manoskost Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, nkmyrtos είπε Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι για κάποιο android media player, με τα εξής χαρακτηριστικά: Να υποστηρίζει το Cosmote TV go (έχω σύνδεση επομένως μιλάω για το επίσημο app). Να παίζει netflix (η σύνδεση στο σπίτι είναι 100mbs) οπότε θέλω να έχω εικόνα 4κ μιας και η τηλεόραση μου υποστηρίζει 4κ ανάλυση, όπως επίσης να δουλεύει και στις 2 μπάντες 2.4 και 5 και αν γίνεται να έχει και ethernet. Δεν λέω όχι σε kodi εννοείται!! Αγορά από ελληνικό κατάστημα με το σκεπτικό να είναι όλα σεταρισμένα, δεν με πειράζει να είναι και από Ευρώπη αρκεί να είναι εύκολο από κάποιον άσχετο στο σετάρισμα όπως είμαι εγώ. Προς το παρών με τις μηδαμινές γνώσεις μου αυτό που φαίνεται ότι με καλύπτει είναι αυτό https://www.shopcenter.gr/eikona-and-ichos/eikona/tv-box/tv-box-mx10-android-7-1-4-gb-ram-32-gb-rom-netflix-kodi-me-elliniko-menoy-p3531c71c653c696 και αυτό https://www.info-world.gr/el/proionta/eikona-&-ichos/home-cinema-&-perifereiaka/media-players-smart-tv-box/mecool-m8s-pro-l-tv-box-3gb-/32gb,-amlogic-s912-64bit/-octacore,-android-7.1,-kodi-17.3,bluetooth,10117301.html αλλά και πάλι περιμένω τις προτάσεις σας. Τέλος να αναφέρω ότι κοίταζα το xiaomi mi box αλλά τα 2gb/8gb τα θεώρησα ως ανασταλτικό παράγοντα σε σχέση ότι τα περισσότερα πλέον κυκλοφορούν με 4/64 και μάλιστα ddr4. Ευχαριστώ. και ομως το μονο που παιζει netflix 4k ειναι το xiaomi mibox, καθαρο android, unroot, kαι θα παιξει και cosmote tv go. οτι αλλο και να παρεις, θα πρεπει να γινει unroot για το cosmote tv go, και κανενα δεν θα σου παιξει netflix 4k. τα 2gb μνημη μην τα φοβασε, ο αποθηκευτικος χωρος μεγαλωνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, nkmyrtos είπε Αγορά από ελληνικό κατάστημα με το σκεπτικό να είναι όλα σεταρισμένα, δεν με πειράζει να είναι και από Ευρώπη αρκεί να είναι εύκολο από κάποιον άσχετο στο σετάρισμα όπως είμαι εγώ. Πρακτικά θα σου απαντησω μονο για το παραπάνω γιατι για τα υπολοιπα τα εχουμε χιλιογράψει και αν διαβασεις το θεμα αναποδα για μερικές σελιδες θα βγαλεις άκρη. Αυτή η σιγουρια οτι απο ελληνικο μαγαζι, ισοδυναμει στρωμένο και έτοιμο, πως προκύπτει; ΟΛΑ τα boxes εκτός απο ένα (*) είναι σαν τη γυναίκα. Θέλουν χέρι γιατί αν δεν τους βάλεις, θα είναι μεσα στην άρνηση και τη γκρίνια (με τη μορφή bugs, κολληματων, καθυστερησεων, κλπ) (*)Το nvidia shield ερχεται στρωμενο τα μέγιστα, οποτε αν καποιος θελει κάτι έτοιμο παει μονοδρομα σε αυτό. Απο την αλλη, η τσιμπημένη του τιμη δεν το χαρακτηριζει vfm. Κατι ακομα. Εφοσον το netflix ειναι αναγκαια παραμετρος, περνα και δες προσεκτικά και το παρακάτω θεμα. https://www.insomnia.gr/forums/topic/663048-συσκευες-tvbox-tablets-κλπ-που-παιζουν-απροβληματιστα-netflix/ Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από isay 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svasil Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα και από εμένα. Εχω προμηθευτεί το Mecool M8s Pro w από κινέζικο με αποθήκη στην Ιταλία. Με κάποιο (τυχερό) τρόπο και διαβάζοντας ενεργοποίησα το Netflix και παίζει απροβλημάτιστα με πολυκάναλο ήχο και σε πολύ καλή ποιότητα εικόνας. Το πρόβλημα που δεν έλυσα (αν και είχα εναλλακτική λύση) είναι ότι δεν κατάφερα να το συνδέσω με ethernet και παίζει μέσω wifi. Αυτό όμως που δεν κατάφερα -και αν κανείς φίλος ξέρει ας μου το υποδείξει- είναι ότι δεν μπορώ να παίξω ταινίες μέσω usb από κάποιο εξωτερικό δίσκο. Δοκίμασα τους players που έχει μέσα, αλλά κανείς δεν έδωσε ήχο, η δε εικόνα κολλούσε, προφανώς επειδή δεν μπορούσε να αποκωδικοποιήσει τον ήχο. Επειδή έχω ένα home cinema και οι ταινίες που καταβάζω είναι με mkv από 20 έως 40 gb αλλά και iso, δεν ξέρω αν μπορεί με κάποιον πρόσθετο player να παίξει τόσο μεγάλα αρχεία. Αγοράζοντας βέβαια, το πρόσεξα να έχει τα περισσότερα από τα γνωστά audio format, decoder format αλλά και video format. (Ένα παλιό πάλι κινέζικο που μου έκαψε κεραυνός, έπαιζε τα πάντα). Επειδή για μένα το κομμάτι του netflix δεν έχει 80% σημασία, αλλά με ενδιαφέρει εξ΄ίσου και να παίζει ταινίες από αποθηκευτικούς χώρους (έχω 10 tb από τέτοιες) θα παρακαλούσα να με συμβουλεύσετε -καθ΄ ότι άσχετος το παραδέχομαι- να βρώ ένα box ανεξαρτήτου τιμής που να λύσει το πρόβλημα μου χωρίς πολλές "επεμβάσεις" από εμένα. Σας ευχαριστώ και σας ζητώ συγνώμη για τη φλυαρία μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 39 λεπτά πριν, svasil είπε Καλησπέρα και από εμένα. Εχω προμηθευτεί το Mecool M8s Pro w από κινέζικο με αποθήκη στην Ιταλία. Με κάποιο (τυχερό) τρόπο και διαβάζοντας ενεργοποίησα το Netflix και παίζει απροβλημάτιστα με πολυκάναλο ήχο και σε πολύ καλή ποιότητα εικόνας. Το πρόβλημα που δεν έλυσα (αν και είχα εναλλακτική λύση) είναι ότι δεν κατάφερα να το συνδέσω με ethernet και παίζει μέσω wifi. Αυτό όμως που δεν κατάφερα -και αν κανείς φίλος ξέρει ας μου το υποδείξει- είναι ότι δεν μπορώ να παίξω ταινίες μέσω usb από κάποιο εξωτερικό δίσκο. Δοκίμασα τους players που έχει μέσα, αλλά κανείς δεν έδωσε ήχο, η δε εικόνα κολλούσε, προφανώς επειδή δεν μπορούσε να αποκωδικοποιήσει τον ήχο. Επειδή έχω ένα home cinema και οι ταινίες που καταβάζω είναι με mkv από 20 έως 40 gb αλλά και iso, δεν ξέρω αν μπορεί με κάποιον πρόσθετο player να παίξει τόσο μεγάλα αρχεία. Αγοράζοντας βέβαια, το πρόσεξα να έχει τα περισσότερα από τα γνωστά audio format, decoder format αλλά και video format. (Ένα παλιό πάλι κινέζικο που μου έκαψε κεραυνός, έπαιζε τα πάντα). Επειδή για μένα το κομμάτι του netflix δεν έχει 80% σημασία, αλλά με ενδιαφέρει εξ΄ίσου και να παίζει ταινίες από αποθηκευτικούς χώρους (έχω 10 tb από τέτοιες) θα παρακαλούσα να με συμβουλεύσετε -καθ΄ ότι άσχετος το παραδέχομαι- να βρώ ένα box ανεξαρτήτου τιμής που να λύσει το πρόβλημα μου χωρίς πολλές "επεμβάσεις" από εμένα. Σας ευχαριστώ και σας ζητώ συγνώμη για τη φλυαρία μου. Μια ερωτηση φιλε μου. Unroot γινεται αυτο για να παρει nova go; Το εκανες μηπως; Καποιος αλλος που να ειδες να το εκανε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svasil Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε Μια ερωτηση φιλε μου. Unroot γινεται αυτο για να παρει nova go; Το εκανες μηπως; Καποιος αλλος που να ειδες να το εκανε; Δεν ξέρω φίλε αν απαντάς σε μένα.. Η παράθεση έχει το κείμενο μου αλλά η απάντηση δεν έχει σχέση με μενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μιλαω για το box που εχεις. Αν ξερεις απαντας θα με βοηθουσες. 2 λεπτά πριν, svasil είπε Δεν ξέρω φίλε αν απαντάς σε μένα.. Η παράθεση έχει το κείμενο μου αλλά η απάντηση δεν έχει σχέση με μενα... Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svasil Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Zerg13 είπε Μιλαω για το box που εχεις. Αν ξερεις απαντας θα με βοηθουσες. Δεν ξέρω πραγματικά! Δεν είμαι πολύ σχετικός.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 55 λεπτά πριν, svasil είπε Καλησπέρα και από εμένα. Εχω προμηθευτεί το Mecool M8s Pro w από κινέζικο με αποθήκη στην Ιταλία. Με κάποιο (τυχερό) τρόπο και διαβάζοντας ενεργοποίησα το Netflix και παίζει απροβλημάτιστα με πολυκάναλο ήχο και σε πολύ καλή ποιότητα εικόνας. Το πρόβλημα που δεν έλυσα (αν και είχα εναλλακτική λύση) είναι ότι δεν κατάφερα να το συνδέσω με ethernet και παίζει μέσω wifi. Αυτό όμως που δεν κατάφερα -και αν κανείς φίλος ξέρει ας μου το υποδείξει- είναι ότι δεν μπορώ να παίξω ταινίες μέσω usb από κάποιο εξωτερικό δίσκο. Δοκίμασα τους players που έχει μέσα, αλλά κανείς δεν έδωσε ήχο, η δε εικόνα κολλούσε, προφανώς επειδή δεν μπορούσε να αποκωδικοποιήσει τον ήχο. Επειδή έχω ένα home cinema και οι ταινίες που καταβάζω είναι με mkv από 20 έως 40 gb αλλά και iso, δεν ξέρω αν μπορεί με κάποιον πρόσθετο player να παίξει τόσο μεγάλα αρχεία. Αγοράζοντας βέβαια, το πρόσεξα να έχει τα περισσότερα από τα γνωστά audio format, decoder format αλλά και video format. (Ένα παλιό πάλι κινέζικο που μου έκαψε κεραυνός, έπαιζε τα πάντα). Επειδή για μένα το κομμάτι του netflix δεν έχει 80% σημασία, αλλά με ενδιαφέρει εξ΄ίσου και να παίζει ταινίες από αποθηκευτικούς χώρους (έχω 10 tb από τέτοιες) θα παρακαλούσα να με συμβουλεύσετε -καθ΄ ότι άσχετος το παραδέχομαι- να βρώ ένα box ανεξαρτήτου τιμής που να λύσει το πρόβλημα μου χωρίς πολλές "επεμβάσεις" από εμένα. Σας ευχαριστώ και σας ζητώ συγνώμη για τη φλυαρία μου. To συγκεκριμένο εχει σχετικά αδυναμο επεξεργαστη και δεν ξέρω κατά ποσο μπορει να σηκώσει ματροσκες των 20-40GB συν αν μπορει να αποκωδικοποιήσει πολυκάναλο DTS (ΔΕΝ ξέρω). Κάνε μια εναλλακτική δοκιμη, κατέβασε απο το playstore το vlc που ειναι ενας πολύ καλος android media player και δες εκει συμπεριφορα, σκαλιζοντας και τις ρυθμίσεις για τον ήχο. Θεωρώ δεδομένο οτι δεν εχεις χαμηλωμένο ήχο και οτι απλά stereo αρχεια τα παιζει καλα (απο θεμα ήχουυ πάντα) Απο εκει και πέρα δώσε λιγο παραπάνω φώτα για το πως οδηγείς την έξοδο εικονας και ήχου και σε τι συσκευες. Π.χ. υποστηρίζει η τηλεοραση σου πολυκάναλο ήχο απο hdmi; Δες τα links στην υπογραφη μου και δες επισης πως θα αφαιρεσεις και το bitcoin miner. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svasil Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 13 ώρες πριν, isay είπε To συγκεκριμένο εχει σχετικά αδυναμο επεξεργαστη και δεν ξέρω κατά ποσο μπορει να σηκώσει ματροσκες των 20-40GB συν αν μπορει να αποκωδικοποιήσει πολυκάναλο DTS (ΔΕΝ ξέρω). Κάνε μια εναλλακτική δοκιμη, κατέβασε απο το playstore το vlc που ειναι ενας πολύ καλος android media player και δες εκει συμπεριφορα, σκαλιζοντας και τις ρυθμίσεις για τον ήχο. Θεωρώ δεδομένο οτι δεν εχεις χαμηλωμένο ήχο και οτι απλά stereo αρχεια τα παιζει καλα (απο θεμα ήχουυ πάντα) Απο εκει και πέρα δώσε λιγο παραπάνω φώτα για το πως οδηγείς την έξοδο εικονας και ήχου και σε τι συσκευες. Π.χ. υποστηρίζει η τηλεοραση σου πολυκάναλο ήχο απο hdmi; Δες τα links στην υπογραφη μου και δες επισης πως θα αφαιρεσεις και το bitcoin miner. Σε ευχαριστώ φίλε isay για την απάντηση. Θα το δοκιμάσω και με το vlc αν και στον υπολογιστή φαίνεται βαρύ και κολλάει, ενώ ο bsplayer να είναι ο πιο σταθερός. Το κουτί είναι συνδεδεμένο μέσω hdmi με ενισχυτή Denon όπως είναι και όλες οι συσκευές του home cinema. (Υπολογιστής HTPC, Rasbery για Codi, αποκωδικοποιητής cosmote, dvd player) . H εικόνα φτάνει στην τηλεόραση με hdmi και ο ήχος μέσω ενισχυτή στα ηχεία του χώρου. Φυσικά έχω ανοιχτό ήχο γιατί ακόμα και την τηλεόραση τη βλέπω μέσω ενισχυτή. Δεν τσεκάρισα αν ακούω stereo αρχεία, το έχω λίγο χρόνο και επικεντρώθηκα στον πολυκάναλο που με ενδιαφέρει. Δεν έχω ασχοληθεί με "πειράγματα" και αφού μου λες ότι είναι αδύναμος ο επεξεργαστής, μάλλον δεν πιστεύω να τα καταφέρει. Γι αυτό ζήτησα να μου υποδείξετε ένα tvbox που να κάνει ακριβώς αυτό. Και αν έχει το netflix plus ακόμα καλύτερα, άλλως θα κρατήσω για netflix αυτό και για ταινίες το κατάλληλο. (Εχω διαθέσιμες hdmi στον ενισχυτή) Τέλος άν μπορεί αυτό το κουτί με κάποιο πείραγμα να λειτουργήσει σωστά και αυτό ξέρεις να το κάνεις (με αμοιβή φυσικά), μπορείς να μου το πεις να σε ...αγγαρέψω! ( ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δεν μπορώ να σου πω κάτι με σιγουρια, γιατί δεν εχω αντιμετωπισει πρακτικά τετοιο συνδυασμό εξοπλισμου και αναγκών. Σου προτεινα "κατευθύνσεις" να κοιτάξεις για λύση. Βέβαια οπως το περιγράφεις σαν αναγκες, εγω μάλλον θα έμενα στο htpc γιατι πρακτικά ειναι πολύ πιο ευκολο να ελεγχω τις εξοδους εικονας και ήχου, χωρίς να στηρίζομαι στις παραξενιες ενδιάμεσων συσκευων. Μου αρέσουν πολύ τα android boxes, αλλά οταν πάμε σε ειδικές αναγκες και περιπτώσεις, τείνω να τα αποφευγω. Αντιστοιχα μου αρέχουν οι ελβετικοι σουγιάδες (έχω στο αμαξι, στα εργαλεία μου, στο τσαντάκι μου) αλλά οταν ειναι να κανω ειδική δουλεια, προτιμώ το κλασσικό κατσαβίδι/κοπιδι/κλπ. Νωρίτερα ξέχασα να σου απαντησω για το ethernet. Δεν μου εχει τυχει να μη δουλευει καθολου το internet, χωρίς βεβαια να μπορώ να αποκλείσω κάποιο σπάνιο hardware failure. Μου εχει τυχει όμως σε συγκεκριμένα boxακια, με συγκεκριμένη rom, να μην βλέπει το ethernet 1/10 φορές που θα το ανοιξω, με λύση ενα reboot του box. Κάνε το αλλο. Μπες στις ρυθμισεις του box και ρυθμισε μονιμα καρφωτή ip/dns/gateway και αν παιξει, τοτε για το μπερδεμα θα κοιταγα προς το router (αν ήθελα βεβαια να το φτιάξω μονιμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svasil Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, isay είπε Δεν μπορώ να σου πω κάτι με σιγουρια, γιατί δεν εχω αντιμετωπισει πρακτικά τετοιο συνδυασμό εξοπλισμου και αναγκών. Σου προτεινα "κατευθύνσεις" να κοιτάξεις για λύση. Βέβαια οπως το περιγράφεις σαν αναγκες, εγω μάλλον θα έμενα στο htpc γιατι πρακτικά ειναι πολύ πιο ευκολο να ελεγχω τις εξοδους εικονας και ήχου, χωρίς να στηρίζομαι στις παραξενιες ενδιάμεσων συσκευων. Μου αρέσουν πολύ τα android boxes, αλλά οταν πάμε σε ειδικές αναγκες και περιπτώσεις, τείνω να τα αποφευγω. Αντιστοιχα μου αρέχουν οι ελβετικοι σουγιάδες (έχω στο αμαξι, στα εργαλεία μου, στο τσαντάκι μου) αλλά οταν ειναι να κανω ειδική δουλεια, προτιμώ το κλασσικό κατσαβίδι/κοπιδι/κλπ. Νωρίτερα ξέχασα να σου απαντησω για το ethernet. Δεν μου εχει τυχει να μη δουλευει καθολου το internet, χωρίς βεβαια να μπορώ να αποκλείσω κάποιο σπάνιο hardware failure. Μου εχει τυχει όμως σε συγκεκριμένα boxακια, με συγκεκριμένη rom, να μην βλέπει το ethernet 1/10 φορές που θα το ανοιξω, με λύση ενα reboot του box. Κάνε το αλλο. Μπες στις ρυθμισεις του box και ρυθμισε μονιμα καρφωτή ip/dns/gateway και αν παιξει, τοτε για το μπερδεμα θα κοιταγα προς το router (αν ήθελα βεβαια να το φτιάξω μονιμα) Ξέρω για τις ειδικές καταστάσεις που λες.. Απλώς το ζητούσα για μεγαλύτερη ευκολία, ξέρεις η γυναίκα μου είναι λίγο πιο άσχετη από εμένα τον άσχετο και το htpc της φαίνεται βουνό σε λειτουργία. Όταν είμαι σπίτι δουλεύουμε με αυτό, αλλά όταν λείπω της λειτουργεί αποτρεπτικά. Επι πλέον κάνουν και κάποιο ανεπαίσθητο θόρυβο οι ανεμιστήρες του και δεν θέλω να μπω σε αλλαγές. Πήγα σε κουτί τυχαία αγοράζοντας το πρώτο που βρήκα μπροστά μου (ένα A5X Plus 4k ultra hd, αυτό γράφει το κουτί πάνω) το οποίο δούλεψε ΑΨΟΓΑ μέχρι που το σκότωσε ο κεραυνός και είπα να πάω πιο ...ψαγμένα (χαχα). Γι αυτό αν έχεις να μου συστήσεις κάποιο πιο σοβαρό για να πάω στο προηγούμενο καθεστώς θα σου ήμουν ευγνώμων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjTvenz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Στις 25/10/2018 στις 11:12 ΜΜ, manoskost είπε το μονο δοκιμασμενο ειναι το xiaomi mibox, ολα τα αλλα πρεπει να γινουν unroot με ολους τους κινδυνους μπρικαρισματος. Ευχαριστώ για την πρόταση , αυτο θα πάρω έτοιμο να τελειώνω, διάβασα και σε άλλα σχόλια ουτε δουλευει αψογα! Δεν έχω πια το χρόνο για unroot και πειράματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 44 λεπτά πριν, DjTvenz είπε Ευχαριστώ για την πρόταση , αυτο θα πάρω έτοιμο να τελειώνω, διάβασα και σε άλλα σχόλια ουτε δουλευει αψογα! Δεν έχω πια το χρόνο για unroot και πειράματα! https://www.skroutz.gr/s/11622837/Xiaomi-Mi-Box-8GB.html?from=autocomplete&keyphrase=xiaomi+mi+box Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iox79 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Έχω το beelink ultimate στο οποίο παίζει kodi και είμαι σχετικά ευχαριστημένος. Το αρνητικό του είναι μπορεί για μια ταινία μπορεί να υπάρχουν 20 πηγές και να μη παίζουν οι 19 αλλά η 20η, οπότε να καθυστερείς.απο κει και πέρα θέλω να ρωτήσω πως γίνεται το mtorrent να αποθηκεύει τα αρχεία στο σκληρό δίσκο και όχι στον σκληρό του box που είναι πολύ μικρός. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από iox79 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeAl92 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, iox79 είπε Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Έχω το beelink ultimate στο οποίο παίζει kodi και είμαι σχετικά ευχαριστημένος. Το αρνητικό του είναι μπορεί για μια ταινία μπορεί να υπάρχουν 20 πηγές και να μη παίζουν οι 19 αλλά η 20η, οπότε να καθυστερείς.απο κει και πέρα θέλω να ρωτήσω πως γίνεται το mtorrent να αποθηκεύει τα αρχεία στο σκληρό δίσκο και όχι στον σκληρό του box που είναι πολύ μικρός. Αγόρασε μια συνδρομή real debrid με 16€ το εξάμηνο και δεν θα χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα