isay Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, IT chef είπε Καλημέρα σε όλους. Παρηγγειλα ενα mi box 3,και μου εστειλαν την εκδοση telebee,που ειναι στα κορεατικα και μετα το setup. Ζητάει να επισκεφτώ ενα κορεατικο σαιτ με ενα pin,και κολλάει σε ένα τύπου loading screen. Ξέρει κανεις τι παίζει,και που κατέβαζω την eu rom,γιατί το φορουμ τηςxiaomi οδηγεί σε ένα ρουμάνικο cloud site. ό,τι να ναι δηλαδή. Απο που το αγόρασες; Πες το μην αγοράσουν και αλλοι και εχουν τα μπλεξίματα σου. Αν ειναι απο ελληνικο μαγαζι, πηγαινε το να το φτιάξουν αυτοι απευθειας. Αν σε βάζει στην αρχική οθονη, προσπαθησε να αλλαξεις τη γλώσσα. Βρες το εικονιδιο με τις ρυθμισεις και μετα τη γη (δες παρακατω εικονα)
gat0s814 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, IT chef είπε Καλημέρα σε όλους. Παρηγγειλα ενα mi box 3,και μου εστειλαν την εκδοση telebee,που ειναι στα κορεατικα και μετα το setup. Ζητάει να επισκεφτώ ενα κορεατικο σαιτ με ενα pin,και κολλάει σε ένα τύπου loading screen. Ξέρει κανεις τι παίζει,και που κατέβαζω την eu rom,γιατί το φορουμ τηςxiaomi οδηγεί σε ένα ρουμάνικο cloud site. ό,τι να ναι δηλαδή. Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Δεν το εχω το μποξακι , αλλα ξερω οτι θελει προσοχη με τις εκδοσεις του! Γεια παραδειγμα......... : http://en.miui.com/thread-323779-1-1.html Καλη τυχη!
rakeesh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω ένα meccol kIII pro. Σήμερα διαπίστωσα οτι οποτε προσπαθω να δω οποιαδήποτε σειρα στο netflix, αφού τη φορτώσει, μου βγάζει μήνυμα "this title is not available to watch instantly, ... tq-pb-103). ¨εχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από rakeesh
paiktaras69 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, rakeesh είπε Έχω ένα meccol kIII pro. Σήμερα διαπίστωσα οτι οποτε προσπαθω να δω οποιαδήποτε σειρα στο netflix, αφού τη φορτώσει, μου βγάζει μήνυμα "this title is not available to watch instantly, ... tq-pb-103). ¨εχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Όλος ο κόσμος
Nighthunter Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Ψάχνω ένα boxάκι για να αναβαθμίσω το υπάρχον και θέλω οπωσδήποτε θύρα ethernet gigabit. Βλέπω προ καιρού το Xiaomi Mi Box S και μου κινεί το ενδιαφέρον αλλά γρήγορα βλέπω και σε φωτό αλλά και σε reviews ότι δεν υπάρχει καν θύρα οπότε το προσπερνάω. Χθες το βλέπω σε flash sale στο gearbest (εδώ) και ξαναμπαίνω να το τσεκάρω... Αρχικά βλέπω στα specs ότι υπάρχει rj45 και μάλιστα 1000άρα... μετά βλέπω στο faq ότι... δεν έχει... και μετά στο q&a ότι τελικά... ΕΧΕΙ!!! Δηλαδή έλεος... Το έχει κανείς να μας πει σίγουρα;
isay Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Nighthunter είπε Ψάχνω ένα boxάκι για να αναβαθμίσω το υπάρχον και θέλω οπωσδήποτε θύρα ethernet gigabit. Βλέπω προ καιρού το Xiaomi Mi Box S και μου κινεί το ενδιαφέρον αλλά γρήγορα βλέπω και σε φωτό αλλά και σε reviews ότι δεν υπάρχει καν θύρα οπότε το προσπερνάω. Χθες το βλέπω σε flash sale στο gearbest (εδώ) και ξαναμπαίνω να το τσεκάρω... Αρχικά βλέπω στα specs ότι υπάρχει rj45 και μάλιστα 1000άρα... μετά βλέπω στο faq ότι... δεν έχει... και μετά στο q&a ότι τελικά... ΕΧΕΙ!!! Δηλαδή έλεος... Το έχει κανείς να μας πει σίγουρα; ΔΕΝ εχει. Σιγουράκι. -> https://www.mi.com/us/mi-box-s/specs/ 1
Nighthunter Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε δεν έχει ethernet ,1000% 12 λεπτά πριν, isay είπε ΔΕΝ εχει. Σιγουράκι. -> https://www.mi.com/us/mi-box-s/specs/ Thanks, αυτό φαντάστηκα αλλά δεν παίζονται οι άνθρωποι... Υπάρχει κάτι καλό με gigabit σε αυτή την κατηγορία τιμής; (πάντα με 4κ + hdr)
paiktaras69 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Nighthunter είπε Thanks, αυτό φαντάστηκα αλλά δεν παίζονται οι άνθρωποι... Υπάρχει κάτι καλό με gigabit σε αυτή την κατηγορία τιμής; (πάντα με 4κ + hdr) για δες το gs1 , είναι 1000αρι σίγουρα 1
IT chef Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 15 hours ago, isay said: Απο που το αγόρασες; Πες το μην αγοράσουν και αλλοι και εχουν τα μπλεξίματα σου. Αν ειναι απο ελληνικο μαγαζι, πηγαινε το να το φτιάξουν αυτοι απευθειας. Αν σε βάζει στην αρχική οθονη, προσπαθησε να αλλαξεις τη γλώσσα. Βρες το εικονιδιο με τις ρυθμισεις και μετα τη γη (δες παρακατω εικονα) aliexpress,έχω ανοίξει ήδη dispute με τον μαλάκα. Η γλώσσα αλλάχτηκε,το μενού όχι. Πως του κάνω hard reset,γιατί το πίσω και το οκ μαζί δε δουλεύουν; 14 hours ago, gat0s814 said: Δεν το εχω το μποξακι , αλλα ξερω οτι θελει προσοχη με τις εκδοσεις του! Γεια παραδειγμα......... : http://en.miui.com/thread-323779-1-1.html Καλη τυχη! Αυτο είναιτο σάιτ με το ρουμάνικο λινκ. Καταφερα και γράφτηκα στο yandex disk.αλλα στο online storage μου δεν υπάρχει το .zip Εγώ πρόσεξα τι παρήγγειλα,αυτός πρόσεξε να στείλει την φθηνη κορεατικη έκδοση με το bloatware. Που βρίσκω τη ρομ όμως;
rakeesh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, paiktaras69 είπε Όλος ο κόσμος οπότε τι κάνουμε? υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί ή πάμε για άλλο tv box?
isay Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, rakeesh είπε οπότε τι κάνουμε? υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί ή πάμε για άλλο tv box? Κανεις δεν ξερει να σου πει ακομα. Κάνεις υπομονη, εκτος αν βιάζεσαι πάρα πολύ οποτε αγορασε αλλο box
DOR1K1N Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Παραγγειλα το Mecool KM9,αναμονή κάποιες μερες για εντυπώσεις
gat0s814 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, IT chef είπε aliexpress,έχω ανοίξει ήδη dispute με τον μαλάκα. Η γλώσσα αλλάχτηκε,το μενού όχι. Πως του κάνω hard reset,γιατί το πίσω και το οκ μαζί δε δουλεύουν; Αυτο είναιτο σάιτ με το ρουμάνικο λινκ. Καταφερα και γράφτηκα στο yandex disk.αλλα στο online storage μου δεν υπάρχει το .zip Εγώ πρόσεξα τι παρήγγειλα,αυτός πρόσεξε να στείλει την φθηνη κορεατικη έκδοση με το bloatware. Που βρίσκω τη ρομ όμως; Λοιπον, αν μιλαμε για το yandex ειναι ρωσικο (δεν βλεπω κατι αλλο σχετικο με λινκ που λες...) Τωρα για το μποξακι , καπου πρεπει να λεει την βερζιον του λογικα.... Α , και το ρισετ ειναι καποιος συνδιασμος κουμπιων : https://www.youtube.com/watch?v=_mS8ZmTOE8U Παντως ισως και ο πωλητης , αν τον επιμεινεις να ψαξει να σου δωσει την σωστη ιντερνασιοναλ βερσιον! Καλη τυχη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα