kokoringo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, manoskost είπε ναι, και εδω η τιμη του https://www.skroutz.gr/s/11622837/Xiaomi-Mi-Box-8GB.html?from=autocomplete να ξερεις ομως οτι δεν εχει θυρα ethernet οποτε αν θελεις να χρησιμοποιησεις καλωδιο να υπολογιζεις κανενα 15αρι το εξαρτημα, Ok, καλη παρατηρηση, ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, manoskost είπε για να δεις αυτα που θελεις πρεπει το tvbox να ειναι unroot. το μονο box που ειναι unroot απο την μανα του χωρις να πειραξεις τιποτα ειναι το mibox της xiaomi. οτιδηποτε αλλο παρεις θελει πειραγμα με τον εκαστοτε κινδυνο. Ξερεις τι παιζει με το windvision... ? To εβαλα σε δευτερο box και ενω ξεκιναει μου βγαζει no rendering error... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 46 λεπτά πριν, k_w_t είπε Ξερεις τι παιζει με το windvision... ? To εβαλα σε δευτερο box και ενω ξεκιναει μου βγαζει no rendering error... ή δεν θα παιζει σε δευτερο ή το box ειναι root οποτε δεν θα παιξει. οι υπηρεσιες αυτες παιζουν μονο σε καθαρα μηχανηματα unroot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, manoskost είπε ή δεν θα παιζει σε δευτερο ή το box ειναι root οποτε δεν θα παιξει. οι υπηρεσιες αυτες παιζουν μονο σε καθαρα μηχανηματα unroot. To box το εχω κανει unroot .. H εφαρμογη το βλεπει σαν Mobile device γιατι μου εμφανιζει τα αναλογα καναλια (Mobile List). Παιζει κανονικα το epg η αναζητηση κτλ... Οταν παταω να ξεκινησει ενα καναλι βγαζει no rendering και κατι ακομα για DRM (δεν το θυμαμαι ακριβως και δεν ειμαι σπιτι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 14 ώρες πριν, k_w_t είπε To box το εχω κανει unroot .. H εφαρμογη το βλεπει σαν Mobile device γιατι μου εμφανιζει τα αναλογα καναλια (Mobile List). Παιζει κανονικα το epg η αναζητηση κτλ... Οταν παταω να ξεκινησει ενα καναλι βγαζει no rendering και κατι ακομα για DRM (δεν το θυμαμαι ακριβως και δεν ειμαι σπιτι) καταρχην η wind αφηνει να το βαλεις σε δευτερη συσκευη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, manoskost είπε καταρχην η wind αφηνει να το βαλεις σε δευτερη συσκευη? Ναι αλλιως δεν θα υπηρχε το application στο google play.. Σε αφηνει να το βαλεις σε κινητο tablet ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, k_w_t είπε Ναι αλλιως δεν θα υπηρχε το application στο google play.. Σε αφηνει να το βαλεις σε κινητο tablet ... μια ερωτηση, σε αφηνει στην ιδια ip του σπιτιου σου ή μπορεις να μπεις στο κινητο σε οποιοδηποτε σημειο εισαι? ( εννοω για ταβλετ ή κινητο να μπεις μονο στο σπιτι σου?). επισης μηπως η wind δεν σε αφηνει να συνδεσεις κατι αλλο με hdmi ? σε οτε και νοβα παντως παιζουν τα unrootbox, η wind δεν ξερω τι ρολο παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiritclay Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 καλημέρα. θέλω να πάρω για τους γονείς μου ενα smartbox για να βλέπουν netflix καθώς η tv που έχουν είναι σχετικά παλιά. Γενικά με τα smartbox μπορείς να έχεις τα ελληνικά κανάλια ή χρειάζεται ξεχωριστά αποκωδικοποιητή για κάτι τέτοιο? ρωτάω γιατί έχουν αποκωδ.αυτη την στιγμή αλλά θέλουμε να αποφύγουμε τα πολλά καλώδια και περιφεριακά γύρω απο την tv... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, manoskost είπε μια ερωτηση, σε αφηνει στην ιδια ip του σπιτιου σου ή μπορεις να μπεις στο κινητο σε οποιοδηποτε σημειο εισαι? ( εννοω για ταβλετ ή κινητο να μπεις μονο στο σπιτι σου?). επισης μηπως η wind δεν σε αφηνει να συνδεσεις κατι αλλο με hdmi ? σε οτε και νοβα παντως παιζουν τα unrootbox, η wind δεν ξερω τι ρολο παιζει. Στο κινητο παιζει κανονικα και με 4G εκτος σπιτιου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, k_w_t είπε Στο κινητο παιζει κανονικα και με 4G εκτος σπιτιου.... To κινητο δεν παιζει με hdmi στην τηλεοραση. μηπως η wind βλεπει το hdmi στο box και στο απαγορευει? ή να βλεπει οτι στην ιδια ip υπαρχουν 2 συνδεσεις? αν ισχυει το δευτερο μηπως βαζοντας vpn στο box που να δειχνει αλλη ip δουλεψει? δεν ξερω πως το δουλευει η wind, καποιος ποιο ειδικος ισως σε βοηθησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, spiritclay είπε καλημέρα. θέλω να πάρω για τους γονείς μου ενα smartbox για να βλέπουν netflix καθώς η tv που έχουν είναι σχετικά παλιά. Γενικά με τα smartbox μπορείς να έχεις τα ελληνικά κανάλια ή χρειάζεται ξεχωριστά αποκωδικοποιητή για κάτι τέτοιο? ρωτάω γιατί έχουν αποκωδ.αυτη την στιγμή αλλά θέλουμε να αποφύγουμε τα πολλά καλώδια και περιφεριακά γύρω απο την tv... Αν θες μποξακι που να υποστηρίζει ΚΑΙ netflix μελέτησε την παρακάτω συζητηση που συζητάμε ΕΚΕΙ λύσεις για netflix https://www.insomnia.gr/forums/topic/663048-συσκευες-tvbox-tablets-κλπ-που-παιζουν-απροβληματιστα-netflix/ Τα περισσότερα box που κυκλοφορουν ΔΕΝ εχουν ενσωματωμένο tv tuner, οποτε δεν θα "πιάνουν" ελληνικα καναλια digea, αρα θα θες ξεχωριστή συσκευή (δηλαδή τηλεοραση, αποκ/της, tvbox). Το μονο tvboxπου ξέρω με netflix και ενσωματωμένο tvtuner ειναι το miii PRO (εχει τρια I) της mecool αλλά η τιμή του είναι τσιμπημένη. Διάβασε την αλλη συζητηση και αν δεν βρεις εκει κάτι που να ταιριάζει στις αναγκες σου και ΑΝ θες 32αρα τηλεοραση και ΑΝ δε βολευουν οι πολλές συσκευές, μάλλον θα ήταν πιο εξυπνο να αγοράσεις μια καινουργια φθηνή smart tv με δυνατοτητα netflix. Αν τελος πας σε λύση τυπου miii pro, σε καρασυμφερει να την αγοράσεις απο εξωτερικό και αν δεν εχεις εμπειρία, διάβασε και τον παρακατω οδηγό για να μη βρεθείς προ εκλήξεων χρεώσεων στο τελωνειο https://www.insomnia.gr/wiki/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 παιδια σε τηλεοραση που δεν εχει εισοδο hdmi υπαρχει καποιος ανταπτορας??πχ rgb κτλ? υπαρχει το boxaki της wind το οποιο εχει μονο hdmi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Υπαρχει , HDMI to RCA converter Ψαξε με αυτο τον ορο στο ebay θα βρεις ποιο σου κανει ( αναλογα αν θες να δωσεις σε Rca/scart ( για σκαρτ θελει και rca to scart) ή σε S-video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 5 hours ago, spiritclay said: καλημέρα. θέλω να πάρω για τους γονείς μου ενα smartbox για να βλέπουν netflix καθώς η tv που έχουν είναι σχετικά παλιά. Γενικά με τα smartbox μπορείς να έχεις τα ελληνικά κανάλια ή χρειάζεται ξεχωριστά αποκωδικοποιητή για κάτι τέτοιο? ρωτάω γιατί έχουν αποκωδ.αυτη την στιγμή αλλά θέλουμε να αποφύγουμε τα πολλά καλώδια και περιφεριακά γύρω απο την tv... Συμπληρώνω στα όσα σωστά έγραψε πιο πάνω ο isay: Αν θες μπορείς στο tvbox να έχεις τα κανάλια χωρίς αποκωδικοποιητή. Πχ με αυτή την εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cstalking.greektv&hl=en_US Προσωπικα τη χρησιμοποιω και με καλύπτει απόλυτα. Έχω ξεφορτωθεί και το καλώδιο της κεραίας και τον αποκωδικοποιητή και έχω μόνο την τηλέοραση συνδεδεμένη με το box και τίποτα άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 6 hours ago, villasg said: Υπαρχει , HDMI to RCA converter Ψαξε με αυτο τον ορο στο ebay θα βρεις ποιο σου κανει ( αναλογα αν θες να δωσεις σε Rca/scart ( για σκαρτ θελει και rca to scart) ή σε S-video Υπάρχει Ελλάδα από κάπου; επισης θα έχει κανονικά ήχο σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα