jimis98 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, isay είπε Οσο δε διαβάζεις προσεκτικά αυτα που γραφονται, απλά θα επαναλαμβανεις ερωτήσεις Για σχεδον απολυτη σιγουρια banggood (γνώμη και προταση μου, εσυ πάρε απο οπου θες). Μεθοδο αποστολής ηδη σου εχω γράψει, γιατί ρωτάς πάλι; Πιο θα συνιστούσα πάλι στο έγραψα νωρίτερα αφου περιμένεις και διαβασεις τους πρώτους reviewers. Αν βιάζεσαι, εγω απο αυτά που εγραψες δεν εχω κάποιο να σου προτεινω, περιμενε γνώμες αλλων. Αν τώρα θες κάτι καλό και δοκιμασμένο και αξιοπιστο και με καλο wifi, το μονο που θα σου προτεινω ειναι το nvidia shield αλλά εκει τα χρήματα ειναι πολύ παραπάνω (πληρώνεις την ποιοτητα και τη σταθεροτητα) Ρε jimi τελικά διάλεξες δισκο και εξωτερική θηκη; Ποια πήρες; σε περιπτωση που δεν περιμενω τι να παρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lux Aeterna Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Επανέρχομαι με τα ερωτήματα γιατί ξεχάστηκαν Είμαι μεταξύ mibox και mecool... 1. Γιατί να προτιμήσω το ένα έναντι του άλλου; (δεν έχω πρόβλημα να φλασάρω ROM) 2. Ποιο από τα δύο TV boxes έχει καλύτερο support, είτε official είτε unofficial, σε περίπτωση βλάβης; 3. Έχει κάποιο από τα δύο control με το οποίο θα μπορώ παράλληλα να ελέγχω και την TV; 4. Βλέπω ότι το mibox έχει μόνο μία θύρα usb. Δεδομένου ότι την έχω δεσμευμένη για τον αντάπτορα ethernet, θα μπορώ να συνδέσω επιπλέον συσκευές σε αυτό (π.χ. bluetooth ηχοσύστημα); 5. Από τα πολλά μοντέλα του mecool w8s, ποιο προτείνετε και γιατί; Εγώ είμαι μεταξύ του pro και του pro L, με 3 RAM και 32 ROM. 6. To mibox έχει και αυτό διάφορα μοντέλα; Αν ναι, σε ποιο να προσανατολιστώ; 7. Τελικά το mibox παίζει FHD Netflix, είτε με official τρόπο είτε με κάποιο patch; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragan101 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μια γρήγορη ερώτηση και από μένα. Beelink GT1 Ultimate ή Mecool m8s pro L? Υπάρχει σημαντική διαφορά ή να πάρω όποιο βρω πιο φτηνά? Το Netflix δεν με ενδιαφέρει. Απλά θέλω να βλέπω ταινίες από kodi απροβλημάτιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Lux Aeterna είπε Επανέρχομαι με τα ερωτήματα γιατί ξεχάστηκαν Είμαι μεταξύ mibox και mecool... 1. Γιατί να προτιμήσω το ένα έναντι του άλλου; (δεν έχω πρόβλημα να φλασάρω ROM) 2. Ποιο από τα δύο TV boxes έχει καλύτερο support, είτε official είτε unofficial, σε περίπτωση βλάβης; 3. Έχει κάποιο από τα δύο control με το οποίο θα μπορώ παράλληλα να ελέγχω και την TV; 4. Βλέπω ότι το mibox έχει μόνο μία θύρα usb. Δεδομένου ότι την έχω δεσμευμένη για τον αντάπτορα ethernet, θα μπορώ να συνδέσω επιπλέον συσκευές σε αυτό (π.χ. bluetooth ηχοσύστημα); 5. Από τα πολλά μοντέλα του mecool w8s, ποιο προτείνετε και γιατί; Εγώ είμαι μεταξύ του pro και του pro L, με 3 RAM και 32 ROM. 6. To mibox έχει και αυτό διάφορα μοντέλα; Αν ναι, σε ποιο να προσανατολιστώ; 7. Τελικά το mibox παίζει FHD Netflix, είτε με official τρόπο είτε με κάποιο patch; Δεν ξεχάστηκαν, αλλά προφανώς εχουν χιλιοαπαντηθεί/ξαναγραφτει και με λιγο διαβασμα αναποδα θα τα έβρισκες, οπως και πολλά αλλα. Τέσπα Εσύ θα κρίνεις τιμή, παροχές και τεχνολογικά χαρακτηριστικά με βάση τις αναγκες σου. Αν θες έτοιμη στρωμένη (σχεδόν) rom, πας στο xiaomi. Αν μπορεις να περάσεις rom και γενικά σου κόβει σε αυτα, πας καρφωτα στο mecool (pro ή pro L) λόγω πολύ ανώτερων τεχνικών χαρακτηριστικών. Π.χ. εγω, που είμαι φαν της xiaomi, το mi box, ουτε να το αγγίξω για τα λεφτά που ζητάει. Επιτηδες δεν ανεφερα τα pro W και pro plus γιατί ειναι κατωτερα απο τα αντιστοιχα pro και pro L (βασικά τα W και Plus εχουν ιδιο σχεδον hardware με το mi box) Σε περιπτωση hardware βλάβης καμια διαφορα, γιατί πρεπει να πάει στον προμηθευτή σου. Για περιπτώσεις software θα έλεγα ισάξια γιατί και τα δυο εχουν πολύ δυνατητ κοινοτητα. Μονο τα φθηνά πακέτων m8s pro (ή L) που το τηλεχει/ριο ΔΕΝ ειναι voice, αλλά εχει κουμπιά για το on/off/v+/v- της τηλεορασης Ανεφερες ένα απο τα βασικα μειονεκτηματα του mi box (το αλλο ειναι οτι δεν εχει ethernet). Θες usb hub και κατα περιπτωση usb hub με δική του εξωτερικη τροφοδοσία Απο τη σειρά mecool m8s (και οχι w8s) αξίζουν μονο τα pro (σκετο) και pro L. Το κακο ειναι οτι καταργήθηκε σαν σειρά και τώρα εχουν μείνει κομματια σε ακριβο στοκ, που δεν αξιζουν τα λεφτά που ζητάνε οι πωλητες. Αν πχ το έβρισκες για 45-50 ευρω (τιμές CIF κινας γιατί Ελλαδα γελάμε) το παιρνεις ανετα, αλλα για κάτι 65-70 που ζητάνε, ΟΧΙ) και αυτό γιατί αρχισαν να παραδιδονται τα νεα mecool km9 που σε 2-4 εβδομάδες θα εχει φανει αν αξίζει η αγορά τους. Εισαι σε μεταβατικό στάδιο, οποτε αν δε βιαζεσαι, υπομονη. google it να δεις τεχνικες διαφορες και reviews Ναι, οπως και τα m8s pro με το αντιστοιχο εργοστασιακο patch. Για το km9 που παραδιδεται τώρα, περιμένουμε να δουμε. 13 λεπτά πριν, Dragan101 είπε Μια γρήγορη ερώτηση και από μένα. Beelink GT1 Ultimate ή Mecool m8s pro L? Υπάρχει σημαντική διαφορά ή να πάρω όποιο βρω πιο φτηνά? Το Netflix δεν με ενδιαφέρει. Απλά θέλω να βλέπω ταινίες από kodi απροβλημάτιστα. Αφου δεν θελεις netflix πας σε beelink γιατι εχει πιο στρωμένη έτοιμη rom. To m8s pro ειναι επισης πολύ καλο αλλα η εργοστασιακή rom ειναι για πεταμε και θελει αλλαγη rom και αυτο ειναι κοινο για ολα τα m8s pro (βλ υπογραφη μου). Διαβασε και τι εγραψα νωρίτερα στον Lux για το mecool km9 και γενικά μπορεις να περιμένεις να πάρεις box με επεξεργαστη s905x2 χωρις να σε νοιαζει το netflix Απροβλημάτιστα και kodi δε συνάδουν. Τακτικά θα πρεπει να σκαλίζεις τα builds. Δηλαδη μη νομιζεις οτι θα το σεταρεις μια φορα και ολα καλα για πάντα. Τσου! Γενικά όμως παιζουν καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) τι παραπάνω έχει το Netflix και ζητάει καλά χαρακτηριστικα? Καλές θεωρούνται η Beelink και Mecool? Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από jimis98 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lux Aeterna Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, isay είπε Δεν ξεχάστηκαν, αλλά προφανώς εχουν χιλιοαπαντηθεί/ξαναγραφτει και με λιγο διαβασμα αναποδα θα τα έβρισκες, οπως και πολλά αλλα. Τέσπα Διάβασα από τη σελίδα 300 και μετά. Με το διάβασμα έφτασα να αποκλείσω πολλά, αλλά αυτά τα δύο φαίνεται να κέρδιζαν / έχαναν σε διαφορετικά σημεία και, καθότι νέος, χάθηκα 27 λεπτά πριν, isay είπε Απο τη σειρά mecool m8s (και οχι w8s) Είχα ένα κινητό ThL w8s και μπερδέυτηκα 😀 29 λεπτά πριν, isay είπε google it να δεις τεχνικες διαφορες και reviews Έψαξα, αλλά με την xiaomi χάθηκα. Πάντως κλίνω σε mecool, οπότε το αφήνω στην άκρη αυτό προς το παρόν. Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου, μένω σε αναμονή για το km9. Μία τελευταία ερώτηση, από αυτά που κατάλαβα, είναι στο χέρι της netflix να διακόψει την υποστήριξη στα mecool, καθώς δεν συμπέρανα να έχουν κάποια official πιστοποίηση. Παίρνουμε το ρίσκο και αναμένουμε κάποιο patch σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragan101 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, isay είπε Απροβλημάτιστα και kodi δε συνάδουν. Τακτικά θα πρεπει να σκαλίζεις τα builds. Δηλαδη μη νομιζεις οτι θα το σεταρεις μια φορα και ολα καλα για πάντα. Τσου! Γενικά όμως παιζουν καλα. Δεν μιλάω για builds αλλά για το παίξιμο. Στο mecool m8s pro w του αδερφού μου οι ταινίες με kodi παίζουν με σπασίματα. Σαν να χάνει frames. Δεν είχα ιδέα για το Mecool KM9. Τώρα το είδα. Κρίμα. Θέλω κάτι άμεσα. Λες να ρισκάρω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Lux Aeterna είπε Μία τελευταία ερώτηση, από αυτά που κατάλαβα, είναι στο χέρι της netflix να διακόψει την υποστήριξη στα mecool, καθώς δεν συμπέρανα να έχουν κάποια official πιστοποίηση. Παίρνουμε το ρίσκο και αναμένουμε κάποιο patch σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο; Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Αυτο που ξερω ειναι οτι την τελευταια φορα που εγινε, η meccol ήταν η μονη που έκανε τη δουλειά της και έβγαλε patch. Επισης to mi box ΔΕΝ ειναι στις επισημες netflix supported devices, οποτε κανεις δεν μπορει να σου εξασφαλίσει να κάποια μελλοντική αλλαγη στο netflix επηρεάσει το ένα ή το αλλο ή και τα δυο (ή κανενα). (*) Κρατώ μια επιφύλαξη για το mi box γιατί με βαση κάποιες ανεπισημες πηγες ειναι netflix certified -> https://sites.google.com/view/droid-tv/streaming-gaming 15 λεπτά πριν, Dragan101 είπε Δεν μιλάω για builds αλλά για το παίξιμο. Στο mecool m8s pro w του αδερφού μου οι ταινίες με kodi παίζουν με σπασίματα. Σαν να χάνει frames. Δεν είχα ιδέα για το Mecool KM9. Τώρα το είδα. Κρίμα. Θέλω κάτι άμεσα. Λες να ρισκάρω??? Αν θες κάτι άμεσα να πας σε s912 επεξεργαστή, δηλαδή pro (σκετο) ή pro L. Μην ασχολεισαι με pro w/plus Τα σπασίματα σε se frames εχουν πολλούς λογους να συμβαίνουν και δεν ειναι μονο ο επεξεργαστής (που σιγουρα επηρεάζει). Αν πχ εχει χάλια ή μπουκωμένη γραμμή ή το αρχικό streaming (ποιότητα και ταχυτητα ειναι χάλια) ή το παρεχόμενο streaming ειναι παρα μα πάρα πολυ βαρύ Τέλος και τα builds εχουν σημασία γιατί εχει να κανει και με τα codecs του εκαστοτε addons. Επειδή σιγουρα θα μπερδευτηκες, κρατα οτι οσο καλυτερος ο επεξεργαστης, τοσο πιο πιθανο να εχεις ομαλή ροη. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από isay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanike71 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Dragan101 είπε Δεν μιλάω για builds αλλά για το παίξιμο. Στο mecool m8s pro w του αδερφού μου οι ταινίες με kodi παίζουν με σπασίματα. Σαν να χάνει frames. Απαντώ μόνο για το "frames". Έχω πολύ καιρό να το πιάσω το Kodi, αλλά επειδή είχα άλλη εφαρμογή που κυκλοφοράει ευρέως για ελληνικά κανάλια και είχα το ίδιο θέμα, η λύση ήταν αλλαγή player απλά. Μόλις πήγα από το μανίσιο player στον mxplayer, τα χαμένα frames εξαφανίστηκαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μήπως γνωρίζει κανείς πότε βγαίνουν οι αντικαταστάτες των Amlogic S912 και Rockchip RK3328 σε media players; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά έχω δυο Mecool M8S Pro W το ένα το καινούριο άμα μπει σε sleep δεν ξανά ξυπνάει με τίποτα έκτος αν το βγάλω την μπριζα το άλλο είναι μια χαρά ξέρει κανείς τι γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerup Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, tarantules είπε Μήπως γνωρίζει κανείς πότε βγαίνουν οι αντικαταστάτες των Amlogic S912 και Rockchip RK3328 σε media players; Ακομη δεν ηρθαν καλα καλα τα tv box με s905x2 στους αγοραστες εχουμε χρονο .Ακομη κι τον αλλο μηνα να ανκοιινωθουν οι s922x (πoλυ. χλωμο το. βλεπω)δεν θα φτασουν πριν το πασχα του 2019 λογο κινεζικων διακοπων.Κατα τοο καλοκαιρι ττο βλεπω πιο πιθανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά θέλω να παραγγείλω ένα tv box H96 4s plus που έχει 4ram και 32 rom και έχει το Oreo 8.1 αξίζει ? Γιατί από τι έχω διαβάσει εδώ μέσα δεν έχω βγάλει άκρη δεν θέλω να κολλάει γενικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas1966 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 25/11/2018 στις 9:45 ΜΜ, Dragan101 είπε Δεν μιλάω για builds αλλά για το παίξιμο. Στο mecool m8s pro w του αδερφού μου οι ταινίες με kodi παίζουν με σπασίματα. Σαν να χάνει frames. Δεν είχα ιδέα για το Mecool KM9. Τώρα το είδα. Κρίμα. Θέλω κάτι άμεσα. Λες να ρισκάρω??? Τα φόρουμς είναι καλά και χρήσιμα αλλά αν δεν έχουμε κι εμείς κρίση να φιλτράρουμε τι διαβάζουμε...είτε θα πελαγοδρομούμε περιμένοντας είτε θα τρώμε ότι μας σερβίρει ο καθένας. Θέλεις tv box για kodi. Αυτό ακριβώς που ήθελα κι εγώ. Ρώτησα και μου πρότειναν ναυαρχίδες. Beelink ultimate, m8s όλα πλην του w. Με 8 πυρήνες, με s912, με 60-70 ευρώ. Πήρα το m8s w. Το παρήγγειλα την προπερασμένη Κυριακή το βράδυ στο geekbuying, κάπου 33€ ήρθε στα χέρια μου την Πέμπτη(4 μέρες!) με speedex, το έχω ήδη 5 μέρες. Στο banggood είχε 25,70 αλλά δεν ήθελα να περιμένω 25 μέρες περίπου. Λειτουργεί άψογα, παίζει άψογα, μπαίνει στο google store όπου βρίσκει τα πάντα σε αντίθεση με το m8s pro που για να έχει πρόσβαση στο store θέλει αλλαγή ρομ. Το kodi καταλαμβάνει λιγότερα από 800mb ram οπότε αστους να λένε για 3 και 4gb, τα 2 είναι υπεραρκετά και για τη ρυθμιση του buffering. Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής κάνει 57 δευτερόλεπτα στο pi του 1mb και τρώει σφαλιάρα ακόμα και από τον armv7 πενταετίας του τάμπλετ αλλά σε αναλύσεις sd και 720p πάει αβασάνιστα και απροβλημάτιστα, για παραπάνω αναλύσεις δεν ενδιαφέρομαι ένεκα χαμηλού bandwidth. Η λήψη wifi είναι signal strength excellent όπως αναφέρει παρότι πιάνει από extender και το ρούτερ είναι στα 25- 30 μέτρα και σε όροφο. Τέλος έχει 2 θύρες usb που,επειδή δεν μου έφτασαν, τις έκανα 5 με ένα usb hub χωρίς δική του τροφοδοσία , αντίθετα με το τι λένε. Ηδη 3 φλασάκια πάνω σε μία usb αναγνωρίζονται κανονικά και παίζουν ενώ θα δοκιμάσω και airmouse να δω αν το σηκώνει. Στην άλλη usb είναι ανεμιστηράκι που μπορεί και ρίχνει τη θερμοκρασία από 73-75 τρεχοντας kodi, στους 42 περίπου ή και λιγότερο. Άρα δεν χρειάζονται πατέντες για ψύξη. Δεν χρειάζεται ούτε αλλαγή ρομ, παίζει απροβλημάτιστα εν αντιθέσει με το περσινό μου m8s pro (σε άλλο δωμάτιο) που ίσως να θέλει το τζολεματάκι του αφού ξεχνάει ν ανοίξει μερικές φορές αν δεν του βγάλω/βάλω πρίζα, δε συνεργάζεται με το g.store, συνεχίζει να δίνει ρεύμα στη usb και στο σβήσιμο κάνοντας να δουλεύει το εξωτερικό ανεμιστηράκι αέναα, τέτοια πραγματάκια. Συμπέρασμα: άκουγε τις γνώμες των άλλων και βάστα τη δική σου. Επειδή τα λεφτά δεν είναι για πέταμα και ο χρόνος μας μη αναστρέψιμος και μη εξαγοράσιμος. Άρα πατέντες,αλλαγές ρομ κλπ τα αφήνω στους χομπίστες, δεν ενδιαφέρομαι. Αυτά, ελπίζω να σε βοήθησα αλλά η όποια απόφαση πρέπει νάναι δική σου και μόνο. Πχ του αδελφού σου το μηχανάκι μπορεί να βγήκε ελαττωματικό, κινεζοφτήνεια είναι, πλαστικούρα όλα...η τύχη είναι δυνατός παράγοντας για το τι θα σου πετύχει και τι όχι. Τι να το κάνεις το km9 για να βλέπεις kodi, γιατί να περιμένεις, άστους να λένε. Η αγορά δεν σταματάει ποτέ. Έξαρση, ανανέωση, μιμητισμός. Γιατί όμως να ανάγουμε τις ιδιοτροπίες κάποιων σε ανάγκες για όλους; Δεν υπάρχει λόγος. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από kostas1966 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Ιδιοτροπίες; Μιμητισμός; Χομπισμός η προταση για αλλαγή rom στη συγκεκριμένη σειρα; Πολύ καλό το feedback της εμπειρίας σου, αλλά διαβάζοντας την απάντηση απο τη σκοπιά του απλού αδαή χρήστη μου βγαίνει η εντύπωση οτι το W ειναι ο ορισμός του value for money και δε χρειάζεται να δούμε κάτι αλλο. Πόσο μαλλον οταν απαντάς σε κάποιο χρήστη που φαίνεται οτι δεν εχει εμπειρία ή εικόνα με το τι πραγματικά συμβαίνει και πως λειτουργουν τα boxes και το kodi. Ο ιδιος αναφέρεις τα θέματα του πολυ μετρίου soc, της υπερθέρμανσης και την περιπτωση φθηνοκινεζιάς (του ιδιου μοντέλου του αδερφου του dragan) αλλά αν πιάσουμε το σενάριο να προσπαθούσε να δει 1080 με κάποιο βαρύ kodi build επάνω στην εργοστασιακή rom, μάλλον το μετρο soc σε συνδυασμό με το thermal throttling δημιουργουσε τα σπασίματα. Σε βλέπω για πιο έμπειρο χρήστη, μια και εχεις 2 boxakia, ενα m8s pro για πρώτο και ένα m8s pro W για δευτερο. Θα προτεινες λοιπον το W σαν πρώτο/κυριο box σε κάποιο αδαη χρήστη που ουτε απο roms ξέρει, ουτε θα μπορει να σκαλίσει ρυθμίσεις, περα απο τα απολύτως βασικά; Θα ήταν ικανοποιημένος κατά τη γνώμη σου με τα λεφτά που έδωσε; Εγω οχι και το εχω γράψει πολλες φορές και σε απαντησεις και στους οδηγους, γιατί μπορει να εχει λογικό hardware αλλά εχει επισης κακιστη rom και ο κακο σχεδιασμό απόρριψης θερμότητας. Αυτό δεν προκύπτει μονο απο προσωπικές εμπειρίες (που εχω αρκετές στη συγκεκριμένη σειρά) και απο πολλές αλλες που διαβάζω σε αναλογα fora. Αν κάποιος θέλει κάτι πολύ οικονομικο για γενική χρηση (χωρίς netflix βεβαια), το W ειναι κακή επένδυση αν δεν θελει/μπορει να βάλει χέρι στο software ή/και hardware. Υπάρχουν αλλα μοντέλα αλλων εταιρειών που με ίδιες μέτριες επιδόσεις επεξεργαστών (λεγε με rockchip socs) εχουν πολυ πιο στρωμένες rom. Αν το δουμε καθαρά σαν soc s905w-s912 η διαφορά ειναι τεράστια και μπορεις να το δεις και εσυ στα μποξάκια που εχεις. Εστω τώρα οτι ο Χ χρηστης εχεις την εμπειρία/ορεξη να σκαλίσει το μηχανημα, γιατί να δώσει 26 ευρω για το pro W s905w με 2 ram και να μη δώσει 42 και να πάρει το pro (σκετο) s912 με 3ram ddr4; Τέλος αν κάποιος δεν ξέρει απο σκαλίσματα και δεν εχει χρονο για "χομπισμο" (εγω θα το έλεγα και βέλτιστη αξιοποίηση των χρημάτων, αλλά οκ) αλλά θέλει ικανοποιητικά οικονομικο με λογικές επιδόσεις (ανεξάρτητα μάρκας cpu) και πάλι δεν πρεπει να πάει στη σειρά m8s (σε κανενα μοντελο) αλλά σε αλλες μάρκες και πολύ καλυτερες roms, οπως zidoo, beelink, tanix, κλπ Ολη βεβαια η συζητηση για τη σειρά m8s pro ειναι πλέον στα ορια του χαμένου χρόνου ως προταση αγορας γιατί η σειρά καταργήθηκε και αντικαθιστάται με αλλους επεξεργαστές και αλλα μοντέλα. Ηδη εχουν σχεδον εξαφανιστει απο την αγορα και οπου υπάρχουν ακομα, οι τιμές ειναι τσιμπημένες. Εφοσον παρέλαβες πριν μερικές ημέρες και αναφέρεις πολύ θετικές εμπειρία (μου κανει φοβερή εντυπωση το ποιοτικό wifi ), εχω την υποψία οτι η videostrong εβγαλε επιτέλους ποιοτικό m8s pro (σε hardware και rom) αλλά μάλλον αργησε πολύ, γιατί το έκανε λιγο πριν την κατάργηση της σειρας. Πες μας κάτι αλλο, στη rom που παρέλαβες ειχε ακομα το bcenter minner; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα