Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Android TV Box

thanasis00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, letom είπε

Τι εννοείς "κακή" μάρκα? Ρωτάω για ενημέρωση επειδή δεν έχω δουλέψει κανένα box της Sunvell. Έχει βγάλει κάποιο μοντέλο που αποδείχθηκε σκάρτο?

Πριν χρονια ειχα παρει ενα box-κι Turbo-X. Ηταν MXQ με αλλο λογοτυπο. Kαι πανω απ' ολα ειχε το firmware του Πλαισιου. Εβαλα το επισημο firmware της MXQ. Αυτα για τα μη-επωνυμα.

Για τα επωνυμα:      Eχω ενα box-ακι της Zidoo (θεωρουνται πολυ καλα). Ειναι απαραδεκτη η εμπειρια χρησης (στο android) της συσκευης οταν μπαινει στα "ιντερνετς". Αργει-καθυστερει, σχεδον δε σ αφηνει να κανεις δουλεια σου. Προσπαθω να καταλαβω το λογο και δε βγαζω ακρη.  Θελει πολυ καλη ερευνα αγορας πριν το πληρωσεις.

Συνεπως, μακρυα απο spec-ολαγνειες, γιατι χωρις καλο λειτουργικο ειναι ενα μπιμπελο για το ραφακι κατω απο την τηλεοραση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

21 ώρες πριν, nikos1982 είπε

τι γνωμη εχετε για το  x96 mini?

S905w με max  720p kodi και youtube.

Σε hd tv ok αλλα σε fhd κι 4k  tv κριμα ειναι να υποβαθμιζεις την τηλεοραση για λιγα ευρω παραπανω (s912)

1 λεπτό πριν, nikos1982 είπε

ειναι για παλια τιβι να γινει σμαρτ 1080 αναλυση

Av ειναι μεχρι 32αρα οκ αλλα αν ειναι παραπανω ιντσες  προτιμησε σε s912.

1 ώρα πριν, Le Perv είπε

Πριν χρονια ειχα παρει ενα box-κι Turbo-X. Ηταν MXQ με αλλο λογοτυπο. Kαι πανω απ' ολα ειχε το firmware του Πλαισιου. Εβαλα το επισημο firmware της MXQ. Αυτα για τα μη-επωνυμα.

Για τα επωνυμα:      Eχω ενα box-ακι της Zidoo (θεωρουνται πολυ καλα). Ειναι απαραδεκτη η εμπειρια χρησης (στο android) της συσκευης οταν μπαινει στα "ιντερνετς". Αργει-καθυστερει, σχεδον δε σ αφηνει να κανεις δουλεια σου. Προσπαθω να καταλαβω το λογο και δε βγαζω ακρη.  Θελει πολυ καλη ερευνα αγορας πριν το πληρωσεις.

Συνεπως, μακρυα απο spec-ολαγνειες, γιατι χωρις καλο λειτουργικο ειναι ενα μπιμπελο για το ραφακι κατω απο την τηλεοραση.

Ακριβώς απλά στα tv box παίζει τεράστια σημασία η Ram και αν βλέπεις 4κ περιεχόμενο και ο επεξεργαστής. Τα Zidoo είναι πολύ ποιοτικά αλλά δεν έχουν καλή υποστήριξη και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα περισσότερα έχουν Android 6....

Υ.Γ. Turbo-X???? Τι σκεφτόσουν;

Εμένα προσωπικά που είμαι ανάμεσα στο MeCool M8S Pro και το Beelink GT1 Ultimate νομίζω πως για να καταλήξω μένει να μάθω:

1. Αν τα 100mbps μέγιστη lan speed του MeCool για να στριμάρω μελλοντικά 4K υλικό από το NAS μου στο TV Box μέσω powerline.

2. Αν είναι τόσο κακό που το Beelink έχει 32-bit Android. Αν και σε αυτό, εφόσον ο επεξεργαστής είναι 64-bit δεν μπορεί να περαστεί 64-bit εκδοση του λειτουργικού;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Sadako είπε

Εμένα προσωπικά που είμαι ανάμεσα στο MeCool M8S Pro και το Beelink GT1 Ultimate νομίζω πως για να καταλήξω μένει να μάθω:

1. Αν τα 100mbps μέγιστη lan speed του MeCool για να στριμάρω μελλοντικά 4K υλικό από το NAS μου στο TV Box μέσω powerline.

2. Αν είναι τόσο κακό που το Beelink έχει 32-bit Android. Αν και σε αυτό, εφόσον ο επεξεργαστής είναι 64-bit δεν μπορεί να περαστεί 64-bit εκδοση του λειτουργικού;

Το δικο μου Beelink GT1 ultimate πάντως έχει 64bit android. Και μιλάω για official stock rom

Επεξ/σία από kandilak

11 ώρες πριν, kandilak είπε

Το δικο μου Beelink GT1 ultimate πάντως έχει 64bit android. Και μιλάω για official stock rom

Τελικά παράγγειλα το Beelink GT1 ultimate γιατί βαρέθηκα να ψάχνω...!

Πες μου λίγο αν έχεις πρόβλημα με τον φωτισμό και γενικά κανένα θεματάκι? στο forum τις σελίδας αναφέρουν κάποια προβληματάκια!

