isay Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, colombiano747 είπε https://www.fifthelementland.com/proionta/smart-tv-box/ Παίδες επειδή είμαι άσχετος με το θέμα των tv boxes, ήθελα να ρωτήσω άμα αξίζει αυτή η επιλογή; Απλά το θέλω κυρίως να βλέπω αγώνες χωρίς να μπλέκω με λινκς κ να μην κολλάει; Αξίζει αυτό ή είναι επιλογή clever market απατος ; Κοιτααξα το site με το link που εβαλες ( fifthelementland.com ) και αυτοι ειναι ... χειροτεροι απο το clever market. Που πάτε και τους βρίσκετε! Αφενος το box ειναι άγνωστο. Δεν το εχω ακουσει ποτέ ξανα και με λιγο googling δε βρηκα τιποτα σχετικό. Αυτό και μονο εμένα με αποθαρρύνει πάρα πολύ. Επισης τα κειμενα προοώθησης ειναι πολυ φουσκωμένα. Ειδικά εκει με το netflix με έκανε πολύ δυσπιστο, εκτος αν εχεις κάποια "σπασμένη" εκδοση του netflix, που ειτε δε θα δουλευει μετα απο καιρό ή μπορει και να υποκλέπτει κωδικους. Επιφυλάσομαι οτι μπορει να εχει drm L1 και να παιζει κανονικο netflix, αλλά ειμαι πάρα πολύ επιφυλακτικος. Τέλος το ολο site δε μου βγάζει καθολου εμπιστοσύνη. Στο ιδιο site βρηκα άρθρα προώθησης προβιωτικών, ροδομελου και κρεμών συσφιξης. Τέσπα αν θες να ψωνισεις, τουλάχιστον κάνε το απο κάποιο σχετικό μαγαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
colombiano747 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, isay είπε Κοιτααξα το site με το link που εβαλες ( fifthelementland.com ) και αυτοι ειναι ... χειροτεροι απο το clever market. Που πάτε και τους βρίσκετε! Αφενος το box ειναι άγνωστο. Δεν το εχω ακουσει ποτέ ξανα και με λιγο googling δε βρηκα τιποτα σχετικό. Αυτό και μονο εμένα με αποθαρρύνει πάρα πολύ. Επισης τα κειμενα προοώθησης ειναι πολυ φουσκωμένα. Ειδικά εκει με το netflix με έκανε πολύ δυσπιστο, εκτος αν εχεις κάποια "σπασμένη" εκδοση του netflix, που ειτε δε θα δουλευει μετα απο καιρό ή μπορει και να υποκλέπτει κωδικους. Επιφυλάσομαι οτι μπορει να εχει drm L1 και να παιζει κανονικο netflix, αλλά ειμαι πάρα πολύ επιφυλακτικος. Τέλος το ολο site δε μου βγάζει καθολου εμπιστοσύνη. Στο ιδιο site βρηκα άρθρα προώθησης προβιωτικών, ροδομελου και κρεμών συσφιξης. Τέσπα αν θες να ψωνισεις, τουλάχιστον κάνε το απο κάποιο σχετικό μαγαζι. Ευχαριστω πολύ φίλε μ για την απάντηση σου. Έχεις να μ προτείνεις κάποιο μαγαζί να τσιμπήσω ένα tv box να βλέπω αγώνες σε καλή ποιότητα χωρίς να κολλάει; Αυτό ζητάω μόνο. Να ανοίγω την τηλεόραση κ χωρίς πολλές ρυθμίσεις να βλέπω αγωνες. Δεν με απασχολούν νετφλιξ, ταινίες κτλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanike71 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 https://www.beselettronica.com/android-smart-wifi-telecomando-andowl-p-23853.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bradner Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Στις 30/11/2018 στις 5:56 ΜΜ, isay είπε οτιδήποτε ασυρματο πληκτρολογιο ή ποντικι ή combo θα παιζει, εκτος αν θες με bluetooth που εκει θελει ελαχιστα παραπάνω ψάξιμο Σκέφτομαι να πάρω κάτι σε Bluetooth αλλά σκεφτόμουν να έχει το δικό του δέκτη με usb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 30/11/2018 στις 9:55 ΜΜ, isay είπε Υπάρχουν τα κλασσικά ασυρματα με adaptor και υπάρχουν και τα ασυρματα πληκτρολογια που δεν θέλουν adaptors αλλα δουλεουν το bluetooth module της συσκευής (αν διαθετει). Τα πρώτα παιζουν σχεδόν παντου με απλή συνδεση (σαν να συνδεεις ενσυρματο ποντικι), τα δευτερα πρεπει να τα κάνεις pair και πολλες φορές κάνουν ναζια. που να μπλεκεις με καλώδια ποιο ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι προτείνετε? αγορές απο εξωτερικό μόνο από bankgood? Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από jimis98 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vjshadow Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω πάρει το tv box του θέματος Παρέλαβα χθες, το έστησα (cinema, kodi, swift, netflix, radio κτλ) και όλα καλά εκτός από κάτι περίεργο. Όταν είναι στην αρχική οθόνη σαν να κάνει διακοπές στο σήμα που στέλνει στη τηλεόραση. Μαυρίζει και επανέρχεται δείχνοντας στην τηλεόραση την ανάλυση της συσκευής (αυτό είναι χαρακτηριστικό της τηλεόρασης - Samsung). Το κάνει σε άτακτα χρονικά διαστήματα. Δεν έχει κάποιο χρονικό μοτίβο. Το κάνει και όταν θα μπω σε κάποια εφαρμογή στην αρχή. Όση ώρα και να περάσει δεν το ξανακάνει. Αν βγω στο αρχικό μενού το ξανακάνει. Το ίδιο αν αλλάξω εφαρμογή, αλλά μόνο αφού μπει στην εφαρμογή και μία μόνο φορά. Παρατήρησα ότι το κάνει επαναλαμβανόμενα και όταν σερφάρω με τον chrome. Καμία ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει; Μήπως να ζητήσω αντικατάσταση ή refund; Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από vjshadow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Μια περίεργη συμπεριφορά τις τελευταίες μέρες έχω, το έχω ξερουτάρει (m8s pro) για τους γνωστούς λόγους ( παίζει πλέον απρόσκοπτα nova και ote go ) όμως μου ανοίγουν σε άσχετα σημεία ακόμα και μέσα στο kodi λευκές σελίδες από τον browser όχι ακριβώς διαφημίσεις ,έχω βάλει blokada αλλά προκοπή δεν είδα σε αυτό το θέμα. Τι μπορεί να συμβαίνει και πως μπορώ να τις μπλοκάρω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, jimis98 είπε που να μπλεκεις με καλώδια Ποιος μιλησε για καλωδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gat0s814 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε Μια περίεργη συμπεριφορά τις τελευταίες μέρες έχω, το έχω ξερουτάρει (m8s pro) για τους γνωστούς λόγους ( παίζει πλέον απρόσκοπτα nova και ote go ) όμως μου ανοίγουν σε άσχετα σημεία ακόμα και μέσα στο kodi λευκές σελίδες από τον browser όχι ακριβώς διαφημίσεις ,έχω βάλει blokada αλλά προκοπή δεν είδα σε αυτό το θέμα. Τι μπορεί να συμβαίνει και πως μπορώ να τις μπλοκάρω ? Δοκιμασε απο τα settings να πας στον browser και εκει κανε ενα καθαρισμο ολων των data! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε Μια περίεργη συμπεριφορά τις τελευταίες μέρες έχω, το έχω ξερουτάρει (m8s pro) για τους γνωστούς λόγους ( παίζει πλέον απρόσκοπτα nova και ote go ) όμως μου ανοίγουν σε άσχετα σημεία ακόμα και μέσα στο kodi λευκές σελίδες από τον browser όχι ακριβώς διαφημίσεις ,έχω βάλει blokada αλλά προκοπή δεν είδα σε αυτό το θέμα. Τι μπορεί να συμβαίνει και πως μπορώ να τις μπλοκάρω ? Υποθεση: Κάποια εφαρμογή ή κάποια ιστοσελίδα ζητά να ανοιξει διαφήμιση, αλλα επειδή εχεις adblocker δεν εμφανιζεται η διαφήμιση και μένει μονο η λευκή σελίδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gat0s814 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, vjshadow είπε Έχω πάρει το tv box του θέματος Παρέλαβα χθες, το έστησα (cinema, kodi, swift, netflix, radio κτλ) και όλα καλά εκτός από κάτι περίεργο. Όταν είναι στην αρχική οθόνη σαν να κάνει διακοπές στο σήμα που στέλνει στη τηλεόραση. Μαυρίζει και επανέρχεται δείχνοντας στην τηλεόραση την ανάλυση της συσκευής (αυτό είναι χαρακτηριστικό της τηλεόρασης - Samsung). Το κάνει σε άτακτα χρονικά διαστήματα. Δεν έχει κάποιο χρονικό μοτίβο. Το κάνει και όταν θα μπω σε κάποια εφαρμογή στην αρχή. Όση ώρα και να περάσει δεν το ξανακάνει. Αν βγω στο αρχικό μενού το ξανακάνει. Το ίδιο αν αλλάξω εφαρμογή, αλλά μόνο αφού μπει στην εφαρμογή και μία μόνο φορά. Παρατήρησα ότι το κάνει επαναλαμβανόμενα και όταν σερφάρω με τον chrome. Καμία ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει; Μήπως να ζητήσω αντικατάσταση ή refund; Δοκιμασε αλλη θυρα HDMI , αλλο καλωδιο HDMI η κοιτα και λιγο τις αναλυσεις του tv box ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, isay είπε Ποιος μιλησε για καλωδια; ποιο πισω καποιος ειπε για καλωδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, jimis98 είπε ποιο πισω καποιος ειπε για καλωδια Ναι αλλά εμένα έκανες quote και οχι αυτον που σου ειπε για ενσυρματη συνδεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, isay είπε Ναι αλλά εμένα έκανες quote και οχι αυτον που σου ειπε για ενσυρματη συνδεση λαθος,ενταξει δεν θα τσακωθουμε,τεσπα ποιο πληκτρολογιο προτεινεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpampis81 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Ψάχνω ένα φθηνό box για να παίζει Netflix να παίζει HD κ είμαι ανάμεσα σε αυτά https://www.ebay.com/itm/MECOOL-M8S-PRO-W-ATV-Smart-Android-TV-7-1-TV-Box-Voice-Control-Intelligent-L3G5/113227781330?epid=15024274679&hash=item1a5ce6d4d2:g:mG0AAOSwGeFbh8sG&redirect=mobile ή αυτό https://www.ebay.com/itm/Amazon-Fire-TV-Stick-with-Alexa-Voice-Remote-2nd-Gen-Streaming-Media-Player/254007221919?epid=24024800518&hash=item3b24029e9f:g:OZ8AAOSw8L5cAphX&redirect=mobile Θα κάνει δουλειά; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα