Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά αποζημιώθηκα παιδιά σήμερα απο την PayPal.Μου επιστράφηκαν στο ακέραιο τα χρήματά μου.

Ευχαριστώ όλους που με βοηθησαν στο θέμα μου.Χρόνια Πολλά!!!

Μαζί τα πήραμε !!!

Είπαμε, όσο παρεμβάλλεται το paypal δεν έχεις να φοβάσαι κάτι 

post-228004-0-52360600-1451247850_thumb.jpg

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

3-4 επιλογες απο κινα τα γνωστα μαγαζια , για ανδροιδ media player + kodi μεγιστη τιμη τα 100ε
τι προτεινεται??

και πιο πληκτρολογιο (air mouse)..

Καλη χρονια να ερθει με υγεια.

απο ελλαδα για πιο γρηγορα καποιο android box?

Δημοσ.

3-4 επιλογες απο κινα τα γνωστα μαγαζια , για ανδροιδ media player + kodi μεγιστη τιμη τα 100ε

τι προτεινεται??

και πιο πληκτρολογιο (air mouse)..

Καλη χρονια να ερθει με υγεια.

απο ελλαδα για πιο γρηγορα καποιο android box?

Προτείνω Link.png Site: BeelinkM64 59,99$ με κουπόνι GBMX64 ή Link.png Site: Beelink M18 και για airmouse το Link.png Site: Mele F10 Deluxe

Δημοσ.

Γι΄αυτό ρε παιδια τι έχετε να πειτε?? 4K M8s Android Smart Sets TV Box Media Player XBMC KODI Full Loaded+FREEKEYBOARD.

θα το βρείτε σ΄αυτο το λινκ κατευθείαν http://www.ebay.com/itm/161813426136?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT .Το αγόρασα τελικά και το περιμένω.Εύχομαι να μην φάω καμιά πατάτα πάλι όπως το προηγούμενο...

Δημοσ.

Χωρίς Tracking number ,άρα μπορεί να πάτησε αυτός απλά shipped.Δεν θέλω να σε απογοητεύσω,αλλα διάβασε λίγο πιο πίσω τι έπαθα εγω.Ο ίδιος απατεώνας μου φαίνεται.Καλού κακού εγω έκανα ενα report στο ebay για τον λεγάμενο.Μακάρι να το παραλάβεις το πακέτο σου φίλε!

Δημοσ.

εγω χτες το χτυπησα απο εδω http://www.ebay.com/itm/252226063521?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT,δεν ξερω αν θα το παραλαβω και τι , βλεπω πουλαει συνεχεια το συγκεκριμενο ,τι γινεται δε ξερω ,υπομονη ενα μηνα

Φίλε δεν υπάρχει περίπτωση να παραλάβεις τίποτα. Και σίγουρα δεν θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή ένα μήνα μέχρι να το μάθεις. Σε μερικές μέρες ο τύπος θα έχει εξαφανιστεί από το ebay. Αρκεί να παρατηρήσεις ότι μάζεψε 50 θετικές κριτικές πουλώντας είδη μανικιούρ και τώρα πουλάει με 5 ευρώ tv-box των 55 ευρώ. :ph34r:

Δημοσ.

Φίλε δεν υπάρχει περίπτωση να παραλάβεις τίποτα. Και σίγουρα δεν θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή ένα μήνα μέχρι να το μάθεις. Σε μερικές μέρες ο τύπος θα έχει εξαφανιστεί από το ebay. Αρκεί να παρατηρήσεις ότι μάζεψε 50 θετικές κριτικές πουλώντας είδη μανικιούρ και τώρα πουλάει με 5 ευρώ tv-box των 55 ευρώ. :ph34r:

Σωστά,εύστοχη παρατηρηση!

τι εγινε γιατι βγήκε ετσι το προηγούμενο μηνυμα.....Ότι έγραψα χωρίς την γραμμη διαγραφής εννοείται.........

Δημοσ.

Τίποτα, για την ώρα. Αλλά δεν το πουλάει 5, έχει φτηνή τιμή και ακριβά μεταφορικά. Έτσι βγαίνει πάνω πάνω στο search engine

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...