vadergr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Video παρουσιαση του Tanix TX9 Pro . Ισως να είναι το καλύτερο απλό s912 tv box που κυκλοφορει τωρα που τα εκαναν μανταρα τελευταια τα alfawise και beelink. Σταθερο fw και πολυ γρηγορη ROM.
gat0s814 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, powerup είπε Σε λιγο δε το λες αφου θα χρειαστει τουλαχιιστων 6-9 μηνες για την υλοποιηση του σε tv box τα οποια τουλαχιστον σε αυτα με s922x θα παρεχουν υποοστηριξη μονο σε android tv κι οχι android os Μαλλον μεσα στον επομενο η το αργοτερο τον μεθεπομενο μηνα θα εμφανιστουν τα πρωτα S905Y2 η τα S905X2 (η μπορει και τα δυο!) ! Για το S922Χ ακομα δεν ''εχω'' κατι χειροπιαστο....!
powerup Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gat0s814 είπε Μαλλον μεσα στον επομενο η το αργοτερο τον μεθεπομενο μηνα θα εμφανιστουν τα πρωτα S905Y2 η τα S905X2 (η μπορει και τα δυο!) ! Για το S922Χ ακομα δεν ''εχω'' κατι χειροπιαστο....! https://www.cnx-software.com/2018/09/25/x96-max-amlogic-s905x2-tv-box/ Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από powerup
gat0s814 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, powerup είπε https://www.cnx-software.com/2018/09/25/x96-max-amlogic-s905x2-tv-box/ Μεσα εισαι.....! Να και κατι που επισης ειναι στα σκαρια για να κανει την εμφανιση του... https://www.top10tvboxes.com/a95x-plus-y2-amlogic-s905y2-tv-box-is-coming/ Παντως αν εχουν την σταθεροτητα του S905X και καλα λογισμικα θα γινουν must buy!
vrwmiaris Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτό το up to 2ghz δεν με αρέσει.μην έχουμε πάλι κοφτή στο 1,5
mparaxir Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 ερωτηση σκεφομαι να αγορασω powerlines με ethenet για το tv box γιατι παρολου που εχω βαλει wifi extension παλι κανει νερα πρεπει να απενεργοποιησω το wifi του κινητου. ποιο προτεινετε?εγω σαν γραμμη εχω wind και λογου περιοχης μεχρι τα 9mbs βγαζει. στο tv box πρεπει να ορισω σταθερη ip η δεν χρειαζεται?στον υπολογιστη εχω ορισει σταθερη και εχω ανοιξει πορτες για να κατεβαζω τορεντ.
isay Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Ειναι ακριβώς τα ιδια που ισχύουν με αλλες ενσυμρατες συνδεσεις, δηλαδη αν δεν υπάρχει ειδικός λογος, δε χρειαζεται να δηλώσεις static ip, το αφήνεις στο αυτόματο. Αυτο που μπορει να κερδίσεις είναι πιθανον καλυτερες ταχυτητες σε σχέση με το wifi,, αλλά αν και με το wifi εχει καθαρή ταχυτητα 7-8mbps δεν θα δεις διαφορά με τα powerlines. κάνε μερικα speedtest με wifi συνδεση
mparaxir Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 isay αμα εχω ανοιχτο κινητο wifi ανοιχτο και της γυναικας απο το κινητο παρολου που εχω βαλει στον χωρο που ειναι το tv box wifi extension οταν βλεπω netflix με αυτα ποιο πανω ανοιχτα χαλαει η εικονα πρεπει να τα απενεργοποιησω μην τρωγετε το wifi απο που πουθενα αλλου παρα μονο απο το tv box. γιαυτο σκεφτομαι να βαλω powerline με ethnet ομως ενσυρματα
gat0s814 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, mparaxir είπε ερωτηση σκεφομαι να αγορασω powerlines με ethenet για το tv box γιατι παρολου που εχω βαλει wifi extension παλι κανει νερα πρεπει να απενεργοποιησω το wifi του κινητου. ποιο προτεινετε?εγω σαν γραμμη εχω wind και λογου περιοχης μεχρι τα 9mbs βγαζει. στο tv box πρεπει να ορισω σταθερη ip η δεν χρειαζεται?στον υπολογιστη εχω ορισει σταθερη και εχω ανοιξει πορτες για να κατεβαζω τορεντ. Μπορεις να αγορασεις ενα που να εχει και Wifi ! Αυτα τα μηχανακια ειναι παρα πολυ ευκολα στην συνδεση και δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα.... Και σιγουρα θα ειναι καλυτερα απο το Wifi στην αποδοση!
isay Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, mparaxir είπε isay αμα εχω ανοιχτο κινητο wifi ανοιχτο και της γυναικας απο το κινητο παρολου που εχω βαλει στον χωρο που ειναι το tv box wifi extension οταν βλεπω netflix με αυτα ποιο πανω ανοιχτα χαλαει η εικονα πρεπει να τα απενεργοποιησω μην τρωγετε το wifi απο που πουθενα αλλου παρα μονο απο το tv box. γιαυτο σκεφτομαι να βαλω powerline με ethnet ομως ενσυρματα Δεν κατάλαβες τι σου εγραψα και μάλλον δεν ξέρεις οτι κάποιες συσκευές οταν ειναι συνδεμενες στο net, κανουν πραγμτα (οχι αναγκαια κακα) ακομα κι αν το χρηστης δεν αγγιζει τις συσκευές. Βασικό σου πρποβλημα ειναι οτι εχει συνδεση 9mpbs, το οποιο μεταφράζεται σε περιπου 900kb/sec Αν λοιπον την ώρα που εσυ βλέπεις netflix σε καλη ποιότητα (που θελει 6-8mbps) παραλληλα το κινητό σου (που δεν το αγγιζεις καν) κάνει συνδεση στο net για συγχρονισμο ή updates, σου ρουφηξε 3-4mbps οποτε εσυ βλεπεις προβληματα στο netflix. Αν εχεις ανοιχτο τον υπολογιστη και κάνει torrenting, θα σου ρουφά νετ και μαλιστα πολύ αν στο terrent γινεται upload (τεχνικη του adsl). Οταν ολα τα αλλα τα εχεις απενεργοποιημένα τοτε ολο το bandwidth της γραμμής σου ειναι θεωρητικά διαθέσιμο στο tv box σου, μεσω του wifi και ΕΔΩ μπαινει η παραμετρος ποιο ποιοτική ειναι η επικοινωνια του wifi του box με το wifi του router σου (παιζουν ρολο η αποσταση, τα ενδιαμεσα εμποδια, η συχνοτητα του καναλιου, κ.α). Αν λοιπον με κλειστά ολα τα αλλα εχεις wifi ταχυτητες στο box 7-8 mbps τοτε εχεις ΚΑΛΗ ταχυτητα wifi και δεν εχεις κανενα λογο να παρεις powerlines για ενσυρματη συνδεση. Aυτό γιατί ακομα κι αν βάλεις powerlines, αν εχουν internet αλλες συσευες (κινητα, pc, κλπ) θα ρουφανε internet και δεν σου περισσευει οτι κάνεις streaming. Με δυο λογια, με κλειστες τις αλλες συσκευες ΜΕΤΡΑ τις ταχυτητες του wifi και αν ειναι καλες, τα powerlines ειναι πεταμένα λεφτα, ενω αν ειναι 2-3mbps τα powerlines θα σε βοηθήσουν
mparaxir Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Να σε ρωτησω ναι τωρα το κατάλαβα οπως το είπες επειδή γενικά έχω μεινει πίσω τεχνικά πως μετράω την ταχύτητα του wifi; και που θα το μετρησω; κινητο; υπολογιστή η tv box;
isay Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, mparaxir είπε Να σε ρωτησω ναι τωρα το κατάλαβα οπως το είπες επειδή γενικά έχω μεινει πίσω τεχνικά πως μετράω την ταχύτητα του wifi; και που θα το μετρησω; κινητο; υπολογιστή η tv box; Για android (κινητό ή tvbox) ειτε την εφαρμογη της speedtest.net ή browser και πας στη σελιδα fast.com Κάνει 3-4 φορες τη μετρηση και βλεπεις περιπου το νουμερο που "επικρατει". Για υπολογιστη ο πιο ευχρηστος ειναι με browser στις σελιδες speedtest.net και fast.com Υπαρχουν και αλλες λύσεις αλλα δεδομενου οτι ολες αυτες οι μετρησεις (και με τους παραπανω τροπους) εχουν σφάλμα, δεν αξιζει να ψάξεις πολυ παραπάνω. Επισης σε ολες τις περιπτωσεις θα ειναι χαμηλοτερη απο την πραγματικη σου που ειναι αυτη που βλέπεις στη σελιδα ρυθμισεων του router σου. Το ιδανικο ειναι τις δοκιμες να τις κάνεις με κλειστες ολες τις αλλες συσκευες του δικτυου σου και εκει που μετράς να ΜΗΝ κάνεις κατι αλλο (π.χ. να μετρας και να εχεις torrents ή να μετρας και να παιζει youtube)
mparaxir Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 ωραια κατσε να δοκιμασω και θα σου πω τι ταχυτητα με wifi
isay Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, mparaxir είπε ωραια κατσε να δοκιμασω και θα σου πω τι ταχυτητα με wifi δε χρειαζεται να μου πεις εμενα. Σου εδειξα τον τροπο για να δεις αν σε συμφέρει να παρεις powerlines. Εσυ θα κρινεις με βαση τα αποτελεσματα. Στα υποψη οτι εγω εχω αλλεργια στους repeaters. Είμαι υπερ του καλωδιου ή τα powerlines (με ή χωρίς wifi module)
mparaxir Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, isay είπε δε χρειαζεται να μου πεις εμενα. Σου εδειξα τον τροπο για να δεις αν σε συμφέρει να παρεις powerlines. Εσυ θα κρινεις με βαση τα αποτελεσματα. Στα υποψη οτι εγω εχω αλλεργια στους repeaters. Είμαι υπερ του καλωδιου ή τα powerlines (με ή χωρίς wifi module) Λοιπον εκανα 4 δοκιμές με κλειστά τα πάντα μόνο το tv box πρώτη μέτρηση 7.14mbs 8.43 5.40 και 3.40 το download το upload ηταν και στις 4.μετρησεις σταθερό 0.80mbs. Το wifi repeater της xiaomi ειναι στο σαλόνι εκεί που ειναι και το tv box. Χμμμ καμια γνώμη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα