powerup Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, turbat0s είπε Presale από gb και μάλιστα για κάτι αδοκίμαστο ακόμη. Δύσκολα. 9 ώρες πριν, powerup είπε Καθυστεριστε για λιγο την αγορα tv box.Το ποιο πιθανο ειναι οτι οι τιμες των amlogic tv box s905w και s912 θα αρχισουν να πεφτουν ωσοτου αντικατασταθουν απο του νεους επεξεργαστες(s905X2 και s905D2 τον Οκτωβριο και αργοτερα ο s922X ) .Οι νεοι επεξεργαστες θα δειξουν τι αξιζουν το Νοεμβριο οταν θα τους εχουν καποιοι στα χερι τους ,για review και αν τα ποτελεσματα ειναι ενθαρυντικα θα τρεξουμε να τα αγορασουμε στo black fraiday για να τα εχουμε τα Χριστουγεννα. Βεβαια σε καποιους απο μας δεν θα αρεσει οτι οι νεοι επεξεργαστες θα ειναι μονο σε andoit tv. edit."Εσκασε μυτη" το πρωτο tv box με s905X2 στο gearbest (presale) με ακρος δελεαστικη τιμη 55$ με 4gb ram και 32gb rom https://www.gearbest.com/tv-box/pp_009267575666.html?wid=1433363#goodsDetail Αν διαβασετε ολο το μηνυμα λεω να περιμενετε μεχρι να δουμε απο test αν πραγματικα αξιζουν.Δε λεω να αγορασετε τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerup Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Aν παρω tv box με adaptora en η au θα εχω προβλημα με τροφοδοσια. με ενα προσαρμογεα ΕU ? Αν οχι πιο να προτιμησω Εη η Αu adaptora? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, powerup είπε Aν παρω tv box με adaptora en η au θα εχω προβλημα με τροφοδοσια. με ενα προσαρμογεα ΕU ? Αν οχι πιο να προτιμησω Εη η Αu adaptora? ΟΧΙ ο ανταπτωρας δεν παιζει ρολο στην λειτουργία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy94 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα φίλος ψάχνει box απλά για να βλέπει stream,όχι κάτι το ιδιαίτερο μιλάμε για ανάλυση με το ζορι 720.Θελει να την γλυτώσει φθηνά με κάνα 30αρι αν γίνεται και δεν έχει θέμα να παραγγείλει απέξω η ακόμη και από αγγελία.Καποια πρόταση η έστω κάτι χονδρικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gat0s814 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, spy94 είπε Καλησπέρα φίλος ψάχνει box απλά για να βλέπει stream,όχι κάτι το ιδιαίτερο μιλάμε για ανάλυση με το ζορι 720.Θελει να την γλυτώσει φθηνά με κάνα 30αρι αν γίνεται και δεν έχει θέμα να παραγγείλει απέξω η ακόμη και από αγγελία.Καποια πρόταση η έστω κάτι χονδρικά? Παρε οποιο 2ram/16rom θελεις με επεξεργαστη Amlogic S905W ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerup Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Eγω πηρα αυτο το tv box με την πριζα αυστραλιας https://www.banggood.com/M8S-PRO-Amlogic-S912-2GB-DDR4-RAM-16GB-ROM-TV-Box-p-1134591.html?rmmds=search&ID=533601&cur_warehouse=CN κι εχω κι αυτο σαν adpter https://m.banggood.com/Un...l?rmmds=search Πιστευω οτι δεν θαχω θεμα .Εσεις τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy94 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, gat0s814 είπε Παρε οποιο 2ram/16rom θελεις με επεξεργαστη Amlogic S905W ! Ευχαριστώ πολύ,το μετέφερα.Βεβαια στο ενδιάμεσο τον έπεισα ότι μπορεί να κάνει την δουλειά του με το λάπτοπ,αλλά είναι και λίγο τρελός οπότε όλα παίζονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bitersweet Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω έρθει σε νησί για δουλειά και έχω πάρει μαζί μου το tv box για τα καλουδια του. Η τηλεόραση του ξενοδοχείου έχει μόνο usb θύρα. Αν πάρω ανταπτωρα από hdmi σε usb θα έχω εικόνα στην τηλεόραση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Λογικά όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kronos73 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 μήπως έχει εξοδο dvi? λογικά με ένα καλώδιο dvi to hdmi θα κάνεις δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, bitersweet είπε Καλησπέρα στην παρέα. Έχω έρθει σε νησί για δουλειά και έχω πάρει μαζί μου το tv box για τα καλουδια του. Η τηλεόραση του ξενοδοχείου έχει μόνο usb θύρα. Αν πάρω ανταπτωρα από hdmi σε usb θα έχω εικόνα στην τηλεόραση; Αποκλείεται να εχει μονο usb θυρα. Σιγουρα εχει και hdmi που ειτε δεν την βλέπεις (κοιτα και σε αλλα σημεια) ή δεν ειναι ευκολα προσβάσιμη ΕΚΤΟΣ αν ειναι αρχαία τηλεοραση που θα εχει scart/antenna in. Απο hdmi σε usb μην το δοκιμάσεις, γιατί αφενός κι αν το υποστηρίζει το box σου με κάποιο περιοργο adaptor/software, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν το υποστηριζει το λογιασμικο της τηλεορασης πα παρει σημα usb και να το παιξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokoringo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά, κάτι τσεκαρισμένο και όχι το φτηνότερο δυνατό, για να βλέπω NovaGO/Cosmote TV GO στην τηλεόραση; Δεν είχα καν ιδέα ότι γινεται να βλεπεις στην tv με android box. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Στις 6/10/2018 στις 8:48 ΜΜ, kokoringo είπε Καλησπέρα παιδιά, κάτι τσεκαρισμένο και όχι το φτηνότερο δυνατό, για να βλέπω NovaGO/Cosmote TV GO στην τηλεόραση; Δεν είχα καν ιδέα ότι γινεται να βλεπεις στην tv με android box. για να δεις αυτα που θελεις πρεπει το tvbox να ειναι unroot. το μονο box που ειναι unroot απο την μανα του χωρις να πειραξεις τιποτα ειναι το mibox της xiaomi. οτιδηποτε αλλο παρεις θελει πειραγμα με τον εκαστοτε κινδυνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokoringo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, manoskost είπε για να δεις αυτα που θελεις πρεπει το tvbox να ειναι unroot. το μονο box που ειναι unroot απο την μανα του χωρις να πειραξεις τιποτα ειναι το mibox της xiaomi. οτιδηποτε αλλο παρεις θελει πειραγμα με τον εκαστοτε κινδυνο. Ok κανένα πρόβλημα. Μιλαμε για αυτό εδώ, σωστά: https://www.mi.com/en/mibox/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, kokoringo είπε Ok κανένα πρόβλημα. Μιλαμε για αυτό εδώ, σωστά: https://www.mi.com/en/mibox/ ναι, και εδω η τιμη του https://www.skroutz.gr/s/11622837/Xiaomi-Mi-Box-8GB.html?from=autocomplete να ξερεις ομως οτι δεν εχει θυρα ethernet οποτε αν θελεις να χρησιμοποιησεις καλωδιο να υπολογιζεις κανενα 15αρι το εξαρτημα, Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από manoskost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα