letom Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Το Mecool M8S Pro L δεν έχει μνήμη DDR4? Ρωτάω επειδή στα gearbest και banggood στα specs αναφέρουν DDR3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, letom είπε Το Mecool M8S Pro L δεν έχει μνήμη DDR4? Ρωτάω επειδή στα gearbest και banggood στα specs αναφέρουν DDR3. To pro l ειναι με ddr3, το σκετο pro ειναι με ddr4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiriosmi Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 μια τελευταια προσπαθεια..androit tv box 4k...που να υποστηριζει Atmos ,dts X..σε προσιτη τιμη δεν υπαρχει?(100-130ευρω)..καπου διαβασα οτι το Xiaomi 4k tv box οντωσ υποστηριζει μεσω κοντι κατι τετοιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, sotiriosmi είπε μια τελευταια προσπαθεια..androit tv box 4k...που να υποστηριζει Atmos ,dts X..σε προσιτη τιμη δεν υπαρχει?(100-130ευρω)..καπου διαβασα οτι το Xiaomi 4k tv box οντωσ υποστηριζει μεσω κοντι κατι τετοιο.. Παρε καποιο καλο ( zidoo ) και βαλε το atmos [ https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/mod-dolby-atmos-t3109446 ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koshd Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα! Mecool pro vs mecool pro l πέρα απο τη διαφορά στις μνήμες εχουν διαφορά και αλλου; Προσπαθώ να.καταλάβω εαν κ τα δυο παίζουν netflix hd ή μονο το L... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, koshd είπε Καλησπέρα! Mecool pro vs mecool pro l πέρα απο τη διαφορά στις μνήμες εχουν διαφορά και αλλου; Προσπαθώ να.καταλάβω εαν κ τα δυο παίζουν netflix hd ή μονο το L... Μνήμες και το L δεν εχει reset button Για το αλλο ερωτημα δες τη συζητηση http://www.insomnia.gr/forums/topic/663048-συσκευες-tvbox-tablets-κλπ-που-παιζουν-απροβληματιστα-netflix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπέρα και πάλι στην παρέα. Λοιπόν μετά από διάβασμα και πολύ μπέρδεμα…. Δεν έχω καταλήξει ακόμα… ήμουν κοντά στο να πάρω το Beelink GT1 Ultimate στα 75 ευρώ περίπου από αμαζον. Μετά από τις απαντήσεις σας είδα και αυτό zidoo x9s στα 95 ευρώ από κίνα. δεν έχω κάνει ποτέ παραγγελία από κίνα και δεν ξέρω τι παίζει με τελωνείο. Αν το πάρω από ευρωπαϊκή αποθήκη είναι σίγουρο ότι δεν θα πληρώσω τελωνείο; Και πάμε στο nvidia shield tv (στα 200 από αμαζον). Από ότι διάβασα το nvidia shield tv είναι ίσως το καλύτερο android tv box. Υπάρχουν παρά πολλές μάρκες… επεξεργαστές… όλα το κουτιά έχουν μικρά ή μεγάλα θέματα… πολύ μπέρδεμα… Για να μη κουράζω άλλο, Η κύρια χρήση του κουτιού θα είναι το kodi. Να παίζει άνετα 4κ τα πάντα. (Netflix 4k δε με ενδιαφερει. Εχω από την τηλεοραση). Να παίζει dts-hd, dolby atmos και γενικά από ήχο να παίζει τα πάντα. Να είναι plug and play αν γίνεται να το ανοίξω και να παίξει. άντε να θέλει λίγο πείραγμα. Και τέλος να υπάρχει επίσημη υποστήριξη από την εταιρία. Ταβάνι είναι τα 200 του nvidia shield tv τα οποία είναι πολλά και θα προτιμούσα να δώσω πιο λίγα… αν αυτά που θέλω τα προσφέρει μόνο αυτό… ε θα τα δώσω… (θα πέσει πείνα ) Ευχαριστώ πραγματικά για τον χρόνο σας Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) +1000 για zidoo ( και το Χ8 μια χαρα ειναι ) με υποστηριξη http://forum.zidoo.tv/index.php και με παραμετροποιημενο kodi που εναι στημενο για τα μηχανακια τους http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/zdmc-release17-6-x8-x9s-x10.5589/ από ευρωπαϊκή αποθήκη είναι σίγουρο ότι ΔΕΝ θα πληρώσεις τελωνείο . Το atmos ειναι φρεσκο ακομα στα box , αλλα μπαινει και χειροκινητα https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/mod-dolby-atmos-t3109446 Για nvidia αμα δεν παιζεις παιχνιδια ( πουα τα δικα του ειναι και ακριβα ) δεν νομιζω να .... Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από villasg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebel21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Παρέλαβα και εγώ την Παρασκευή τελικά το gt1 ultimate με dhl courier τελικά και όχι ελτα όπως φοβόμουν. Γενικά ανέλπιστα καλή και όμορφη κατασκευή(για κινεζια) . Μέχρι στιγμής όλα καλά για την δουλειά που το ήθελα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Υπάρχει η δυνατότητα για να κάνετε το ultimate atv,περνάτε 3 αρχεία και γίνεται atv η ρομ.απλά και λειτουργικά. 4 λεπτά πριν, Rebel21 είπε Παρέλαβα και εγώ την Παρασκευή τελικά το gt1 ultimate με dhl courier τελικά και όχι ελτα όπως φοβόμουν. Γενικά ανέλπιστα καλή και όμορφη κατασκευή(για κινεζια) . Μέχρι στιγμής όλα καλά για την δουλειά που το ήθελα. Το μηχανάκι είναι εξαιρετικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Υπάρχει η δυνατότητα για να κάνετε το ultimate atv,περνάτε 3 αρχεία και γίνεται atv η ρομ.απλά και λειτουργικά. Το μηχανάκι είναι εξαιρετικό. Ναι οντως , απλα προσοχη μην βαζετε αλλη rom "μαμα" παρα μονο εαν εχετε προβλημα . και πριν βαλετε βρειτε την σωστη μεσω του S/N Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από villasg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebel21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Υπάρχει η δυνατότητα για να κάνετε το ultimate atv,περνάτε 3 αρχεία και γίνεται atv η ρομ.απλά και λειτουργικά. Το μηχανάκι είναι εξαιρετικό. Ναι το γνωρίζω. Την έχω ήδη έτοιμη κατεβασμένη από freaktab αλλά προς το παρόν το δουλεύω στοκ που δεν είναι καθόλου άσχημο. Σύντομα βγαίνει και καινούργια έκδοση στο freaktab. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 43 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Υπάρχει η δυνατότητα για να κάνετε το ultimate atv,περνάτε 3 αρχεία και γίνεται atv η ρομ.απλά και λειτουργικά. Οταν αναφεουμε και κατι καλο ειναι να δινουμε και ενα link με οδηγιες . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, Rebel21 είπε Ναι το γνωρίζω. Την έχω ήδη έτοιμη κατεβασμένη από freaktab αλλά προς το παρόν το δουλεύω στοκ που δεν είναι καθόλου άσχημο. Σύντομα βγαίνει και καινούργια έκδοση στο freaktab. Η τελευταία είναι η ν8, στην 707 επίσημη βασίζετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebel21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Η τελευταία είναι η ν8, στην 707 επίσημη βασίζετε Έχει ήδη ανακοινώσει την 9. Λέει και τις προσθήκες που θα έχει αν κοιτάξεις στο θέμα προς το τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα