isay Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το mecool m8s pro πουλάει γιατί πρώτον εχει καλα χαρακτηριστικά (s912 dd4 netflix hd, κλπ) και δευτερον (και εξίσου βασικό για μενα) υπάρχουν custom roms. Σε αυτή την κατηγορία δε νομιζω να υπάρχει άλλο πιο value for money box, γιατί αν υπήρχε και σε αυτή την κατηγορία χρηματων θα ειχε γινει γνωστό (εκτός βεβαια αν καποιο ειναι πολύ καινουργιο οποτε σε 15-20 ημερες θα αρχίσει να γινεται εντονη συζητηση). Αν τώρα απο το κάδρο αφαιρεσουμε το drm L1, υπάρχουν και άλλες καλές μάρκες που υπο διάφορες οπτικες ειναι vfm. Ενδεικτικα beelink και Zidoo. Πάμε στα αρνητικά του. Πρωτον για μενα η μαμισια rom που φορα ειναι απαραδεκτη. Ξήλωμα και ας ειναι καλα το freaktab. Δευτερον ανεβάζει θερμοκρασία παρολο που εχει πολυ καλυτερο σχεδιασμο με αντιστοιχα μοντελα. Με δυο λογια οταν το παραλαβει κάποιος, πρεπει πρωτον να βάλει custom rom και δευτερον να κανει κατι με τον αερισμο του (τουλαχιστον να βλαει ποδαρακια). Το δευτερο ειδικά ειναι κοινό σχεδόν για ολα τα μποξακια που κυκλοφορουν. Γενικά ο s912 οταν ανεβαζει θερμοκρασία αρχιζει να lagarei και να κάνει ναζια. Ειδικότερα για το kodi. Αν το σημείο βασικής συγκρισης ειναι το kodi, ειμαι σιγουρος οτι με οποιοδηποτε μποξακι θα εχεις (εντος 3-4 ημερων) τα ιδια προβληματα αν μεταφέρες αυτουσιο το setup. Αυτό γιατί το kodi εχει καταντήσει να ασχολουμαστε μαζί του πιο πολύ από οσο βλέπουμε ταινίες/σειρες. Επισης οι καθυστερήσεις μην εισαι σιγουρος οτι οφειλονται μονο στο μποξακι (αν ειναι απο αυτό). Με το κυνηγι που πεφτει στο kodi, υπάρχουν συχνότατες αλλαγες στα addons, providers, dns, κλπ. Για αυτό δηλωνω σιγουρια οτι και σε αλλο μποξακι, με ιδιο στησιμο θα εχεις πολύ συντομα τα ιδια προβλήματα. Θελει (εκναευριστικά) συχνή ενασχόλιση. Προσωπικα εβαλα netflix και χρησιμοποιώ το kodi για σειρες που δεν βρισκω στο netflix. Η διαφορά στην "σταθερότητα" ειναι χαώδης. Βεβαια υπάρχουν και άλλες λύσεις όπως Teratium ή showBox αλλά και αυτές θελουν μια ψιλοενασχόληση και εχουν και τα αρνητικά τους. Πάμε στο θεμα του remote. Μπορει όντως να υπάρχει bug και να κάνει ναζια. Είσαι με custom rom ή με τη μαμίσια; Αν με τη μαμιστα ξήλωσε τη ΧΤΕΣ. Για το τροφοδοτικό. Αν σου εκατσε κακο τροφοδοτικό (γινεται, δεν δεν ειναι θεμα εταιρίας) και υπολειτουργεί (ή επαθε βλαβη και υπολειτουργεί) θα κάνει αρκετα κουλά το μηχανημα. Φαντασου οπως ενα αμαξι που υπολειτουργει η αντλια της βενζίνης. Επειδη δεν υπάρχει ευκολος τροπος ελεγχου, βαλε πρωτα την custom rom,, δες μηπως βρεις αλλο τροφοδοτικό και αν τα προβληματα συνεχιζονται (δεν μετρω το kodi) τοτε σου εκατσε προβληματικο μηχανακι. Γίνεται αν στην περιπτωση αυτή εγγυηση. Θα συμφωνησω με τη λεξη παραχαιδεψει με την εννοια οτι εχουν σηκώσει αμανε τιμής. Εγω το αγορασα κάπου στα 50-55 ευρω (δε θυμαμαι ακριβως) και τωρα βλέπω κάτι 80αρια. Ηθελα να το παρω για φίλη και το ακυρωσα μπας και βγει κανενα καλο κουπονι. Τα 80 δεν τα αξίζει. Οταν κάτι πουλα και γινει γνωστο ανεβαινει η τιμη του (εμπορια γαρ). Επισης η αυξηση τιμης δειχνει οτι δεν υπάρχει και σοβαρός ανταγωνιστής. Αν πχ υπηρχε η μάρκα kostas1966 με τις παροχες του m8s pro και τιμή 50 ευρω, τι θα ψώνιζε ο κόσμος; Είμαι σιγουρος οτι κατι θα βγει. Υπάρχει πολύ χρημα και αγοραστές και θα ριξει την τιμή του αν βγει σοβαρος ανταγωνιστης Αν τωρα βρεις κάποιο με λιγοτερα χρήματα και με δυνατοτητες m8s pro, θα ειναι χαρά μας να το μοιραστείς. 42 λεπτά πριν, kostas1966 είπε Νομίζω κάπου τόχω ξαναγράψει. Ότι πολύ τόχουμε παραχαϊδέψει το m8s pro 912 3gb/ddr4. Σίγουρα θα υπάρχει κάτι καλύτερο σήμερα πλέον. Και ναι, αν αγόραζα αυτό τον καιρό θα δοκίμαζα την τύχη μου κάπου αλλού. Δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένος κατα την εύρεση και επιλογή παρόχων στο kodi, αργεί πολύ, περίμενα περισσότερα με 15άρα καλωδιωμένη σύνδεση (ethernet με καρφωτή ip, κλειστό wifi) ενώ έγινε ρουτίνα πιά να μην ανοίγει απ το κοντρόλ. Μία στις δύο θέλει βγάλσιμο του τροφοδοτικού και ξανά στην πρίζα. Και η επαναφορά το βρίσκει πάντα σε power on πράγμα όχι καλό γιατί του μειώνει τη ζωή. Το ότι και σε standby ακόμα είναι ανίκανο να κρατήσει ούτε καν την ώρα...τι να σχολιάσω. Πάλι καλά που δεν έχω - ως ώρας τουλάχιστο- κι άλλα χειρότερα Ναι, αν αγόραζα αυτό τον καιρό θα δοκίμαζα την τύχη μου κάπου αλλού. Για 40 ευρώ είναι στο όριο της αξίας του. Για τα 60 που έδωσα εγώ είμαι στο κατώφλι της μετάνοιας. Αν κανείς άλλος δεν έχει πρόβλημα με δαύτο ίσως έπεσα σε κελεπούρι. Τα κινεζομάγαζα έτσι είναι βέβαια. Εγγύηση, υποστήριξη, service, rma απλά δεν υπάρχουν. Ότι κάτσει. 2 ώρες πριν, kronos73 είπε Πάντως όποιος ενδιαφέρεται για το M8S PRO PLUS αυτή τη στιγμή βγαινει περίπου 40 EU στο BG με Priority, νομιζω καλή τιμή. https://m.banggood.com/Mecool-M8S-PRO-PLUS-Amlogic-S905X-2GB-RAM-16GB-ROM-TV-Box-Support-4K-Netflix-Youtube-p-1164115.html?rmmds=detail-bottom-alsolike Δε θα το αγοραζα, εκτος μονο αν ήμουν πολύ στριμωγμένος οικονομικά και ήθελα πρωταχρικα netflix hd. Κάποιες παρτίδες βγαλανε προβληματα με την emmc, το banggood οποιο τα αντικατεστησε ευκολα (ή εδωσε refund). Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από isay 1
stavag Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 εχει καποιος αποψη για το Zidoo H6 PRO?φαινεται καλο μηχανημα
p_under Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, stavag είπε εχει καποιος αποψη για το Zidoo H6 PRO?φαινεται καλο μηχανημα Χωρις να το εχω στα χερια μου, εχω ομως τον allwinner h6 που φοραει, μπορω να σου πω οτι εχει πολυ δυνατο soc.
masteripper Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Με τόσα μηχανακια μπορώ να πω ότι έχασα την μπαλα....βασικώς θέλω 1 μηχανάκι τέρμα οικονομικό που να παίζει Kodi και να παίρνει άνετα LibreElec...απ'τι βλέπω όλα έχουν το κάτι τις τους..... Απ'τι βλέπω μαζί με τις απαιτήσεις έχουν ανέβει και τα προβλήματα....όχι ότι εγώ την γλύτωσα καθώς με το άθλιο Nexbox A5 ...έφαγα καλή νίλα....ρυθμιση ...ξανα ρύθμιση...επανεκκίνηση φτου και απο την αρχή...μέχρι που μπήκε το LE και ξένοιασα...
stavag Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, p_under είπε Χωρις να το εχω στα χερια μου, εχω ομως τον allwinner h6 που φοραει, μπορω να σου πω οτι εχει πολυ δυνατο soc. Τελικά το πήρα από geekbuying μέσω Ιταλίας ,σε 2 ημέρες θα το έχω και θα γράψω εντυπώσεις 1
kalwdios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, stavag είπε Τελικά το πήρα από geekbuying μέσω Ιταλίας ,σε 2 ημέρες θα το έχω και θα γράψω εντυπώσεις Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα η αγορά ενός -όσο το δυνατόν plug & play tv box - για χρήση κυρίως kodi κοιτάω το συγκεκριμένο......... όταν το παραλάβεις με το καλό γράψε μας τις εντυπώσεις σου !
mples Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, powerup είπε Αυτο δεν ειναι που ειχε προβληματα σε παλαιοτερες παρτιδες ? Παραθετω απο "Στο Freaktab έχει ολόκληρο νήμα που εξηγεί τις διάφορες παρτίδες οι οποίες λόγω των διαφορετικών μνημών που έχουν χρησιμοποιηθεί (ανά παρτίδα) το μποξάκι έχει μεγάλες πιθανότητες να μπρικάρει αν επιχειρηθεί φλασάρισμα. Είναι Λοττο το τι έκδοση θα σου τύχει. Ο Launcher είναι fixed (μη εργονομικός κατά την γνώμη μου) και λόγω των θεμάτων με το φλασάρισμα δεν αλλάζει. Πολλοί έβαλαν Superuser και μπρίκαρε με τη μία ή δεν δούλευε Ένα άλλο που έκανε, το προεγκατεστημένο Kodi κολλούσε συνεχώς και για να ξεκολλήσει ήθελε uninstall/install Δεν θα πρότεινα σε κανέναν να το πάρει, αν θέλει να "παίξει" με ρομ ή με libreelec." απλα κανεις λαθος ειναι το καλυτερο οικονομικο κουτι μαζι με το ιδιο σε w αφου παιζει τα παντα ακομα και hd νετφλιξ υγ ακομα και στα κουτια με προβλημα που λες μπρικαρουν αν το φλασαρης υπαρχει λυση και ειναι αστεια οποιος εχει ορεξη για πειραματα; ας ψαξει αλλου να μας πει και εμας εγω τα βαρεθηκα τα πειραμτα αυτην την στιγμη που μιλαμε η σειρα m8s ειναι οτι καλυτερο ακομα και απο το πολυ καλο gt1 οποτε μην γραφουμε οτι να ειναι ο αλλος λεει φταιει το κουτι γιατι το κοντι ειναι για κλοτσιες ελεος !! Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από mples
Lanike71 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, mples είπε εγω τα βαρεθηκα τα πειραμτα αυτην την στιγμη που μιλαμε η σειρα m8s ειναι οτι καλυτερο ακομα και απο το πολυ καλο gt1 οποτε μην γραφουμε οτι να ειναι ο αλλος λεει φταιει το κουτι γιατι το κοντι ειναι για κλοτσιες ελεος !! Δοκίμασα να το παραγγείλω από geekbuying και ένδειξη germany stock και μου πρόσθεσε και 33 ευρώ μεταφορικά! Μπορεί κάποιος να το εξηγήσει; Μήπως είναι και τελωνεία μέσα;
kronos73 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Lanike71 είπε Δοκίμασα να το παραγγείλω από geekbuying και ένδειξη germany stock και μου πρόσθεσε και 33 ευρώ μεταφορικά! Μπορεί κάποιος να το εξηγήσει; Μήπως είναι και τελωνεία μέσα; Τελωνείο Ελληνικό πώς γίνεται; Δε νομίζω. Και εγώ πήγα να πάρω από geekbuying μου έβγαλε αυτά τα τρελά μεταφορικά και έκοψα λάσπη. Τώρα που επανήλθε το priority στο banggood ρίξε μια ματιά.
Lanike71 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, kronos73 είπε Τελωνείο Ελληνικό πώς γίνεται; Δε νομίζω. Και εγώ πήγα να πάρω από geekbuying μου έβγαλε αυτά τα τρελά μεταφορικά και έκοψα λάσπη. Τώρα που επανήλθε το priority στο banggood ρίξε μια ματιά. Θέλω να πω μήπως οι Κινέζοι χρεώνουν και το τελωνείο εισόδου στη Γερμανία (ή ΕΕ). Κατά τ' άλλα, μιλάνε για δωρεάν μεταφορικά...
isay Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Κάθε φορά συγκρίνεις το τελικό ποσο και αποφασίζεις τι συμφερει. Το πως υπολογιζονται δεν μας ενδιαφερει. Και στο αμρικανικο amazon βλεπεις μια τιμη χώμα, αλλά μολις μπουν τα μεταφορικα, το φπα και τα import fees και για την πλειοψηφία των περιπτωσεων βλεπεις οτι σε συμφερει να παραγγειλεις απο αλλου στην Ευρώπη
stavag Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Οποίος ενδιαφέρεται για αγορά του zidoo από geekbuying .Μόνο από Ιταλία συμφερει, η χρέωση είναι 3.5 ευρώ για αποστολή με DHL, παράδοση σε 2 ημέρες 1 1
kalwdios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, stavag είπε Οποίος ενδιαφέρεται για αγορά του zidoo από geekbuying .Μόνο από Ιταλία συμφερει, η χρέωση είναι 3.5 ευρώ για αποστολή με DHL, παράδοση σε 2 ημέρες Κυρίως για plug & play kodi που το θέλω αξίζει η αγορά του;;
Lanike71 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 16 ώρες πριν, stavag είπε Οποίος ενδιαφέρεται για αγορά του zidoo από geekbuying .Μόνο από Ιταλία συμφερει, η χρέωση είναι 3.5 ευρώ για αποστολή με DHL, παράδοση σε 2 ημέρες Και το mecool με μεταφορικά 33 ευρώ από Γερμανία, 3,50 από εκεί. Οπότε θα παραγγείλω, ελπίζω να βγει καλή η συσκευή.
jonkyr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Αυτο εδω ερχεται απο Ιταλια ή Γερμανια με DHL χωρις τελωνειο; Με 35 ευρω συνολικα; Μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει, γιατι το θελει φιλος και δεν θελω να τα ακουω αν γινει καμια στραβη. https://www.geekbuying.com/item/MECOOL-M8S-PRO-W-Android-7-1-S905W-2GB-16GB-TV-Box-391189.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα