cputester1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στη συνέχεια της αναζητησης μου για TV Box και αφου εχω διαβασει ενα σωρο δημοσιευσεις βλεπω οτι πολλα boxακια ειναι ιδια και αλλαζει το firmware/roms οποτε θα κινηθω προς ψιλοδοκιμασμενες και με μεγαλη κοινοτητα λυσεις. Οποτε ημουν αναμεσα στα Beelink GT1 Ultimate, MECOOL M8S PRO L, Tanix TX92 με μια υπεροχη προς τα Mecool λογω καλου after sales απ'οτι εχω διαβασει απο εσας αλλα με χαλαγε το 100M ethernet που αν αποφασισω να το χρησιμοποιησω θα με χαλασει στο streaming μεγάλων αρχείων. Αποφασισα να "ανεβω" τιμολογιακά και προς τα MECOOL BB2 PRO αλλά και το MECOOL KIII PRO που δε με χαλαει να δωσω και 126 ευρω για την αγορα του αλλα και τα δυο εχουν ROM 16GB οπως και το Minix Neo U9-H που βλεπω οτι θεωρειται κορυφη (και εχει και μικροτερη RAM). Δεν ειναι λιγο οριακο το μεγεθος για τις ROMs και θα σκεφτομαι συντομα τροπους επεκτασης; Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από cputester1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutsa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Aν είναι να δώσεις πάνω από 100€ θα σου πρότεινα να πας στο zidoo x9s η στο νέο μοντέλο που κυκλοφορεί αρχές Οκτώβρη. Εγώ είδη το έχω κάνει προπαραγγελια. https://www.futeko.com/products/MP093.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantin79 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) το X9s είναι μια χαρά αν δεν εχεις απαιτήσεις και για netflix. ισως να είναι και το πιο value for money εναλλακτικά μπορείς και σε κανα μεταχειρισμένο όπως το παρακάτω για το οποιο εχω ακουσει καλα λόγια https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1197207-himedia-q10-pro-4k-hdr-100-ευρω/ Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από konstantin79 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cputester1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω αλλα δεν θελω να παρω μεταχειρισμενο. Και οπως ειχα γραψει και πιο πανω, το netflix ηταν στις απαιτησεις μου. Για ποιο λογο ομως να επαιρνα το zidoo δεδομενου οτι ο ενδοιασμος μου ειναι η RAM και το storage των αλλων και εχει και αυτο 2GB RAM και 16GB storage. Η βασικη μου αναγκη ειναι να παιζουν απο windows share (NAS) αλλα θα ηθελα να με καλυπτει και στο netflix και να εχει 3GB-32GB.. Καποιο αλλο γυρω στα 100 που να ειναι καλυτερο σε αυτα; Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από cputester1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantin79 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Sorry αλλά δεν το είχα δει. Προσωπικα το x9s δεν μου έχει κολήσει σε δίκτυο με αρχεια 50GB. από εκεί και πέρα δυσκολα να βρεις κατι καλό σε όλα σε αυτα τα χρήματα. μαλλον για shield σε βλέπω, αλλά ανεβαίνεις αρκετα. Η αλλη εναλλακτική ειναι ενα καλο media player και κανα chromecast για το netflix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jali Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 24/9/2018 στις 10:22 ΠΜ, dolomites είπε όπως είπα κουράστηκα να ψάχνω. Ήδη παρήγγειλα το Mecool M8S PRO L στα 49€ και ελπίζω να μη το μετανιώσω. Αυτό έχει ddr3 ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsa1967 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 με το roku stick εκτος απο netflix και καποιες ηδη πλατφορμες που εχει εγκατεστημενες πανω του ( ΗΒΟ κλπ) τι αλλο μπορεις να δεις? μπορω να βαλω κατι αλλο πχ σαν το kodi ? αν ειναι αγορασμενο απο εξωτερικο πχ ΗΠΑ εχει εγκατεστημενες καποιες εφαρμογες που εδω δεν θα παιζουν ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theodore41 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 29/3/2018 στις 12:29 ΠΜ, powerup είπε ΖΝα κανουμε μια επαναληψη με τα (+) και τα (-) των πιο γνωστων tv box : S912 (55-85€) Tanix TX92 TV Box 3GB RAM + 32GB ROM - 3GB RAM + 32GB ROM & VORKE Z6 KODI 17.4 Android 7.1.2 Amlogic S912 4Κ 3GB DDR4 32GB eMMC5.0 TV BOX (+) -Ενδιαφερον interface -Προσεγμενη κατασκευη -H υψηλοτερη απο ολα τα s912 tv box αποδοση της μνημης DDR4 ram Παιζει ολα σχεδον τα format Παιρνει updates απο την εταιρεια (-) -Εχει σχετικα υψηλη τιμη (το vorke που ειναι κλονος του tanix ειναι πιο φθηνο) .Το αγοραζουμε απο το geekbuying europe. -Δεν εχει coxial (οπτικη θυρα) αλλα toslik ( για οσους δεν εχουν μηχανημα που την υποστηριζει) -Δεν εχει θυρα AV -Δεν υποστηριζει 4Κ youtube και HD Netfix Beelink GT1 Ultimate Android 7.1.2 Amlogic S912 4K KODI 3GB/32GB TV BOX 2.4G/5.8G WIFI Bluetooth Gigabit LAN HDM (+) -Εταιρια επωνυμη στα tv box - Mνημη DDR4 ram -Παιζει ολα σχεδον τα format -Παιρνει updates απο την εταιρεια(το προτελευταιο update ηταν προβληματικο Εχει coxial (οπτικη θυρα) ( για οσους εχουν μηχανημα που την υποστηριζει) (-) -Εχει σχετικα υψηλη τιμη -Δεν εχει θυρα AV -Δεν υποστηριζει 4Κ youtube και HD Netfix MECOOL M8S PRO TV Box 64bit Mini PC 3G RAM + 32G ROM - 3 GB RAM + 16 GB ROM (+) -Εταιρια σχετικα επωνυμη στα tv box - Mνημη DDR4 ram -Παιζει ολα σχεδον τα format -Παιρνει updates απο την εταιρεια -Εχει θυρα AV -Yποστηριζει 4Κ youtube και HD Netfix (-) - Εχει σχετικα υψηλη τιμη - Δεν εχει coxial (οπτικη θυρα) ( για οσους εχουν μηχανημα που την υποστηριζει) Mecool M8S PRO L 4K Τηλεοπτικό κιβώτιο Amlogic S912 Bluetooth 4.1 + HS - 3 GB RAM + 16 GB ROM (+) -Εταιρια σχετικα επωνυμη στα tv box -Παιζει ολα σχεδον τα format -Παιρνει updates απο την εταιρεια -εχει θυρα AV -Yποστηριζει 4Κ youtube και HD Netfix -Εχει σχετικα χαμηλη τιμη (-) - Δεν εχει coxial (οπτικη θυρα) ( για οσους εχουν μηχανημα που την υποστηριζει) -Εχει μνημη DDR 3 Μία παρατήρηση.Η οπτική θύρα δεν είναι η coaxial.Αυτή η τελευταία,λέγεται ομοαξονική. Και κάτι άλλο.Εγώ θέλω και οπτική και τις παλιές συνδέσεις.Αυτές πριν από το HDMI δηλαδή.Υπάρχει κάποιο που τα έχει; Στις 24/9/2018 στις 9:12 ΜΜ, moutsa είπε Aν είναι να δώσεις πάνω από 100€ θα σου πρότεινα να πας στο zidoo x9s η στο νέο μοντέλο που κυκλοφορεί αρχές Οκτώβρη. Εγώ είδη το έχω κάνει προπαραγγελια. https://www.futeko.com/products/MP093.php Δεν είδα ποιά αρχεία εικόνας παίζει,γιατί εγώ ενδιαφέρομαι να παίζει οπωσδήποτε τα DivX . Το μαγαζί είναι στην Αγγλία;Γιατί δεν θα ήθελα να μου φορέσουν κολάρο κανα Τελωνείο... Στις 25/9/2018 στις 11:11 ΠΜ, konstantin79 είπε Sorry αλλά δεν το είχα δει. Προσωπικα το x9s δεν μου έχει κολήσει σε δίκτυο με αρχεια 50GB. από εκεί και πέρα δυσκολα να βρεις κατι καλό σε όλα σε αυτα τα χρήματα. μαλλον για shield σε βλέπω, αλλά ανεβαίνεις αρκετα. Η αλλη εναλλακτική ειναι ενα καλο media player και κανα chromecast για το netflix Εγώ έχω μία πολύ καλή smart TV,την Samsung QLED QE65Q9FN ,αλλά δεν παίζει τα αρχεία DivX λόγω της απαγόρευσης στη Samsung από τις Εταιρίες να τα αναπαράγει.Είχα ένα πολύ καλό player,το Ellion 3150,αλλά χάλασε και μου είπαν ότι δεν επισκευάζεται,οπότε ή θα πάρω TV box,ή player. Τι νομίζεις ότι είναι καλύτερο για μένα; Εννοείται ότι αν μπορώ με TVbox να έχω και άλλα options μέσω του Kodi,καλοδεχούμενα.Την τιμή μέχρι εκεί που είδα στο φίλο πιο κάτω με το καινούριο μοντέλο Zidoo,την αντέχω,αν και από ό,τι είδα,αυτό έχει μόνον 16GB μνήμη. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από Theodore41 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 43 λεπτά πριν, Theodore41 είπε Εγώ θέλω και οπτική και τις παλιές συνδέσεις.Αυτές πριν από το HDMI δηλαδή.Υπάρχει κάποιο που τα έχει; Παρε ενα συνχρονο tvbox και εναν ανταπτωρα να κανεις την δουλεια σου πχ https://www.ebay.com/p/HDMI-Female-to-VGA-Male-Converter-With-Audio-Adapter-Support-1080p-Signal-Output/3009784090 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gat0s814 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Σε λιγο ερχεται νεο αιμα (Amlogic) .......! https://www.cnx-software.com/2018/09/22/amlogic-s905y2-s905x2-s922x-boards-android-9/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerup Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Σε λιγο δε το λες αφου θα χρειαστει τουλαχιιστων 6-9 μηνες για την υλοποιηση του σε tv box τα οποια τουλαχιστον σε αυτα με s922x θα παρεχουν υποοστηριξη μονο σε android tv κι οχι android os Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cputester1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 25/9/2018 στις 11:11 ΠΜ, konstantin79 είπε Sorry αλλά δεν το είχα δει. Προσωπικα το x9s δεν μου έχει κολήσει σε δίκτυο με αρχεια 50GB. από εκεί και πέρα δυσκολα να βρεις κατι καλό σε όλα σε αυτα τα χρήματα. μαλλον για shield σε βλέπω, αλλά ανεβαίνεις αρκετα. Η αλλη εναλλακτική ειναι ενα καλο media player και κανα chromecast για το netflix Αν και ημουν ετοιμος να παρω MECOOL M8S L, δεν το εβρισκα πουθενα. Ολα τα shops το ειχαν σε stock notice και τέτοια. Τελικά ανεβηκα σε τιμη και πήρα το MECOOL KIII PRO + Tronsmart (https://www.geekbuying.com/item/MECOOL-KIII-PRO-DVB-T2-S2-TV-BOX----Tronsmart-TSM01-377505.html). Αν ξερετε κατι που πρεπει να προσεξω οταιν μου έρθει παρακαλώ ανεφέρετέ το. Εντυπωσεις σε λιγο καιρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 30 λεπτά πριν, cputester1 είπε Αν και ημουν ετοιμος να παρω MECOOL M8S L, δεν το εβρισκα πουθενα. Ολα τα shops το ειχαν σε stock notice και τέτοια. Τελικά ανεβηκα σε τιμη και πήρα το MECOOL KIII PRO + Tronsmart (https://www.geekbuying.com/item/MECOOL-KIII-PRO-DVB-T2-S2-TV-BOX----Tronsmart-TSM01-377505.html). Αν ξερετε κατι που πρεπει να προσεξω οταιν μου έρθει παρακαλώ ανεφέρετέ το. Εντυπωσεις σε λιγο καιρο... Δύο πράγματα θα κάνεις για να εκμεταλλευτείς το nas, είτε θα πάρεις το zidoo ξεχνώντας kodi/Netflix είτε θα ανέβεις σε shield.στο Prime day είχε 140.περίμενα τον 922 για φέτος το καλοκαίρι αλλά άργησε και με αυτά που γράφουν πάλι θα τρώει τη σκόνη του shield.κάνει τα πάντα εύκολα και με ένα κλικ από το κινητό σου.Επειδή το έψαξα και παραπάνω,η κατανάλωση είναι ίδια με το ultimate που έχω, ίσως να χάνει κανένα watt σε sleep mode.εφόσον έχεις αυτή την τηλεόραση πας εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, cputester1 είπε Αν και ημουν ετοιμος να παρω MECOOL M8S L, δεν το εβρισκα πουθενα. Ολα τα shops το ειχαν σε stock notice και τέτοια. Τελικά ανεβηκα σε τιμη και πήρα το MECOOL KIII PRO + Tronsmart (https://www.geekbuying.com/item/MECOOL-KIII-PRO-DVB-T2-S2-TV-BOX----Tronsmart-TSM01-377505.html). Αν ξερετε κατι που πρεπει να προσεξω οταιν μου έρθει παρακαλώ ανεφέρετέ το. Εντυπωσεις σε λιγο καιρο... Τα κλασσικά: Πρώτον να φροντίσεις για τον καλό αερισμό του -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/672476-tvbox-cooling-mod-πατέντες-ψύξης/ Να αφαιρέσεις τυχον bloatware (links στην υπογραφή μου) -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/663048-συσκευες-tvbox-tablets-κλπ-που-παιζουν-απροβληματιστα-netflix/?do=findComment&comment=56638516 Να περάσεις το patch της εταιρείας για το netflix, ειδικά αν εχεις σκοπο να δουλεψεις το netflix -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/663048-συσκευες-tvbox-tablets-κλπ-που-παιζουν-απροβληματιστα-netflix/?do=findComment&comment=56638516 Απο εκει και πέρα έχε υποψη σου οτι υπάρχουν πολύ καλές custom roms στο frreaktab στο freaktab 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dolomites Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 24/9/2018 στις 1:00 ΜΜ, villasg είπε Στα 49€ ? πως με καποιο κουπονι ? το είχε το gearbest 6-7€ παρακάτω με flash sale. Βάλε +3€ για μεταφορικά. Στις 25/9/2018 στις 11:46 ΠΜ, jali είπε Αυτό έχει ddr3 ram sorry και τι σημαίνει αυτό για εμένα; Υπόψιν μόνο kodi με ενδιαφέρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα