gesamgr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 πολυ καλο το pipo x7s με 100€ απο geekbuying...,64GB πεταξα το android και το δουλευω με windows...ολα καλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Tα Pipo 7 λένε ότι έχουν θέμα υπερθέρμανσης, με πολλά guides για το πώς να ενισχύσεις την ψύξη. Η δικιά σου εμπειρία πώς είναι? Τί θερμοκρασίες έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 ναι ειχα θεμα θερμοκρασιας οταν το δουλευα εντατικα και ακολουθησα ενα video για να ενισχυσω την ψυξη με thermals και ψυκτρακια.....τωρα εχω Maximum σε full χρηση 65 βαθμους (πριν αγγιζα 85-90) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0nvict Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Για όποιον ενδιαφέρεται ανέβασα review για το Minix Neo Z64A στο κανάλι μου στο youtube 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 ναι ειχα θεμα θερμοκρασιας οταν το δουλευα εντατικα και ακολουθησα ενα video για να ενισχυσω την ψυξη με thermals και ψυκτρακια.....τωρα εχω Maximum σε full χρηση 65 βαθμους (πριν αγγιζα 85-90) Ε, τότε να το αναφέρετε αυτό σε υποψήφιους αγοραστές για να το ξέρουν. Είναι καλό μηχανάκι το Pipo 7, αλλά θέλει από πλευράς κατόχου να κάνει ψιλομετατροπή για να έχει 100% απροβλημάτιστη λειτουργία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasdel Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Το MXIII - G στο Gearbest και στο Bangood αναφέρουν ότι έχουν Android 5.1 ενώ στο Geekbuying ότι έχουν 4.4. Διαφέρουν και στις φωτογραφίες από το Geekbuying. Εϊναι διαφορετικό προϊόν; Επίσης είδα ότι υπάρχει MXIII μοντέλο και σε Beelink και σε Tronsmart. Είναι απλή συνωνυμία ή κλώνος το MXIII - G; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) http://www.geekbuying.com/item/ZIDOO-X6-Android-5-1-Lollipop-TV-Box-RK3368-Octa-Core-Cortex-A53-2G-16B-1000M-LAN-Dual-Band-WIF-HDMI-2-0-4K-2K-H-265-KODI-3D---Silver-353626.html αυτο τι λεει? το εχει κανεις? Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2015 από gesamgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steveevo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα και απο εμενα παιδια μολις πουλησα το ouya και ειμαι στο ψαξιμο για αγορα νεου media player, αποτι βλεπω αυτο εδω περα φαινεται πολυ τιμια επιλογη το μονο που φοβαμαι ειναι η αξιοπιστια των συγκεκριμενων μηχανηματων επειδη βλεπω στο youtube και στο amazon παντου αρνητικα σχολια, αν και το ouya δεν ηταν κανα πολυ δυνατο μηχανημα δυο χρονια που το ειχα σχεδον ανοιχτο ολοι μερα δεν ενιωθε τιποτα. http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Vega-S95-Meta-Amlogic-S905-4K-TV-Box-2G-8G-2-4-5G-Dual-Band-WIFI-Bluetooth-1000M-LAN-XBMC-H-265-HDMI2-0-Miracast-OTA-359701.html Νομιζω μαλιστα χθες βγηκε, εχετε να προτεινεται κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα και εκτος απο αυτο, με τελωνειο και μεταφορικα τι παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα και απο εμενα παιδια μολις πουλησα το ouya και ειμαι στο ψαξιμο για αγορα νεου media player, αποτι βλεπω αυτο εδω περα φαινεται πολυ τιμια επιλογη το μονο που φοβαμαι ειναι η αξιοπιστια των συγκεκριμενων μηχανηματων επειδη βλεπω στο youtube και στο amazon παντου αρνητικα σχολια, αν και το ouya δεν ηταν κανα πολυ δυνατο μηχανημα δυο χρονια που το ειχα σχεδον ανοιχτο ολοι μερα δεν ενιωθε τιποτα. http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Vega-S95-Meta-Amlogic-S905-4K-TV-Box-2G-8G-2-4-5G-Dual-Band-WIFI-Bluetooth-1000M-LAN-XBMC-H-265-HDMI2-0-Miracast-OTA-359701.html Νομιζω μαλιστα χθες βγηκε, εχετε να προτεινεται κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα και εκτος απο αυτο, με τελωνειο και μεταφορικα τι παιζει? Σε αυτά τα χρήματα, κοιτα και σε windows μεριά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steveevo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Σε αυτά τα χρήματα, κοιτα και σε windows μεριά.... Για windows να πω την αληθεια δεν πολυψηνομαι ουτως η αλλως κυριως για kodi θα το χρησιμοποιω, τωρα βεβαια επειδη ειναι πολλα τα λεφτα θα θαθελα να μου πει καποιος και την αξιοπιστια αυτων των μηχανηματων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Τα Tronsmart η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν καλό όνομα. Αν θέλεις κάτι πιο αξιόπιστο πρέπει να ανεβάσεις το budget σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steveevo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Τα Tronsmart η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν καλό όνομα. Αν θέλεις κάτι πιο αξιόπιστο πρέπει να ανεβάσεις το budget σου. Εσυ ποιο προτεινεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Όλα είναι κινέζικα και λίγο-πολύ είναι λαχείο. Αν ξεχωρίζει κάποια εταιρεία σε αυτά τα κουτιά αυτή είναι η minix που έχει και καλή υποστήριξη αλλά είναι αρκετά ακριβή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardian21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Από αυτό εδώ έχει κανείς καμία εμπειρία? http://www.ebay.com/itm/MK809IV-Android-4-4-Smart-TV-Dongle-Box-Stick-Mini-PC-1080P-3D-Quad-Core-8G-KODI-/351561179505?hash=item51daade171:g:EtsAAOSw~bFWLco4 Το θέλω βασικά για να βλέπω ταινίες που θα συνδέω με usb πάνω, άντε και κανά βιντεάκι youtube, και σαν τιμή φαίνεται πολύ καλό. Απλά επειδή δεν έχω keyboard και mouse, είδα ότι υπάρχουν εφαρμογές για το έλεγχο του με κινητό, σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δεν το γνωρίζω αυτό το μοντέλο που λες αλλά στη θέση με αυτά τα λεφτά και για τη δουλειά που το θες εγώ θα επέλεγα το γνωστό, δοκιμασμένο και πετυχημένο MK808B PLUS που έχει πουλήσει πολύ και έχει αποδειχτεί "σκυλί". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα