Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Android TV Box

thanasis00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μαλλον την πατησα φίλε...αυτός απενεργοποίησε την αγγελία του και δεν είναι πλέον μέλος στο ebay.Προσπάθησα να κάνω open case αλλα δεν βρίσκει το item number και μου βγάζει μηνυμα πως φαίνεται να μην έχω κάνει την αγορά.Δεν ξέρω πως να ενημερώσω το EBAY ή το PAYPAL για την απάτη.Δεν βρήκα κάτι γαμώτο............ :(

Τσέκαρε προσεκτικά το paypal σου. Λογικά φαίνεται μέσα η συγκεκριμένη πληρωμή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τσέκαρε προσεκτικά το paypal σου. Λογικά φαίνεται μέσα η συγκεκριμένη πληρωμή.

το τσεκαρα και φαίνεται η πληρωμή αλλα δεν μου δείνει επιλογή να την ακυρώσω και ζητήσω τα λεφτά μου πίσω παρα μόνο επικοινωνίσω με τον πωλητή,ο οποίος στην ουσία δεν υπάρχει πλέον στο ebay.

ξέχασα κανα δυο <να> :) sorry,λόγω κεκτημένης ταχύτητας...

Μαλλον την πατησα φίλε...αυτός απενεργοποίησε την αγγελία του και δεν είναι πλέον μέλος στο ebay.Προσπάθησα να κάνω open case αλλα δεν βρίσκει το item number και μου βγάζει μηνυμα πως φαίνεται να μην έχω κάνει την αγορά.Δεν ξέρω πως να ενημερώσω το EBAY ή το PAYPAL για την απάτη.Δεν βρήκα κάτι γαμώτο............ :(

Όταν αφαιρείται ένα αντικείμενο, με βάση τη μια φορά που μου έτυχε κάτι τέτοιο, συνεχίζει να φαίνεται στη λίστα των αγορών σου στο my ebay. Εκεί στη λίστα, στο αντικείμενο που έχει αφαιρεθεί, πάνω δεξιά έχει ένα μπλε κουμπί λέει "resolve a problem" και αν το πατήσεις σου έχει να επιλέξεις "i didn't receive the item", "i want to cancel the purchase" κλπ. Δεν σου τα εμφανίζει αυτά?

Δες την εικόνα:

2015_12_16_11_52_47_Screenshot.png

Ευχαριστώ καταρχήν που ασχολείσε με το πρόβλημα μου.Φίλε όταν παω purchase history ,μου βγάζει ακριβώς όπως στην εικόνα σου και εχει resolve a problem, αλλα όταν παταω πανω και συνεχίζω βγάζει και το  "i didn't receive the item", "i want to cancel the purchase" Can’t find item in purchase history αλλα εντελώς πληροφοριακα,δηλ.δεν μπορω να κάνω κάτι και στο τέλος με ρωτάει αν ήταν οι πληροφορίες χρήσιμες για μένα,ναι ή όχι και ευχαριστώ για το feedback.Δεν μπορώ δηλ.να ανοίξω case.

Όταν αφαιρείται ένα αντικείμενο, με βάση τη μια φορά που μου έτυχε κάτι τέτοιο, συνεχίζει να φαίνεται στη λίστα των αγορών σου στο my ebay. Εκεί στη λίστα, στο αντικείμενο που έχει αφαιρεθεί, πάνω δεξιά έχει ένα μπλε κουμπί λέει "resolve a problem" και αν το πατήσεις σου έχει να επιλέξεις "i didn't receive the item", "i want to cancel the purchase" κλπ. Δεν σου τα εμφανίζει αυτά?

Δες την εικόνα:

2015_12_16_11_52_47_Screenshot.png

post-121284-0-92484400-1450261508_thumb.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά σε εσένα τα "i didn't receive the item", "i want to cancel the purchase" που σου βγάζει δεν είναι λινκ και δεν πατιούνται? Αυτό ίσως να συμβαίνει επειδή βλέπω στην εικόνα που έβαλες ότι λέει ότι αυτός ο πωλητής δεν είναι πλέον μέλος στο ebay. Θα τον σουτάρανε. Αυτό πιστεύω είναι καλό για εσένα γιατί θεωρείται δεδομένο πλέον ότι ο τύπος ήταν απατεώνας και δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να χάσεις τα χρήματά σου.. Είτε εποικοινώνησε με το ebay με email και πες τους την περίπτωσή σου είτε κάνε dispute στο paypal.

Επεξ/σία από letom

Δεν καταλαβεσ καλα φίλε,αυτος εκανε την αρπαχτή του και μετα διέγραψε τα παντα που τον αφορουν,ουτως ώστε να μην μπορούν να του κάνουν τίποτα.Τεσπα,θα προσπαθήσω ξανά.

Αν μιλάς για τον τύπο με τα φθηνά tv box που έγινε καπνός απο το ebay, σε μένα έγινε κανονικά dispute, πήγα στο paypal επέλεξα τη πληρωμή που είχα κάνει, απο εκεί dispute...  

post-228004-0-74888600-1450267821_thumb.jpg

• Like 1

Δεν καταλαβεσ καλα φίλε,αυτος εκανε την αρπαχτή του και μετα διέγραψε τα παντα που τον αφορουν,ουτως ώστε να μην μπορούν να του κάνουν τίποτα.Τεσπα,θα προσπαθήσω ξανά.

δεν δοκιμάζεις και με κανέναν άλλο browser μπας και σκάλωσε αυτός ;

Δεν μου κάνει λογικό να μην είναι λινκς τα κουμπάκια.

Αν μιλάς για τον τύπο με τα φθηνά tv box που έγινε καπνός απο το ebay, σε μένα έγινε κανονικά dispute, πήγα στο paypal επέλεξα τη πληρωμή που είχα κάνει, απο εκεί dispute...  

attachicon.gifpaypal.jpg

το εκανα φίλε στο paypal και εγω,αλλα δεν πρεπει να μπορώ να το αναφέρω και στο ebay?στο ebay δεν βγάζω ακρη . Πάντως παραθέτω αυτά που έγραψα στο paypal στο dispute :

<<you did not shipped my item I buy from you.I know very well you are a crook!!I want my money back!!!you removed the listing and you are not any more a member of ebay.The transaction was a cheat!I want my money back!And you feixiang99988 must be the same guy with 9hk7984 who sales cheap fake products.Give me my money back!!!>>αυτά του έγραψα με τα σπασμένα αγγλικά που ξέρω και περιμένω.

Η χάρη του πωλητή έφτασε μακριά πάντως:

http://nerdfever.com/what-does-a-15-smartphone-look-like/

Αυτός που γράφει το άρθρο λέει ότι έκανε case μέσα από το ebay και αμέσως του έγινε refund.

το εκανα φίλε στο paypal και εγω,αλλα δεν πρεπει να μπορώ να το αναφέρω και στο ebay?στο ebay δεν βγάζω ακρη . Πάντως παραθέτω αυτά που έγραψα στο paypal στο dispute :

<<you did not shipped my item I buy from you.I know very well you are a crook!!I want my money back!!!you removed the listing and you are not any more a member of ebay.The transaction was a cheat!I want my money back!And you feixiang99988 must be the same guy with 9hk7984 who sales cheap fake products.Give me my money back!!!>>αυτά του έγραψα με τα σπασμένα αγγλικά που ξέρω και περιμένω.

Αμα το εχεις κάνει στο paypal τότε screw το ebay...... Μη σε ανησυχεί τίποτα 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα,

Λέω να αλλάξω το παλιό WD HD media player, με κάτι που να παίζει και 4Κ.

Κάτι βλέπω και διαβάζω για Android Box, αλλά δεν γνωρίζω καν τί είναι και αν αντικαθιστά ένα media player.

Οπότε, ας το πάρουμε απ' την αρχή: ψάχνομαι για media player 4K, να παίζει δικτυακά και αν είναι δυνατόν να δέχεται και HD 3,5 (μου περισσεύει ένας, οπότε αν αξίζει τον κόπο).

Προτάσεις που να αγοράζονται από ελληνικό κατάστημα ή το πολύ Amazon.

Ευχαριστώ,

Τελικά αποζημιώθηκα παιδιά σήμερα απο την PayPal.Μου επιστράφηκαν στο ακέραιο τα χρήματά μου.

Ευχαριστώ όλους που με βοηθησαν στο θέμα μου.Χρόνια Πολλά!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...