Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Android TV Box

thanasis00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το αθλιο ειναι λιγο με 100 ευρω  ρε φιλε θα παρεις μηχανακι να πεταει ακομα και απο ελλαδα 

το συγκεκριμενο ειναι φιατ σε τιμη φεραρι  ψαξτο λιγακι 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, mples είπε

το αθλιο ειναι λιγο με 100 ευρω  ρε φιλε θα παρεις μηχανακι να πεταει ακομα και απο ελλαδα 

το συγκεκριμενο ειναι φιατ σε τιμη φεραρι  ψαξτο λιγακι 

Καποια συγκεκριμενη προταση?

Γιαυτο ρωταω εδω μεσα, ψαχνω

1 λεπτό πριν, DKNI είπε

Καποια συγκεκριμενη προταση?

Γιαυτο ρωταω εδω μεσα, ψαχνω

m8s gt1 tanix ολα με s912 και 3 giga ram  απο κινα τα βρισκεις καπου 60 ευρω απο ελλαδα αγγελιες κανα 70ρι και μαγαζια πανω απο 100 και οταν λεω πετατε πετανε οχι σαν το μουτζουρη που θεςν να παρεις 

3 λεπτά πριν, DKNI είπε

Φαντασου αν την λες ετσι σε μενα που ψαχνω, τι καντηλια θα ριξεις στον φιλο που το προτεινε

χαχαχα οχι βρε οκ  απλα δεν αξιζει τα λεφτα του το mi box για κανα 40ρι καλο ειναι  οχι ομως και 100 πρεπει να εισαι κοροιδο για να το παρεις 100 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, mples είπε

τα ταχυδρομια απο το ενα ακρο στο αλλο  οτι ναναι  ενω η προηγουμενες παραγγελιες εσπασαν τα κοντερ με την οπισθεν  αυτη που εγινε η αγορα  Χριστούγεννα εφτασε 

6/1/2018, 13:02:40 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ
6/1/2018, 11:03:14 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)
28/12/2017, 21:42:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

το ωραιο ειναι οτι δεν ειναι για εμενα αλλα για εναν φιλο ενα μποχακι m8ςw

Ωραιος ...παντως εμενα το Μ8S Pro Plus + με  εχει αφησει εντυπωσιασμενο οπως εγραψα αναλυτικα και σε προηγουμενο μυνημα (26 το πηρα)

Eκει που εβγαλε τα λεφτα του με μια κινηση ηταν  η συνδεση Mircast με το S5 μου

Επεξ/σία από afterhours

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, TV Box μέχρι 40-45€, από όπου να ναι, με ή χωρίς κουπόνια, ποιο έχετε να προτείνετε; Σκεφτόμουν αυτό, που βγαίνει στα 41, με το κουπονάκι που πόσταρε ένα παιδί 2 σελίδες πίσω, απλά είδα ότι φοράει android 6.0 . Υπάρχει περίπτωση να πάρει update, και αν όχι, υπάρχει τρόπος να το περάσω μόνος μου πχ;  Είδα και αυτό στα 47 

Επεξ/σία από THD

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, DKNI είπε

Φαντασου αν την λες ετσι σε μενα που ψαχνω, τι καντηλια θα ριξεις στον φιλο που το προτεινε

Δεν τιθεται θέμα παρεξηγησης με οποιονδήποτε :)

Απλα μερικές φορες συγχέουμε τις επιδοσεις/benchmarks με τα χαρακτηριστικά. Ειναι καποια πραγματα που υπάρχουν, πληρώνονται αλλα δεν φαινονται ευκολα, ειδικα σε benchmarks.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση και με βάση τις απαιτησεις που έθεσες, το Xiaomi Mi 4K ειναι μονοδρομος (σε πιο πολλά λεφτά το shield φυσικά).

Το Android TV πληρώνεται, οπως και οι αδειες για 4Κ YouTube/Netflix/Amazon Video. Πληρώνεται επίσης και το εξαιρετικο voice remote οπως και το απιστευτο Wi-Fi dual band module που φοράει και stream-αρει ανετα blu ray remux αν εχεις αντιστοιχα καλό access point. Mη κανεις το λαθος και πιστεψεις οτι σε ολα τα dual band ac modules στα υπολοιπα media boxes ειναι εστω παρεμφερή. Ημέρα με τη νυχτα)

Προφανώς και υπάρχουν και media boxes με περισσότερη μνημη, πιο γρηγορους επεξεργαστές και περισσότερη ROM. Αλλα θα σε απογοητευσουν με βάση τις επιλογές σου.

Αν ηθελες gaming επιδοσεις και δεν σε ενδιαφεραν streaming υπηρεσίες, προφανώς η προταση μου θα ηταν και διαφορετική.

Καλές αγορες σε οτι και αν αποφασισεις!

1 ώρα πριν, THD είπε

Παιδιά, TV Box μέχρι 40-45€, από όπου να ναι, με ή χωρίς κουπόνια, ποιο έχετε να προτείνετε; Σκεφτόμουν αυτό, που βγαίνει στα 41, με το κουπονάκι που πόσταρε ένα παιδί 2 σελίδες πίσω, απλά είδα ότι φοράει android 6.0 . Υπάρχει περίπτωση να πάρει update, και αν όχι, υπάρχει τρόπος να το περάσω μόνος μου πχ;  Είδα και αυτό στα 47 

Μην μπλέξεις με το πρωτο. Θαρρω πως είναι κλωνος του alfawise.

Καλυτερα το Tanix TX92

Και καλο σε κατασκευή, αλλα και πολύ καλυτερο user interface.

Επεξ/σία από vadergr

36 λεπτά πριν, vadergr είπε

Καλυτερα το Tanix TX92

Το δεύτερο που ανέφερα βγαίνει 47€, και έχει και 3gb ram, και είναι και αυτό Tanix. Λες να έχουν κάποια διαφορά στο UI, και να μπλέξω;

36 λεπτά πριν, THD είπε

Το δεύτερο που ανέφερα βγαίνει 47€, και έχει και 3gb ram, και είναι και αυτό Tanix. Λες να έχουν κάποια διαφορά στο UI, και να μπλέξω;

Sorry.

Ειδα Tanix και S912 και νομιζα οτι ηταν το TX92.

Προφανώς ειναι ολοιδια με αλλο κέλυφος. Θεωρώ μια χαρά θα είναι. Εχουν και το ιδιο user interface απο οτι βλεπω στις φωτο του bangood.

• Thanks 1

1 ώρα πριν, vadergr είπε

Sorry.

Ειδα Tanix και S912 και νομιζα οτι ηταν το TX92.

Προφανώς ειναι ολοιδια με αλλο κέλυφος. Θεωρώ μια χαρά θα είναι. Εχουν και το ιδιο user interface απο οτι βλεπω στις φωτο του bangood.

Ωραία, ευχαριστώ πολύ.

Καλησπερα εχω iptv υπαρχεις τροπος να το παρακολουθω μεσα απο το κινητό μου?Ειναι smartphone.Οπως ειναι το nova go και one  tv go αν γνωριζει καπιος ας μου απαντηση.Ευχαριστω εκ των προτερων. 

Ποιο θα επιλεγατε μεταξυ https://www.banggood.com/Mecool-M8S-PRO-Amlogic-S912-3GB-DDR4-RAM-32GB-ROM-5_0G-WIFI-TV-Box-p-1158353.html?rmmds=collection&cur_warehouse=CN

και https://www.banggood.com/MECOOL-M8S-PRO-L-Amlogic-S912-3GB-DDR3-16GB-5G-WIFI-100M-LAN-Bluetooth-4_0-TV-Box-p-1199368.html?rmmds=detail-top-buytogether-auto__3

?

Η διαφορα ειναι στο DDR3 vs DDR4 και το πρωτο ειναι εντελως τυχαιο αν θα σου ερθει με L1 η L3 drm.

14 ώρες πριν, vadergr είπε

Δεν τιθεται θέμα παρεξηγησης με οποιονδήποτε :)

Απλα μερικές φορες συγχέουμε τις επιδοσεις/benchmarks με τα χαρακτηριστικά. Ειναι καποια πραγματα που υπάρχουν, πληρώνονται αλλα δεν φαινονται ευκολα, ειδικα σε benchmarks.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση και με βάση τις απαιτησεις που έθεσες, το Xiaomi Mi 4K ειναι μονοδρομος (σε πιο πολλά λεφτά το shield φυσικά).

Το Android TV πληρώνεται, οπως και οι αδειες για 4Κ YouTube/Netflix/Amazon Video. Πληρώνεται επίσης και το εξαιρετικο voice remote οπως και το απιστευτο Wi-Fi dual band module που φοράει και stream-αρει ανετα blu ray remux αν εχεις αντιστοιχα καλό access point. Mη κανεις το λαθος και πιστεψεις οτι σε ολα τα dual band ac modules στα υπολοιπα media boxes ειναι εστω παρεμφερή. Ημέρα με τη νυχτα)

Προφανώς και υπάρχουν και media boxes με περισσότερη μνημη, πιο γρηγορους επεξεργαστές και περισσότερη ROM. Αλλα θα σε απογοητευσουν με βάση τις επιλογές σου.

Αν ηθελες gaming επιδοσεις και δεν σε ενδιαφεραν streaming υπηρεσίες, προφανώς η προταση μου θα ηταν και διαφορετική.

Καλές αγορες σε οτι και αν αποφασισεις!

Καλυτερα το Tanix TX92

Ήμουν ανάμεσα σε Mi Box και Zidoo X9s για kodi, netflix hd/4k και miracast. Κατέληξα στο Zidoo αν και δεν έχω βεβαιωθεί πως το netflix θα παίζει σε hd/4k. Ξέρεις αν η Zidoo πληρώνει άδειες?

4 λεπτά πριν, lamdami είπε

Ήμουν ανάμεσα σε Mi Box και Zidoo X9s για kodi, netflix hd/4k και miracast. Κατέληξα στο Zidoo αν και δεν έχω βεβαιωθεί πως το netflix θα παίζει σε hd/4k. Ξέρεις αν η Zidoo πληρώνει άδειες?

οχι δεν πληρωνει αδειες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...