theodorekaf1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Διαβαζω και προσπαθω να βγαλω μια ακρη ! Με όλα αυτα που διαβασα κατεληξα σε 2 : zidoo και mecool Αυτο το οποιο με ενδιαφερει ειναι kodi και Netflix hd να πετανε . Τιμη εως 80 ευρω και απο ευρωπη γτ δεν ειμαστε να φλερταρουμε με τα τελωνεία... Τι προτείνετε τελικά???
GEOZN8 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Καλημέρα και καλή Κυριακή. Το 4k H96 Pro plus μου σχεδόν από την πρώτη στιγμή ανεβάζει από 60 βαθμους μέχρι 80 είναι φυσιολογικό?? Το απόγευμα στα καλά καθούμενα κόλλησε εντελώς εκεί που έβλεπα ταινία 3-4 φορές μου το έκανε κάνοντας ένα ήχο σαν γρύλο έτσι το άκουγα από τα ηχεία και χρειαζόταν να του βγάζω το ρεύμα να ξεκολλάει.. Μου έχει σπάσει τα νεύρα τι να φταίει λέτε να είναι προβληματικό.. Τρύπες του έκανα αναμιστιρακι 5v παράγγειλα.. Έχω βάλει το cpu temp και βλέπω live την θερμοκρασία και έχω δει ότι του πεθερού μου παίζει εκεί στο 50 καλύτερα δηλαδή... Καμία ιδέα τι παίζει? Ευχαριστώ.
mples Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, GEOZN8 είπε Καλημέρα και καλή Κυριακή. Το 4k H96 Pro plus μου σχεδόν από την πρώτη στιγμή ανεβάζει από 60 βαθμους μέχρι 80 είναι φυσιολογικό?? Το απόγευμα στα καλά καθούμενα κόλλησε εντελώς εκεί που έβλεπα ταινία 3-4 φορές μου το έκανε κάνοντας ένα ήχο σαν γρύλο έτσι το άκουγα από τα ηχεία και χρειαζόταν να του βγάζω το ρεύμα να ξεκολλάει.. Μου έχει σπάσει τα νεύρα τι να φταίει λέτε να είναι προβληματικό.. Τρύπες του έκανα αναμιστιρακι 5v παράγγειλα.. Έχω βάλει το cpu temp και βλέπω live την θερμοκρασία και έχω δει ότι του πεθερού μου παίζει εκεί στο 50 καλύτερα δηλαδή... Καμία ιδέα τι παίζει? Ευχαριστώ. Φίλε τα έχουμε πει για το κουτί είναι προβληματικα σχεδόν όλα τα h96 άλλαξε τροφοδοτικό και κ; νέα το σταυρό σου ; Μόλις τώρα, mples είπε Φίλε τα έχουμε πει για το κουτί είναι προβληματικα σχεδόν όλα τα h96 άλλαξε τροφοδοτικό και κανε το σταυρό σου ;
villasg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 10 ώρες πριν, theodorekaf1 είπε Διαβαζω και προσπαθω να βγαλω μια ακρη ! Με όλα αυτα που διαβασα κατεληξα σε 2 : zidoo και mecool Αυτο το οποιο με ενδιαφερει ειναι kodi και Netflix hd να πετανε . Τιμη εως 80 ευρω και απο ευρωπη γτ δεν ειμαστε να φλερταρουμε με τα τελωνεία... Τι προτείνετε τελικά???
Holy Deamon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Εδώ και 2 εβδομάδες περίπου αγόρασα το mecool m8s pro. Είναι άψογο σε όλα. Πολύ ευχαριστημένος. 65€ από geekbuying (αποθήκη Ιταλίας). Σε 2 μέρες το παρέλαβα!!
GEOZN8 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Ποια box προτείνετε αυτήν την περίοδο ανεξάρτητα τιμής που να μην ζεσταίνονται κολλάνε κλπ? Βλέπω τα beelink GT1 ultimate, mecool m8s pro, η mecool bb2 Pro - yoka tv? Τι λέτε? Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από GEOZN8
villasg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 38 λεπτά πριν, GEOZN8 είπε Καλημέρα. Ποια box προτείνετε αυτήν την περίοδο ανεξάρτητα τιμής που να μην ζεσταίνονται κολλάνε κλπ? Βλέπω τα beelink GT1 ultimate, mecool m8s pro, η mecool bb2 Pro - yoka tv? Τι λέτε? Nvidia shield
GEOZN8 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, villasg είπε Nvidia shield Καλό χρυσό άλλο οχι τόσο ακριβό ρε συ μέχρι εκεί γύρω στα 70 ευρώ.
isay Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 46 λεπτά πριν, GEOZN8 είπε Καλό χρυσό άλλο οχι τόσο ακριβό ρε συ μέχρι εκεί γύρω στα 70 ευρώ. Αρα δεν είναι "ανεξάρτητα τιμής". Όλα όσα ανεφερες ανεβάζουν θερμοκρασίες (λίγο ή πολύ) οποτε θέλουν χέρι (ποδαράκια, τρυπες και σε extreme καταστασης ανεμιστηράκι) αλλις συντομα θα τα κάψεις. Παρόλο που δεν εχω προσωπική εμπειρία, βάλε στη λίστα σου και το zidoo h6. Τα πρώτα handon reviews λενε πολύ καλα πράγματα και ικανοποιητικές θερμοκρασίες. ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕ το.
villasg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 27 λεπτά πριν, isay είπε βάλε στη λίστα σου και το zidoo h6 4 ώρες πριν, d2531 είπε Καλημερα στην ομαδα.Ξερετε αν το συγκεκριμενο tv box παιζει το netflix 1080 και παιρναει ηχο απο ενισχυτη 5.1..γιατι εχω παρει το zidoo H6 pro και την πατησα δεν παιζει.
GEOZN8 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά δηλαδή όλοι σας στα περισσότερα δηλαδή τελευταίας γενιάς από 3gb ddr3 και πάνω βάζετε όλοι ποδαράκια τρύπες κλπ? Παράγγειλα και ανεμιστήρακι αλλά περίεργο μου φενεται μιας και με το που ξεκινάει δείχνει 60 βαθμους.. Επίσης διάβασα για το Librelec τι παίζει με αυτό? από της προαναφερθέν μάρκες ξεχωρίζει καμία δοκιμασμένη εκτός του Nvidia? Π. Χ σε Mecool η Beelink? Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από GEOZN8
Lanike71 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Αδύναμη λήψη σήματος wifi από mecool m8s pro. Εκεί που το κινέζικο κινητό μου αλλά και το λάπτοπ φτάνουν με ευκολία στα 800 kb / sec, το mecool μετά βίας φτάνει στα 220 kb / sec . Εκτός από το τεστ που έτρεξα, έγινε δοκιμή και στην πράξη με εφαρμογή τύπου τόρρεντ. Κάποια λύση από πιο έμπειρους; Ή να ξεκινήσω να ψάχνω για rom;
gkok1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Με ποια εφαρμογή βλέπουμε την θερμοκρσία στο mecool;
villasg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cpuid.hwmonitorpro
mples Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Lanike71 είπε Αδύναμη λήψη σήματος wifi από mecool m8s pro. Εκεί που το κινέζικο κινητό μου αλλά και το λάπτοπ φτάνουν με ευκολία στα 800 kb / sec, το mecool μετά βίας φτάνει στα 220 kb / sec . Εκτός από το τεστ που έτρεξα, έγινε δοκιμή και στην πράξη με εφαρμογή τύπου τόρρεντ. Κάποια λύση από πιο έμπειρους; Ή να ξεκινήσω να ψάχνω για rom; το πιθανοτερο ειναι να ειναι προβληματικο το κουτι σου αυτο το λεω γιατι εχουν περασει πολλα απο χερια μου χωρις κανενα προβλημα υγ και ρομ να αλλαξεις δεν θα κανεις τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα