fysikos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Καποιο android tv box με ram απο 2gb και πανω και dlna/screen mirroring;
isay Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Όσα boxes με επεξεργαστή s905 ή s912 εχω συναντησει, όλα ειχαν dlna/screen mirroring
afterhours Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, fysikos είπε Καποιο android tv box με ram απο 2gb και πανω και dlna/screen mirroring; Εγω παιζω με το M8S PRO PLUS S905X εκδοση με 1gb Rαμ και παει μια χαρα για βασικη χρηση ..οποτε αν δεν εχετε υψηλες απαιτησεις μην κοιτατε μονο 2 και 3 gb ram (μονο kodi και γενικα ελαφρια χρηση streamαρισμα απο τον lan file server)... το screen mirroring δουλευει με το S5 μου και μου εχει λυσει τα χερια.... για τα λεφτα του 25 ευρω πρεπει να το ειχα παρει ειναι super value και παιζει τα παντα και DTS/DD απο μεσα στο κοντι Oπως γραφει ο isay αν θελετε να φλασαρετε custom rom και τα λοιπα πρεπει να πατε σε μοντελο ομως δοκιμασμενο...μην παρετε γουρουνι στο σακι ψαξτε το σε προηγουμενες σελιδες. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από afterhours
tata22 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χωρίς να θέλω να κουράσω ...οποίος έχει γνώμη και θέλει να την εκφράσει θα εκτιμούσα την άποψη του σχετικά με την επιλογή (του πρώτου μου Tv Box) Beelink GT1 Ultimate Vs Mecool M8S Vs Mecool M8S L Μιλάμε για τις εκδόσεις 3G/32G Ευχαριστώ προκαταβολικά Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από tata22 2
fysikos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, afterhours είπε Εγω παιζω με το M8S PRO PLUS S905X εκδοση με 1gb Rαμ και παει μια χαρα για βασικη χρηση ..οποτε αν δεν εχετε υψηλες απαιτησεις μην κοιτατε μονο 2 και 3 gb ram (μονο kodi και γενικα ελαφρια χρηση streamαρισμα απο τον lan file server)... το screen mirroring δουλευει με το S5 μου και μου εχει λυσει τα χερια.... για τα λεφτα του 25 ευρω πρεπει να το ειχα παρει ειναι super value και παιζει τα παντα και DTS/DD απο μεσα στο κοντι Oπως γραφει ο isay αν θελετε να φλασαρετε custom rom και τα λοιπα πρεπει να πατε σε μοντελο ομως δοκιμασμενο...μην παρετε γουρουνι στο σακι ψαξτε το σε προηγουμενες σελιδες. σας ευχαριστώ πολύ. έγραψα για 2gb ram καθώς έχουν παραπλήσιες τιμές αλλά προφανώς αν το έχετε δοκιμάσει τότε θα είναι αρκετά και τα 1gb ram. οπότε με το συγκεκριμένο θα μπορώ και από iphone/macbook να στείλω εικόνα στο "κουτί" και από εκεί στην τηλεόραση,σωστά;
Lanike71 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρήγγειλα χθες από geekbuying με DHL Italy. Η παραγγελία είναι ακόμα στο processing. Πόσες μέρες διαρκεί περίπου μέχρι να φτάσει στα χέρια μου; Παρήγγειλε κανείς με ίδιο τρόπο; Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από Lanike71
afterhours Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, fysikos είπε σας ευχαριστώ πολύ. έγραψα για 2gb ram καθώς έχουν παραπλήσιες τιμές αλλά προφανώς αν το έχετε δοκιμάσει τότε θα είναι αρκετά και τα 1gb ram. οπότε με το συγκεκριμένο θα μπορώ και από iphone/macbook να στείλω εικόνα στο "κουτί" και από εκεί στην τηλεόραση,σωστά; Λογικα ναι αλλα δεν εχω mac να σου πω...ας πει καποιος που εχει apple συσκευες.... δοκιμασα τωρα απο Windows 10 απο το PC και εκανα κανονικα Cast to device στο android box ενα βιντεο που εχω στο PC... αλλα συνηθως ειναι αχρειαστο αφου τα κανω ολα μεσω kodi απο το κουτι... Υποθετω οτι οταν κανεις cast to απο windows στο αντροιντ κουτι κανει transcode on the fly το αρχειο (οποτε πεφτει και η ποιοτητα) Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από afterhours
mples Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, fysikos είπε σας ευχαριστώ πολύ. έγραψα για 2gb ram καθώς έχουν παραπλήσιες τιμές αλλά προφανώς αν το έχετε δοκιμάσει τότε θα είναι αρκετά και τα 1gb ram. οπότε με το συγκεκριμένο θα μπορώ και από iphone/macbook να στείλω εικόνα στο "κουτί" και από εκεί στην τηλεόραση,σωστά; ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ 1G RAM !!!! me 2 εισαι οκ !
xxaris Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, Lanike71 είπε Παρήγγειλα χθες από geekbuying με DHL Italy. Η παραγγελία είναι ακόμα στο processing. Πόσες μέρες διαρκεί περίπου μέχρι να φτάσει στα χέρια μου; Παρήγγειλε κανείς με ίδιο τρόπο; Παρέλαβα πριν μια βδομάδα ένα mecool m8s pro l με dhl από Ιταλία. Σε εμένα ήταν σε κατάσταση processing 4 ημέρες συνολικά (μεσα και Σαβ/κο), απεστάλη Δευτερα και έφτασε Τετάρτη στην πόρτα μου. Από την παραγγελία δηλαδή έκανε 7 ημερολογιακές ημέρες. 1
murcielago580 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Παιδια μια βοηθεια καθως εχω μπερδευτει.ποια η διαφορα των παρακατω? https://www.lightinthebox.com/gr/beelink-gt1-ultimate-android-7-1-tv-box-amlogic-s912-4gb-ram-32gb-rom-octa-core_p6514732.html?category_id=5997&prm=1.4.1.1 https://www.lightinthebox.com/gr/beelink-gt1-ultimate-android-7-1-tv-box-amlogic-s912-3gb-ram-32gb-rom-octa-core_p6395753.html?category_id=5997&prm=1.4.1.1 Ποιο να προτιμησω? Τα θελω για αναπαραγωγη ταινιων με ηχο dts σε αναλυση full hd η 4κ.θα παιζουν απροβληματιστα η θα εχω θεμα με το usb 2 που εχουν? Σας ευχαριστω Παναγιωτης.
GEOZN8 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ώστε να βάλω άλλη ρομ στο 4k 3/16 H96 Pro plus που έχω γιατι εκτός το ότι με kodi ανεβάζει θερμοκρασία 70 με 80 βαθμούς που δεν ξέρω εάν είναι φυσιολογικό μετά από μισή ώρα ταινία κλπ μου κολλάει όλο freezari και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Έχετε στο νου κάποια δοκιμασμένη ρομ ελαφριά και σταθερή χωρίς κολλήματα και από που??
mples Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, GEOZN8 είπε Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ώστε να βάλω άλλη ρομ στο 4k 3/16 H96 Pro plus που έχω γιατι εκτός το ότι με kodi ανεβάζει θερμοκρασία 70 με 80 βαθμούς που δεν ξέρω εάν είναι φυσιολογικό μετά από μισή ώρα ταινία κλπ μου κολλάει όλο freezari και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Έχετε στο νου κάποια δοκιμασμένη ρομ ελαφριά και σταθερή χωρίς κολλήματα και από που?? Μπες στο φρικταμπ εκεί έχει οδηγίες για το κουτί σου αν και μάλλον είναι για πέταμα τα ίδια έκανε και σε εμένα αφού δοκίμασα τα πάντα δεν έγινε τίποτα Υγ δοκίμασε πρώτα με άλλο τροφοδοτικό Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από mples
kostas1966 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Παρακολουθώ το θέμα, που και που συμμετέχω κιόλας, εδώ και κάπου ένα μήνα, από τότε που έχω το m8s pro. Βλέπω ότι οι περισσότεροι είναι θερμοί υποστηρικτές περί αλλαγής firmware/rom. Επειδή όμως υπάρχουν ακόμα περισσότεροι που δεν βγήκαμε (και δεν μπήκαμε) από τα εργαστήρια της silicon valley φυσικό είναι να αιωρείται και κάποια καχυποψία που κανείς ωστόσο δεν εκφράζει. Δεν πειράζει, θα την εκφράσω εγώ και για τους υπόλοιπους, παρόντες και μελλοντικούς θιασώτες. Η απορία είναι απλή και εύλογη: τι θα μας ωφελήσει το εγχείρημα; διαβάζω στο freaktab και μεταφέρω: TVStock variant includes: Open GApps TVStock Package Open GApps Nano Package Google Chrome Browser (replaces stock/AOSP Browser) App Drawer 1.0 from CyanogenMod/LineageOS Terminal app from LineageOS TWRP Recovery 3.1.1-0 by TeamWin Changelog (20171116): Updated to latest M8S Pro L OEM firmware (20171109.180937.V0928) Added additional option (Reboot & Sleep) to global action menu that displays when you press and hold the Power button. Latest build from Open GApps (20171116) Changelog (20171103): Updated to latest M8S Pro OEM firmware (20171030.162112.V0619) Removed attempt to launch voice assist on Back button long press. (only valid for watches) Latest build from Open GApps (20171103). Αλαμπουρνέζικα σε μένα παρότι ασχολούμαι απ το 1985 με την πληροφορική αρχικά σε ιεκ έπειτα επαγγελματικά, ιδιαίτερα όμως ως χόμπυ. Θα μου πει κάποιος "γκούγκλισε" λες και δεν το ξέρω. Ενημερώνω και τους μελλοντικούς φιλόδοξους ότι: Θα πρέπει να ψάξουν μία προς μία την κάθε ορολογία. Τι θα αλλάξει το GApps, ποιό το όφελος με την αντικατάσταση του chrome browser, τι εστί App drawer, terminal app, twrp recovery, τι το θέλουμε και το σκαλίζουμε το voice assist στο tv box και τόσα άλλα που πρέπει να αφήσετε όλες τις άλλες ασχολίες σας για να τα ψάξετε ένα προς ένα. Εγώ δεν. Δεν τάσσομαι. Eίμαι πολύ γέρος για χρονοβόρα ταξίδια, θα προτιμήσω την Ιθάκη, μια ταινία στο kodi αμέσως μετά το πέρας του παρόντος κειμένου, με τη μαμίσια ρομ, δεν πειράζει, δουλεύει. Το youtube δεν αποτελεί πυρήνα γνώσης. Αντ αυτού θα βρείτε κάτι αρπακολλατζίδικες εκκεντρικότητες όπου κάποιος χώνει ένα σπίρτο στο reset, το κρατάει χωμένο με το ένα χέρι ενώ με το άλλο βάζει την άκρη του τροφοδοτικού στην σχετική υποδοχή ανάβοντάς το απότομα. Brute force ή εξαναγκασμένη σύνδεση όπως στο μtorrent (γέλια). Την ελληνική να την ξεχάσουνε, ως τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές δεν έχω βρει πουθενά ελληνικό οδηγό για κανένα boxάκι που κάνει update. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν έχω και τον άπειρο χρόνο, ίσως και κάπου να υπάρχει (λες να; μπα δεν). Δεν κατέβασα τα TVStock Variant: BURN PACKAGE (996MB IMG file), OTA UPDATE (526MB ZIP file) Flash burn package with Amlogic USB Burning Tool v2.0.8 or BootcardMaker v2.0.0.2 έτσι δεν γνωρίζω αν έχουν οδηγίες χρήσεως. Τώρα θα μου πείτε τι τα γράφω όλ αυτά; Είναι άποψη. Η σκέψη των επιφυλακτικών. Πόσοι αλήθεια έχετε κάνει update στα μποξάκια σας; Αν είναι 1 στους 4 θα πρόκειται για τεράστια επιτυχία. Και μιλάμε για τους συμμετέχοντες σε αυτό ή/και σε ανάλογα νήματα. Για τους λοιπούςκατόχους η ποσόστωση είναι ακόμα χαμηλότερη. If it ain't broke, don't fix it. 3
papas78 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα παιδιά, έφτασε στα χέρια μου ένα MAG250 το οποίο όταν ανοίγει με πάει σε ένα μενου όπως στη φώτο [imgκαι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι Browsing στο νετ. Υπάρχει τρόπος να δω TV? Αναφέρομαι προφανώς σε δωρεάν κανάλια, κυρίως ελληνικά
letom Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 11 hours ago, kostas1966 said: If it ain't broke, don't fix it. Αυτό ακριβώς. Εφόσον κάνει τη δουλειά του δεν χρειάζεται σκάλισμα. Και η αλήθεια είναι ότι τα 9 στα 10 μποξάκια κάνουν τη δουλειά τους χωρίς αλλαγή ρομ κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα