Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα να σας ρωτήσω καθώς ξεκινάω τώρα να μαθω για τα tv box , ποια ειναι η καλυτερη επιλογη εως 50 ευρώ απο Κινα αντε και λιγο παραπανω ή αν υπαρχει επιλογη σε αυτα τα λεφτα από Ελλάδα.Βεβαια αν υπαρχει αξιοπρεπής επιλογή σε λιγοτερα χρήματα, καλοδεχουμενη...Επίσης δεν το χρειαζομαι για netflix ουτε για 4κ. 

Ευχαριστώ

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, pipis_vidas είπε

Καλησπέρα, θα ήθελα να σας ρωτήσω καθώς ξεκινάω τώρα να μαθω για τα tv box , ποια ειναι η καλυτερη επιλογη εως 50 ευρώ απο Κινα αντε και λιγο παραπανω ή αν υπαρχει επιλογη σε αυτα τα λεφτα από Ελλάδα.Βεβαια αν υπαρχει αξιοπρεπής επιλογή σε λιγοτερα χρήματα, καλοδεχουμενη...Επίσης δεν το χρειαζομαι για netflix ουτε για 4κ. 

Ευχαριστώ

το beelink gs1 που πουλαει ο φιλος villasg στο πιο πανω νημα απο εσενα, ειναι πολυ αξιολογο και γλυτωνεις και τον χρονο να ερθει απο κινα, και απο οτι εχου ακουσει δεν ζεστενεται και πολυ οπως καποια αλλα.

Επεξ/σία από manoskost
  • Thanks 1
Δημοσ.

To xiaomi οχι??

15 minutes ago, manoskost said:

το beelink gs1 που πουλαει ο φιλος villasg στο πιο πανω νημα απο εσενα, ειναι πολυ αξιολογο και γλυτωνεις και τον χρονο να ερθει απο κινα, και απο οτι εχου ακουσει δεν ζεστενεται και πολυ οπως καποια αλλα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostakiss είπε

To xiaomi οχι??

ειπες οχι για netflix και 4κ για αυτο δεν το προτεινα. το xiaomi πολυ καλο μηχανημα, καθαρο android αρουταριστο, δουλευει μονο με wifi οποτε αν θελεις να το δουλεψεις με καλωδιο πρεπει να υπολογισεις και 15 ευρω τον ανταπτορα, συμφερει πλεον απο ελλαδα με 53 ευρω περιπου.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/10/2018 στις 1:33 ΜΜ, mour είπε

Χαιρετώ την παρέα,θα ήθελα την βοήθεια σας.θελω ένα android box να παίζει kodi η stremio το οποίο να είναι οσο πιο εύκολο στη χρήση και με αναβαθμίσεις.δεν έχω καθολου εμπειρία οποτε θέλω να είναι οσο πιο plug and play γίνεται.το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 100€.

Κάποιος που μπορεί να βοηθήσει;

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, mour είπε

Κάποιος που μπορεί να βοηθήσει;

Δυστυχως φιλε μου ΟΛΑ τα Android tv box εχουν τα θεματακια τους (για το κουτακι του μηλου δεν ξερω!) , αλλα πολλα και αλλα πιο λιγα....
Επισης για kodi , τα περισσοτερα (αν οχι ολλα!) θελουν λιγο δουλεια για να δεις αυτα που πρεπει....
Υπαρχουν ομως και πολλες εφαρμογες που ειναι εναλλακτικες του kodi με.....λιγοτερο κοπο!
Για μενα κοιταξε κατι σε Amlogic (SoC) S912 με 3/32 και ριξε μια ματια να δεις τι γινεται με το kodi και με τις διαφορες ''streaming'' εφαρμογες .......

Δημοσ.

θελω ένα android box να παίζει kodi η stremio

Kodi Παιζουν ολα , stremio δεν ξερω τι ειναι

να είναι οσο πιο εύκολο

Ολα τα Android την ιδια χρηση εχουν

με αναβαθμίσεις

Τα πιο πολλα κινεζικα δεν εχουν συχνες αντε μια με 2 και αυτες σε μηχανακια που δεν ειναι πατρον ( δηλαδη η μαρκα εχει φυσικη παρουσια - σελιδα κλπ - beelink  videostrong ( mecool ) -  , πρεπει να πας σε ακριβα μηχανακια ( zidoo , Nvidia κλπ)

δεν έχω καθολου εμπειρία οποτε θέλω να είναι οσο πιο plug and play γίνεται

Ολα τα tvbox ετσι ειναι plug and play απλα για τις εφαρμογες kodi κλπ θελει λιγο  ψαξιμο - διαβασμα κλπ

Αν σε ενδιαφερει κοιτα το Beelink Gs1 που δινω και τα παει πολυ καλα ( ειναι πιο γρηγορο απο το GT1 ultimate )  στο Kodi με το βαρυ Build που του εχω  [ DELUXE ]

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ip tv box για συνδρομή σε stream.

μπορειται να μου προτείνετε κάποιον οχι πολύ ακριβό άλλα ούτε οικονομικό.

ενδιαφερομαι πιο πολυ για τα ποδοσφαιρα και τα παιδικα.

ευχαριστω.

Δημοσ.

Πρώτη φορά με tv box και τα φώτα σας, γιατί θα με τρελάνει. Μόλις απέκτησα ένα  beeling sea i και του μεταφέρω μέ usb stck το popcorn σε μορφή apk. Το βρίσκω με το file broswer και κάνω κλικ πάνω του αλλά δεν κάνει καμιά εγκατάσταση (έχω τσεκάρει τις αγνωστες πηγές). Θέλει κάποιο κόλπο για να κάνεις εγκατάσταση apk;

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, 111111 είπε

Πρώτη φορά με tv box και τα φώτα σας, γιατί θα με τρελάνει. Μόλις απέκτησα ένα  beeling sea i και του μεταφέρω μέ usb stck το popcorn σε μορφή apk. Το βρίσκω με το file broswer και κάνω κλικ πάνω του αλλά δεν κάνει καμιά εγκατάσταση (έχω τσεκάρει τις αγνωστες πηγές). Θέλει κάποιο κόλπο για να κάνεις εγκατάσταση apk;

Προφανως και κατι συμβαινει με το .apk!
Ξανακατεβασε το και μετεφερε το στο στικακι σου απο την αρχη!

Ισως δεν μεταφερθηκε σωστα........

Δοκιμασε ισως και με αλλο στικακι!

3 ώρες πριν, Kapetanakos είπε

καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ip tv box για συνδρομή σε stream.

μπορειται να μου προτείνετε κάποιον οχι πολύ ακριβό άλλα ούτε οικονομικό.

ενδιαφερομαι πιο πολυ για τα ποδοσφαιρα και τα παιδικα.

ευχαριστω.

Κατι τετοιο (MAGICSEE N4 TV Box) θα την κανει την δουλεια σου .....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός TV BOX και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο από Ελλάδα κατά προτίμηση.

Θέλουμε να εχει playstore για την χρήση : OTE TV GO και NOVA GO.

Επίσης netflix και steam link app άρα να υποστηρίζει 5GHz .

Ευχαριστώ όποιον μπορεί να με κατατοπίσει. 

Επεξ/σία από Masma
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Masma είπε

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός TV BOX και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο από Ελλάδα κατά προτίμηση.

Θέλουμε να εχει playstore για την χρήση : OTE TV GO και NOVA GO.

Επίσης netflix και steam link app άρα να υποστηρίζει 5GHz .

Ευχαριστώ όποιον μπορεί να με κατατοπίσει. 

Αυτα που ζητας για να τα παιξει το tvbox πρεπει να ειναι unroot, και τα περισσοτερα ερχονται root, οποτε εχεις 2 επιλογες: ή παιρνεις καποιο και το κανεις unroot ή παιρνεις το xiaomi mibox που ειναι unroot, τα παιζει ολα και εχει και netflix 4k.

Επεξ/σία από manoskost
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, manoskost είπε

Αυτα που ζητας για να τα παιξει το tvbox πρεπει να ειναι unroot, και τα περισσοτερα ερχονται root, οποτε εχεις 2 επιλογες: ή παιρνεις καποιο και το κανεις unroot ή παιρνεις το xiaomi mibox που ειναι unroot, τα παιζει ολα και εχει και netflix 4k.

Σωστά έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό. Να σου πω σκεφτόμουν κάποιο που θα το έκανα unroot άλλα το xiaomi μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή .

Αυτό εννοείς σωστά?  https://www.skroutz.gr/s/11622837/Xiaomi-Mi-Box-8GB.html?from=autocomplete

Δεν ήξερα αν το συγκεκριμένο έχει playstore για να υποστηρίζει τα παραπάνω. 

Οπότε αυτό με καλύπτει σε όλα αυτά που θέλω?  Επίσης επειδή τώρα μόλις έκανα αίτηση για vdsl φανταζομαι το router που θα μου φέρουν δεν θα υποστηρίζει 5GHz ε?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Masma είπε

Σωστά έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό. Να σου πω σκεφτόμουν κάποιο που θα το έκανα unroot άλλα το xiaomi μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή .

Αυτό εννοείς σωστά?  https://www.skroutz.gr/s/11622837/Xiaomi-Mi-Box-8GB.html?from=autocomplete

Δεν ήξερα αν το συγκεκριμένο έχει playstore για να υποστηρίζει τα παραπάνω. 

Οπότε αυτό με καλύπτει σε όλα αυτά που θέλω?  Επίσης επειδή τώρα μόλις έκανα αίτηση για vdsl φανταζομαι το router που θα μου φέρουν δεν θα υποστηρίζει 5GHz ε?

αν αποφασησεις και το παρεις, επειδη εχει μενου androidtv και το palystore δεν εχει ολες τις εφαρμογες, θα εγκαταστησεις το aptoide apk ου τα εχει ολα. οσο για το router πρεπει να ρωτησεις τον παροχο σου. επισης το συγκεκριμενο box δουλευει μονο με wifi, οποτε αν θελεις με ethernet πρεπει να υπολογιζεις και 15 ευρω τον ανταπτορα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...