villasg Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, tomari3 είπε μετά από 1 εβδομάδα χρήσης μου έμεινε στα χέρια Δη΄λαδη τι επαθε ? Ξεκινα ρωτώντας εδω : http://forum.zidoo.tv/index.php?forums/zidoo-x9s.23/
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Φίλε μου δοκίμασα τα πάντα.. . (ότι πιθανές λύσεις βρήκα στο φόρουμ της zidoo ) δεν μπορεί να μπει στην κεντρική οθόνη με τίποτα… μαύρη μαυρίλα…. Και κάποιες φορές πολύχρωμη οθόνη Σίγουρα για αντικατάσταση πάει. Έχει κάνεις αντίστοιχη εμπειρία;
p_under Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, tomari3 είπε Φίλε μου δοκίμασα τα πάντα.. . (ότι πιθανές λύσεις βρήκα στο φόρουμ της zidoo ) δεν μπορεί να μπει στην κεντρική οθόνη με τίποτα… μαύρη μαυρίλα…. Και κάποιες φορές πολύχρωμη οθόνη Σίγουρα για αντικατάσταση πάει. Έχει κάνεις αντίστοιχη εμπειρία; προσπάθησες να φλασάρεις ξανά την ρομ?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μα πως θα φλασαρω την ρομ αφού δεν μπουτάρει; γραφεί zidoo όταν το ανοίγω και μετά μαύρη οθόνη… δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει αυτό που λες.
p_under Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, tomari3 είπε Μα πως θα φλασαρω την ρομ αφού δεν μπουτάρει; γραφεί zidoo όταν το ανοίγω και μετά μαύρη οθόνη… δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει αυτό που λες. προσπάθησες αυτό? https://www.zidoo.tv/Support/guide/guide_target/2INlOr7QH%2B1KKmVViAFMcQ%3D%3D/guide_faq/CN6lY0XMyIg%3D.html γενικά πως σου συνέβη αυτό? Κατά την διαδικασία update, κατά την χρήση νέκρωσε ή το άνοιξες κρύο και εμφανίζει αυτό που περιγράφεις?
GEOZN8 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα. Φίλε @isay και σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου έχω 2 box 4k H96 Pro plus. Το ένα το δουλεύω εγώ και το άλλο ο πεθερός μου. Περιμένω από μέρα σε μέρα και το ανεμιστήρακι το οποίο θα το βάλω από κάτω μόνιμα με ποδαράκια να ψύχει και μετά θα δω τι μέλη γενέσθαι. Απλά ρώτησα αν πάω στην λύση της αγοράς αλλού από τα ποιο δημοφιλή που υπάρχουν τώρα, Beelink GT1 ultimate, mecool m8s pro, η mecool bb2 Pro - yoka tv, προτείνεται σαν αυτό με τα λιγότερα προβλήματα με θέρμανση, τροφοδοτικό, ρομ κλπ που να είναι σταθερό. Όποιος φίλος τα έχει δουλέψει τα παραπάνω παρακαλώ ας πει την γνώμη του. Ευχαριστώ.
isay Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 @GEOZN8 Σου εχω ήδη απαντησει και για υπερθερμανση και για rom και για 5.1. Με βάση τα δικά μου κριτιρια χρήσης και αναγκών και βγάζοντας το 5.1 σαν παραμετρο Θα αγοραζα κάποιο απο τα beelink, mecool m8s pro, zihoo h6 Σε όλα θα εκανα πατεντες για τη θερμοκρασία Σε όλα θα περνουσα άλλη custom rom Περασε απο τα χέρια μου ένα 4k h96 το οποιο αγοράστηκε για κολλητό. Του εκατσε καλή παρτίδα απο hardware οποτε εκει δεν ειχα χαζά προβλήματα αλλά μου εβγαλε την πίστη να κάνω πατεντες για θερμοκρασία και rom, που εχω δηλώσει οτι συνειδητά δεν θα ήθελα να σκαλίσω ιδιο box. To θετικό που του αναγνωρίζω ειναι οτι ειχε αλλες 2 κρυφές usb, στην μια εκ αυτών άνοιξα τρύπα και απο τη δευτερη πήρα τροφοδοσία για ανεμιστηρακι.
zalisleo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Στις 4/2/2018 στις 7:05 ΜΜ, Lanike71 είπε Αδύναμη λήψη σήματος wifi από mecool m8s pro. Εκεί που το κινέζικο κινητό μου αλλά και το λάπτοπ φτάνουν με ευκολία στα 800 kb / sec, το mecool μετά βίας φτάνει στα 220 kb / sec . Εκτός από το τεστ που έτρεξα, έγινε δοκιμή και στην πράξη με εφαρμογή τύπου τόρρεντ. Κάποια λύση από πιο έμπειρους; Ή να ξεκινήσω να ψάχνω για rom; Υπαρχει και αυτη η λυση ,, Η κεραια ειναι μια μικρη παραλληλογραμη πλακετα κολημενη στο πανω καπακι ( φτηνιαρικη ποιοτητα ) , την ξεκολας προσεκτικα και την βγαζεις εξω,, ,,,το καλωδιο ειναι αρκετα ακαμτο και στιριζεται και απο μονη της, Εχω το ΒΟΧ στα πενηντα μετρα απο το ρουτερ και πιανει μεχρι και 12 Μbps 2
GEOZN8 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχεις δίκιο και εμένα μου έβγαλε την πίστη να του ανοίξω τρύπες κλπ και ναι έχει άλλες 2 κρυφές θύρες usb που εμένα με το νέο τροφοδοτικό 5v 3A που του έχω βάλει παίζουν μια χαρά. Τα ανεμιστηράκια είναι είδη στο αεροδρόμιο οπότε πιστεύω από βδομάδα να τα βάλω και ας ελπίσουμε να φτιάξει.. Εκτός το bellink τα mecool που είναι καλά box το μοντέλο bb2 Pro που έχει εξωτερική κεραία μιας και έχει ίδια χαρακτηριστικά δεν θα είναι καλύτερο του m8s pro?? Ωραία πατέντα φίλε @zalisleo θα το κάνω και εγώ αυτό αν και μαζί μετά ανεμιστηράκια παράγγειλα όπως θα δείτε από κάτω και εξωτερική κεραία wifi!! Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από GEOZN8 1
isay Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, zalisleo είπε Υπαρχει και αυτη η λυση ,, Η κεραια ειναι μια μικρη παραλληλογραμη πλακετα κολημενη στο πανω καπακι ( φτηνιαρικη ποιοτητα ) , την ξεκολας προσεκτικα και την βγαζεις εξω,, ,,,το καλωδιο ειναι αρκετα ακαμτο και στιριζεται και απο μονη της, Εχω το ΒΟΧ στα πενηντα μετρα απο το ρουτερ και πιανει μεχρι και 12 Μbps Ωραίος! Καλή πατέντα.
zalisleo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, GEOZN8 είπε Έχεις δίκιο και εμένα μου έβγαλε την πίστη να του ανοίξω τρύπες κλπ και ναι έχει άλλες 2 κρυφές θύρες usb που εμένα με το νέο τροφοδοτικό 5v 3A που του έχω βάλει παίζουν μια χαρά. Τα ανεμιστηράκια είναι είδη στο αεροδρόμιο οπότε πιστεύω από βδομάδα να τα βάλω και ας ελπίσουμε να φτιάξει.. Εκτός το bellink τα mecool που είναι καλά box το μοντέλο bb2 Pro που έχει εξωτερική κεραία μιας και έχει ίδια χαρακτηριστικά δεν θα είναι καλύτερο του m8s pro?? Ωραία πατέντα φίλε @zalisleo θα το κάνω και εγώ αυτό αν και μαζί μετά ανεμιστηράκια παράγγειλα όπως θα δείτε από κάτω και εξωτερική κεραία wifi!! Ωραιος ,,, Βλεπω ομως οτι το καλωδιο εχει φις για να συνδεθει ,,,, η πλακετα του Μ8S δεν εχει ,,,, το ομοαξωνικο καλωδιο ειναι κολλημενο στην πλακετα , αρα θα χρειαστεις λεπτο κολητηρι και δεν ειναι και τοσο ευκολο να παιτυχεις καλη κοληση στο coaxial antena cable ,,, Καλη επιτυχια . ------ Δοκιμασα τις NEXUS , stock kai nano ,,καλες ειναι ,, αλλα θελω να ξαναγυρισω στην μαμα ρομ να παρω καποιες εφαρμογες ,, με ενδιαφερει πολυ το miracast που ειχε ( και δεν το βρισκω στο play store ) Ψαχνω λοιπον την μαμά ROM NMF26Q 20170712.142340.v0321 ,,,καμμια ιδεα που θα την βρω ? Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από zalisleo
powerup Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Πειτε απο που πηρατε τα ανεμηστηρακια με. Link για να παρουμε κ εμεις ν ειναι αθορυβα ακομα καλυτερα.
mples Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, GEOZN8 είπε Έχεις δίκιο και εμένα μου έβγαλε την πίστη να του ανοίξω τρύπες κλπ και ναι έχει άλλες 2 κρυφές θύρες usb που εμένα με το νέο τροφοδοτικό 5v 3A που του έχω βάλει παίζουν μια χαρά. Τα ανεμιστηράκια είναι είδη στο αεροδρόμιο οπότε πιστεύω από βδομάδα να τα βάλω και ας ελπίσουμε να φτιάξει.. Εκτός το bellink τα mecool που είναι καλά box το μοντέλο bb2 Pro που έχει εξωτερική κεραία μιας και έχει ίδια χαρακτηριστικά δεν θα είναι καλύτερο του m8s pro?? Ωραία πατέντα φίλε @zalisleo θα το κάνω και εγώ αυτό αν και μαζί μετά ανεμιστηράκια παράγγειλα όπως θα δείτε από κάτω και εξωτερική κεραία wifi!! το μοντέλο bb2 Pro ειναι μια μαλακια και μιση
zalisleo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, powerup είπε Πειτε απο που πηρατε τα ανεμηστηρακια με. Link για να παρουμε κ εμεις ν ειναι αθορυβα ακομα καλυτερα. https://www.ebay.co.uk/itm/40mm-x-10mm-0-12A-2Pin-5V-DC-Brushless-Sleeve-Bearing-Cooling-Fan-SY-AU/252199482809?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649
vadergr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Καλο το Vorke Z6 . Φασόν βεβαια με το Tanix TX92, ακομα και στο λογισμικό . Αλλά εξαιρετικά για S912 και απο τα λίγα (βασικά ελάχιστα) με ταχύτατη εσωτερική ROM (>100mb/sec read ΚΑΙ write). Μετράει πολύ σε updates και σε εκκινηση εφαρμογών/παιχνιδιων. Κυκλοφορούν κατι χρεπια με read 50 και write 25...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα