Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 minutes ago, black_21 said:

@isay

Πρώτα απ' όλα ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Όταν λες ότι το Mecool M8S PRO L έχει πιο δυνατό hardware μιλάμε για μεγάλη διαφορά και σε τι;

Επίσης, αν βάλω "χέρι" στη rom θα έχω κάποιο πρόβλημα; Θα χρειάζεται συχνά να το κάνω αυτό; 

Ρωτώ γιατί αν δεν έχει μεγάλη διαφορά στην απόδοση να πάρω το xiaomi 

Ναι στο hardware έχουν πολύ μεγάλη διαφορά. Το mecool έχει καλύτερο επεξεργαστή (S912 vs S905), καλύτερη κάρτα γραφικών (Mali-T820MP3 vs Mali-450), διπλάσιους πυρήνες (8 vs 4) και μεγαλύτερη RAM (3 vs 2). 

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν παρω το mecool και δεν κανω αλλαγες στη rom θα εχω καποιο προβλημα ως προς την αποδοση του μηχανηματος; Σε τι βοηθα η custom rom; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, black_21 είπε

Αν παρω το mecool και δεν κανω αλλαγες στη rom θα εχω καποιο προβλημα ως προς την αποδοση του μηχανηματος; Σε τι βοηθα η custom rom; 

Κανένα πρόβλημα, απλά το isay όπως και εμένα δεν μας αρέσει το περιβάλλον android tv , προσωπικά το θεωρώ πολύ ΄΄ξένο΄΄ στα δικά μου χρηστικά γούστα.

Με μία custom rom έρχεται πολύ πιο κοντά στα δεδομένα android tablet η smartphone

Επεξ/σία από paiktaras69
Δημοσ.
5 ώρες πριν, black_21 είπε

5 ώρες πριν, paiktaras69 είπε

Κανένα πρόβλημα, απλά το isay όπως και εμένα δεν μας αρέσει το περιβάλλον android tv , προσωπικά το θεωρώ πολύ ΄΄ξένο΄΄ στα δικά μου χρηστικά γούστα.

Με μία custom rom έρχεται πολύ πιο κοντά στα δεδομένα android tablet η smartphone

@black_21

Και οχι μονο. Οι περισσότερες εταιριες (και ειδικά η απο Κίνα πλευρα) αφιερώνουν το ελάχιστον εργασιακο χρονο-κοστος ώστε να παιζει το hardware και μετά απο λιγους μηνες σταματάνε να ασχολουνται μαζί τους οποτε ο αγοραστης μένει με τα bugs και έμμεσα πιεζεται να αγοράσει νεα συσκευή (και ο κυκλος συνεχιζεται). Εκει έρχονται οι custom roms που συνεχιζουν να λύνουν προβληματα και να βελτιώνουν την αποδοση, σταθερότητα και δυνατοτητες του box. To κερασάκι ειναι το androidTV ή το ΟΧΙandroidTv που ειναι θεμα χρήστη. Εμενα με καραβολευει το ΟΧΙΑνδροιδTV για πολλους λογους.

Με δυο λογια (και χωρις να συνυπολγισουμε το androidtv-οχιandroidtv version) ακομα και να μην κάνεις τιποτα με τη rom του box σου, θα κάνεις τη δουλειά σου, αλλά αν της βάλεις χέρι (εφοσον βεβαια υπάρχουν roms) θα δεις βελτιώσεις και στις επιδοσεις και στην σταθεροτητα και στα εργαλεια και και και

• Αν αγοραζα Nvidia shield δεν θα του εβαζα χέρι (δε χρειάζεται, η εταιρεία το υποστηριζει καλα)
  • Αν αγοραζα mibox μάλλον δεν θα του εβαζα χέρι γιατί δουλευει σχετικά καλα out of the box
  • Αν αγοραζα αλλο κινεζικο box εννοειται πρεπει να του βαλω χέρι, αλλιως θα ειναι σαν να εχω αγορασει αυτοκινητο 1600cc και να το οδηγώ σαν 800cc, γιατι εχει προβληματα.

Αν διαβάσεις το κειμενο στο link της υπογραφής θα καταλάβεις τι ειναι το ελάχιστο που πρεπει να κανεις ακομα κι αν δεν αλλαξεις rom με κάποια custom

Δημοσ.

Καθυστεριστε για λιγο την αγορα tv box.Το ποιο πιθανο ειναι οτι οι τιμες των amlogic tv box s905w και s912 θα αρχισουν να πεφτουν ωσοτου αντικατασταθουν απο του νεους επεξεργαστες(s905X2 και s905D2  τον Οκτωβριο και αργοτερα ο s922X ) .Οι νεοι επεξεργαστες θα δειξουν τι αξιζουν το Νοεμβριο οταν θα τους εχουν καποιοι στα χερι τους ,για review και αν τα ποτελεσματα ειναι ενθαρυντικα θα τρεξουμε να τα αγορασουμε στo black fraiday για να τα εχουμε τα Χριστουγεννα. Βεβαια σε καποιους απο μας δεν θα αρεσει οτι οι νεοι επεξεργαστες θα ειναι μονο σε andoit tv.Πριν κανετε καποια αγορα σε tv box δειτε και τα νεα tv box με s905x2 γιατι οπως φαινετε ειναι πολυ πιο ισχυρα απο τα s912 (antutu 60500 εναντι 35000-41000 των s912)
ttps://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=%23&ved=0ahUKEwjI4vTeutTeAhXj-ioKHcxuBLkQxa8BCCUwAA&usg=AOvVaw0VTJzWxrN8ZFOD4xbU2nov#

Και διαφορετικη διαρυθμιση στο εσωτερικο τους 
https://youtu.be/MwInJjsPIoU

Η επιλογη δικη σας (αν κι ο χρονος θα διξει αν εχει καλυτερη υλοποιηση)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, powerup είπε

Πριν κανετε καποια αγορα σε tv box δειτε και τα νεα tv box με s905x2 γιατι οπως φαινετε ειναι πολυ πιο ισχυρα απο τα s912 (antutu 60500 εναντι 35000-41000 των s912)

Έχω την εντύπωση, για τον s905x2 συγκεκριμένα, ότι μπορεί να είναι πιο καινούριος από τον s912 και υποστηρίζει περισσότερα πράγματα, όπως usb3 , καλυτερο HDMI (το οποίο όμως φαίνεται να υποστηρίζουν οι τελευταίας γενιάς τηλεοράσεις), ddr4.. Παρόλα αυτά όμως παραμένει λιγότερο ισχυρός από τον s912. Προσωπικά δεν κοιτούσα ποτέ Ubuntu και τα λοιπά γιατί η πραγματικότητα μπορεί να διαφέρει από τους αριθμούς. Παρακαλώ, αν γνωρίζει κάποιος σίγουρα ας με διαψεύσει αν κάνω λάθος για να αποφύγουμε την παραπληροφόρηση.

Επεξ/σία από Thanos233
Δημοσ.
1 ώρα πριν, powerup είπε

Καθυστεριστε για λιγο την αγορα tv box.Το ποιο πιθανο ειναι οτι οι τιμες των amlogic tv box s905w και s912 θα αρχισουν να πεφτουν ωσοτου αντικατασταθουν απο του νεους επεξεργαστες(s905X2 και s905D2  τον Οκτωβριο και αργοτερα ο s922X ) .Οι νεοι επεξεργαστες θα δειξουν τι αξιζουν το Νοεμβριο οταν θα τους εχουν καποιοι στα χερι τους ,για review και αν τα ποτελεσματα ειναι ενθαρυντικα θα τρεξουμε να τα αγορασουμε στo black fraiday για να τα εχουμε τα Χριστουγεννα. Βεβαια σε καποιους απο μας δεν θα αρεσει οτι οι νεοι επεξεργαστες θα ειναι μονο σε andoit tv.Πριν κανετε καποια αγορα σε tv box δειτε και τα νεα tv box με s905x2 γιατι οπως φαινετε ειναι πολυ πιο ισχυρα απο τα s912 (antutu 60500 εναντι 35000-41000 των s912)
ttps://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=%23&ved=0ahUKEwjI4vTeutTeAhXj-ioKHcxuBLkQxa8BCCUwAA&usg=AOvVaw0VTJzWxrN8ZFOD4xbU2nov#

Και διαφορετικη διαρυθμιση στο εσωτερικο τους 
https://youtu.be/MwInJjsPIoU

Η επιλογη δικη σας (αν κι ο χρονος θα διξει αν εχει καλυτερη υλοποιηση)

Συμφωνώ μεσες-ακρες αλλά υπο προϋποθέσεις.

Το s905x2/d2 σαν επεξεργαστης μονο ειναι πιο αδυναμος απο τον παλιοτερο s912, αλλά τα antutu scores βγαινουν στο συνολο του μηχανηματος, που περιλαμβανει και gpu (οκ παει πακετο με το cpu), το ειδος και μεγεθος μνημης, τη rom, κλπ όπως και η υλοποιηση μεταξύ τους. οποτε κατά περιπτωση ανετα ενα μηχανάκι με s905x2/d2 μπορει να βάλει κάτω ενα μηχανάκι με s912. 

Γενικά συμφωνώ οτι αν κάποιος δεν πεσει σε κάποια πολύ καλη προσφορα για παλιοτερους s912/s905 δεν υπάρχει λογος να αγοράσει και απο την αλλη πρεπει να περιμενει να το δοκιμάσουν οι πιο βιαστικοι για να φανει στην πράξη τι γινεται. Δε στο κρυβω οτι περιμενω να δω line τον s922Χ se συνδυασμο με custom rom, αλλα εχουμε καιρο μεχρι τοτε.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω τον φθηνότερο amlogic s912 να κυμαίνεται κάπου στα 35€. Είναι ο Alfawise z1 (2\16 ddr4). 

Είναι vfm;

Επίσης,όντας ήδη σε προσφορά, η βλακ φραϊντέι μπορεί να το επηρεάσει;

Μόνο για kodi το θέλω αποκλειστικά μεσω wifi.

Θα μου πείτε βέβαια γιατί να μην πάω και χαμηλότερα στους s905 αφού και οι 4 πύρηνοι θα παίξουν αλλά γίνεται κι εκεί χαμούλης από συσκευές, πχ το Mecool M8S PRO w το βλέπω με μια στάμπα black friday μπροστά ενώ άλλα όχι. Για δώστε τα φώτα σας οι έμπειροι, δεν τυχαίνει να αγοράζω κάθε μέρα απ τα κινέζικα. Σημαίνει ότι θα πέσει κι άλλο απ τα 25,81€;

Επεξ/σία από kostas1966
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,θέλω να κάνω μια ερώτηση.Ενδιαφερόμουν για αγορά tv box κατά κύριο λόγω για να έχω στην τηλεόραση cosmote tv go,άντε και για καμιά ταινία ή youtube. Δεν με ενδιαφέρουν και πολύ άλλες εφαρμογές,παιχνίδια κλπ.Χωρίς να το ψάξω παρήγγειλα αμέσως το x96 plus I(1ο αποτέλεσμα στο google)που είναι στα 60 ευρώ,επειδή έλεγε οτι είναι έτοιμο σεταρισμένο για ξένα αθλητικά κανάλια και το κάνουν αυτοί unrooted για το cosmote go( με ένα 10αρι επιπλέον βέβαια) μιας και βαριόμουν να ασχοληθώ με το θέμα. Βέβαια δεν είδα οτι είναι 1gb ram γιατι δεν το έγραφαν καν.Τέλος πάντων,επειδή διάβασα κανά 2 σχόλια για το συγκεκριμένο εδώ,μπήκα σε σκέψεις.Πιστεύετε οτι είναι πεταμένα λεφτά και να διαθέσω αλλού αυτά τα 70 ευρώ(δεν το 'χω πάρει ακόμα.απ' το κουριερ)?Ή θα με καλύψει για τη δουλειά που το θέλω?Δηλαδή με 70-90 θα έβρισκα κάτι πολύ καλύτερο?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LeukoSustima είπε

Παιδιά καλησπέρα,θέλω να κάνω μια ερώτηση.Ενδιαφερόμουν για αγορά tv box κατά κύριο λόγω για να έχω στην τηλεόραση cosmote tv go,άντε και για καμιά ταινία ή youtube. Δεν με ενδιαφέρουν και πολύ άλλες εφαρμογές,παιχνίδια κλπ.Χωρίς να το ψάξω παρήγγειλα αμέσως το x96 plus I(1ο αποτέλεσμα στο google)που είναι στα 60 ευρώ,επειδή έλεγε οτι είναι έτοιμο σεταρισμένο για ξένα αθλητικά κανάλια και το κάνουν αυτοί unrooted για το cosmote go( με ένα 10αρι επιπλέον βέβαια) μιας και βαριόμουν να ασχοληθώ με το θέμα. Βέβαια δεν είδα οτι είναι 1gb ram γιατι δεν το έγραφαν καν.Τέλος πάντων,επειδή διάβασα κανά 2 σχόλια για το συγκεκριμένο εδώ,μπήκα σε σκέψεις.Πιστεύετε οτι είναι πεταμένα λεφτά και να διαθέσω αλλού αυτά τα 70 ευρώ(δεν το 'χω πάρει ακόμα.απ' το κουριερ)?Ή θα με καλύψει για τη δουλειά που το θέλω?Δηλαδή με 70-90 θα έβρισκα κάτι πολύ καλύτερο?

Αν αγοράσεις απο Κίνα, βρισκεις σε προσφορα και με 30 ευρω που θα ειναι και καλυτερο απο αυτό που ειδες στο συγκεκριμένο site. Me 50-70 βρίσκεις κάτι πολύ καλό που στην Ελλάδα πωλουνται 90+ ευρω.

Αυτά που γράφει το site που ειδες, δεν ειναι τιποτα παραπάνω απο kodi με περασμένο ετοιμο ελληνικο build που ευκολα μπορεις να βρεις (και να ενημερώνεις). Το οτι το μηχανάκι με το 1GB ram θα σέρνεται εννοειται δεν το γράφουν.

Δημοσ.
6 hours ago, LeukoSustima said:

Υποθέτω αναφέρεσαι στο clevermarket. Αν κάνεις μια αναζήτηση εδώ στο φόρουμ θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Ακύρωσέ το όσο είναι καιρός. Πεταμένα λεφτά. 

Δημοσ.

Καλημέρα σto forum
Ενδιαφέρομαι για media player για Netlix, σύνδεση σκληρού δίσκου για θέαση ταινιών, kodi, ανάλυση μέχρι 1080p, για τηλεόραση κρεβατοκάμαρας (32'), μέχρι 50-60 ευρώ.
Υπάρχει κάτι αξιόπιστο? Για να μη μπλέκω με κολλήματα, αναβαθμίσεις κλπ....
Ευχαριστώ

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, astavlas είπε

Καλημέρα σto forum
Ενδιαφέρομαι για media player για Netlix, σύνδεση σκληρού δίσκου για θέαση ταινιών, kodi, ανάλυση μέχρι 1080p, για τηλεόραση κρεβατοκάμαρας (32'), μέχρι 50-60 ευρώ.
Υπάρχει κάτι αξιόπιστο? Για να μη μπλέκω με κολλήματα, αναβαθμίσεις κλπ....
Ευχαριστώ

https://www.insomnia.gr/forums/topic/663048-συσκευες-tvbox-tablets-κλπ-που-παιζουν-απροβληματιστα-netflix/

Δημοσ.
8 ώρες πριν, LeukoSustima είπε

Καλύτερα να έκαιγες τα χρήματα παρά αγορά από το clevermarket. Κάνε γρήγορα επιστροφή και πάρε τα λεφτά σου πίσω. Δεν είναι για όλους το kodi αν βαριέσαι άσε το βάλε OTE και καθάρισες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...