gmoman Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Χαίρετε. Ίσως να έχει απαντηθεί ήδη αλλα 250 σελίδες είναι πολλές για διάβασμα. Για το beelink GT1 ultimate ψαχνω twrp για να φλάσαρω magisk και να "κρύψω" το root. Εκτος και αν εχετε κάποια λύση να το ξηλώσω εντελώς. Προορίζεται για nova go και cosmote. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
pavloa Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμένα το beelink gt1 ultimate έπιανε τους 70 βαθμούς. Έκανα μια πατέντα με ανεμιστήρα και κατέβηκε στους 45. Το έχω συνδέσει στο usb του tv box και έχει λίγες στροφές, το καλοκαίρι αν δω οτι ανεβαίνει η θερμοκρασία θα το συνδέσω σε ένα 12V τροφοδοτικό για να έχει φουλ στροφές. Τα υλικά μου στοίχισαν 5 ευρώ. Aν και σκέφτομαι να πάρω ένα τέτοιο να δώσω 12V και να μπορώ να ρυθμίσω τις στροφές.https://www.e-shop.gr/zalman-fan-mate-2-fan-controller-p-PER.806160 https://postimg.org/gallery/3g6j0jql2/ Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από pavloa 1 1
vadergr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Τελικά ακριβό, ξε-ακριβό, με εξαίρεση την έλλειψη HD Audio, το Apple TV 4K ειναι εξαιρετικό. Και δεν ειναι τοσο κλειδωμένο οσο θα περίμενε κανείς. Απο ethernet, παίζει τα πάντα (εχει licences για ολες τις γνωστές βιντεο υπηρεσίες) και με auto frame rate switching. Και απο CPU λογικά ανώτερο και απο το Shield. Στα ιδια λεφτά βέβαια το Shield έχει και το gamepad, αλλα δεν εχει τοσο polished λειτουργικό.
enterhere Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 10 ώρες πριν, pavloa είπε Εμένα το beelink gt1 ultimate έπιανε τους 70 βαθμούς. Έκανα μια πατέντα με ανεμιστήρα και κατέβηκε στους 45. Το έχω συνδέσει στο usb του tv box και έχει λίγες στροφές, το καλοκαίρι αν δω οτι ανεβαίνει η θερμοκρασία θα το συνδέσω σε ένα 12V τροφοδοτικό για να έχει φουλ στροφές. Aν και σκέφτομαι να πάρω ένα τέτοιο να δώσω 12V και να μπορώ να ρυθμίσω τις στροφές.https://www.e-shop.gr/zalman-fan-mate-2-fan-controller-p-PER.806160 https://postimg.org/gallery/3g6j0jql2/ Η ροή του αέρα ποια κατεύθυνση έχει;
pavloa Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, enterhere είπε Η ροή του αέρα ποια κατεύθυνση έχει; Η ροή του αέρα πηγαίνει προς τα πάνω. Το έκανα έτσι ώστε ο αέρας τα χτυπάει το tv box απο την κάτω μεριά.. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από pavloa 1
poihths Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 ρε παιδια το tv box έχει την ένοια του mobility νομίζω... αν αρχίζουμε και βαζουμε και υδρόψυξη σε ενα μηχανάκι των 30€ γίνεται υπερβολή
turbat0s Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, poihths είπε ρε παιδια το tv box έχει την ένοια του mobility νομίζω... αν αρχίζουμε και βαζουμε και υδρόψυξη σε ενα μηχανάκι των 30€ γίνεται υπερβολή Δε χάνεται το mobility με ένα fanάκι. Αντιθέτως, κερδίζεις μακροζωία. Άσε που πλέον δεν κάνουν μόνο 30€ τα αξιοπρεπή boxάκια. 1
p_under Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχει ασχοληθει κανεις με overclock σε tv box? Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από p_under
pavloa Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, poihths είπε ρε παιδια το tv box έχει την ένοια του mobility νομίζω... αν αρχίζουμε και βαζουμε και υδρόψυξη σε ενα μηχανάκι των 30€ γίνεται υπερβολή Το beelink gt1 ultimate 60- 70€ έχει και δεν έχω την άνεση να τα ξανα δώσω να πάρω άλλο. Απλά όσο πιο χαμηλή είναι η θερμοκρασία τόσο πιο πολύ θα κρατήσει το tv box. Άλλο να βαράει 70+ βαθμούς και άλλο να είναι 45-50. 70 βαθμούς για χειμώνα, για φαντάσου το καλοκαίρι πόσο θα πάει. Ακόμη και το pc αν ψήνεται κάποια στιγμή θα το πάρεις στα χέρια. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από pavloa 1
marjel Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα, Καμία πρόταση για android TV box για μεγάλο άνθρωπο χωρίς πολλές απαιτήσεις για Netflix και για apps προς το παρόν και ίσως κάτι σε Kodi αργότερα τι θα προτείνατε με budget από 40-60,65 💶 ? Αν υπάρχει και καμία πρόταση από Ελλάδα καλά θα ήταν. Ευχαριστώ
vrwmiaris Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 21 ώρες πριν, pavloa είπε Το beelink gt1 ultimate 60- 70€ έχει και δεν έχω την άνεση να τα ξανα δώσω να πάρω άλλο. Απλά όσο πιο χαμηλή είναι η θερμοκρασία τόσο πιο πολύ θα κρατήσει το tv box. Άλλο να βαράει 70+ βαθμούς και άλλο να είναι 45-50. 70 βαθμούς για χειμώνα, για φαντάσου το καλοκαίρι πόσο θα πάει. Ακόμη και το pc αν ψήνεται κάποια στιγμή θα το πάρεις στα χέρια. Έπρεπε να ανοίξεις και από πάνω τρύπεςνα φεύγει ο ζεστός αέρας
pavloa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Έπρεπε να ανοίξεις και από πάνω τρύπεςνα φεύγει ο ζεστός αέρας Δεν θέλω να το πειράξω προς το παρών. Αν δω οτι και σε φουλ στροφές ανεβάζει τοτε μπορεί να το ανοίξω και με ένα ψιλό τρυπάνι να κάνω τρύπες. Αν και πιστεύω δεν θα χρειαστεί να το κάνω.
isay Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δε θυμάμαι ποτε το αγορασε, αλλα νομιζω προσφατα. Για ακριβό boxακι καλυτερα να κάνουμε χοντροειδής πατεντες για cooling αλλά να μην μπει γερό χέρι πριν περάσει δίμηνο-τρίμηνο, ώστε αν βγει ελλατωματικό να μπορει να σταλει για επισκευη-αντικατάσταση. Μετά του αλλάζουμε τα φώτα αν θελουμε να το εχουμε καιρό. Είναι βεβαια και στην κρίση του εκάστοτε. Στο δικό μου m8s pro 3/16 έπεσε δοκιμή 2 ημερών με εξωτερικό ανεμιστηράκι και μετά χοντρο εσωτερικό χέρι (εχω γράψει αναλογα). Τώρα εχω στα χέρια μου ένα φθηνο m8s pro plus για λογαριασμο φίλου, η δοκιμή ήταν 5-6 ώρες (πάντα με εξωτερικό ανεμιστηρα - αλλωστε τα m8s εχουν και μπολικες τρύπες) και μετά έπεσε γερό χέρι (ετοιμαζω αναλυτικό review - θα ανεβει συντομα) @pavloa Κάτσε να μπει καλοκαιράκι, να δεις θερμοκρασίες και μετά μονος σου θα ανοιξεις τρύπες (ακομα καλυτερα γρίλιες) και απο κάτω και απο πάνω. Αν θυμάμαι καλα το gt1 ειναι σαν σφραγισμένο κουτί 18 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Έπρεπε να ανοίξεις και από πάνω τρύπεςνα φεύγει ο ζεστός αέρας 7 λεπτά πριν, pavloa είπε Δεν θέλω να το πειράξω προς το παρών. Αν δω οτι και σε φουλ στροφές ανεβάζει τοτε μπορεί να το ανοίξω και με ένα ψιλό τρυπάνι να κάνω τρύπες. Αν και πιστεύω δεν θα χρειαστεί να το κάνω. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από isay
pavloa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, isay είπε @pavloa Κάτσε να μπει καλοκαιράκι, να δεις θερμοκρασίες και μετά μονος σου θα ανοιξεις τρύπες (ακομα καλυτερα γρίλιες) και απο κάτω και απο πάνω. Αν θυμάμαι καλα το gt1 ειναι σαν σφραγισμένο κουτί Τι να πω θα δείξει.. Μακάρι να μην χρειαστεί να βάλω γερό χέρι.. Το gt1 έχει μικρές τρύπες απο κάτω, που λογικά δεν κάνουν τίποτα... αλλά εγώ σκέφτομαι οτι αν μπαίνει ο αέρας απο την τρύπες λογικά βγαίνει απο την θύρες που έχει γύρο γύρο..
isay Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δεν τις ειχα προσεξει αυτες. Οντως κάτι γινεται σε αυτή την περιπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα