Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Android TV Box

thanasis00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, sobi1984 είπε

Παιδιά μπορεί κάποιος να βοηθήσει στην αγορά καλωδίου usb male to male που χρειάζεται για φλασαρισμα σε ένα mecool 8s Pro που έχω? Γιατί ψάχνω να βρω για να φλαρασαρω το box. Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

τι το ειδικό πρέπει να έχει το καλώδιο ????  Δεν έχεις δυο κανονικά που δεν χρειάζεσαι ώστε να τα κόψεις και να τα συνδέσεις ? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, isay είπε

οτιδήποτε ασυρματο πληκτρολογιο ή ποντικι ή combo θα παιζει, εκτος αν θες με bluetooth που εκει θελει ελαχιστα παραπάνω ψάξιμο

τα ασύρματα απο όσο ξέρω με bluetooth δουλεύουν

1 ώρα πριν, jimis98 είπε

τα ασύρματα απο όσο ξέρω με bluetooth δουλεύουν

Υπάρχουν τα κλασσικά ασυρματα με adaptor και υπάρχουν και τα ασυρματα πληκτρολογια που δεν θέλουν adaptors αλλα δουλεουν το bluetooth module της συσκευής (αν διαθετει). Τα πρώτα παιζουν σχεδόν παντου με απλή συνδεση (σαν να συνδεεις ενσυρματο ποντικι), τα δευτερα πρεπει να τα κάνεις pair και πολλες φορές κάνουν ναζια. 

Καλησπέρα παιδιά. Όσο και να 'ψαξα δεν βρήκα πολλά για το Χ88, παρά μόνο κάποια βίντεο από Κινέζους που κάνουν παρουσίαση, και λένε οτι στην Κίνα το θεωρούν  premium. Παρήγγειλα λοιπόν κι εγώ το X88 MAX+ Android 9.0 4GB/64GB από το geekbuying να δούμε τι ψάρια πιάνει..θα επανέλθω για το θέμα κατά τα Χριστούγεννα, τότε υπολογίζω νάρθει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά! 

Θέλει η αδερφή μου να της παραγγείλω ενα μποξακι για το σαλόνι της και θελω την βοήθεια σας γιατι μπηκα να ψαξω στο gearbest και βρήκα άπειρες επιλογές και εχω μπερδευτει πολυ... 

Αυτο που θελει ειναι να μπορεί να βαζει στα ανιψια μου στο youtube κανα παιδικο να βλέπουν και να μπορει να μπαινει στο web tv του ant1 πχ(ειναι εφικτό;;; Πρεπει να υπαρχει καποιος browser φαντάζομαι αλλα θα υποστηρίζει την αναπαραγωγή των βίντεο οπως στα κινητά android?)... Κατι οικονομικό μεχρι 40-50 ευρω και απλο στη χρήση δεν θελω να μπλέξω  με roms κτλ ουτε με εφαρμογές για συνδρομητικά καναλια... Να κάνει τα βασικά...

Διάβασα αρκετές σελίδες αλλα η αλήθεια ειναι ότι χάθηκα λίγο... Δεν εχω καθολου εμπειρία με τα μποξακια και πολλές ορολογίες δεν τις πιανω kodi soc ktl...

Επεξ/σία από Bahamut21

32 λεπτά πριν, Bahamut21 είπε

Καλησπέρα παιδιά! 

Θέλει η αδερφή μου να της παραγγείλω ενα μποξακι για το σαλόνι της και θελω την βοήθεια σας γιατι μπηκα να ψαξω στο gearbest και βρήκα άπειρες επιλογές και εχω μπερδευτει πολυ... 

Αυτο που θελει ειναι να μπορεί να βαζει στα ανιψια μου στο youtube κανα παιδικο να βλέπουν και να μπορει να μπαινει στο web tv του ant1 πχ(ειναι εφικτό;;; Πρεπει να υπαρχει καποιος browser φαντάζομαι αλλα θα υποστηρίζει την αναπαραγωγή των βίντεο οπως στα κινητά android?)... Κατι οικονομικό μεχρι 40-50 ευρω και απλο στη χρήση δεν θελω να μπλέξω με κτλ ουτε με εφαρμογές για συνδρομητικά καναλια... Να κάνει τα βασικά...

Διάβασα αρκετές σελίδες αλλα η αλήθεια ειναι ότι χάθηκα λίγο... Δεν εχω καθολου εμπειρία με τα μποξακια και πολλές ορολογίες δεν τις πιανω kodi soc ktl...

λιγο πολύ παρόμοια πράγματα κάνουν όλα , αξιόπιστες είναι κάποιες μάρκες, εγω αυτές τις μέρες θα κοιτούσα αυτό https://www.gearbest.com/tv-box/pp_009883385847.html?wid=1433363

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, kiaples είπε

λιγο πολύ παρόμοια πράγματα κάνουν όλα , αξιόπιστες είναι κάποιες μάρκες, εγω αυτές τις μέρες θα κοιτούσα αυτό https://www.gearbest.com/tv-box/pp_009883385847.html?wid=1433363

Καλα τοπαμε πολες φορες αλλα δεν......

Rk επεξεργαστες δεν του προτεινουμε ευκολα γιατι εχουν ενα θεμα με το kodi

Επεξ/σία από powerup

42 λεπτά πριν, powerup είπε

Καλα τοπαμε πολες φορες αλλα δεν......

Rk επεξεργαστες δεν του προτεινουμε ευκολα γιατι εχουν ενα θεμα με το kodi

μονο amlogic s905x και 912 σωστα?

24 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Καλησπερα θα ηθελα μια προταση για tv box που να παιρνει. Cosmote on the go.  Nova on the go. Netflix

Εγω εχω το mi box για cosmote tv χωρις καμια τροποποιηση απλα περασα ενα apk , τωρα για νοβα δεν ξερω αν παιζει και νετφλιξ. το προτεινω ανεπιφυλακτα.

• Like 1

3 ώρες πριν, mitskitsamal είπε

Εγω εχω το mi box για cosmote tv χωρις καμια τροποποιηση απλα περασα ενα apk , τωρα για νοβα δεν ξερω αν παιζει και νετφλιξ. το προτεινω ανεπιφυλακτα.

Θελω novago οπωσδηποτε. Μετα τα updates ολα καλα;

10 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Θελω novago οπωσδηποτε. Μετα τα updates ολα καλα;

Ναι δεν εχω βαλει kodi κτλ, μαλλον ειχα βαλει αλλα βαρεθηκα να σου πω την αληθεια να ψαχνω συνεχεια. Εκανε update και ολα καλα, το ειχα με wifi αλλα εφοδιαστηκα με adaptor για ethernet και παει σφαιρα, κυριως εκει εντοπιζονται προβληματα. Τωρα για νοβα δεν ξερω αν και καπου ειχε παρει το ματι μου οτι παιζει κανονικα. τι να σου πω μην σε παρω και στο λαιμο μου.

https://www.fifthelementland.com/proionta/smart-tv-box/

Παίδες επειδή είμαι άσχετος με το θέμα των tv boxes, ήθελα να ρωτήσω άμα αξίζει αυτή η επιλογή; Απλά το θέλω κυρίως να βλέπω αγώνες χωρίς να μπλέκω με λινκς κ να μην κολλάει; Αξίζει αυτό ή είναι επιλογή clever market απατος ; 

42 λεπτά πριν, colombiano747 είπε

https://www.fifthelementland.com/proionta/smart-tv-box/

Παίδες επειδή είμαι άσχετος με το θέμα των tv boxes, ήθελα να ρωτήσω άμα αξίζει αυτή η επιλογή; Απλά το θέλω κυρίως να βλέπω αγώνες χωρίς να μπλέκω με λινκς κ να μην κολλάει; Αξίζει αυτό ή είναι επιλογή clever market απατος ; 

Υποθέτω ένα κουτί με ένα απλό kodi είναι; Δυνατότητα...δυνατότητα...δυνατότητα...

32 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Υποθέτω ένα κουτί με ένα απλό kodi είναι; Δυνατότητα...δυνατότητα...δυνατότητα...

Ναι εννοώ από πλευράς τεχνικών προδιαγραφών. Αντέχει το μποξ ή θα πιάνει φωτιά και θα κολλάει;  Γτ έχω διαβάσει κάποιες σελίδες και είδα ότι  κουτί με κουτί διαφέρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...