mples Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 το αθλιο ειναι λιγο με 100 ευρω ρε φιλε θα παρεις μηχανακι να πεταει ακομα και απο ελλαδα το συγκεκριμενο ειναι φιατ σε τιμη φεραρι ψαξτο λιγακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, mples είπε το αθλιο ειναι λιγο με 100 ευρω ρε φιλε θα παρεις μηχανακι να πεταει ακομα και απο ελλαδα το συγκεκριμενο ειναι φιατ σε τιμη φεραρι ψαξτο λιγακι Καποια συγκεκριμενη προταση? Γιαυτο ρωταω εδω μεσα, ψαχνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, DKNI είπε Καποια συγκεκριμενη προταση? Γιαυτο ρωταω εδω μεσα, ψαχνω m8s gt1 tanix ολα με s912 και 3 giga ram απο κινα τα βρισκεις καπου 60 ευρω απο ελλαδα αγγελιες κανα 70ρι και μαγαζια πανω απο 100 και οταν λεω πετατε πετανε οχι σαν το μουτζουρη που θεςν να παρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Φαντασου αν την λες ετσι σε μενα που ψαχνω, τι καντηλια θα ριξεις στον φιλο που το προτεινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, DKNI είπε Φαντασου αν την λες ετσι σε μενα που ψαχνω, τι καντηλια θα ριξεις στον φιλο που το προτεινε χαχαχα οχι βρε οκ απλα δεν αξιζει τα λεφτα του το mi box για κανα 40ρι καλο ειναι οχι ομως και 100 πρεπει να εισαι κοροιδο για να το παρεις 100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, mples είπε τα ταχυδρομια απο το ενα ακρο στο αλλο οτι ναναι ενω η προηγουμενες παραγγελιες εσπασαν τα κοντερ με την οπισθεν αυτη που εγινε η αγορα Χριστούγεννα εφτασε 6/1/2018, 13:02:40 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 6/1/2018, 11:03:14 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 28/12/2017, 21:42:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ το ωραιο ειναι οτι δεν ειναι για εμενα αλλα για εναν φιλο ενα μποχακι m8ςw Ωραιος ...παντως εμενα το Μ8S Pro Plus + με εχει αφησει εντυπωσιασμενο οπως εγραψα αναλυτικα και σε προηγουμενο μυνημα (26 το πηρα) Eκει που εβγαλε τα λεφτα του με μια κινηση ηταν η συνδεση Mircast με το S5 μου Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από afterhours Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THD Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά, TV Box μέχρι 40-45€, από όπου να ναι, με ή χωρίς κουπόνια, ποιο έχετε να προτείνετε; Σκεφτόμουν αυτό, που βγαίνει στα 41, με το κουπονάκι που πόσταρε ένα παιδί 2 σελίδες πίσω, απλά είδα ότι φοράει android 6.0 . Υπάρχει περίπτωση να πάρει update, και αν όχι, υπάρχει τρόπος να το περάσω μόνος μου πχ; Είδα και αυτό στα 47 Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από THD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadergr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, DKNI είπε Φαντασου αν την λες ετσι σε μενα που ψαχνω, τι καντηλια θα ριξεις στον φιλο που το προτεινε Δεν τιθεται θέμα παρεξηγησης με οποιονδήποτε Απλα μερικές φορες συγχέουμε τις επιδοσεις/benchmarks με τα χαρακτηριστικά. Ειναι καποια πραγματα που υπάρχουν, πληρώνονται αλλα δεν φαινονται ευκολα, ειδικα σε benchmarks. Στη συγκεκριμένη περίπτωση και με βάση τις απαιτησεις που έθεσες, το Xiaomi Mi 4K ειναι μονοδρομος (σε πιο πολλά λεφτά το shield φυσικά). Το Android TV πληρώνεται, οπως και οι αδειες για 4Κ YouTube/Netflix/Amazon Video. Πληρώνεται επίσης και το εξαιρετικο voice remote οπως και το απιστευτο Wi-Fi dual band module που φοράει και stream-αρει ανετα blu ray remux αν εχεις αντιστοιχα καλό access point. Mη κανεις το λαθος και πιστεψεις οτι σε ολα τα dual band ac modules στα υπολοιπα media boxes ειναι εστω παρεμφερή. Ημέρα με τη νυχτα) Προφανώς και υπάρχουν και media boxes με περισσότερη μνημη, πιο γρηγορους επεξεργαστές και περισσότερη ROM. Αλλα θα σε απογοητευσουν με βάση τις επιλογές σου. Αν ηθελες gaming επιδοσεις και δεν σε ενδιαφεραν streaming υπηρεσίες, προφανώς η προταση μου θα ηταν και διαφορετική. Καλές αγορες σε οτι και αν αποφασισεις! 1 ώρα πριν, THD είπε Παιδιά, TV Box μέχρι 40-45€, από όπου να ναι, με ή χωρίς κουπόνια, ποιο έχετε να προτείνετε; Σκεφτόμουν αυτό, που βγαίνει στα 41, με το κουπονάκι που πόσταρε ένα παιδί 2 σελίδες πίσω, απλά είδα ότι φοράει android 6.0 . Υπάρχει περίπτωση να πάρει update, και αν όχι, υπάρχει τρόπος να το περάσω μόνος μου πχ; Είδα και αυτό στα 47 Μην μπλέξεις με το πρωτο. Θαρρω πως είναι κλωνος του alfawise. Καλυτερα το Tanix TX92. Και καλο σε κατασκευή, αλλα και πολύ καλυτερο user interface. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από vadergr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THD Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 36 λεπτά πριν, vadergr είπε Μην μπλέξεις με το πρωτο. Θαρρω πως είναι κλωνος του alfawise. Καλυτερα το Tanix TX92. Και καλο σε κατασκευή, αλλα και πολύ καλυτερο user interface. Το δεύτερο που ανέφερα βγαίνει 47€, και έχει και 3gb ram, και είναι και αυτό Tanix. Λες να έχουν κάποια διαφορά στο UI, και να μπλέξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadergr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 36 λεπτά πριν, THD είπε Το δεύτερο που ανέφερα βγαίνει 47€, και έχει και 3gb ram, και είναι και αυτό Tanix. Λες να έχουν κάποια διαφορά στο UI, και να μπλέξω; Sorry. Ειδα Tanix και S912 και νομιζα οτι ηταν το TX92. Προφανώς ειναι ολοιδια με αλλο κέλυφος. Θεωρώ μια χαρά θα είναι. Εχουν και το ιδιο user interface απο οτι βλεπω στις φωτο του bangood. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THD Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, vadergr είπε Sorry. Ειδα Tanix και S912 και νομιζα οτι ηταν το TX92. Προφανώς ειναι ολοιδια με αλλο κέλυφος. Θεωρώ μια χαρά θα είναι. Εχουν και το ιδιο user interface απο οτι βλεπω στις φωτο του bangood. Ωραία, ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosChrs Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα εχω iptv υπαρχεις τροπος να το παρακολουθω μεσα απο το κινητό μου?Ειναι smartphone.Οπως ειναι το nova go και one tv go αν γνωριζει καπιος ας μου απαντηση.Ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metalman9 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Ποιο θα επιλεγατε μεταξυ https://www.banggood.com/Mecool-M8S-PRO-Amlogic-S912-3GB-DDR4-RAM-32GB-ROM-5_0G-WIFI-TV-Box-p-1158353.html?rmmds=collection&cur_warehouse=CN και https://www.banggood.com/MECOOL-M8S-PRO-L-Amlogic-S912-3GB-DDR3-16GB-5G-WIFI-100M-LAN-Bluetooth-4_0-TV-Box-p-1199368.html?rmmds=detail-top-buytogether-auto__3 ? Η διαφορα ειναι στο DDR3 vs DDR4 και το πρωτο ειναι εντελως τυχαιο αν θα σου ερθει με L1 η L3 drm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lamdami Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 14 ώρες πριν, vadergr είπε Δεν τιθεται θέμα παρεξηγησης με οποιονδήποτε Απλα μερικές φορες συγχέουμε τις επιδοσεις/benchmarks με τα χαρακτηριστικά. Ειναι καποια πραγματα που υπάρχουν, πληρώνονται αλλα δεν φαινονται ευκολα, ειδικα σε benchmarks. Στη συγκεκριμένη περίπτωση και με βάση τις απαιτησεις που έθεσες, το Xiaomi Mi 4K ειναι μονοδρομος (σε πιο πολλά λεφτά το shield φυσικά). Το Android TV πληρώνεται, οπως και οι αδειες για 4Κ YouTube/Netflix/Amazon Video. Πληρώνεται επίσης και το εξαιρετικο voice remote οπως και το απιστευτο Wi-Fi dual band module που φοράει και stream-αρει ανετα blu ray remux αν εχεις αντιστοιχα καλό access point. Mη κανεις το λαθος και πιστεψεις οτι σε ολα τα dual band ac modules στα υπολοιπα media boxes ειναι εστω παρεμφερή. Ημέρα με τη νυχτα) Προφανώς και υπάρχουν και media boxes με περισσότερη μνημη, πιο γρηγορους επεξεργαστές και περισσότερη ROM. Αλλα θα σε απογοητευσουν με βάση τις επιλογές σου. Αν ηθελες gaming επιδοσεις και δεν σε ενδιαφεραν streaming υπηρεσίες, προφανώς η προταση μου θα ηταν και διαφορετική. Καλές αγορες σε οτι και αν αποφασισεις! Μην μπλέξεις με το πρωτο. Θαρρω πως είναι κλωνος του alfawise. Καλυτερα το Tanix TX92. Και καλο σε κατασκευή, αλλα και πολύ καλυτερο user interface. Ήμουν ανάμεσα σε Mi Box και Zidoo X9s για kodi, netflix hd/4k και miracast. Κατέληξα στο Zidoo αν και δεν έχω βεβαιωθεί πως το netflix θα παίζει σε hd/4k. Ξέρεις αν η Zidoo πληρώνει άδειες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gusdevelopers Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, lamdami είπε Ήμουν ανάμεσα σε Mi Box και Zidoo X9s για kodi, netflix hd/4k και miracast. Κατέληξα στο Zidoo αν και δεν έχω βεβαιωθεί πως το netflix θα παίζει σε hd/4k. Ξέρεις αν η Zidoo πληρώνει άδειες? οχι δεν πληρωνει αδειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα