isay Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Αν εχεις ακομα την εργοστασιακή δες στο link της υπογραφης μου για την αφαιρεση bitcoin miner. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerup Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, powerup είπε Να κανουμε μια ανκεφαλαιωση με τα tv box Beelink GT1 Ultimate (+) Καλο λογισμικο(αν κι σε καποιες αναβαθμισεις δημιουργησε αρκετα προβληματα) Ddr4 Optical εισοδο Δεν αναφερουν συχνα χρηστες υπερθερμανση. (-) Κακο wifi Δεν εχει hd netfix & 4k youtube. Tιμη Mecool m8s pro l (+) εχει hd netfix & 4k youtube. AV εξοδο (-) Εχουν αναφερθει προβληματα με εφαρμογες( λογο android tv) κι υπερθερμανσης Ταnix Tx9 pro και tx92 (+) Λογισμικο Ταχυτατη μνημη (-) Εχουν αναφερθει προβληματα με εφαρμογες( λογο android tv) Η96 pro + Παλιοτερα προβλημα με τον adaptora καικαν αρκετα, απο τοτε η αξιοπιστια επεσε στο ναδιρ για μενα Τωρα θα μου πειτε γιατι δεν αναφερω τα φτηνα tv box με s905w που ειναι 31-45$ .Οι βασικοι λογοι ειναι 4 1) kodi resolution 720p max 2) youtube max 720p 3) καρτα γραφικων mali-450 4) παιζει μεχρι 4κ 30. Αν εχετε tv hd(720p) ok αλλα αν εχετε fhd και 4Κ ειναι fail( δικη μου αποψη ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, isay είπε Αν εχεις ακομα την εργοστασιακή δες στο link της υπογραφης μου για την αφαιρεση bitcoin miner. το έχω κάνει ήδη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jali Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Ψαχνω android tv box 3-4 gb ram , 4k uhd . Τι προτείνετε? Ποια είναι η καλύτερη επιλογή?Το θέλω για Kodi , iptv , Netflix . Δεν εχω ταβάνι στα χρηματα αλλά ψάχνουμε το value for money. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, jali είπε Ψαχνω android tv box 3-4 gb ram , 4k uhd . Τι προτείνετε? Ποια είναι η καλύτερη επιλογή?Το θέλω για Kodi , iptv , Netflix . Δεν εχω ταβάνι στα χρηματα αλλά ψάχνουμε το value for money. Οι επιλογές σου περιοριζονται στο παρακατω νήμα. Διαβασε και κρίνε τι σε εξυπηρετει. https://www.insomnia.gr/forums/topic/663048-συσκευες-tvbox-tablets-κλπ-που-παιζουν-απροβληματιστα-netflix/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kronos73 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 9/8/2018 στις 10:54 ΜΜ, AfterForever είπε Λειτουργεί σε m8s pro + plus. Ευχαριστούμε πολύ!! Για Kii pro (905D) δεν κάνει; Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα εδώ και 2 μέρες. Τι πρέπει να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, kronos73 είπε Για Kii pro (905D) δεν κάνει; Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα εδώ και 2 μέρες. Τι πρέπει να κάνω; Παρολο που εβγαγε patch για διαφορα μοντέλα, δεν ειδα κάτι για το συγκεκριμένο. Εγω θα δοκιμαζα το 1.06 -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/480400-επιλογή-android-tv-box/?page=293&tab=comments#comment-56638513 και μετά 1-1 απο το 1.03 -> http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/mecool/737833-netflix-in-hd-is-being-killed-in-some-of-the-chinese-boxes/page15 και ισως εισαι τυχερος. Οδηγό θα βρεις σε pdf στο δευτερο link. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kronos73 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, isay είπε Παρολο που εβγαγε patch για διαφορα μοντέλα, δεν ειδα κάτι για το συγκεκριμένο. Εγω θα δοκιμαζα το 1.06 -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/480400-επιλογή-android-tv-box/?page=293&tab=comments#comment-56638513 και μετά 1-1 απο το 1.03 -> http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/mecool/737833-netflix-in-hd-is-being-killed-in-some-of-the-chinese-boxes/page15 και ισως εισαι τυχερος. Οδηγό θα βρεις σε pdf στο δευτερο link. Ευχαριστώ Δοκίμασα τις V1.03 και V1.06, βγάζουν "Not support the Key" 😫 Έχω πάρει το μηχάνημα που δε μπαίνει στον κόπο να το υποστηρίζει; Να στείλω mail κάπου για support? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, kronos73 είπε Ευχαριστώ Δοκίμασα τις V1.03 και V1.06, βγάζουν "Not support the Key" 😫 Έχω πάρει το μηχάνημα που δε μπαίνει στον κόπο να το υποστηρίζει; Να στείλω mail κάπου για support? Παρακολουθώντας την όλη εξέλιξη απο τοτε που εσκασε το θέμα, η πιο αποτελεσματική λύση είναι να στείλεις email στην κατασκευαστρια εταιρεία των mecool boxes, δηλαδη τη videostrong. Πιο συγκεκριμένα στειλε email στο (αντι για {at} βαλε @) Rockleeli{at}videostrong.com λέγοντας ποιο μοντελο εχεις, οτι εχεις το ιδιο προβλημα με το netflix error NW 6 - 404. που παρουσιαστηκε στα m8s pro/+/w και ΚΙΙΙ για τα οποια βγήκε το patch burkingkey.apk και λυθηκε το προβλημα. Είδα οτι η εταιρεία ανταποκρίθηκε εκει που υπήρχε μεγαλύτερη ζητηση από αριθμο πωλήσεων και απαντησε σε αυτους που εστειλαν email και αυτά ειναι που ανεβηκαν στο freaktab. Εν ολιγης εγω θα ξεκίναγα απο εκει. Δεν σου εγγυομαι οτι θα εχεις αποτελεσμα, αλλα αν εχουν βγάλει αλλο patch (μετά το 1.06) θα στο στειλουν ή αν βγάλουν θα στο στειλουν. Στο ερώτημα ΑΝ θα βγάλουν δεν μπορώ να σου απαντησω. Για τους ιδιους λογους μπορεις να ρωτήσεις και στο support του μαγαζιου που αγορασες, μηπως εχουν αυτοι κάποιο patch. Στα υποψη οτι κάποιοι αγοραστες πέτυχαν στις αρχές refund της αγοράς λόγω του netflix (γιατί ετσι το διαφημιζαν οι εταιρίες στις σελιδες τους) αλλά αυτό εγινε στην αρχή και για λιγους αγοραστές. ΔΕΝ ξερω ποια ειναι τώρα η πολιτική τους, αλλα αμα δε βρεθει λύση, αξιζει να πιεσεις και προς αυτη την κατευθυνση μηπως βγει κάποιο οφελος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kronos73 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, isay είπε Παρακολουθώντας την όλη εξέλιξη απο τοτε που εσκασε το θέμα, η πιο αποτελεσματική λύση είναι να στείλεις email στην κατασκευαστρια εταιρεία των mecool boxes, δηλαδη τη videostrong. Πιο συγκεκριμένα στειλε email στο (αντι για {at} βαλε @) Rockleeli{at}videostrong.com λέγοντας ποιο μοντελο εχεις, οτι εχεις το ιδιο προβλημα με το netflix error NW 6 - 404. που παρουσιαστηκε στα m8s pro/+/w και ΚΙΙΙ για τα οποια βγήκε το patch burkingkey.apk και λυθηκε το προβλημα. Είδα οτι η εταιρεία ανταποκρίθηκε εκει που υπήρχε μεγαλύτερη ζητηση από αριθμο πωλήσεων και απαντησε σε αυτους που εστειλαν email και αυτά ειναι που ανεβηκαν στο freaktab. Εν ολιγης εγω θα ξεκίναγα απο εκει. Δεν σου εγγυομαι οτι θα εχεις αποτελεσμα, αλλα αν εχουν βγάλει αλλο patch (μετά το 1.06) θα στο στειλουν ή αν βγάλουν θα στο στειλουν. Στο ερώτημα ΑΝ θα βγάλουν δεν μπορώ να σου απαντησω. Για τους ιδιους λογους μπορεις να ρωτήσεις και στο support του μαγαζιου που αγορασες, μηπως εχουν αυτοι κάποιο patch. Στα υποψη οτι κάποιοι αγοραστες πέτυχαν στις αρχές refund της αγοράς λόγω του netflix (γιατί ετσι το διαφημιζαν οι εταιρίες στις σελιδες τους) αλλά αυτό εγινε στην αρχή και για λιγους αγοραστές. ΔΕΝ ξερω ποια ειναι τώρα η πολιτική τους, αλλα αμα δε βρεθει λύση, αξιζει να πιεσεις και προς αυτη την κατευθυνση μηπως βγει κάποιο οφελος. Ευχαριστώ @isay, έστειλα ήδη στο banggood. Θα στείλω και στο mail που προτείνεις και βλέπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα, ψήνομαι για αλλαγή TV Box, από όσο έψαξα (και εφόσον δεν με ενδιαφέρει Netflix HD) νομίζω πως είμαι για S912, με ενδιαφέρει βασικά κατά 95% Kodi, κυρίως για τοπικά αρχεία, είτε από USB είτε από το NAS μέσω του LAN. Με αυτά τα κριτήρια έχω δει τα: 1. MeCool M8S Pro (όχι απαραίτητα το L, το Android TV δεν νομίζω ότι το χρειάζομαι εφόσον δεν με ενδιαφέρει Netflix) 2. Beellink GT1 Ultimate 3. Alfawise H96 Pro+ Από ό,τι κατάλαβα είναι σχεδόν πανομοιότυπα, οι μόνες διαφορές που έχω προσέξει είναι έκδοση Android (6 vs 7) και ότι το MeCool αν κατάλαβα καλά δεν έχει gigabit ethernet. Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να προτιμήσω κάποιο έναντι των άλλων 2; Ή απλά χτυπάω όποιο από τα 3 βρω φθηνότερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 GT1 Ultimate με κλειστά μάτια. Έχει DDR4, μεγάλη υποστήριξη από την εταιρεία σε updates, ανώτερη ποιότητα κατασκευής (αν πιάσεις και τα 3 στα χέρια σου θα καταλάβεις, είναι μέρα με τη νύχτα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 DDR4 έχει και το MeCool. Αυτό για την ποιότητα κατασκευής το είδα κι εγώ να το αναφέρουν είναι η αλήθεια σε κάποια reviews. Η υποστήριξη είναι κι αυτή πολύ σημαντική. Ένας πόντος λοιπόν για το GT1 Ultimate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) To alfawise βγάλε το απο τις επιλογές σου. απο τα άλλα 2 ψώνισε αυτό που ειναι πιο φθηνό (ψάχνε για 1-2 εβδομάδες για κουπονι) γιατί είναι "ισαξια" με μικρές διαφορές ανα σημεία υπεροχής. Για το gt1 Θ Έχει καλύτερη επισημη κοινότητα υποστήριξης και λίγο καλύτερη ροή απο εργοστασιακά updates Θ Εχει πολυ καλύτερο τηλεχειστιστηριο Α.Εχει πιο "σφραγισμένο" κουτί οπότε ανεβάζει θερμοκρασίες Α.Λιγο μικροτερη διαθεσιμοτητα σε custom roms. Α. Πριν κάποιους μήνες έσκασε ένα θεματάκι οπου υπήρχαν πολλά gt1 ult με fake ram, δηλαδή 2GB αλλά λογω σκαλισματος φαινονταν 3GB. Δεν ξέρω τι γινεται τώρα Για το m8s pro (και μιλώ για το σκέτο, οχι το L, οχι τα w/+) Θ. Παρα πολλες οπες αερισμου δηλαδη αερισμος του box, πραγμα καλο και για την λειτουργία αλλα και τη μακροζωία του Θ. Πολυ πιο πλούσια διάθεση απο custom rom A.Οι εργοστασιακές rom, για μενα εχουν παιδικές ασθένιες A.Εχει κατοστάρι lan αρα μειονεκτημα για αυτους που εχουν οικιακο file server για οικιακό στριμάρισμα πολύ μεγαλων αρχείων Με το δικό μου τρόπο σκέψης και αναγκών εγω θα ψώνιζα (ξανα) το m8s pro γιατί οι custom roms ειναι πολύ σημαντικές (για μένα), δε με νοιάζει το τηλεχειριστηριο (ετσι κι αλλιως βάζω mini keyboard) και ο αερισμος ειναι κάτι πολύ σημαντικο (εκτος αν κάνεις τρυπες στο gt1 έτσι κι αλλιως). Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από isay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Χμμμ.. Τώρα το ξέρω ότι εσύ το έγραψες για να με βοηθήσεις, αλλά μάλλον με μπέρδεψες (ελαφρώς) 😁 .. - Το χειριστήριο δεν με πολυενδιαφέρει, γιατί έχω μόνιμα κουμπωμένο ένα Logitech Wireless K400 Plus. - Έχω ένα Synology NAS από το οποίο στριμάρω τα αρχεία μου στο τοπικό δίκτυο, οπότε το gigabit ethernet του GT1 μπορεί να μου χρειαστεί αύριο μεθαύριο για 4Κ υλικό. Βέβαια πρέπει να λύσω πρώτα κάποια θέματα που έχω τώρα, γιατί νομίζω πως η ταχύτητα που έχω τώρα στο LAN κάπου στα 4-5MB/sec δεν δικαιολογείται ακόμα και με 100mbit ταχύτητα στο lan, ειδικά εφόσον χρησιμοποιώ powerlines. - Η επίσημη υποστήριξη μάλλον μετράει περισσότερο για μένα από τις custom ROM, εκτός αν μιλάμε για προσθήκη κάτι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ως προς την λειτουργικότητα. - Αυτό που διάβαζα προσωπικά είναι για καλύτερη ποιότητα κατασκευής στο GT1, τώρα βέβαια ο αερισμός είναι σημαντικός, δεν ξέρω αν παίζει να έχω σοβαρό θέμα. - Αυτό με την fake RAM τι είναι πάλι; Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες; Μπορεί εύκολα κάποιος να το καταλάβει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα