει να απαντησει καποιος! εχω παρει ηδη την τηλεόραση και περιμένω να κανω αγορά το smart box!

Εχει κανεις απο εσας αυτο αυτα εδω?

Tronsmart Orion R68 Meta Android 5.1

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Orion-R68-Meta-Android-5-1-4K-TV-Box-Rockchip-R3368-Octa-Core-2G-16G-IEEE-802-11a-b-g-n-mimo-2-4G-5G-LAN-BT4-0-348376.html

Tronsmart Vega S95 Telos

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Vega-S95-Telos-Amlogic-S905-TV-Box-4K-2G-16G-AC-WIFI-Gigabit-LAN-SATA-Bluetooth4-0-XBMC-H-265-Miracast-OTA-359700.html

το εινα ειναι με 64bit προφανώς θα ειναι και γρηγορότερο τι προτείνεται εσεις? ειναι και τα δυο στην ιδια τιμή!

• Like 1
Δημοσ.

Hello μόλις παρέλαβα από κίνα το m8s το οποίο δουλεύει μια χαρά. Θα ήθελα όμως αν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει με το σετάρισμα του Kodi.

Η συσκευή είναι fully loaded και είναι και ρουταρισμένο. Παρόλα αυτά το kodi δεν παίζει ταινίες με stream. Είναι γεμάτο με ένα σωρό add ons για ταινίες και σειρές. Γίνεται να λειτουργίσει το streaming ταινιών από αυτά τα add ons στην Ελλάδα;   Τα περισσότερα  φορτώνουν και σε αφήνουν να μπεις στους καταλόγους τους και να επιλέξεις ταινία αλλά τελικά βγάζουν μήνυμα πως δεν υπαρχει streaming source. Υπάρχει μήπως κάποια ρύθμιση που δεν γνωρίζω εγώ; παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει σχετικά να με ενημερώσει 

κάποια live tv παίζουν κανονικά όπως το αμερικάνικο φοξ για παράδειγμα αλλά δεν λειτουργεί κανένα από τα add ons για  streaming ταινιών δηλαδή να δείς ταινία χωρίς να την κατεβάσεις 

Δημοσ.

παιδια με το m8s το οποίο παρέλαβα μόλις σήμερα και έβαλα να δω με στικάκι μια ταινια με υπότιτλους,τους ελληνικούς υπότιτλους μου τους έβγαζε αλλαμπουρνέζικα,

μήπως ξέρει κανείς ποιά ρύθμιση πρέπει να κάνω για παίζουν οι υπότιτλοι κανονικά???

παιδια με το m8s το οποίο παρέλαβα μόλις σήμερα και έβαλα να δω με στικάκι μια ταινια με υπότιτλους,τους ελληνικούς υπότιτλους μου τους έβγαζε αλλαμπουρνέζικα,

μήπως ξέρει κανείς ποιά ρύθμιση πρέπει να κάνω για παίζουν οι υπότιτλοι κανονικά???

παιδια απαντάει κανείς εδω ή εκλεισε το θέμα?

Δημοσ.

παιδια απαντάει κανείς εδω ή εκλεισε το θέμα?

Με ποιον player έτρεξες το βίντεο?

Δημοσ.

...και με τον kodi και με το movie player και με εναν αλλον,επειδή ειμαι εκτος τωρα δεν θυμάμαι πως τον έλεγαν,αλλα οι δυο δεν τους εβλεπαν καθόλου τους υπότιτλους.

Δημοσ.

δοκίμασε να αλλάξεις κωδικοποίηση στο .srt αρχείο των υπότιτλων από ένα notepad, 

από unicode σε utf ή και ανάποδα, μέχρι να ταιριάξει.

Και μην βιάζεσαι να σου απαντήσουν, φόρουμ είναι, όχι υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών.

Άσε που γράφεις και σε λάθος θέμα.

Δημοσ.

δοκίμασε να αλλάξεις κωδικοποίηση στο .srt αρχείο των υπότιτλων από ένα notepad, 

από unicode σε utf ή και ανάποδα, μέχρι να ταιριάξει.

Και μην βιάζεσαι να σου απαντήσουν, φόρουμ είναι, όχι υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών.

Άσε που γράφεις και σε λάθος θέμα.

Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντησή σου,αν και δεν μπόρεσα να το κάνω αυτό που λες.

Το θέμα εδω ειναι επιλογή ANDROID TV BOX,είναι κακό δηλ.αυτός που θα επιλέξει να αγοράσει την συσκευή που αγόρασα εγω,να ξέρει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αυτό στο οποίο αναφέρθηκα παραπάνω?

Αν σε κούρασα σου ζητώ συγνώμη παντώς.

Δημοσ.

...και με τον kodi και με το movie player και με εναν αλλον,επειδή ειμαι εκτος τωρα δεν θυμάμαι πως τον έλεγαν,αλλα οι δυο δεν τους εβλεπαν καθόλου τους υπότιτλους.

Βάλε στο kodi από τις ρυθμίσεις Greek (Windows) και θα σου εμφανίζονται κανονικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...