Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Android TV Box

thanasis00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ξεκινήσω απο το τέλος. Μην πάρεις boxaki με κάτι λιγοτερο απο 2gb ram και 16gb αποθηκευτικό χώρο. 

Οσο για το άλλο είτε δεν εχεις καταλάβει πως λειτουργει ενα tv box ή εχεις κάτι στο μυαλό σου που ειναι πρακτικά μη εφαρμόσιμο. 

Σε γενικές γραμμές ένα tv box μπορεί να συνδεθεί ασύρματα ή ενσύρματα (εφόσον εχει ethernet) με άλλες συσκευές για ανταλλαγή αρχείων. Το internet δεν ειναι απαραίτητο αλλά ειναι απαραιτητο κάποιο εσωτερικό intranet. Απο την άλλη χρειάζεται σύνδεση με μια οθόνη για απεικόνιση. Το miracast που έχουν ειναι για να ΔΕΧΕΤΑΙ συνδεσεις cast/wireless display (για να απεικονίζει αυτα που εχουμε στις συνδεμένες συσκευες) και οχι να ΣΤΕΛΝΕΙ εικόνα κάπου αλλου. Αυτό απαντα στην πρώτη ερώτηση σου, οτι δε χρειάζεται ασυρματο δικυο για να συνδεθουν tablet/mobile στο tv box. Το προβλημα σου ειναι ΠΟΥ θα δειξεις αυτό που στέλνεις.

Πχ μπορεις να το συνδεσεις στην τηλεοραση που εχεις με κάποιο adaptor (εφοσον η tv εν εχει hdmi) αλλά πρεπει να ξέρεις οτι αυτη η λύση δεν ειναι πάντα trouble free και ισως χρειαστει και πατέντες για τον ήχο.  

Υπάρχουν βεβαια κα αλλες περιεργες λύσεις, πχ teamviewer, wifi direct transfer αλλά ειναι per case και πολλές φορες δεν ειναι πρακτικα χρησιμο. 

Επεξ/σία από isay
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 1/6/2018 στις 11:57 ΠΜ, isay είπε

Με βάση ποιες αναγκες;

Το πρώτο είναι πολύ καλό, παιζει netflix σε hd. Μάλιστα με το κουπονι 204927 βγαίνει στα 57 ευρω μαζί με μεταφορικά pirority line.

Το δευτερο επισης πολύ καλό και απο τα πιο καλα ονοματα της αγορας. Θελει το λιγοτερο σκαλισμα όσον αφορα τη rom (για τα προγραμματα θελει σκαλισμα ετσι κι αλλιως). Αν αγορασεις αυτό φρόντισε να το παρεις απο ευρωπιακή αποθήκη και μονο. Η gearbest απο Κίνα ειναι επιφοβη για τελωνεια.

Το τριτο εχει επισης καλο ονομα, παιζει netflix hd αλλά για μενα δεν αξίζει τα λεφτά που ζητά σε σχέση με το hardware που εχει. 

Το κουπόνι έληξε μάλλον. Υπάρχει κάποιο άλλο κουπόνι ή σε αντίστοιχο site με αυτή την τιμή?

1 ώρα πριν, dentex είπε

Καλησπερα και απο μενα. Θα ηθελα ενα tv box να συνδεσω σε ενα χωρο δυο σταθερουσ υπολογιστες (σχετικα παλιους δεν εχουν hdmi) μια τηλεοραση και να εχω την δυνατοτητα να κανω miracast απο android και ios συσκευεσ. Ο χωρος ειναι στη δουλεια οποτε ψαχνω κατι οικονομικο και να το παραλλαβω γρηγορα απο ελλαδα. Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα υπαρχει ιντερνετ στο χωρο. Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης:

1. Γινεται χωρις να υπαρχει ασυρματο δικτυο στο χωρο να συνδεω απευθειας συσκευες (κινητα ταμπλετ) με το tv box?

2. Πως θα συνθεσω πιο ευκολα (αν γινεται και ασυρματα) ενα σταθερο παλιο υπολογιστη χωρις hdmi με το tv box ? Αν εβαζα μια ασυρματη καρτα δικτυου usb θα υποστηριζε miracast (εχει window 7)?

κατι τετοιο σκεφτομουν (https://www.skroutz.gr/s/8459391/OEM-MXQ-Pro-S905-1GB-8GB-Android.html)

Αυτο που θες να παρεις ουτε για προσαναμα στο τζακι δεν κανει φιλε αν θες κατι καλο  σε τιμη λογικη απο ελλαδα αγγελιες χρυση ευκαιρια εχει αρκετα mecool m8s  με 2 και με 3 ραμ 50 και 70 ευρα

34 λεπτά πριν, kronos73 είπε

Καλησπέρα

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το mecool KII pro?

με ενδιαφέρει λόγω επίγειου αποκωδικοποιητή και θέλω να βλεπω Netflix σε hd

Ευχαριστώ

Δεν το εχω σκαλίσει αλλά διαβαζοντας τα δυο παρακατω θα εχεις netflix hd. Διασταυρωσε το αν εχει άδεια Google Widevine L1

http://freaktab.com/news/697757-mecool-kii-pro-set-top-box-upgraded-to-amlogic-s905d-processor-android-7-1-2

https://androidpctv.com/mecool-kii-pro-a-tv-box-with-triple-tuner-and-netflix-4k-support/

• Thanks 1

Καλησπέρα. ψάχνω ένα tv box σχεδόν αποκλειστικά για kodi. Θα ήθελα να παίζει άνετα 4Κ υλικό να υπάρχει υποστήριξη από την εταιρία (update) και να μην θέλει πείραγμα για να παίξει σωστά. Μετά από αρκετό διάβασμα βρήκα το παρακάτω:
https://www.amazon.de/Android-Beelin...ywords=Beelink
Θα με καλύψει; Υπάρχει κάτι καλύτερο μεχρι 100 ευρώ;

10 λεπτά πριν, tomari3 είπε

Καλησπέρα. ψάχνω ένα tv box σχεδόν αποκλειστικά για kodi. Θα ήθελα να παίζει άνετα 4Κ υλικό να υπάρχει υποστήριξη από την εταιρία (update) και να μην θέλει πείραγμα για να παίξει σωστά. Μετά από αρκετό διάβασμα βρήκα το παρακάτω:
https://www.amazon.de/Android-Beelin...ywords=Beelink
Θα με καλύψει; Υπάρχει κάτι καλύτερο μεχρι 100 ευρώ;

οχι αυτο και το mecool  m8s ειναι τα καλυτερα  για μεχρι 100 ευρα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mples είπε

οχι αυτο και το mecool  m8s ειναι τα καλυτερα  για μεχρι 100 ευρα 

χωρίς καμία πρόθεση για flame, αλλά παρακολουθώ το thread και βλέπω ότι σχεδόν όλοι προτείνουν τα ναι μεν καλά m8s pro και gt ultimate, αλλά είναι OEM. γιατί κανείς δεν προτείνει κανένα zidoo που κατά την γνώμη μου είναι από τα καλύτερα mid range (ως και high end) tv boxes? 

Επεξ/σία από p_under
  • Like 1

Εγώ πάλι θέλω να ρωτήσω, γιατί να δώσω 60€ plus για Android Box που δεν παίζει Netflix ή στην καλύτερη θέλει αρκετό σκάλισμα για να παίξει. Το Beelink ας πούμε που βλέπω να το προτείνουν παντού, έχει θέματα με το Netflix (δεν μπορεί να παίξει HD ας πούμε)

• Like 1

1 ώρα πριν, p_under είπε

χωρίς καμία πρόθεση για flame, αλλά παρακολουθώ το thread και βλέπω ότι σχεδόν όλοι προτείνουν τα ναι μεν καλά m8s pro και gt ultimate, αλλά είναι OEM. γιατί κανείς δεν προτείνει κανένα zidoo που κατά την γνώμη μου είναι από τα καλύτερα mid range (ως και high end) tv boxes? 

Δεν το εχω δοκιμασει φιλε μου γιαυτο αν καποιος γνωριζει ας πει να μαθουμε και εμεις

1 λεπτό πριν, mples είπε

Δεν το εχω δοκιμασει φιλε μου γιαυτο αν καποιος γνωριζει ας πει να μαθουμε και εμεις

μολις μου ήρθε το zidoo x7, θα το δοκιμάσω και θα ανεβάσω τις εντυπώσεις μου σε καμία βδομάδα. απλά θεωρώ ότι η zidoo είναι μια καλή κινέζικη εταιρία, με συνεχόμενο update και πολύ καλή ποιότητα. έχει πράγματα που οι υπόλοιποι oem δεν τα γράφουν καν. πχ  auto frame switching και διάφορα άλλα τέτοια. 

• Like 1

Τα zidoo ειναι πολυ καλα μηχανηματα με συνεχη υποστήριξη .
Ειχα 2 χρονια το X6 Pro και ηταν αψογο , τωρα εχω το X8 και αυτο μια απο τα ιδια .

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Zus είπε

Εγώ πάλι θέλω να ρωτήσω, γιατί να δώσω 60€ plus για Android Box που δεν παίζει Netflix ή στην καλύτερη θέλει αρκετό σκάλισμα για να παίξει. Το Beelink ας πούμε που βλέπω να το προτείνουν παντού, έχει θέματα με το Netflix (δεν μπορεί να παίξει HD ας πούμε)

Γιατί δεν εχουν όλοι αναγκη netflix αλλά παραλληλα θελουν ένα box που να μη χρειάζεται τρελό σκάλισμα για να παιζει καλα. Αυτό το εχει πετύχει η beelink και κάνει και καλό promotion. Το m8s s912 ήταν "έκπληξη" οτι επαιζε netflix hd, αλλά θέλει λίγο χεράκι ( το οποίο είναι αστείο και αν το μάθεις μια φορα το κάνεις αέρα - πιο δυσκολο ειναι να περασεις custom rom σε κινητό και βλεπεις οτι εκει ο κόσμος ειναι πιο εξοικειωμένος) 

3 ώρες πριν, p_under είπε

μολις μου ήρθε το zidoo x7, θα το δοκιμάσω και θα ανεβάσω τις εντυπώσεις μου σε καμία βδομάδα. απλά θεωρώ ότι η zidoo είναι μια καλή κινέζικη εταιρία, με συνεχόμενο update και πολύ καλή ποιότητα. έχει πράγματα που οι υπόλοιποι oem δεν τα γράφουν καν. πχ  auto frame switching και διάφορα άλλα τέτοια. 

Φαντάζομαι οτι θα κάνεις και κάνενα βιντεο review να το μάθουμε και εμείς ... σωστά; 

Επεξ/σία από isay

5 λεπτά πριν, isay είπε

Φαντάζομαι οτι θα κάνεις και κάνενα βιντεο review να το μάθουμε και εμείς ... σωστά; 

Ναι θα γινει και αυτο. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...