Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, mples είπε

το πιθανοτερο ειναι να ειναι προβληματικο το κουτι σου αυτο το λεω γιατι εχουν περασει πολλα απο χερια μου χωρις κανενα προβλημα

υγ

και ρομ να αλλαξεις  δεν θα κανεις τιποτα  

Ψάχνοντας λίγο στο νετ, διάβασα ότι δεν είναι και από τα καλύτερα στη λήψη, δυστυχώς.

Μετακίνησα το ρούτερ στα 3 μέτρα και έπιασε το max, όπως και οι άλλες συσκευές. Αν ήταν προβληματική, δε θα έμενε κολλημένο χαμηλά;

Θα δοκιμάσω και αυτό που λέει ο φίλος για τα κανάλια, αλλά μάλλον προσανατολίζομαι σε κάποιο wifi extender.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, villasg είπε

Χάθηκε η πληροφορία αναμεσα σε διαφορετικές ερωτοαπαντήσεις σε διαφορετικά θέματα με διαφορετικό ερώτημα. Λογικό δεν ειναι;

Πάντως μου αρέσει που ο GEOZN8 εχει ήδη ενα h96, ενα zidoo h6 και τον βλέπω οτι ετοιμάζεται να κάνει τρίτη αγορα που πάλι δεν θα καλύπτει τις αναγκες του

@GEOZN8

Θα σου προτείνω μια ριζοσπαστική λύση, Πούλησε το h6 και το h96, τσόνταρε κάτι παραπάνω και φτιάξε/αγόρασε ένα htpc. Ετσι θα καλύψεις τις αναγκες σου (netflix HD, ήχος 5.1) και δε θα εχεις προβλήματα με πατέντες για τη θερμοκρασία ή τις custom rom. Θα σου κοστίσει βέβαια λιγο παραπάνω, αλλά κρίνω οτι ή βέλτιστη λύση για σένα. Αν δεν σε βολέυει αυτή η πρόταση τοτε είναι μονοδρομος να διαβάσεις τις τελευταίες 20 σελίδες των δυο θεμάτων και να παίξεις με custom roms και λύση για την υπερθέρμανση. Για τον ήχο 5.1 δεν γνωρίζω.

6 ώρες πριν, Lanike71 είπε

Αδύναμη λήψη σήματος wifi από mecool m8s pro. Εκεί που το κινέζικο κινητό μου αλλά και το λάπτοπ φτάνουν με ευκολία στα 800 kb / sec, το mecool μετά βίας φτάνει στα 220 kb / sec . Εκτός από το τεστ που έτρεξα, έγινε δοκιμή και στην πράξη με εφαρμογή τύπου τόρρεντ.

Κάποια λύση από πιο έμπειρους; Ή να ξεκινήσω να ψάχνω για rom;

Αρχικά ξεκινάμε οτι τα περισσότερα δεν εχουν εξωτερική κεραία, οποτε ειναι πιο ευαισθητα σε απώλειες σήματος. ΒΑΣΙΚΟ κριτήριο. Απο εκει και πέρα ξεκινά μια μεγαλη κουβεντα που μπορει να εμπεριέχει τα παρακατω (και οχι μονο)

• Προβληματικό router
  • Συνωστισμός δικτύων στο ίδιο καναλι εκπομπής
  • Προβληματικό κουτάκι με την ένοια του hardware
  • Παρεμβολή τοίχων/μεγαλων εμποδίων
  • Κακή rom που δεν
  • Οταν βλέπεις τα νουμερα μπορει κατι αλλο να ρουφα δικτυο και να μπερδευει τον μετρητη (π.χ. να κάνει sync data στο server ή update των apps)
  • κλπ κλπ
3 ώρες πριν, Lanike71 είπε

Ψάχνοντας λίγο στο νετ, διάβασα ότι δεν είναι και από τα καλύτερα στη λήψη, δυστυχώς.

Μετακίνησα το ρούτερ στα 3 μέτρα και έπιασε το max, όπως και οι άλλες συσκευές. Αν ήταν προβληματική, δε θα έμενε κολλημένο χαμηλά;

Θα δοκιμάσω και αυτό που λέει ο φίλος για τα κανάλια, αλλά μάλλον προσανατολίζομαι σε κάποιο wifi extender.

Μια χαρα που εκανες τη δοκιμή και αρχισες να βλέπεις κάτι.

Αν θες τη γνώμη μου μην ασχοληθείς καθολου με extender. Πάρε ενα ζευγαρι powerline και βαλε απευθειας ethernet στο μποξάκι. Εκει θα δεις σοβαση διαφορα και σταθερότητα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Επιβεβαιωνω για powerline. Παλευα κι εγω με το ασυρματο στο σπιτι, παρα τις συμβουλες για powerline. Οταν τελικα αγορασα, βρηκα την υγεια μου. Η μερα με τη νυχτα οσον αφορα στην ταχυτητα και τη σταθεροτητα. Απλα να παρεις καποιο που να δουλευει εγγυημενα σε τριφασικο (αν εχεις τριφασικο). Αυτο ειναι ολο.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Lanike71 είπε

τι να σου πω ρε φιλε εγω το εχω στα 10-12  μετρα απο το ρουτερ με δυο τοιχους ενδιαμεσα  και ειμαι οκ και μαλιστα πολυ καλυτερα απο κουτι με εξωτερικη κεραια  που ειχα πριν  ενα      acemax m12n  

στο ξαναλεω μπορει να ειναι προβληματικο  το τσιπακι σου άνοιξε  το να δεις μηπως ειναι  πουθενα χωμενο  και εχει ασθενες σημα 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, isay είπε

Χάθηκε η πληροφορία αναμεσα σε διαφορετικές ερωτοαπαντήσεις σε διαφορετικά θέματα με διαφορετικό ερώτημα. Λογικό δεν ειναι;

Πάντως μου αρέσει που ο GEOZN8 εχει ήδη ενα h96, ενα zidoo h6 και τον βλέπω οτι ετοιμάζεται να κάνει τρίτη αγορα που πάλι δεν θα καλύπτει τις αναγκες του

@GEOZN8

Θα σου προτείνω μια ριζοσπαστική λύση, Πούλησε το h6 και το h96, τσόνταρε κάτι παραπάνω και φτιάξε/αγόρασε ένα htpc. Ετσι θα καλύψεις τις αναγκες σου (netflix HD, ήχος 5.1) και δε θα εχεις προβλήματα με πατέντες για τη θερμοκρασία ή τις custom rom. Θα σου κοστίσει βέβαια λιγο παραπάνω, αλλά κρίνω οτι ή βέλτιστη λύση για σένα. Αν δεν σε βολέυει αυτή η πρόταση τοτε είναι μονοδρομος να διαβάσεις τις τελευταίες 20 σελίδες των δυο θεμάτων και να παίξεις με custom roms και λύση για την υπερθέρμανση. Για τον ήχο 5.1 δεν γνωρίζω.

Αρχικά ξεκινάμε οτι τα περισσότερα δεν εχουν εξωτερική κεραία, οποτε ειναι πιο ευαισθητα σε απώλειες σήματος. ΒΑΣΙΚΟ κριτήριο. Απο εκει και πέρα ξεκινά μια μεγαλη κουβεντα που μπορει να εμπεριέχει τα παρακατω (και οχι μονο)

• Προβληματικό router
  • Συνωστισμός δικτύων στο ίδιο καναλι εκπομπής
  • Προβληματικό κουτάκι με την ένοια του hardware
  • Παρεμβολή τοίχων/μεγαλων εμποδίων
  • Κακή rom που δεν
  • Οταν βλέπεις τα νουμερα μπορει κατι αλλο να ρουφα δικτυο και να μπερδευει τον μετρητη (π.χ. να κάνει sync data στο server ή update των apps)
  • κλπ κλπ

Μια χαρα που εκανες τη δοκιμή και αρχισες να βλέπεις κάτι.

Αν θες τη γνώμη μου μην ασχοληθείς καθολου με extender. Πάρε ενα ζευγαρι powerline και βαλε απευθειας ethernet στο μποξάκι. Εκει θα δεις σοβαση διαφορα και σταθερότητα.

Για nuc το λιγότερο για ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα θέλει το λιγότερο 400€

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας για ένα tv box η χρήση που θα του κάνω θα είναι netflix hd και kodi επίσης θα ήθελα να ξέρω αν το έχει κάποιος αν θέλει άλλη rom για να δουλέψει https://m.geekbuying.com/item/MECOOL-M8S-PRO-L-Android-7-1-S912-TV-Box-3GB-32GB-388184.html 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, chrismilo91 είπε

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας για ένα tv box η χρήση που θα του κάνω θα είναι netflix hd και kodi επίσης θα ήθελα να ξέρω αν το έχει κάποιος αν θέλει άλλη rom για να δουλέψει https://m.geekbuying.com/item/MECOOL-M8S-PRO-L-Android-7-1-S912-TV-Box-3GB-32GB-388184.html 

Με την στοκ ρομ θα εχεις κανονικα 1080p Netflix.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vadergr είπε

Με την στοκ ρομ θα εχεις κανονικα 1080p Netflix.

Δεν θα έχω κανένα θέμα σωστά ; Γενικά η stock είναι καλή;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, chrismilo91 είπε

Δεν θα έχω κανένα θέμα σωστά ; Γενικά η stock είναι καλή;

Νορμαλ ειναι. Αισθητικα οπως ολα τα Mecool. Δεν ειναι κατι ιδιαιτερο (βασικά σπαρτιατικη ειναι) αλλα απο την αλλη ουτε δημιουργεί προβληματα/κολλήματα και ουτε εχει τιποτα μυστήρια lags.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vadergr είπε

Νορμαλ ειναι. Αισθητικα οπως ολα τα Mecool. Δεν ειναι κατι ιδιαιτερο (βασικά σπαρτιατικη ειναι) αλλα απο την αλλη ουτε δημιουργεί προβληματα/κολλήματα και ουτε εχει τιποτα μυστήρια lags.

Οκ σε ευχαριστώ και κάτι τελευταίο το geekbuying τι λέει δεν έχω ψωνίσει ποτέ και ποια μέθοδο αποστολής προτείνεις ;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, chrismilo91 είπε

Οκ σε ευχαριστώ και κάτι τελευταίο το geekbuying τι λέει δεν έχω ψωνίσει ποτέ και ποια μέθοδο αποστολής προτείνεις ;

Προτίμησε Ιταλική αποθήκη. Εχει λιγοτερα μεταφορικα απο τις υπολοιπες ευρωπαικες (de και λοιπες)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vadergr είπε

Προτίμησε Ιταλική αποθήκη. Εχει λιγοτερα μεταφορικα απο τις υπολοιπες ευρωπαικες (de και λοιπες)

Έγινε ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Πήρα από ιταλική αποθήκη του geekbuying  το zidoo x9s και μετά από 1 εβδομάδα χρήσης μου έμεινε στα χέρια.  Γενικά είναι εύκολη διαδικασία το rma;  Θα βγάλω εύκολα άκρη; Έχει τύχει σε κάποιον;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...