Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Android TV Box

thanasis00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους,

Είδα το παρακάτω tv box... https://www.banggood.com/Mecool-M8S-PRO-PLUS-Amlogic-S905X-2GB-RAM-16GB-ROM-TV-Box-Support-4K-Netflix-Youtube-p-1164115.html?rmmds=collection&utmid=2798&ID=43101&cur_warehouse=CN

Αυτό που θέλω να κάνει είναι kodi και 5-6 εφαρμογές από playstore. Είναι δοκιμασμένο; Έχει κάποια πλην που πρέπει να προσέξω;

Επίσης διαβάζω τελευταία ότι ανοίγουν όλο και πιο πολλά δέματα από Κίνα. Υπάρχει κάποιο ευρωπαικό που μπορώ να το βρω; Επίσης τι είναι το priority line που όλο και πιο πολύ διαβάζω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο πολύ χρήσιμο φόρουμ!

Μια ερώτηση.

Για χρήση Kodi, μεω streaming βίντεο ως 1080p, και καλό σήμα wifi, και κυρίως φτηνό, τί προτείνετε;

Κάτι σε Amazon fire TV /stick; Κάτι σε καλή κινεζιά ; Επίσης, όσοι έχουν Amazon fire TV από που μπορεί κανείς να το πάρει ευρωπαϊκά σε καλή τιμή και καλή παράδοση;

Να διευκρινίσω πως θα ήθελα η αγορά να γίνει από Ευρώπη για να αποφύγω τυχόν τελωνεία Ασία και για γρήγορη παράδοση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις!

Επεξ/σία από alexxkidd31

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.banggood.com/collection-5115.html?bid=41497&utmid=2844&rmmds=home-top-bBanner

Αυτο για Netflix που το θελω θα κανει? Χρειαζομαι playstore? Δεν γραφει αν εχει,

επισης με ενδιαφερει αν μπορει να παιξει Eurosport Player

Επεξ/σία από POUARO

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, dufixas είπε

Αναλυτικά για το H96PROPLUS 

Μπορείς να δεις και εδώ... 

https://youtu.be/uSRmnUI55d8

Καλό το review αλλά το συγκεκριμένο boxaki δεν θα το προτεινα σε κανεναν. Αγορασα ενα για κολλητο και μου βγήκε η πίστη να το σετάρω σωστα, συν οτι εχει σοβαρά προβλήματα υπερθερμανσης και αναγκάστηκα να του κανω χοντρές μοντες με τρύπες, ποδαράκια και ανεμιστηράκι. Αν δε γίνει αυτό, μολις ζεσταθει αρχίζει τα lags και μακροχονια προβληματα με τις κολλησεις και πιθανα καψίματα. Εμένα μάλιστα μου εκατσε και καλή παρτίδα και δεν ειχα προβληματα hardware. Κυκλοφορουν 3-4 εκδόσεις (το alfawise ειναι ίδιο) και διαβαζω σε διαφορα fora πολλές γκρινιες και καψίματα, χώρια πολλα προβληματικά τροφοδοτικά. Το καλό με τη δική μου παρτίδα ήταν οτι ειχε αλλες 2 κρυμμένες usb και άνοιξα τρύπα (δηλαδη συνολο 3 διαθεσιμες usb) και απο την τεταρτη τροφοδοτησα με κολληση καλωδίων το ανεμιστηρακι.

Σαν boxaki εχει καλα χαρακτηριστικά αλλά για να "στρώσει" θελει τα παρακάτω (κατά τη δική μου γνώμη) :

• Σίγουρα custom rom απο το freaktab
  • Σιγουρα ποδαράκια για καλύτερο εξαερισμο
  • Σίγουρα κάποιες επιπελον τρύπες και γρίλιες απο πάνω ή στο πλαι ή ακομα καλυτερα τρύπα και ανεμιστηρακι 
  • Αλλαγη του launcher σε κάτι πιο πρακτικό (εμενα μου αρεσει ο Top Tv launcher 2
  • Στα υποψη οτι επειδη εχει drm L3, οποτε δεν παιζει  netflix hd, αλλά μονο sd οποτε αν το θελουμε για netflix σε μεγαλη τηλεοραση ... δεν!

Αν ήξερα οτι θα εχω ίδια παρτίδα και οτι θα το εβρισκα πολύ φθηνοτερα απο το m8s pro s912 και οτι δεν θα με ενδιέφερε το netflixHD,  τοτε ίσως το αγοραζα για δευτερο και εν γνώση μου οτι θα φάω ώρες να το στήσω σωστα. Πάντως δεν θα το προτεινα σε κανεναν, ειδικά αν θελει κάτι ready out of the box λυση

Επεξ/σία από isay
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κύριοι καλησπέρα. Όλα καλά με τα H96 Pro plus που πήρα έβαλα και το νέο τροφοδοτικό και μέσα είχε είδη το 7.1.2. Έχετε να μου πείτε κάποιο καλό έτοιμο ελληνικό. build για το Kodi μιας και το ένα θα το δουλεύει ο πεθερός μου οπότε τα ελληνικά παντού είναι must. Τι λέτε?? Ξέρετε επίσης εάν έχει βγει άλλη ενήμερη ασφαλείας Android γιατί μου γράφει οτι είναι από το Μάιο του 17?? Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από GEOZN8

Θέλω να αγοράσω TV box για χρήση Kodi. Ίσως και netflix αλλα αν διαφέρει πολύ η τιμή το παραμερίζω.

Ύπαρχει κάποιο καλό σε προσφορά αυτή την περίοδο?

Αν δεν εχεις συγκεκριμένες προτασεις για να επιλεξεις, διαβασε τις τελευταιες 10-15 σελιδες του νηματος να κάνεις ξεσκαρτάρισμα. Μετα εδώ ειμαστε για την τελικη επιλογη με βαση τις αναγκες σου

Αν τωρα θες και netflix δες και την παρακατω συζητηση

http://www.insomnia.gr/forums/topic/663048-συσκευες-tvbox-tablets-κλπ-που-παιζουν-απροβληματιστα-netflix/?page=6&tab=comments#comment-56236885

Εγω δεν ξερω αυτη τη στιγμη καποια προσφορα, αλλα βγαινουν συνεχεια. Σε καμια 10αρια μερες θα σκασουν αρκετες απο κινεζομαγαζα λογω του chinese new year

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα.. Μιας και το beeling gt1 ultimate ανέβασε θερμοκρασία  65 βαθμούς, έκανα μια πατέντα, εντάξει δεν είναι διακτριτικό αλλά την θερμοκρασία την ρίχνει στους 48-52.

26232685_10210843811002668_8352287788755404863_o.jpg

26233059_10210843810122646_2188356331759320742_o.jpg

Επεξ/σία από pavloa

Πάντως όποιος ενδιαφέρεται για το M8S PRO PLUS αυτή τη στιγμή βγαινει περίπου 40 EU στο BG με Priority, νομιζω καλή τιμή.

https://m.banggood.com/Mecool-M8S-PRO-PLUS-Amlogic-S905X-2GB-RAM-16GB-ROM-TV-Box-Support-4K-Netflix-Youtube-p-1164115.html?rmmds=detail-bottom-alsolike

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, kronos73 είπε

Πάντως όποιος ενδιαφέρεται για το M8S PRO PLUS αυτή τη στιγμή βγαινει περίπου 40 EU στο BG με Priority, νομιζω καλή τιμή.

https://m.banggood.com/Mecool-M8S-PRO-PLUS-Amlogic-S905X-2GB-RAM-16GB-ROM-TV-Box-Support-4K-Netflix-Youtube-p-1164115.html?rmmds=detail-bottom-alsolike

Αυτο δεν ειναι που ειχε προβληματα σε παλαιοτερες παρτιδες ?

Παραθετω απο 

"Στο Freaktab έχει ολόκληρο νήμα που εξηγεί τις διάφορες παρτίδες οι οποίες λόγω των διαφορετικών μνημών που έχουν χρησιμοποιηθεί (ανά παρτίδα) το μποξάκι έχει μεγάλες πιθανότητες να μπρικάρει αν επιχειρηθεί φλασάρισμα. Είναι Λοττο το τι έκδοση θα σου τύχει. Ο Launcher είναι fixed (μη εργονομικός κατά την γνώμη μου) και λόγω των θεμάτων με το φλασάρισμα δεν αλλάζει. Πολλοί έβαλαν Superuser και μπρίκαρε με τη μία ή δεν δούλευε

Ένα άλλο που έκανε, το προεγκατεστημένο Kodi κολλούσε συνεχώς και για να ξεκολλήσει ήθελε uninstall/install

Δεν θα πρότεινα σε κανέναν να το πάρει, αν θέλει να "παίξει" με ρομ ή με libreelec."

Επεξ/σία από powerup

23 λεπτά πριν, powerup είπε

Αυτο δεν ειναι που ειχε προβληματα σε παλαιοτερες παρτιδες ?

Παραθετω απο 

"Στο Freaktab έχει ολόκληρο νήμα που εξηγεί τις διάφορες παρτίδες οι οποίες λόγω των διαφορετικών μνημών που έχουν χρησιμοποιηθεί (ανά παρτίδα) το μποξάκι έχει μεγάλες πιθανότητες να μπρικάρει αν επιχειρηθεί φλασάρισμα. Είναι Λοττο το τι έκδοση θα σου τύχει. Ο Launcher είναι fixed (μη εργονομικός κατά την γνώμη μου) και λόγω των θεμάτων με το φλασάρισμα δεν αλλάζει. Πολλοί έβαλαν Superuser και μπρίκαρε με τη μία ή δεν δούλευε

Ένα άλλο που έκανε, το προεγκατεστημένο Kodi κολλούσε συνεχώς και για να ξεκολλήσει ήθελε uninstall/install

Δεν θα πρότεινα σε κανέναν να το πάρει, αν θέλει να "παίξει" με ρομ ή με libreelec."

Δε το ήξερα, ευχαριστώ που το έγραψες, γενικώς έχει καλές κριτικές αλλά σίγουρα δεν αξίζει ένα τέτοιο ρίσκο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω κάπου τόχω ξαναγράψει. Ότι πολύ τόχουμε παραχαϊδέψει το m8s pro 912 3gb/ddr4. 

Σίγουρα θα υπάρχει κάτι καλύτερο σήμερα πλέον. Και ναι, αν αγόραζα αυτό τον καιρό θα δοκίμαζα την τύχη μου κάπου αλλού. 

Δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένος κατα την εύρεση και επιλογή παρόχων στο kodi, αργεί πολύ, περίμενα περισσότερα με 15άρα καλωδιωμένη σύνδεση (ethernet με καρφωτή ip, κλειστό wifi) ενώ έγινε ρουτίνα πιά να μην ανοίγει απ το κοντρόλ. Μία στις δύο θέλει βγάλσιμο του τροφοδοτικού  και ξανά στην πρίζα.

Και η επαναφορά το βρίσκει πάντα σε power on πράγμα όχι καλό γιατί του μειώνει τη ζωή.

Το ότι και σε standby ακόμα είναι ανίκανο να κρατήσει ούτε καν την ώρα...τι να σχολιάσω.

Πάλι καλά που δεν έχω - ως ώρας τουλάχιστο- κι άλλα χειρότερα

Ναι, αν αγόραζα αυτό τον καιρό θα δοκίμαζα την τύχη μου κάπου αλλού. 

Για 40 ευρώ είναι στο όριο της αξίας του. Για τα 60 που έδωσα εγώ είμαι στο κατώφλι της μετάνοιας.

Αν κανείς άλλος δεν έχει πρόβλημα με δαύτο ίσως έπεσα σε κελεπούρι. Τα κινεζομάγαζα έτσι είναι βέβαια. Εγγύηση, υποστήριξη, service, rma απλά δεν υπάρχουν. Ότι κάτσει.

Επεξ/σία από kostas1966

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...