Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, sakisvele είπε

Για το συγκεκριμένο ,box https://www.geekbuying.com/item/MX10-Android-7-1-2-RK3328-4GB-32GB-TV-Box-388684.html?

Τι άποψη έχετε;

Αν μας πεις και για τι χρήση θα του κάνεις, ίσως πάρεις καλύτερες απαντησεις. 

Γενικά εγώ δεν τα πάω καλα με επεξεργαστές rockchip

Δημοσ.

Καλησπέρα , ψαχνω για ενα tv box για προβολη ταινιων/anime , οπως πχ one piece, και για να βλεπω κανεναν αγωνα online. Ειμαι αναμεσα σε Beelink GS1 6K , H96 pro +. Αν υπαρχει φθηνοτερη λυση θα παρακαλουσα να την αναφερεται, καθως και αν υπαρχει καποιο vfm tv box. Ευχαριστω

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GrecoPrimo είπε

Καλησπέρα , ψαχνω για ενα tv box για προβολη ταινιων/anime , οπως πχ one piece, και για να βλεπω κανεναν αγωνα online. Ειμαι αναμεσα σε Beelink GS1 6K , H96 pro +. Αν υπαρχει φθηνοτερη λυση θα παρακαλουσα να την αναφερεται, καθως και αν υπαρχει καποιο vfm tv box. Ευχαριστω

Τι λεφτά διαθέτεις; για αυτά τα απλά την κάνεις τη δουλειά σου και με το χτεσινό κελεπούρι των 15,21€.

Δημοσ.

Ειμαι φοιτητης στην πατρα και εχω περιορισμενο budget. Ωστοσο αν η διαφορα ειναι ενα 10αρικο εννοειτε πως θα παω στο καλητερο. Διαθετω Γυρω στο 30αρι, αλλα οπως προανεφερα εαν η διαφορα ειναι γυρω στο 10αρικο θα πρωτιμησω κατι το οποιο θα λειτουργει αψογα. Εκανα το λαθος χθες και δεν τσιμπησα το tx στα 15.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, letom είπε

Μπορεί κανείς να καταλάβει τι διαφορά (σε χαρακτηριστικά) έχει το Tanix TX3 Mini με το Tanix TX3 Mini L?

Tanix TX3 Mini TV Box - EU PLUG 1GB RAM + 8GB ROM

Tanix TX3 Mini L TV Box - BLACK 2GB RAM + 16GB ROM 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σόρρυ, γράψε λάθος, εννοούσα το Tanix με τα 2/16:

https://www.gearbest.com/tv-box/pp_698084.html?wid=1433363

Αυτό σε σχέση με το L, δεν βρίσκω διαφορά.

Υπάρχει δηλαδή το TX3 Mini με 1/8GB και 2/16GB και υπάρχει και το ΤΧ3 Mini L πάλι με 1/8 και 2/16.

Επεξ/σία από letom
Δημοσ.

Κι εγώ μόνο στο κουτί βλέπω τη διαφορά αλλά βγάζει νόημα κάτι τέτοιο? Κυκλοφόρησαν άλλο μοντέλο μόνο και μόνο για να αλλάξουν κουτί? Άσε που μεταξύ τους εχουν και 10 δολλάρια διαφορά στην τιμή! :)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, letom είπε

Κι εγώ μόνο στο κουτί βλέπω τη διαφορά αλλά βγάζει νόημα κάτι τέτοιο? Κυκλοφόρησαν άλλο μοντέλο μόνο και μόνο για να αλλάξουν κουτί? Άσε που μεταξύ τους εχουν και 10 δολλάρια διαφορά στην τιμή! :)

Εδω , ας πουμε , εχει καποια εξηγηση......

Προμο .........

https://www.cnx-software.com/2018/08/27/tanix-tx3-mini-l-amlogic-s905w-tv-box-promo-coupon/

Δημοσ.

Το πρόμο το λέει για το flash sale που κάνει το gearbest και δινει σε συγκεκριμένη ώρα της ημέρας 5 κομμάτια στα 16.99$. Εντάξει, η τιμή πες είναι χαμηλή για να το προωθήσουν. Το θέμα είναι σε τι διαφέρει απο τον προκάτοχό του εκτός από το κουτί.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, letom είπε

Το πρόμο το λέει για το flash sale που κάνει το gearbest και δινει σε συγκεκριμένη ώρα της ημέρας 5 κομμάτια στα 16.99$. Εντάξει, η τιμή πες είναι χαμηλή για να το προωθήσουν. Το θέμα είναι σε τι διαφέρει απο τον προκάτοχό του εκτός από το κουτί.

Μα αυτο ακριβως .....!
Δεν διαφερει σε τιποτα αλλα ο σκοπος του εναι απλα το προμοσιον με χαμηλοτερη τιμη!
Για παραδειγμα οταν βγηκε το Nexbox A1 (s912) το μπανκ πουλησε ενα Nexbox A3 (s912) που ηταν ακριβως το ιδιο εκτος του κουτιου , της μεγαλητερης ψύκτρας  και του καλυτερου καλωδιου του τροφοδοτικου που ειχε το A1!
Απ' οτι φαινεται κατι τετοιο παιζει και εδω εκτος αν στην πορεια μαθουμε κατι περισσοτερο!

Δημοσ.

Δεν ήξερα την αντίστοιχη περιπτωση με τα nexbox. Και τι τους πείραζε δηλαδή να κάνουν το προμόσιον με το Νexbox A1 (και τώρα με το TX3 Mini)? Τι να πω, θα μας τρελάνουνε χαχα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...