Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gtsali είπε

Καλησπέρα κι από μένα.

Είμαι νέοπας εδώ, έπεσα πάνω στο site μετά από μια διαφήμιση της clevermarket για ένα μηχάνημα που παίζει αθλητικές μεταδόσεις και ευτυχώς με διαφωτίσατε. Ευχαριστώ το μέλος isay που μου απάντησε και με έστρεψε στο θεματάκι εδώ. Επειδή όμως είμαι άσχετο με το θέμα δεν μπορώ να κατανοήσω τα πρέπει για το κάθε android box. Θέλω λοιπόν ένα μηχάνημα για να μπορώ να βλέπω μόνο αθλητικά γεγονότα, αυτό με ενδιαφέρει. Ότι άλλο παραπάνω μπορεί να παίξει καλοδεχούμενο. ...

Θα συμφωνήσω με αυτά που σου εγραψε ο @GeorgeAl92 νωρίτερα.

• Αν διάβάσεις 10-15 σελίδες αναποδα την παρουσα συζτήση θα βγάλεις ακρη για τι καλύπτει τις αναγκες σου και το αναγκαιο budget.
  • Αν τώρα σε ενδιαφέρει και το netflix πρεπει να δεις και ΑΥΤΗ τη συζήτηση
  • Για αγορές απο το εξωτερικό ΠΡΕΠΕΙ να δεις τις 10-15 σελιδες ΑΥΤΗΣ της συζητησης και να ρίξεις μια καλη ματια σε ΑΥΤΟ τον οδηγό. Για το καλο της τσέπης και των νευρων σου πάντα. 
  • Εννοείται μπορεις να βρεις μποξάκια και απο Ελλάδα, ειτε μεταχειρισμένα απο αγγελίες η καινουργια απο καταστήματα. Τα πρώτα θα ειναι λιγο πιο ακριβά απο να τα αγοράσεις απο το εξωτερικό (ουσιαστικά γλυτώνεις τη φασαρία) και τα δευτερα θα ειναι πολύ ακριβότερα σε σχέση να αγοράσεις απο εξωτερικό. 
  • Η clevermarket πουλά πολύ ακριβά και στις περιγραφές τα υπερ-παρα-φουσκώνει. Πάνω δειξια στην αναζήτηση του insomnia, γραψε celvermarket και θα βρεις αρκετές πληροφορίες-σχολια.

Οταν λοιπον καταλήξεις σε 2-3 επιλογές και απο που να αγοράσεις, ελα εδώ και ζήτα μια ακομη γνώμη

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SubGam3R είπε

Είδα έναν που άφησε review και κάρφωσε ανεμιστήρα στο πίσω μέρος αφού το άνοιξε...

Τα Dongles δεν ζεστένονται δηλαδή;; Άρα είτε το ένα είτε το άλλο...διαφορά στην πράξη δεν θα δω!(;;)

TV Dongle εχω να πιασω στα χερια μου απο ενα παλιο Amlogic S805 1/8g πριν πολλα χρονια ....
Τοτε οι θερμοκρασιες ηταν το τελευταιο που κοιτουσαμε...!
Παρ'ολα αυτα πιστευω οτι και αυτα ζεσταινονται!
Νομιζω παντως οτι καλυτερα η δουλεια σου θα γινεται με ενα tv box που οπως ειπαμε ξεζεσταίνεται και πιο καλα!
Και στο κατω κατω της γραφης τι ειναι 2 καλωδια για να το πας οπου θελεις ! ;
Αρα λοιπον την απαντηση μου την πηρες....
Διαλεξε κατι σε Amlogic S912 3/16 η 32 και θα εισαι good!

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, gat0s814 είπε

TV Dongle εχω να πιασω στα χερια μου απο ενα παλιο Amlogic S805 1/8g πριν πολλα χρονια ....
Τοτε οι θερμοκρασιες ηταν το τελευταιο που κοιτουσαμε...!
Παρ'ολα αυτα πιστευω οτι και αυτα ζεσταινονται!
Νομιζω παντως οτι καλυτερα η δουλεια σου θα γινεται με ενα tv box που οπως ειπαμε ξεζεσταίνεται και πιο καλα!
Και στο κατω κατω της γραφης τι ειναι 2 καλωδια για να το πας οπου θελεις ! ;
Αρα λοιπον την απαντηση μου την πηρες....
Διαλεξε κατι σε Amlogic S912 3/16 η 32 και θα εισαι good!

Τέλεια!
Ακριβώς, μα και με το dongle από όσο βλέπω ένα ρεύμα και ένα HDMI δεν τα γλιτώνω και τα TV Box πλέον είναι αρκετά compact!
Δεν ξανά ζαλίζω άλλο...ευχαριστώ πάρα πολύ!

Δημοσ.

Καλημέρες... Λοιπόν από μια μικρή έρευνα που έκανα, εκτός του ότι ψιλοχάθηκα, κατέληξα σε αυτά:

https://www.amazon.com/Android-TV-Box-Rockchip-Quad-Core/dp/B07D9LQ824/ref=sr_1_12_sspa?s=electronics&ie=UTF8&qid=1536859688&sr=1-12-spons&keywords=android+tv+box&psc=1

https://www.amazon.com/Android-Superpow-Quad-core-Support-Dual-Band/dp/B07GJ7HYQK/ref=sr_1_17?s=electronics&ie=UTF8&qid=1536859688&sr=1-17&keywords=android+tv+box

https://www.info-world.gr/el/proionta/eikona-&-ichos/home-cinema-&-perifereiaka/media-players-smart-tv-box/mecool-m8s-pro-l-tv-box-3gb-/32gb,-amlogic-s912-64bit/-octacore,-android-7.1,-kodi-17.3,bluetooth,10117301.html

Δεν έχω καταλήξει από που θα αγοράσω ακόμη (μεγάλη βοήθεια ο οδηγός που έχετε αναρτήσει), θα το δω. Σαν μηχανήματα πείτε μου τη γνώμη σας (διάβασα ότι ψιλοκράζετε rockchip επεξεργαστές, δεν κατάλαβα γιατί). Έχω αποφασίσει να δώσω μέχρι 60-70 euro ώστε άμα κολλήσω με το σπορ να έχω να μηχάνημα της προκοπής.

Ευχαριστώ

15 ώρες πριν, isay είπε

Θα συμφωνήσω με αυτά που σου εγραψε ο @GeorgeAl92 νωρίτερα.

• Αν διάβάσεις 10-15 σελίδες αναποδα την παρουσα συζτήση θα βγάλεις ακρη για τι καλύπτει τις αναγκες σου και το αναγκαιο budget.
  • Αν τώρα σε ενδιαφέρει και το netflix πρεπει να δεις και ΑΥΤΗ τη συζήτηση
  • Για αγορές απο το εξωτερικό ΠΡΕΠΕΙ να δεις τις 10-15 σελιδες ΑΥΤΗΣ της συζητησης και να ρίξεις μια καλη ματια σε ΑΥΤΟ τον οδηγό. Για το καλο της τσέπης και των νευρων σου πάντα. 
  • Εννοείται μπορεις να βρεις μποξάκια και απο Ελλάδα, ειτε μεταχειρισμένα απο αγγελίες η καινουργια απο καταστήματα. Τα πρώτα θα ειναι λιγο πιο ακριβά απο να τα αγοράσεις απο το εξωτερικό (ουσιαστικά γλυτώνεις τη φασαρία) και τα δευτερα θα ειναι πολύ ακριβότερα σε σχέση να αγοράσεις απο εξωτερικό. 
  • Η clevermarket πουλά πολύ ακριβά και στις περιγραφές τα υπερ-παρα-φουσκώνει. Πάνω δειξια στην αναζήτηση του insomnia, γραψε celvermarket και θα βρεις αρκετές πληροφορίες-σχολια.

Οταν λοιπον καταλήξεις σε 2-3 επιλογές και απο που να αγοράσεις, ελα εδώ και ζήτα μια ακομη γνώμη

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gtsali είπε

Καλημέρες... Λοιπόν από μια μικρή έρευνα που έκανα, εκτός του ότι ψιλοχάθηκα, κατέληξα σε αυτά:

https://www.amazon.com/Android-TV-Box-Rockchip-Quad-Core/dp/B07D9LQ824/ref=sr_1_12_sspa?s=electronics&ie=UTF8&qid=1536859688&sr=1-12-spons&keywords=android+tv+box&psc=1

https://www.amazon.com/Android-Superpow-Quad-core-Support-Dual-Band/dp/B07GJ7HYQK/ref=sr_1_17?s=electronics&ie=UTF8&qid=1536859688&sr=1-17&keywords=android+tv+box

https://www.info-world.gr/el/proionta/eikona-&-ichos/home-cinema-&-perifereiaka/media-players-smart-tv-box/mecool-m8s-pro-l-tv-box-3gb-/32gb,-amlogic-s912-64bit/-octacore,-android-7.1,-kodi-17.3,bluetooth,10117301.html

Δεν έχω καταλήξει από που θα αγοράσω ακόμη (μεγάλη βοήθεια ο οδηγός που έχετε αναρτήσει), θα το δω. Σαν μηχανήματα πείτε μου τη γνώμη σας (διάβασα ότι ψιλοκράζετε rockchip επεξεργαστές, δεν κατάλαβα γιατί). Έχω αποφασίσει να δώσω μέχρι 60-70 euro ώστε άμα κολλήσω με το σπορ να έχω να μηχάνημα της προκοπής.

Ευχαριστώ

Οπως ειπε και ο @isay  αν διαβασεις 10-15 σελιδες πισω την παρουσα συζτηση θα βγαλεις ακρη (ισως ακομα και για τους rockchip επεξεργαστές ποσο μαλιστα για το Android 8 που ακομα εχει καποια θεματακια) !
Πηγαινε λοιπον για το τελευταιο μποξ και αν μπορεις απο εξωτερικο!

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, gat0s814 είπε

Οπως ειπε και ο @isay  αν διαβασεις 10-15 σελιδες πισω την παρουσα συζτηση θα βγαλεις ακρη (ισως ακομα και για τους rockchip επεξεργαστές ποσο μαλιστα για το Android 8 που ακομα εχει καποια θεματακια) !
Πηγαινε λοιπον για το τελευταιο μποξ και αν μπορεις απο εξωτερικο!

Διάβασα μέχρι την 275-280 περίπου. Κατάλαβα ότι δεν χρειάζεται να πάω σε μικρών δυνατοτήτων μηχάνημα, γι' αυτό κατέληξα σε αυτά τα 3. Όπως επίσης και το μηχάνημα που θα πάρω δεν θα πειραχθεί και θα παίξει όπως είναι από τη μάνα του. Επειδή όπως είπα είμαι πανάσχετος, την ορολογία που χρησιμοποιείτε σε μερικά μέρη δεν μπορώ να την κατανοήσω. Αν ισχύει ότι και στους υπολογιστές και για τη χρήση που το θέλω, τότε ναι το 3ο είναι η καλύτερη λύση. Απλά ήθελα μια επιβεβαίωση από κάποιους που ξέρουν 5 πράγματα παραπάνω από μένα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gtsali είπε

Ευχαριστώ

Απο τα τρία που εβαλες στο τραπεζι, εγω θα διάλεγα το τρίτο, και αγορά απο εξωτερικό. Αν αγοράσεις mecool οταν παραλαβεις να δεις τα links της υπογραφης μου

Δημοσ.
17 hours ago, dolomites said:

Βλέπω ότι κυκλοφόρησε και το νέο  

Original Xiaomi Mi Box 4

S905L? Τι φρούτο είναι αυτο πάλι? Δεν καταλαβαίνω τι κόλλημα έχει φάει η xiaomi και βγάζει μποξάκια με CPU S905, GPU 450, τετραπύρηνα, ROM 8GB κλπ. Και android 5. Μα είναι δυνατόν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, dolomites είπε

Βλέπω ότι κυκλοφόρησε και το νέο  

Original Xiaomi Mi Box 4

Ξέρουμε τίποτε ή πιο σίγουρο το παλιό;

ή εδώ Mecool M8S PRO L καλύτερα;  

Δεν ειναι ATV , δεν εχει αδεια απο google & και ειναι Android 6 !

Τουλαχιστον αυτη η πρωτη βερσιον!

https://youtu.be/bFsXueWAjiQ

Επεξ/σία από gat0s814
Δημοσ.

Προς γνωση καθαρα , ενα συγκριτικο της Amlogic σειρας SoC - S9 απο Wikipedia ! :

Amlogic S905 - Quad-core ARM Cortex-A53-based SoC with a Mali-450 MP3 GPU running at 750 MHz supports hardware decoding up to 4K@60fps for multiple formats including H.265 10-bit, H.264, AVS+.

Amlogic S905X - Similar to S905 except it supports up to 4K@60fps VP9 profile-2 hardware decoding, HDR, HDMI 2.0a and having a built-in DAC.

Amlogic S905L - Similar to S905X except it supports HDMI 2.0b but lack VP9 decoding, camera interface and TS inputs.

Amlogic S905D - Similar to S905X except it supports DVP (Digital Video Port) interface

Amlogic S905W - A low cost variant of the S905X, it supports video decoding only up to 4K@30fps.

Amlogic S905Z - Similar to S905X (VP9 hardware decoding, HDR, 4K@60fps...), but no more details known about it, used in the third generation Amazon Fire TV and the Fire TV Cube.

Amlogic S912 - Octa-core ARM Cortex-A53-based SoC (Big.LITTLE configuration 4x1.5 GHz and 4x1.0 GHz) with a Mali-T820 MP3 GPU running at 600 MHz

Δημοσ.
1 ώρα πριν, moutsa είπε

Για αγορά tv box έως 100 ευρώ μάξιμουμ ποιες θεωρούνται οι καλύτερες επιλογές?

Για ποιες αναγκες και ποια χρήση; 

Απο που η αγορα; Ελλαδα, ΕΕ, εκτος ΕΕ;

Παιδιά το budget ειναι ενα σοβαρό κριτιριο αλλά οχι το βασικό. Αν θελετε βοήθεια, πειτε 5 πράγματα, δεν κοστιζουν. Εκτος αν θελετε καρφωτή απαντηση, χωρίς να αρχισετε μετα γιατί αυτο και οχι εκεινο.

Δε στη λεω προσωπικά, αλλά εχω δει πολλες φορές αναλογες συζητήσεις, που κάποιος ρωτά κάτι γενικο, προσπαθουν 2-3 να τον βοηθήσουν και μετά απο 5-6 μηνύματα (δηλαδή chat) εμφανιζεται και μια βασική παραμετρος, πχ θελω και netflix, πχ θελω μονο απο Ελλάδα, πχ θελω και voice τηλεχειριστήριο. Το αποτελεσμα ειναι σαβουρογεμιζει η συζήτηση και αν κάποιος θέλει να διαβασει για να επιλεξει, δεν μπορει, βαζει ιδιο ερώτημα και φτου ο φαυλος κυκλος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...