mparaxir Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Οκ σε ευχαριστώ θα δοκιμασω το απογευματακι και ενοοειτε θα πω ποιο recovery δούλεψε ώστε να βοηθηθούν και αλλοι χρήστες με το ιδιο θεμα που εχω. εντιτ δουλεψεεε η q20x 3.2.1 εδω ομως πραγματικα γελαω για ποιο λογο ααχα δεν εχω air mouse και το στοκ χειριστηριο που εδινε ενα απλο τηλεκοντρολ δεν δουλευει οταν ειμαι μεσα στο recovery αχαχα δηλαδη οκ ελεος μετα απο τοσο καιρο βρηκαμε την σωστη recovery και δεν μπορω να κανω δουλεια. εχει κανεις να προτεινει κανενα που οντος να δουλευει καλα air mouse ? Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από mparaxir Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gat0s814 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 7 ώρες πριν, mparaxir είπε Οκ σε ευχαριστώ θα δοκιμασω το απογευματακι και ενοοειτε θα πω ποιο recovery δούλεψε ώστε να βοηθηθούν και αλλοι χρήστες με το ιδιο θεμα που εχω. εντιτ δουλεψεεε η q20x 3.2.1 εδω ομως πραγματικα γελαω για ποιο λογο ααχα δεν εχω air mouse και το στοκ χειριστηριο που εδινε ενα απλο τηλεκοντρολ δεν δουλευει οταν ειμαι μεσα στο recovery αχαχα δηλαδη οκ ελεος μετα απο τοσο καιρο βρηκαμε την σωστη recovery και δεν μπορω να κανω δουλεια. εχει κανεις να προτεινει κανενα που οντος να δουλευει καλα air mouse ? Καταρχας για να κανεις την δουλεια σου χρησιμοποίησε ενα απλο ασυρματο ποντικι! Τωρα ενα Air Mouse που χρησιμοποιώ εγω ειναι αυτο : https://www.gearbest.com/air-mouse/pp_640152.html?wid=1433363 Καλή επιτυχεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mparaxir Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Δυστηχως δεν εχω ασύρματο ποντίκι ειμαι την παλιας φιλοσοφιας χεχε με ενσύρματα. θα δουλεψει λες το air mouse; οσο αφορα στο recovery; παντος σε ευχαριστώ πολυ που ασχολησε και μου απαντάς να εισαι καλά Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από mparaxir Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gat0s814 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Ναι θα δουλεψει ! Να εισαι και εσυ καλά ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 10 hours ago, mparaxir said: Δυστηχως δεν εχω ασύρματο ποντίκι ειμαι την παλιας φιλοσοφιας χεχε με ενσύρματα. Και το ενσύρματο δουλεύει μια χαρά στα tvbox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mparaxir Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Α ωραία ναι δεν το ειχα σκεφτεί αρε τι κανουν οι ζεστες κουδουνιαζουν τον εγκέφαλο. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristidis540 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 αυτό τι λέει παιδιά για δωράκι; https://www.banggood.com/Tanix-TX3-Mini-Amlogic-S905W-2G-RAM-16G-ROM-Android7_1-4K-TV-Box-p-1187386.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN να τρέχει ενα βαρύ build (gkobu) ποιο πολύ με ενδιαφέρει να εχει καλό wi-fi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, aristidis540 είπε να τρέχει ενα βαρύ build (gkobu) με S905W ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristidis540 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, villasg είπε με S905W ΟΧΙ αναγκαστικά 912 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 20 λεπτά πριν, aristidis540 είπε αναγκαστικά 912 ; οχι μονο & Allwinner H6 τα παει μια χαρα ( εμενα το Beelink GS1 2/16gb τα παει ισαξια στο βαρυ builld Grecotm με το Beelink GT1 Ultimate S912 3GB DDR4, 32GB ) . Ο S905W δεν τα καταφερε ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mparaxir Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια μια βοήθεια ειχα βαλει στο kodi το build το diamond απο το gkn αμα το λεω καλα εκανα μια βλακεια εκανα update και τωρα δεν δουλεύει έκανα το kodi απεγκατασταση και ξανα εγκατάσταση πηγα να βαλω το gkn repo απο install from zip file και δεν το κάνει μηπως πλέον δεν δουλεύει; εχει κανεις να μου δωσει λιγο τα φώτα του η να μου δωσει αλλο build που να πιάνω ote tv και να βλεπω ξενες ταινιες και σειρες οοως ηταν με το diamond; εντιτ ενταξει ειχα ξεχασει να βαλω μια / το θεμα εκεί όμως που βγαζει ποιο build να βάλω δεν υπαρχει πλέον το diamond και έβαλα αναγκαστικά το technewsology ξέρει κανεις που μπορω μα βρω το diamond; διοτι το αλλο που εβαλα δεν εχει ote tv Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από mparaxir Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristidis540 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) φίλε villas το gs1 έχει καλό wi-fi? (mparaxir -πρόσεχε τι γράφεις εδώ μέσα) Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από aristidis540 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, mparaxir είπε Καλησπερα παιδια μια βοήθεια ειχα βαλει στο kodi το build το diamond απο το gkn αμα το λεω καλα εκανα μια βλακεια εκανα update και τωρα δεν δουλεύει έκανα το kodi απεγκατασταση και ξανα εγκατάσταση πηγα να βαλω το gkn repo απο install from zip file και δεν το κάνει μηπως πλέον δεν δουλεύει; εχει κανεις να μου δωσει λιγο τα φώτα του η να μου δωσει αλλο build που να πιάνω ote tv και να βλεπω ξενες ταινιες και σειρες οοως ηταν με το diamond; εντιτ ενταξει ειχα ξεχασει να βαλω μια / το θεμα εκεί όμως που βγαζει ποιο build να βάλω δεν υπαρχει πλέον το diamond και έβαλα αναγκαστικά το technewsology ξέρει κανεις που μπορω μα βρω το diamond; διοτι το αλλο που εβαλα δεν εχει ote tv το diamond εχει αποσυρθεί εδώ και κάποιες μέρες από το gkn και είναι άγνωστο εάν ασχοληθεί ξανά ο δημιουργός με την αναπτυξή του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, aristidis540 είπε φίλε villas το gs1 έχει καλό wi-fi? Το εχω wired αλλα εχω διαβασει οτι ειναι καλο το wifi Του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mparaxir Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, paiktaras69 είπε το diamond εχει αποσυρθεί εδώ και κάποιες μέρες από το gkn και είναι άγνωστο εάν ασχοληθεί ξανά ο δημιουργός με την αναπτυξή του Και ποιο από τα builds να βαλω ωστε να εχει και ote tv; μου βγάζει μονο το greek kodi build το je4m, technewsology gkobu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα