manoskost Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, villasg είπε Επισης πιο αργο απο το beelink gs1 παρολο που εχει πιο μεγαλη ram και απο το MECOOL M8S PRO . Πολυ καλο ομως το remote που εχει και το voice search Δες την υπογραφη ποσα εχω , κραταω το 1 αλλα θελω και netflix γιαυτο και τα Mecool δεν επαιρνες το xiaomi που παιζει και 4κ netflix ? το mecool νομιζω παιζει hd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeAl92 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, villasg είπε Καλησπερα . Ερωτηση προς κατοχους MECOOL M8S PRO L ( ATV , voice control ) επειδή μολις το παρέλαβα . Αξιζει η "μαμα" rom ή να πάω κατευθείαν στην rom απο freektab [ TVStock Nexus ROM (Android TV 7.1) ] ή παιζει καμμια αλλη "καλη" ? ? Αρκετά καλύτερη από τη μαμίσια διότι πρόκειται για καθαρή rom και όχι android tv rom. Πήγαινε άφοβα το έχει φίλος μου το boxaki και μου λέει ότι πετάει μετά την αλλαγή της rom. Βέβαια έχει τεράστια παράπονα από το wifi range με πάρα πολλές φορές να του εμφανίζει κάτω δεξιά ότι η πηγή είναι πολύ αργή κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, GeorgeAl92 είπε Αρκετά καλύτερη από τη μαμίσια διότι πρόκειται για καθαρή rom και όχι android tv rom. Πήγαινε άφοβα το έχει φίλος μου το boxaki και μου λέει ότι πετάει μετά την αλλαγή της rom. Βέβαια έχει τεράστια παράπονα από το wifi range με πάρα πολλές φορές να του εμφανίζει κάτω δεξιά ότι η πηγή είναι πολύ αργή κλπ. οποιος μπορει καλωδιο ethernet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeAl92 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, manoskost είπε οποιος μπορει καλωδιο ethernet. Δυστυχώς το ρούτερ βρίσκεται 2 δωμάτια μακριά από το δωμάτιο του και το ένα είναι η τραπεζαρία οπότε είναι αρκετά δύσκολο ως αδύνατο το ethernet. Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι το Beelink GT1 Ultimate έχει καλύτερο wifi range από το Meecool επειδή το Beelink είχε φάει πολύ κράξιμο ενώ δεν είχα ακούσει τίποτα για αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, GeorgeAl92 είπε Δυστυχώς το ρούτερ βρίσκεται 2 δωμάτια μακριά από το δωμάτιο του και το ένα είναι η τραπεζαρία οπότε είναι αρκετά δύσκολο ως αδύνατο το ethernet. Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι το Beelink GT1 Ultimate έχει καλύτερο wifi range από το Meecool επειδή το Beelink είχε φάει πολύ κράξιμο ενώ δεν είχα ακούσει τίποτα για αυτό. οχι ολα τα beelink, μονο αυτα που εχουν το clipset 9377, και οχι το 6255. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pipis_vidas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα, θέλω να σας ρωτήσω, εαν δεν βρω box από Ευρωπαϊκή αποθήκη να κοιτάξω μονο banggood για αποφυγή τελωνείου και έξτρα χρεώσεων ή μπορω και από άλλα σάιτ οπως το gearbest ή geekbuying? Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gat0s814 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, pipis_vidas είπε Καλησπέρα, θέλω να σας ρωτήσω, εαν δεν βρω box από Ευρωπαϊκή αποθήκη να κοιτάξω μονο banggood για αποφυγή τελωνείου και έξτρα χρεώσεων ή μπορω και από άλλα σάιτ οπως το gearbest ή geekbuying? Ευχαριστώ... Και τα 3 σαιτ που ανεφερες εχουν priority shipping! Απλα το γκικ την εχει πιο ακριβα.....! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, manoskost είπε δεν επαιρνες το xiaomi που παιζει και 4κ netflix ? το mecool νομιζω παιζει hd. Δεν με ενδιαφερει το 4Κ , δεν μου αρεσει το xiaomi 1 ώρα πριν, GeorgeAl92 είπε Βέβαια έχει τεράστια παράπονα από το wifi range Εμενα με εσωσε ενα παλιο wifi extender Tenda A301που ειχα παροπλισμενο σε ενα ντουλαπι 1 ώρα πριν, GeorgeAl92 είπε Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι το Beelink GT1 Ultimate έχει καλύτερο wifi range από το Meecool επειδή το Beelink είχε φάει πολύ κράξιμο ενώ δεν είχα ακούσει τίποτα για αυτό. Εμενα το Ultimate που ειχα ηταν απο τα πρωτα που βγηκανε και το wifi μαμαγε 1 ώρα πριν, GeorgeAl92 είπε Δυστυχώς το ρούτερ βρίσκεται 2 δωμάτια μακριά από το δωμάτιο του και το ένα είναι η τραπεζαρία οπότε είναι αρκετά δύσκολο ως αδύνατο το ethernet. powerline ή σαν αυτο που εβαλα εγω Tenda A301( το παλιο v1) που εχει και ethernet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pipis_vidas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα να σας ρωτήσω ποια η διαφορά αναμεσα σε αυτα τα 2 https://m.banggood.com/Mecool-M8S-PRO-W-S905W-2GB-RAM-16GB-ROM-TV-Box-with-Voice-Control-p-1250363.html?rmmds=search https://m.banggood.com/Mecool-M8S-PRO-W-S905W-2GB-RAM-16GB-ROM-TV-Box-p-1206085.html?rmmds=search Επίσης, δεν με ενδιαφερει 4κ και netflix.Θα το προτείνατε αυτο το μοντέλο? Θα προτείνατε κάποιο άλλο μοντέλο σε αυτά τα λεφτά? Απο Ελλαδα θα προτεινατε το mi box που το βλεπω στα 60€? Και κατι ακόμα...προτεινετε να αγοράσω κατι ανάμεσα σε beelink και mecool από οτι έχω καταλάβει, ετσι? Ευχαριστώ. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από pipis_vidas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjTvenz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Παιδια γνωριζει κανεις να μου προτεινει καποιο android TV box που να μην ειναι Rooted η να ειναι δοκιμασμενο και να δεχεται το Cosmote TV Go App και να παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, DjTvenz είπε Παιδια γνωριζει κανεις να μου προτεινει καποιο android TV box που να μην ειναι Rooted η να ειναι δοκιμασμενο και να δεχεται το Cosmote TV Go App και να παιζει? το μονο δοκιμασμενο ειναι το xiaomi mibox, ολα τα αλλα πρεπει να γινουν unroot με ολους τους κινδυνους μπρικαρισματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gat0s814 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, pipis_vidas είπε Θα ήθελα να σας ρωτήσω ποια η διαφορά αναμεσα σε αυτα τα 2 https://m.banggood.com/Mecool-M8S-PRO-W-S905W-2GB-RAM-16GB-ROM-TV-Box-with-Voice-Control-p-1250363.html?rmmds=search https://m.banggood.com/Mecool-M8S-PRO-W-S905W-2GB-RAM-16GB-ROM-TV-Box-p-1206085.html?rmmds=search Επίσης, δεν με ενδιαφερει 4κ και netflix.Θα το προτείνατε αυτο το μοντέλο? Θα προτείνατε κάποιο άλλο μοντέλο σε αυτά τα λεφτά? Απο Ελλαδα θα προτεινατε το mi box που το βλεπω στα 60€? Και κατι ακόμα...προτεινετε να αγοράσω κατι ανάμεσα σε beelink και mecool από οτι έχω καταλάβει, ετσι? Ευχαριστώ. Το δευτερο δεν εχει voice control και Android TV OS (λογισμικο) ενω το πρωτο εχει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 15 ώρες πριν, DjTvenz είπε Παιδια γνωριζει κανεις να μου προτεινει καποιο android TV box που να μην ειναι Rooted η να ειναι δοκιμασμενο και να δεχεται το Cosmote TV Go App και να παιζει? Ή θα πάρεις το κουτί που έχει ο isay , και θα κάνεις κατά γράμμα ότι έχει κάνει ο ίδιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Στις 26/10/2018 στις 2:14 ΜΜ, vrwmiaris είπε Ή θα πάρεις το κουτί που έχει ο isay , και θα κάνεις κατά γράμμα ότι έχει κάνει ο ίδιος. Θα τον αποτρέψω εγω απο αυτό, γιατί αφενος σαν μοντελο πάει για καταργηση, οποτε οτι εχει μεινει θα ειναι ακριβό, αφετέρου η διαδικασία μπορει να ειναι αποτελεσματικη (τη στιγμή που την έκανα ήταν, αυριο δεν ξερω με τις αλλαγες σε προγραμματα και εφαρμογές) ΑΛΛ η διαδικασία αυτή απαιτεί λιγο πιο βαθιές γνώσεις και ο DJtve δεν "μου βγάζει" οτι το "έχει" για να το καταφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkmyrtos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι για κάποιο android media player, με τα εξής χαρακτηριστικά: Να υποστηρίζει το Cosmote TV go (έχω σύνδεση επομένως μιλάω για το επίσημο app). Να παίζει netflix (η σύνδεση στο σπίτι είναι 100mbs) οπότε θέλω να έχω εικόνα 4κ μιας και η τηλεόραση μου υποστηρίζει 4κ ανάλυση, όπως επίσης να δουλεύει και στις 2 μπάντες 2.4 και 5 και αν γίνεται να έχει και ethernet. Δεν λέω όχι σε kodi εννοείται!! Αγορά από ελληνικό κατάστημα με το σκεπτικό να είναι όλα σεταρισμένα, δεν με πειράζει να είναι και από Ευρώπη αρκεί να είναι εύκολο από κάποιον άσχετο στο σετάρισμα όπως είμαι εγώ. Προς το παρών με τις μηδαμινές γνώσεις μου αυτό που φαίνεται ότι με καλύπτει είναι αυτό https://www.shopcenter.gr/eikona-and-ichos/eikona/tv-box/tv-box-mx10-android-7-1-4-gb-ram-32-gb-rom-netflix-kodi-me-elliniko-menoy-p3531c71c653c696 και αυτό https://www.info-world.gr/el/proionta/eikona-&-ichos/home-cinema-&-perifereiaka/media-players-smart-tv-box/mecool-m8s-pro-l-tv-box-3gb-/32gb,-amlogic-s912-64bit/-octacore,-android-7.1,-kodi-17.3,bluetooth,10117301.html αλλά και πάλι περιμένω τις προτάσεις σας. Τέλος να αναφέρω ότι κοίταζα το xiaomi mi box αλλά τα 2gb/8gb τα θεώρησα ως ανασταλτικό παράγοντα σε σχέση ότι τα περισσότερα πλέον κυκλοφορούν με 4/64 και μάλιστα ddr4. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από nkmyrtos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα