Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Android TV Box

thanasis00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Fubar.gr είπε

Παρέλαβα σήμερα το MeCool M8S Pro L, και προσπαθώντας να το βάλω σε recovery, διαπίστωσα οτι εκεί που πρέπει κανονικά να υπάρχει το κρυφό κουμπάκι το οποίο πατάμε με μια οδοντογλυφίδα, υπάρχει μόνο γυμνή PCΒ!

Αν συμβεί αυτό, τότε δέν υπάρχει άλλη λύση απο το να το ανοίξουμε και να βραχυκυκλώσουμε τις επαφές χειροκίνητα. Για να ανοίξει, ξεκολάμε τα 4 λαστιχένια ποδαράκια στο κάτω μέρος και απο κάτω τους βρίσκονται αντίστοιχα 4 βίδες.

Μόλις βγάλουμε τις βίδες βγάζουμε με προσοχή το πάνω καπάκι, γιατι υπάρχει κολλημένη η κεραία του Wifi και δέν πρέπει να κοπεί το καλώδιο. Στη συνέχεια υπάρχουν δύο βίδες που κρατάνε την πλακέτα στο πίσω καπάκι, η μία απο αυτές είναι κρυμμένη πίσω απο ένα αυτοκόλλητο.

Βγάζουμε και αυτές τις βίδες και πλέον έχουμε πρόσβαση στο πίσω μέρος της πλακέτας που είναι το reset.

Εδώ ή πάνω όψη:

....

Εδώ το σημείο στην πίσω πλευρά της πλακέτας οπου κανονικά θα έπρεπε να είναι το microswitch

....

Για να κάνουμε reset βραχυκυκλώνουμε τα δύο pad που είναι σημειωμένα με κόκκινο βελάκι, πχ με τη μύτη ένος μεγάλου ίσιου κατσαβιδιού.

Fubar καλώς ήρθες στην ομάδα των Mecoolακηδων. 

Το reset button αρχικά βγήκε απο τα M8s Pro plus/w, μετά απο το M8s Pro L και προσφατα διαπιστωσα οτι αφαιρέθηκε και απο το σκέτο M8s Pro που ειναι αδερφάκι του του M8s Pro L. 

Reset μπορεις να κάνεις απο την επαφή που υπέδειξες παραπάνω, αλλά και απο μια αλλη επαφη που βρισκεται στην πάνω πλευρα του board. Ετσι δε χρειαζεται να βγάλεις τελειως το board απο το κουτι

fubarm8sl.jpg

Για την ακρίβεια στο σημειο στην πάνω πλευρά προβλέπεται θεση για reset button που ειναι προσβάσιμο απο την εμπρος προσοψη. Ειχα κολλήσει τετοιο button σε ενα M8s Pro plus όπως στις παρακάτω εικονες. Το reset το ειχα βγάλει απο ενα παλιο καμμένο router. Με αναλογο τρόπο αλλο συνφορουμιτης ειχε κολλησει (διαφορετικο) reset button στην κάτω πλευρα του board (εκει που υπέδειξες). 

resetbuttons.jpg

reseton.jpg

Πέρα απο τα παραπάνω και αν δε σκέφτεσαι να αλλάξεις rom (που στο καρα-προτείνω) , τοτε τουλάχιστον πέρνα απο ΕΔΩ και δες πως θα αφαιρεσεις το bitcoin miner BCenter (και τα παρελκομενα του). Επισης φροντισε να βάλεις ποδαράκια στο box γιατί αν το αφησεις με τα εργοστασιακά ποδαρακια, θα ζεσταινεται πολύ η κατω πλευρα. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 ώρες πριν, isay είπε

Πέρα απο τα παραπάνω και αν δε σκέφτεσαι να αλλάξεις rom (που στο καρα-προτείνω) , τοτε τουλάχιστον πέρνα απο ΕΔΩ και δες πως θα αφαιρεσεις το bitcoin miner BCenter (και τα παρελκομενα του).

Ναί, το έχω δεί αυτό εδώ και καιρό στην υπογραφή σου, αλλά θα πάω κατευθείαν για αλλαγή ROM.

Δοκίμασα χθές με ένα καλώδιο USB male to male να δουλέψω το Amlogic USB burn, αλλά ο υπολογιστής δέν το αναγνώριζε. Θέλει κάποιο ειδικό καλώδιο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fubar.gr είπε

Ναί, το έχω δεί αυτό εδώ και καιρό στην υπογραφή σου, αλλά θα πάω κατευθείαν για αλλαγή ROM.

Δοκίμασα χθές με ένα καλώδιο USB male to male να δουλέψω το Amlogic USB burn, αλλά ο υπολογιστής δέν το αναγνώριζε. Θέλει κάποιο ειδικό καλώδιο?

Καλώδιο usb που να ειναι ΚΑΙ data (οχι μονο charging). Εχεις τα pins βραχυκυκλωμένα την ώρα που κουμπώνεις το usb και το usb burn tool ετοιμο να τρεχει (να γράφει stop) και μόλις γράψει οτι ξεκίνησε αφαιρεις το βραχυκυκλωμα. Αν δεν γραψει τιποτα επανελαβε σε αλλη usb θυρα του box και συνδυαστικά σε αλλη θυρα usb του υπολογιστη. Οσο κανεις τις προσπάθειες (usb port, βραχυκυκλωμα,κλπ) δεν πειράζεις το usb burn tool, δηλαδη δε χρειαζεται κάθε φορα να φορτώνεις τη rom, κλπ 

https://www.youtube.com/watch?v=dH8oiHB1D_k

Επεξ/σία από isay
  • Thanks 1

Καλησπέρα σε όλους . Υπάρχει κάποιο οικονομικό tv box (έως 30€) κατά προτίμηση σε ελληνικό κατάστημα / eshop για να μην το περιμένω πολλές μέρες να έρθει ,που να παίζει Netflix hd?Ευχαριστω!

Τυχαια ανακαλυψη .
Παιζοντας με το    mecool M8s Pro    βρηκα οτι "ακουει"/ λειτουργεί με το remte control της τηλεόρασης μου "Sony KDL-42W706B " , REMOTE = RM-ED060 ( εγω εχω  τωρα ενα RM-ED061 ενναλακτο απο ebay )  ως εξης :

uyYmobT.jpg

1 ώρα πριν, tekintro είπε

Καλησπέρα σε όλους . Υπάρχει κάποιο οικονομικό tv box (έως 30€) κατά προτίμηση σε ελληνικό κατάστημα / eshop για να μην το περιμένω πολλές μέρες να έρθει ,που να παίζει Netflix hd?Ευχαριστω!

ΟΧΙ και ειδικά καρα-οχι αν θες και απο ελληνικο καταστημα. Στην καλυτερη να βρεις κάποιο μεταχειρισμένο απο αγγελια που να το σκοτώνει. Απο Κίνα θες 30+ ευρω για ενα τετοιο μικρο, ποσο φαντασου ποσο θες απο Ελλάδα

Δεδομένου της αναγκαιοτητας του netflix, περνα και διαβασε το παρακατω θεμα ώστε να ξερεις ποια σου κανουν και μετα να δεις απο που μπορεις να αγοράσεις

https://www.insomnia.gr/forums/topic/663048-συσκευες-tvbox-tablets-κλπ-που-παιζουν-απροβληματιστα-netflix/

1 ώρα πριν, isay είπε

ΟΧΙ και ειδικά καρα-οχι αν θες και απο ελληνικο καταστημα. Στην καλυτερη να βρεις κάποιο μεταχειρισμένο απο αγγελια που να το σκοτώνει. Απο Κίνα θες 30+ ευρω για ενα τετοιο μικρο, ποσο φαντασου ποσο θες απο Ελλάδα

Δεδομένου της αναγκαιοτητας του netflix, περνα και διαβασε το παρακατω θεμα ώστε να ξερεις ποια σου κανουν και μετα να δεις απο που μπορεις να αγοράσεις

https://www.insomnia.gr/forums/topic/663048-συσκευες-tvbox-tablets-κλπ-που-παιζουν-απροβληματιστα-netflix/

Σε ευχαριστώ παρα πολύ για τις πληροφορίες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,

ψαχνω tv box το οποιο να εχει τα εξης:

• 4K NETFLIX
  • θυρα ακουστικων (3.5mm headphone jack)
  • USB ( να μπορω να βαλω στικακι για ταινιες)
  • υποστηριξη ηχου DTS

Επισης θα ηταν θετικο αμα ειχε bluetooth για να μπορω να συνδεσω και  bluetooth ακουστικα

Περιμενω προτασεις

Ευχαριστω προκαταβολικα

Επεξ/σία από snakegaminggr

10 ώρες πριν, isay είπε

Καλώδιο usb που να ειναι ΚΑΙ data (οχι μονο charging). Εχεις τα pins βραχυκυκλωμένα την ώρα που κουμπώνεις το usb και το usb burn tool ετοιμο να τρεχει (να γράφει stop) και μόλις γράψει οτι ξεκίνησε αφαιρεις το βραχυκυκλωμα. Αν δεν γραψει τιποτα επανελαβε σε αλλη usb θυρα του box και συνδυαστικά σε αλλη θυρα usb του υπολογιστη. Οσο κανεις τις προσπάθειες (usb port, βραχυκυκλωμα,κλπ) δεν πειράζεις το usb burn tool, δηλαδη δε χρειαζεται κάθε φορα να φορτώνεις τη rom, κλπ 

https://www.youtube.com/watch?v=dH8oiHB1D_k

Τα κατάφερα δοκιμάζοντας σε άλλη θύρα USB του υπολογιστή.

Αλλά μετά το φλασάρισμα διαπίστωσα οτι το δικό μου είναι έκδοση LB με απλό remote, οπότε και πλέον δέν παίζει το wifi.

Πάμε πίσω στο stock rom για την ώρα.

24 λεπτά πριν, Fubar.gr είπε

Τα κατάφερα δοκιμάζοντας σε άλλη θύρα USB του υπολογιστή.

Μαλλον το ειχες σε usb 3 εκει συνηθως δεν παιζει

Επισης για οποιον δεν θελει να λυνει και να βραχυκυκλωνει υπαρχει η λυση που δινετε στην σελιδα της rom

Αναφορά σε κείμενο

The safest bet is always to install the full Amlogic burn package with USB Burning Tool. With no reset switch, you can trigger USB detection by typing "reboot update" in a terminal window.

The local terminal app shows after being enabled in Settings->Developer Options. (This must be revealed by clicking Settings->About->Build 7 times.)

11 ώρες πριν, villasg είπε

Τυχαια ανακαλυψη .
Παιζοντας με το    mecool M8s Pro    βρηκα οτι "ακουει"/ λειτουργεί με το remte control της τηλεόρασης μου "Sony KDL-42W706B " , REMOTE = RM-ED060 ( εγω εχω  τωρα ενα RM-ED061 ενναλακτο απο ebay )  ως εξης :

uyYmobT.jpg

Και το Beelink Gt1 ακουει, παλι απο Sony remote

Χαιρετώ την παρέα,θα ήθελα την βοήθεια σας.θελω ένα android box να παίζει kodi η stremio το οποίο να είναι οσο πιο εύκολο στη χρήση και με αναβαθμίσεις.δεν έχω καθολου εμπειρία οποτε θέλω να είναι οσο πιο plug and play γίνεται.το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 100€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...