Και επίσης είναι σίγουρο ότι έχει 64bit? έκανε καμιά αναβάθμιση και του άλλαξαν το λογισμικό η εταιρία ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους, είμαι σε σκέψεις για αγορά κάποιου TV Box ή Chromecast!
Αυτό που εγώ θέλω σαν χρήση είναι να το κουμπώνω επάνω σε παλιά τηλεόραση και να μπορώ να δω βίντεο από YouTube έστω και σαν stream από κινητό, κάποια ταινία επίσης σαν stream απευθείας από το PC μου και κανένα NetFlix και θα ήθελα να είναι κάπως compact και εύκολο στην μεταφορά ώστε να μπορώ να το πάρω και σε άλλες τηλεοράσεις ή φίλους.
Αυτό που θέλω από κάποιον χρήστη του forum που μπορεί να έχουν περάσει από τα χέρια του και τα δύο να μου πει τι θα με βολέψει περισσότερο στις τιμές που κυκλοφορεί το chromecast, δηλαδή έως και 50€

Στο μυαλό μου το TV Box κάνει την δουλειά του Chromecast συν κάποιες ακόμα δουλειές, αλλά σίγουρα ένα καλό και αξιόλογο TV Box θα χρειάζεται και κάποιο σοβαρό budget, οπότε τι θα μου προτείνατε για αρχή προς τα που να κοιτάξω;;

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από SubGam3R

3 ώρες πριν, pontios16 είπε

Πες μου λίγο αν έχεις πρόβλημα με τον φωτισμό και γενικά κανένα θεματάκι? στο forum τις σελίδας αναφέρουν κάποια προβληματάκια!

Και επίσης είναι σίγουρο ότι έχει 64bit? έκανε καμιά αναβάθμιση και του άλλαξαν το λογισμικό η εταιρία ?

Γράψε ποια προβληματάκια ακριβώς.

3 ώρες πριν, pontios16 είπε

Δεν έχω πρόβλημα με τον φωτισμό, αλλά και να έχεις υπάρχει ρύθμιση για να το διορθώσεις αλλάζοντας το Screen color space. Είναι σίγουρο ότι είναι 64bit android γιατί έχω εγκατεστημένο το 64it kodi 18

3 ώρες πριν, SubGam3R είπε

Καλημέρα σε όλους, είμαι σε σκέψεις για αγορά κάποιου TV Box ή Chromecast!
Αυτό που εγώ θέλω σαν χρήση είναι να το κουμπώνω επάνω σε παλιά τηλεόραση και να μπορώ να δω βίντεο από YouTube έστω και σαν stream από κινητό, κάποια ταινία επίσης σαν stream απευθείας από το PC μου και κανένα NetFlix και θα ήθελα να είναι κάπως compact και εύκολο στην μεταφορά ώστε να μπορώ να το πάρω και σε άλλες τηλεοράσεις ή φίλους.
Αυτό που θέλω από κάποιον χρήστη του forum που μπορεί να έχουν περάσει από τα χέρια του και τα δύο να μου πει τι θα με βολέψει περισσότερο στις τιμές που κυκλοφορεί το chromecast, δηλαδή έως και 50€

Στο μυαλό μου το TV Box κάνει την δουλειά του Chromecast συν κάποιες ακόμα δουλειές, αλλά σίγουρα ένα καλό και αξιόλογο TV Box θα χρειάζεται και κάποιο σοβαρό budget, οπότε τι θα μου προτείνατε για αρχή προς τα που να κοιτάξω;;

Ευχαριστώ!

Ετσι οπως τα θελεις 2 προιοντα θα σε καλύψουν...!
CSA95 TV Stick  - εχει και ethernet και 5g wifi
H96 Pro TV Dongle - δεν εχει ethernet και 5g wifi
Και τα 2 ειναι ''compact '' και θα κανουν την δουλεια που θελεις!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, gat0s814 είπε

Ετσι οπως τα θελεις 2 προιοντα θα σε καλύψουν...!
CSA95 TV Stick  - εχει και ethernet και 5g wifi
H96 Pro TV Dongle - δεν εχει ethernet και 5g wifi
Και τα 2 ειναι ''compact '' και θα κανουν την δουλεια που θελεις!

Ευχαριστώ καταρχάς για την άμεση απάντηση σου και βοήθεια!
Σίγουρα μου έδωσες δύο παραδείγματα ώστε να ξεκινήσω την αναζήτηση...

Απ' ότι κατάλαβα με λίγο ψάξιμο, το CSA95 σίγουρα έχει κάποια παραπάνω features, αλλά από όσο και πάλι καταλαβαίνω, δεν είναι τόσο αυτόνομο αφού θέλει και τροφοδοσία επάνω και ξεχωριστό καλώδιο HDMI για να συνδέεται με την τηλεόραση.

Ενώ από την άλλη το H96 Pro μπορεί σαν τροφοδοσία να χρησιμοποιήσει μία USB Port τηλεόρασης ενώ για HDMI από την στιγμή που έχει επάνω "αρσενικό" "καρφώνεται" απευθείας επάνω στην θύρα χωρίς έξτρα καλώδια.
Τέλος το μάτι μου πέτυχε και το H96 Pro H3 το οποίο έχει και 5Ghz μπάντα και Android 7.1 και έχει την ίδια κοψιά με το απλό το Pro.

Δεν ξέρω αν έχω κάνει κάπου λάθος, διόρθωσε με σε παρακαλώ αν ισχύει, αλλά ίδιες λειτουργίες, ακόμα όμως πιο πρακτικό στην σύνδεση και μεταφορά του μου φαίνεται το H96 PRO H3!

Επεξ/σία από SubGam3R

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...