manoskost Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, konstantin79 είπε καλησπέρα!φιλος θελει ενα tvbox για vodafone tv. ξερω οτι δεν πρεπει να ειναι root.τι να του προτεινω ωστε να παίζει σιγουρα; απο χρήματα να ειναι οικονομικο και αν ειναι δυνατο να αγοραστει από ελλάδα απο ελλαδα και unroot μονο το xiaomi mibox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rockmas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα. Επειδή δεν έχω παραγγείλει ποτέ από το gearbest, ποιά επιλογή αποστολής επιλέγω για να μην έχω θέμα με τελωνείο; Η priority line είναι η ενδεδειγμένη επιλογή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantin79 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, manoskost είπε απο ελλαδα και unroot μονο το xiaomi mibox. είμαστε σιγουροι οτι δεν. ειναι ροοτ και θα παιζει το app της νοβα tv? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadergr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Review του Mecool KM8 με Oreo Android TV και voice remote. Τελικά για κάποια μηχανάκια, το Netflix θα είναι κριτήριο αγοράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, konstantin79 είπε είμαστε σιγουροι οτι δεν. ειναι ροοτ και θα παιζει το app της νοβα tv? δεν ειναι root, και πουλαει πολυ για αυτο τον λογο, οπως επισης και για το netflix 4k, αν καποιον δεν τον ενδιαφερουν αυτα, υπαρχουν πολυ καλυτερα μηχανηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, vadergr είπε Review του Mecool KM8 με Oreo Android TV και voice remote. Τελικά για κάποια μηχανάκια, το Netflix θα είναι κριτήριο αγοράς. S905X & 60€ ακριβω το βλεπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadergr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, villasg είπε S905X & 60€ ακριβω το βλεπω Με τα κλασσικά κινεζοκουπονια περιστασιακά έχει βρεθεί και κάτω από τα 50€. Τώρα βγαίνει και KM9... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsa1967 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 30/10/2018 στις 9:40 ΠΜ, alexxkidd31 είπε Μόνο καφέ δεν κάνει ακόμη 😎 https://kodi.expert/real-debrid-use-kodi/ Εγώ το χρησιμοποιώ και για δουλειές αλλά και Torrents βέβαια, όχι μόνο για βίντεο λινκ εγω εχω το Je4M kodi, πως μπορω να προσθεσω μια συνδρομη realdebrit? μπορω να προσθεσω και καποιο addon? Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από gsa1967 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά να ρωτήσω κάτι...τι διάφορα έχουν τα TV box απο τα iptv box;ρωτάω γιατί κοιτάζω το mag 254 από amazon.επίσης γτ είναι τόσο ακριβό;με τα χαρακτηριστικά που έχει βρίσκεις φθηνότερο σε πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από noobogadgetakias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexxkidd31 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gsa1967 είπε εγω εχω το Je4M kodi, πως μπορω να προσθεσω μια συνδρομη realdebrit? μπορω να προσθεσω και καποιο addon? Αν και δεν έχω ιδέα τι είναι το je4m ( υποθέτω κάποιο build;- αν ναι, τότε κάποιο add-on θα έχει δε μπορεί). Σε όλα τα add-on είναι στις ρυθμίσεις του εκάστοτε-λογαριασμοι-υπηρεσια debrid. Τώρα από addon προτείνω το Exodus redux, πληροφορίες εδώ https://www.reddit.com/r/addons4kodi Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από alexxkidd31 Πολυ μεγάλη παράθεση εξωτερικού συνδέσμου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arisikaria Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Στις 25/10/2018 στις 11:12 ΜΜ, manoskost είπε το μονο δοκιμασμενο ειναι το xiaomi mibox, ολα τα αλλα πρεπει να γινουν unroot με ολους τους κινδυνους μπρικαρισματος. Στο παρακάτω μοντέλο μπαίνει το kodi από το google store? Xiaomi Mi TV Box - 4K Android Media Player Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, noobogadgetakias είπε Παιδιά να ρωτήσω κάτι...τι διάφορα έχουν τα TV box απο τα iptv box;ρωτάω γιατί κοιτάζω το mag 254 από amazon.επίσης γτ είναι τόσο ακριβό;με τα χαρακτηριστικά που έχει βρίσκεις φθηνότερο σε πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά. Άλλο το ένα και αλλο το αλλο, διαφορετικές δουλειές. Επισης ενα android tv box μπορει να δουλέψει και σαν iptv box, ενω το αντιθετο δεν γίνεται. Συνοπτικά το iptv box, παιρνει και δειχνει streams απο συγκεκριμένες ιντερνετικές διευθύνσεις (με συνδρομή αν θες να γινει δουλεια) και το δειχνει στην τηλεοραση. Είναι πιο ευχρηστο με την έννοια οτι ειναι ΣΑΝ να βλέπεις τηλεοραση που απλά αλλαζεις καναλια. Απο την άλλη, ουτε kodi, ουτε netflix, ουτε browsers, ουτε τιποτα αλλο. 2 ώρες πριν, arisikaria είπε Στο παρακάτω μοντέλο μπαίνει το kodi από το google store? Xiaomi Mi TV Box - 4K Android Media Player Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Άλλο το ένα και αλλο το αλλο, διαφορετικές δουλειές. Επισης ενα android tv box μπορει να δουλέψει και σαν iptv box, ενω το αντιθετο δεν γίνεται. Συνοπτικά το iptv box, παιρνει και δειχνει streams απο συγκεκριμένες ιντερνετικές διευθύνσεις (με συνδρομή αν θες να γινει δουλεια) και το δειχνει στην τηλεοραση. Είναι πιο ευχρηστο με την έννοια οτι ειναι ΣΑΝνα βλέπεις τηλεοραση που απλά αλλαζεις καναλια. Απο την άλλη, ουτε kodi, ουτε netflix, ουτε browsers, ουτε τιποτα αλλο. Δλδ εγώ με συμφέρει καλύτερα να πάρω TV box ;και τα TV box όλα εχουν λειτουργία για iptv αναιξερετως;η πρέπει να προσέξω ας πούμε στα χαρακτηριστικά του να γράφει για iptv; Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από noobogadgetakias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 54 λεπτά πριν, isay είπε Άλλο το ένα και αλλο το αλλο, διαφορετικές δουλειές. Επισης ενα android tv box μπορει να δουλέψει και σαν iptv box, ενω το αντιθετο δεν γίνεται. Συνοπτικά το iptv box, παιρνει και δειχνει streams απο συγκεκριμένες ιντερνετικές διευθύνσεις (με συνδρομή αν θες να γινει δουλεια) και το δειχνει στην τηλεοραση. Είναι πιο ευχρηστο με την έννοια οτι ειναι ΣΑΝ να βλέπεις τηλεοραση που απλά αλλαζεις καναλια. Απο την άλλη, ουτε kodi, ουτε netflix, ουτε browsers, ουτε τιποτα αλλο. Ναι το kodi το κατεβαζουμε απο την επισημη σελιδα του kodi.tv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Επειδή δεν καταλαβαίνω αν το λες σαν ερώτηση ή σαν κατάφαση, ό,τι βολέυει τον καθένα αναλογα με τις αναγκες του. Αλλες φορές το κατεβάζω απο το play store και αλλες απο το kodi.tv. Στο πρώτο παιρνει και τα updates του kodi (ΜΟΝΟ το app, οχι τα addons), ενω στο δευτερο οταν εχω arm64 επεξεργαστή και θελω 64bit kodi. Για πιο "all around" κατάστάσεις, καλύτερα απο το play store Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα