alexxkidd31 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, GeorgeAl92 είπε Αγόρασε μια συνδρομή real debrid με 16€ το εξάμηνο και δεν θα χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω. Ακριβώς. Και ούτε Netflix ούτε τίποτα τετοια μετά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsa1967 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 17 ώρες πριν, GeorgeAl92 είπε Αγόρασε μια συνδρομή real debrid με 16€ το εξάμηνο και δεν θα χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω. τι κανει αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexxkidd31 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 31 λεπτά πριν, gsa1967 είπε τι κανει αυτο? Μόνο καφέ δεν κάνει ακόμη 😎 https://kodi.expert/real-debrid-use-kodi/ Εγώ το χρησιμοποιώ και για δουλειές αλλά και Torrents βέβαια, όχι μόνο για βίντεο λινκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iox79 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Ξέρετε αν έχει το real debrid δωρεάν δοκιμή για κάποιο χρονικό διάστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, iox79 είπε Ξέρετε αν έχει το real debrid δωρεάν δοκιμή για κάποιο χρονικό διάστημα; Δεν εχει αλλα με το κοστος που εχει παρε ενα 15ημερο ( 3€ ) και εαν δεν σου αρεσει ντυνεσε και φευγεις ! ! ! ! https://real-debrid.com/premium δες και https://seo-michael.co.uk/how-to-configure-real-debrid-in-kodi/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 30/10/2018 στις 9:40 ΠΜ, alexxkidd31 είπε Μόνο καφέ δεν κάνει ακόμη 😎 https://kodi.expert/real-debrid-use-kodi/ Εγώ το χρησιμοποιώ και για δουλειές αλλά και Torrents βέβαια, όχι μόνο για βίντεο λινκ Στα torrents μου έχει λύσει τα χέρια. Κατεβάζω με την μέγιστη ταχύτητα της γραμμής μου! Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από enterhere 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexxkidd31 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 17 ώρες πριν, iox79 είπε Ξέρετε αν έχει το real debrid δωρεάν δοκιμή για κάποιο χρονικό διάστημα; Όχι. Υπάρχει ένα άλλο, αρκετά κατώτερο για μένα debrid, το alldebrid που δίνει νομίζω 7 μέρες δωρεάν premium ( μπας και του κάτσει κανένας συνδρομητής αλλά που..), δοκίμασε αυτό και μετά πήγαινε στο real debrid (γτ εκεί βρίσκεις πιο πολλές πηγές κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bitersweet Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα στην παρέα.θα ήθελα τα φώτα σας. Έχω έρθει σε ξενοδοχείο θα μείνω αρκετό διάστημα λόγω δουλειάς έχω φέρει μαζί μου και ένα tv box αλλά μόλις πάω να συνδεθώ στο ίντερνετ του ξενοδοχείου συνδέεται κανονικά αλλά δεν μου βγάζει αυτόματα όπως στο κινητό να βάλω τους κωδικούς κάπου για να γίνει και η σύνδεση κανονικά με αποτέλεσμα να μην έχω ίντερνετ στο box. Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 27 λεπτά πριν, bitersweet είπε Καμιά ιδέα; Απο καποιο web browser , μεσα απο το Box ? ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bitersweet Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 32 λεπτά πριν, villasg είπε Απο καποιο web browser , μεσα απο το Box ? ? Δεν μπαίνει στο ίντερνετ. Όταν συνδεομαι από το κινητό μου πετάει μια σελίδα και βάζω τον κωδικό που μου δώσανε .αλλά δεν έχει διεύθυνση για να το βάλω στο box. Είναι τιποποημενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, bitersweet είπε Δεν μπαίνει στο ίντερνετ. Όταν συνδεομαι από το κινητό μου πετάει μια σελίδα και βάζω τον κωδικό που μου δώσανε .αλλά δεν έχει διεύθυνση για να το βάλω στο box. Είναι τιποποημενο κάνε share από το κινητό στο box αν δεν βρεις άλλο τρόπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexxkidd31 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μία βοήθεια αν ξέρει κανείς. Σε Android TV box που δέχεται κεραία τηλεόρασης (Τ2) , το kii pro συγκεκριμένα, στο Kodi τι pvr client να χρησιμοποιήσω; Δε βγάζω άκρη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IT chef Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 5 hours ago, bitersweet said: Δεν μπαίνει στο ίντερνετ. Όταν συνδεομαι από το κινητό μου πετάει μια σελίδα και βάζω τον κωδικό που μου δώσανε .αλλά δεν έχει διεύθυνση για να το βάλω στο box. Είναι τιποποημενο Visit the modem's address. Find it out from your phone,or ask the reception. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 28/10/2018 στις 7:26 ΜΜ, svasil είπε Αυτό όμως που δεν κατάφερα -και αν κανείς φίλος ξέρει ας μου το υποδείξει- είναι ότι δεν μπορώ να παίξω ταινίες μέσω usb από κάποιο εξωτερικό δίσκο. Δοκίμασα τους players που έχει μέσα, αλλά κανείς δεν έδωσε ήχο, η δε εικόνα κολλούσε, προφανώς επειδή δεν μπορούσε να αποκωδικοποιήσει τον ήχο. Επειδή έχω ένα home cinema και οι ταινίες που καταβάζω είναι με mkv από 20 έως 40 gb αλλά και iso, δεν ξέρω αν μπορεί με κάποιον πρόσθετο player να παίξει τόσο μεγάλα αρχεία. Δοκιμασες με Kodi? παιζει τα παντα απο ηχο και εξωτερικους υποτιτλους Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από ppetr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantin79 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 καλησπέρα!φιλος θελει ενα tvbox για vodafone tv. ξερω οτι δεν πρεπει να ειναι root.τι να του προτεινω ωστε να παίζει σιγουρα; απο χρήματα να ειναι οικονομικο και αν ειναι δυνατο να αγοραστει από ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα