mparaxir Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 μαλιστα εκανα ουφ αντε ξανα απο την αρχη στησιμο. καπου ειχε ο isay στην υπογραφη του να βγαλεις το bitcoiner αλλα την εχει αλλαξει,δεν θυμαμε την διαδικασια
torm23 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα! Ψάχνω τι επιλογές υπάρχουν για ένα media player με κύρια χρήση ταινίες από USB stick, 1080p ή και 4Κ (καθαρά optional το 4K). Θα ήθελα κάτι που να παίζει απροβλημάτιστα χωρίς πολλά mods κλπ καθώς δεν έχω το χρόνο και την ενέργεια να το ψάξω. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το PC αλλά είναι κάπως θορυβώδες και θα ήθελα κάτι πιο ήσυχο. Τι θα μου προτείνατε;
mparaxir Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Βρε παιδια πως το κανεις unroot γιατι τωρα που. Εκανα καθαρή εγκατασταση το playstore δεν μου βγάζει το Netflix το άσπρο για να το κανω εγκατάσταση το. Ειχα κανει παλια αλλα. Δεν. Θυμάμαι με ποιο apk το. Ειχα κανει
isay Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, mparaxir είπε μαλιστα εκανα ουφ αντε ξανα απο την αρχη στησιμο. καπου ειχε ο isay στην υπογραφη του να βγαλεις το bitcoiner αλλα την εχει αλλαξει,δεν θυμαμε την διαδικασια To link υπάρχει μεσα στον οδηγό-review για το m8s pro plus. Απευθειας -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/671610-mecool-m8s-pro-wl-αφαίρεση-πιθανού-bitcoin-miner/ 1 ώρα πριν, mparaxir είπε ... Εκανα καθαρή εγκατασταση το playstore δεν μου βγάζει το Netflix το άσπρο για να το κανω εγκατάσταση το. Ειχα κανει παλια αλλα. Δεν. Θυμάμαι με ποιο apk το. Ειχα κανει Το κατεβάζεις απευθειας από το apk mirror -> https://www.apkmirror.com/apk/netflix-inc/netflix-android-tv/ Το παραπάνω link ειναι επισης μεσα στον οδηγο
mparaxir Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ευχαριστω αλλα πολυ περιεργο παρολου που εκανα καθαρη εγκατασταση και εβαλα αυτη που εβαλε ο γατος και παρολου που το εκανα unroot το box περιεργο να μην εμφανιζει στο playstore το netflix ενω με την προηγουμενη ρομ μαμα το εμφανιζε θα κανω αυτο που λες τωρα isay αν και ξενερωσα εντιτ λεει οτι δεν κανει για την εκδοση του tv box μπας και θελει ποιο καινουργια?γιατι πηγε android 7.1.2 Εντιτ δοκιμασα 4.εκδοσεις πίσω λέει ότι εκδοση netflix δεν ειναι συμβατο με την συσκευή μου πωωω έχω ξενερώσει γατεεε που εισαι; και θελω να μαθω τι το βαζουμε το twpr αφου κανει failed στο restore πωωω εχω ξενερωσει εχω μεινει χωρις netflix Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από mparaxir
mparaxir Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) λοιπον εχω το kiii pro mecoll ειχα την εργοστασιακη ρομ,και εκανα αναβαθμιση με local update μεσω usb ετσι εχω κανει παντα επιτυχως επελεξα το wipe data και το media. εβαλα την καινουργια ρομ στοκ που προτεινε ο γατος που ειναι εκδοση android 7.1.2 εγινε καθαρη εγκατασταση,αρχισα να το στηνω απο την αρχη kodi και διαφορα αλλα apps . στο τελος κατεληξα να βαλω το netflix πηγα στο playstore δεν το εβρισκε,εκανα unroot την συσκευη μηπως εφταιγε αυτο με το twpr το εκανα unroot με εναν αρχειο που μου ειχε δωσει παλια ο γατος. εγινε πετυχημενα το unroot το τσκαρα με το root checker ξανα πηγα στο playstore αφου εκανα επανεκινησ που εκανα ολα αυτα τιποτα δεν βρισκει το neftlix. να σημειωσω οτι στην προηγουμεη στοκ ρομ το εβρισκε το netflix κανοντας ολα τα υπολοιπα που ειπα ποιο πανω. επισης εκανα απεγκατασταση τα bitcoiner συμφωνα με τον οδηγο του isay γιατι περνοντας την καινουργια στοκ ρομ ηταβ παλι αυτα. προς το παρον το neftlix που κατεβασα απο το apkmiror που μου ειπε ο isay δεν δουλευει ενω κανει εγκατασατση γραφει μη συμβατο με την συσκευη μου κωδικο 1-14 νομιζω εκανα παλι brun το κλειδι μπας και ειχε χαθει επιπεδο 1 εχω σε κλειδι και γραφει true τιποτα το neftilx δεν δουλευει και δεν υπαρχει στο playstore. οταν ειχα ρωτησει τον γατο αμα δουλευει το netflix με την καινουργγια ρομ στοκ μου ειπε οτι δουλευει γιαυτο προχωρησα στην αναβαθμιση. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από mparaxir
isay Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Κατέβασε το drm info και δες το στο τμημα Google Widevine, τι γράφει διπλα στο Security Level. Γράφει L1 ή L3;
mparaxir Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, isay είπε Κατέβασε το drm info και δες το στο τμημα Google Widevine, τι γράφει διπλα στο Security Level. Γράφει L1 ή L3; το εχω γραψει ποιο πανω επιπεδο 1 ειμαι
isay Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, mparaxir είπε το εχω γραψει ποιο πανω επιπεδο 1 ειμαι Δε γράφεις καθαρα και δε βοηθάς τον εαυτό σου, να βοηθηθείς Εφόσον εχεις L1 (αν και θα σου προτείνω να το ανοξεις πάλι και να το επιβεβαιώσεις για αλλη μμια φορα) αφαιρεσε τελείως το netflix, πέρασε το ξανα, τρεξε το και πες μας ακριβώς το error που γραφει. Edit : κατι ακομα. Ποια εκδοση του MeCool BurnKeyTools ετρεξες; Αν εβαλες παλιοτερη του 1.06 σου προτεινω να κατεβασεις την 1.06 να την εγκαταστησεις/τρεξεις, να επιβεβαιώσεις το σου εβγαλε success και μετα να επαναλαβες αυτα που σου εγραψα για το drm info και το error στο netflix
mparaxir Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, isay είπε Δε γράφεις καθαρα και δε βοηθάς τον εαυτό σου, να βοηθηθείς Εφόσον εχεις L1 (αν και θα σου προτείνω να το ανοξεις πάλι και να το επιβεβαιώσεις για αλλη μμια φορα) αφαιρεσε τελείως το netflix, πέρασε το ξανα, τρεξε το και πες μας ακριβώς το error που γραφει. Edit : κατι ακομα. Ποια εκδοση του MeCool BurnKeyTools ετρεξες; Αν εβαλες παλιοτερη του 1.06 σου προτεινω να κατεβασεις την 1.06 να την εγκαταστησεις/τρεξεις, να επιβεβαιώσεις το σου εβγαλε success και μετα να επαναλαβες αυτα που σου εγραψα για το drm info και το error στο netflix την 1.03 εβαλα δεν εχω την 1.06 οκ θα ξανα κανω αυτα που ειπες αλλα δεν εχω το κλειδι το 1.06 το εχεις να το δωσεις?
isay Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, mparaxir είπε την 1.03 εβαλα δεν εχω την 1.06 οκ θα ξανα κανω αυτα που ειπες αλλα δεν εχω το κλειδι το 1.06 το εχεις να το δωσεις? Πήγαινε στο παρακατω και θα βρεις και το link και οδηγίες. Σε ολες τις περιπτωσεις του burnkeytools και netflix, τα απεγκαθιστας πριν βαλεις διαφορετικη εκδοση https://www.insomnia.gr/wiki/various/android-tv-box-mecool-m8s-pro-plus-review-και-σκάλισμα-r447/
mparaxir Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 το freaktab κατι εχει κανει δεν μπορω να βρω την εκδοση 1.6 δυστχηως δεν την εχει καθολου προχειρη?
isay Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 https://forum.freaktab.com/filedata/fetch?id=739454
mparaxir Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, isay είπε https://forum.freaktab.com/filedata/fetch?id=739454 λεει 1.021 ειναι το τελευταιο κλειδι?εντιτ φιλε isay δεν κανει αυτο το κλειδι που μου έδωσες Τίποτα ξανα εβαλα το Netflix οπως ειπα γράφει μην συμβατό με την συσκευη και σε παρένθεση - 13 Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από mparaxir
isay Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, mparaxir είπε λεει 1.021 ειναι το τελευταιο κλειδι?εντιτ φιλε isay δεν κανει αυτο το κλειδι που μου έδωσες Δεν ειναι η τελευταία έκδοση, ειναι παλιοτερη έκδοση (χαθηκε ο μπουσουλας στο freaktab με τις αλλαγες που εκανε). Επισύναψα την έκδοση 1.06 στον οδηγό για το m8s pro plus. Δες κατω κατω στις παραπομπές. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από isay
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα