vjshadow Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, gat0s814 είπε Δοκιμασε αλλη θυρα HDMI , αλλο καλωδιο HDMI η κοιτα και λιγο τις αναλυσεις του tv box ! Δοκίμασα με άλλο καλώδιο σε άλλη θύρα. Άλλαξα αναλύσεις και επειδή δεν άλλαξε κάτι το άφησα στο αυτόματο (1920x1080i 60 Hz). Καμία άλλη ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 57 λεπτά πριν, mpampis81 είπε Ψάχνω ένα φθηνό box για να παίζει Netflix να παίζει HD κ είμαι ανάμεσα σε αυτά https://www.ebay.com/itm/MECOOL-M8S-PRO-W-ATV-Smart-Android-TV-7-1-TV-Box-Voice-Control-Intelligent-L3G5/113227781330?epid=15024274679&hash=item1a5ce6d4d2:g:mG0AAOSwGeFbh8sG&redirect=mobile ή αυτό https://www.ebay.com/itm/Amazon-Fire-TV-Stick-with-Alexa-Voice-Remote-2nd-Gen-Streaming-Media-Player/254007221919?epid=24024800518&hash=item3b24029e9f:g:OZ8AAOSw8L5cAphX&redirect=mobile Θα κάνει δουλειά; Ευχαριστώ να παρεις το πρωτο MECOOL αλλα με 2 γιγα ραμ και 16 ρομ αυτο που βαζεις ειναι με 1 γιγα ραμ και 8 ρομ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gat0s814 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, vjshadow είπε Δοκίμασα με άλλο καλώδιο σε άλλη θύρα. Άλλαξα αναλύσεις και επειδή δεν άλλαξε κάτι το άφησα στο αυτόματο (1920x1080i 60 Hz). Καμία άλλη ιδέα; Χμμ..... Εχεις μηπως αλλη τηλεοραση να το δοκιμασεις; Ισως να βοηθουσε και ενα factory reset , αλλα μετα φτου και απο την αρχη...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpampis81 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 40 λεπτά πριν, mples είπε να παρεις το πρωτο MECOOL αλλα με 2 γιγα ραμ και 16 ρομ αυτο που βαζεις ειναι με 1 γιγα ραμ και 8 ρομ Αυτό εννοείς φίλε σωστά https://m.geekbuying.com/item/MECOOL-M8S-PRO-W-Android-7-1-S905W-2GB-16GB-TV-Box-391908.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, mpampis81 είπε Αυτό εννοείς φίλε σωστά https://m.geekbuying.com/item/MECOOL-M8S-PRO-W-Android-7-1-S905W-2GB-16GB-TV-Box-391908.html ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpampis81 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, mples είπε ναι Άσχετο αλλά αν επιλέξω αποστολή μέσω Ευρωπαϊκού κράτους θα έρθει χωρίς έξτρα χρέωση ή ρισκο είναι πάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, gat0s814 είπε Δοκιμασε απο τα settings να πας στον browser και εκει κανε ενα καθαρισμο ολων των data! 3 ώρες πριν, isay είπε Υποθεση: Κάποια εφαρμογή ή κάποια ιστοσελίδα ζητά να ανοιξει διαφήμιση, αλλα επειδή εχεις adblocker δεν εμφανιζεται η διαφήμιση και μένει μονο η λευκή σελίδα. η σελίδα ήταν μία με ονομασία newstarads.afu λογικά κάποιο σκουπίδι, καθάρισα τα πάντα από τον browser , βρήκα και μία κουφή εφαρμογή χωρίς ονομασία στην λίστα, την έσβησα και αυτή, τέλος πέρασα και 360 apk και έσβησα κάποια υποπτα που βρήκε και τώρα φαίνεται να λειτουργεί κανονικά.....για να δούμε...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas1966 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mpampis81 είπε Άσχετο αλλά αν επιλέξω αποστολή μέσω Ευρωπαϊκού κράτους θα έρθει χωρίς έξτρα χρέωση ή ρισκο είναι πάλι... Απο geekbuying ιταλιας στα 37,50€ παρελαβα προ ημερων το m8s pro w. Παρήγγειλα Κυριακη βραδυ, ήρθε στα χέρια μου σε 4 μέρες(πέμπτη) με πάσα της Dhl στη speedex. Είμαι υπερευχαριστημένος από την όλη διαδικασία όπως και από το μποξάκι. Για λεπτομέρειες δες πρόσφατες αναρτήσεις μου στο παρόν θέμα. Να προσθέσω δυό ακόμα δεδομένα χρήσης: α) χρησιμοποιώ και τα 2 usb του με διπλό ανεμιστηράκι εμπορίου στο πρώτο και usb hub στο δευτερο όπου συνδεσα 3 usb sticks και τον αντάπτορα του airmouse. Και τα 5 τροφοδοτούνται άνετα και αβασάνιστα από το μποξάκι. β) Σχετικά με την ερώτηση του isay. Το κλείνω όπως μου είπες και δεν ξαναπαρουσίασε πρόβλημα, διακόπτει το ρεύμα στις θύρες. Και κάτι τελευταίο. Έπειτα από σχεδόν καθημερινή χρήση των m8s pro 8 πυρήνων s912,ddr4, 3gb ram με σύνδεση ethernet και καρφωτή ip και m8s w των 4 πυρήνων 905 σε συνδεση wifi,2gb ram ddr3 έχω να πω το εξής: Δηλώνω κατηγορηματικά ότι το θεωρητικό 5-0 στα χαρτιά (8cpu,s912,ethernet,3gb,ddr4) γίνεται 0-0 στην πράξη σε kodi και utilities. Κι αυτό γιατί οι android εφαρμογές είναι παιδική χαρά, βγαίνουν άνετα με τα χαρακτηριστικά του βενιαμίν της οικογενείας mecool. Επιτέλους ας σταματήσει ο μύθος του μαξιμαλισμού. Μα πόσους πυρήνες θέλουμε για να στριμάρουν μια ταινία; Μα πόσα ξυραφάκια θέλουμε για να ξυριστούμε; Μου θύμισε λίγο τα ξυραφακια gilette που ολο προσθετουν...upgrade στο upgrade, τους φορτωσε το fusion με 5 λεπίδες. Δεν πειράζει, αυτές ειναι για τα προβατα, κυριολεκτικα και μεταφορικά. Εγώ ξυριζόμουνα με 2, μάλλον με καταλάβανε, απόσυραν τα sensor, μου πήραν ρεβανς δηλαδή, τους έκανα το 2-1 δινοντας 30€ για ξυριστική και το μάρκετιγκ δεν περνάει σε μένα, σόρρυ ξώκειλα απ το overdrive, η φυγόκεντρος... Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από kostas1966 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 πλήρωσες τελωνείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas1966 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, jimis98 είπε πλήρωσες τελωνείο? Σε μόλις 4 μέρες θα προλάβαινε να γίνει και η διαδικασία του εκτελωνισμού; τους τόχεις; Όχι. Ήρθε από Ιταλία γαρ. Εναλλακτικά θα μπορούσα να γλυτώσω 8€ αν το έπαιρνα από το banggood. Όμως όχι. Ακόμα θα περίμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mples είπε ναι 2 ώρες πριν, mpampis81 είπε Αυτό εννοείς φίλε σωστά https://m.geekbuying.com/item/MECOOL-M8S-PRO-W-Android-7-1-S905W-2GB-16GB-TV-Box-391908.html Nova go μπαινει ευκολα; Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, kostas1966 είπε Σε μόλις 4 μέρες θα προλάβαινε να γίνει και η διαδικασία του εκτελωνισμού; τους τόχεις; Όχι. Ήρθε από Ιταλία γαρ. Εναλλακτικά θα μπορούσα να γλυτώσω 8€ αν το έπαιρνα από το banggood. Όμως όχι. Ακόμα θα περίμενα. 8 ευρώ δεν τα λες και λίγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, mpampis81 είπε Ψάχνω ένα φθηνό box για να παίζει Netflix να παίζει HD κ είμαι ανάμεσα σε αυτά https://www.ebay.com/itm/MECOOL-M8S-PRO-W-ATV-Smart-Android-TV-7-1-TV-Box-Voice-Control-Intelligent-L3G5/113227781330?epid=15024274679&hash=item1a5ce6d4d2:g:mG0AAOSwGeFbh8sG&redirect=mobile ή αυτό https://www.ebay.com/itm/Amazon-Fire-TV-Stick-with-Alexa-Voice-Remote-2nd-Gen-Streaming-Media-Player/254007221919?epid=24024800518&hash=item3b24029e9f:g:OZ8AAOSw8L5cAphX&redirect=mobile Θα κάνει δουλειά; Ευχαριστώ Εφοσον το θες για netflix πέρασε απο την παρακάτω συζήτηση και δες τι εχει γραφτεί για συσκευες που υποστηριζουν netflix https://www.insomnia.gr/forums/topic/663048-συσκευες-tvbox-tablets-κλπ-που-παιζουν-απροβληματιστα-netflix/ 18 ώρες πριν, Lanike71 είπε https://www.beselettronica.com/android-smart-wifi-telecomando-andowl-p-23853.html Αυτό που δείχνει το link ειναι το Andowl P212 ενώ το αντιστοιχο στο fifthelementland.com ειναι το Andowl P212s αν και νομιζω οτι ειναι ακριβώς το ιδιο box, στο οποιο περάστηκε κάποιο ελληνικο kodi build και σπασμένη version του netflix (ό,τι κι αν σημαινει αυτο). Επισης το Andowl P212 μου θυμιζει οπτικά ένα πολύ φθηνο κινέζικο tv (ίδια μουρη) και αυτό σε συνδυασμό οτι το Andowl P212 το βρίσκω μονο σε κάποια μικρα ιταλικα sites, οποτε κάποιο ιταλος αγοράζει χοντρική, κολλά το λογοτυπο και το πουλά με πολύ αυξημένη τιμή. Το fifthelementland.com τα αγοράζει απο εκει και βάζει το αντιστοιχο καπέλο με την αναλογη περιγραφη τυπου clevermarket. Τέσπα, στα ιδια λεφτά κάποιος βρίσκει κατι καλυτερο ακομα και απο Ελλάδα. Τα builds τα περνά και μονος σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DOR1K1N Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλη σας ημερα και καλη εβδομάδα. Εχω μερικές ερωτησουλες εύκολες και θα ηθελα απαντήσεις. 1)Τα ανδροιδ Τβ box Είναι ικανα για IpTv?? 2) Στην επιλογή αγοράς Ανδροιδ. Box παιζει σημαντικό ρόλο να έχουν android 8 ή 9? Με το σκεπτικό οτι καποια στιγμή το Ανδροιδ 7 θα είναι παλιό και δεν θα ειναι συμβατό με εφαρμογές μελλοντικά?? 3)Το fire tv box της αμαζον δεν αξιζει?? Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από DOR1K1N Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Να δώσω άλλη μια διάσταση. Είχα πάνω από χρόνο ένα tv box, συγκεκριμένα το Alfawise H96 Pro+, δεν κόλλησε ποτέ είναι αλήθεια και το χρησιμοποίησα αρκετά. Πριν μερικές μέρες έβαλα Wind Vision και πήρα το κουτί που δίνουν το οποίο έχει android tv λειτουργικό. Η χρήση του είναι απίστευτα πιο εύκολη με το τηλεχειριστήριο. Ακόμα και μια διαφήμιση στο youtube να ήθελες να παρακάμψεις ήταν ταλαιπωρία με το παλιό, με το anroid tv είναι 2 κλικ δουλειά. Δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλα tv box αλλά νομίζω είναι καθαρά θέμα λειτουργικού, και στο μέλλον αν χρειαστώ άλλο tv box θα κοιτάξω να έχει android tv και ας είναι ακριβότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα