Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Android TV Box

thanasis00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, leftpc είπε

Όχι ξεκαθάρισα ότι η αγορά θα γίνει από banggood λόγο priority.Το gt1 δεν το βρίσκω σε αυτό το site.

Οπότε καταλήγουμε σε αυτό; https://www.banggood.com/Mecool-M8S-PRO-Amlogic-S912-3GB-DDR4-RAM-32GB-ROM-5_0G-WIFI-TV-Box-p-1158353.html

Στα 56,80 ευρώ με το κουπόνι παραπάνω και τα μεταφορικά.

Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση;

Επίσης με το usb hub υπάρχει περίπτωση να υπάρξει πρόβλημα,αν το συνδέσω με το tv box και πάνω στο hub πληκτρολόγιο και ποντίκι;Το έχει δοκιμάσει κανείς;Θα λειτουργούν κανονικά;

Ο μόνος λόγος να μην δουλέψει είναι να μην δίνει αρκετό ρεύμα η θύρα usb.στα κουτιά που έχω στην υπογραφή μου δουλεύουν ότι έχω δοκιμάσει.Σε θείο μου που το παρήγγειλα κάνει νούμερα το ποντίκι όταν μπαίνει σε sleep mode.πρέπει να βγάλει/βάλει τον πομπό να ανοίξει.Κατά τα άλλα τρέχει τζιτζι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, mrG21 είπε

Με βάση ποιες αναγκες;

Το πρώτο είναι πολύ καλό, παιζει netflix σε hd. Μάλιστα με το κουπονι 204927 βγαίνει στα 57 ευρω μαζί με μεταφορικά pirority line.

Το δευτερο επισης πολύ καλό και απο τα πιο καλα ονοματα της αγορας. Θελει το λιγοτερο σκαλισμα όσον αφορα τη rom (για τα προγραμματα θελει σκαλισμα ετσι κι αλλιως). Αν αγορασεις αυτό φρόντισε να το παρεις απο ευρωπιακή αποθήκη και μονο. Η gearbest απο Κίνα ειναι επιφοβη για τελωνεια.

Το τριτο εχει επισης καλο ονομα, παιζει netflix hd αλλά για μενα δεν αξίζει τα λεφτά που ζητά σε σχέση με το hardware που εχει. 

Επεξ/σία από isay
  • Thanks 1

19 λεπτά πριν, mrG21 είπε

Gt1 με άμεσο delivery από Ευρώπη με dhl. Είναι 5 ευρώ έξτρα το κόστος. 

• Thanks 1

5 λεπτά πριν, isay είπε

Με βάση ποιες αναγκες;

Το πρώτο είναι πολύ καλό, παιζει netflix σε hd. Μάλιστα με το κουπονι 204927 βγαίνει στα 57 ευρω μαζί με μεταφορικά pirority line.

Το δευτερο επισης πολύ καλό και απο τα πιο καλα ονοματα της αγορας. Θελει το λιγοτερο σκαλισμα όσον αφορα τη rom (για τα προγραμματα θελει σκαλισμα ετσι κι αλλιως). Αν αγορασεις αυτό φρόντισε να το παρεις απο ευρωπιακή αποθήκη και μονο. Η gearbest απο Κίνα ειναι επιφοβη για τελωνεια.

Το τριτο εχει επισης καλο ονομα, παιζει netflix hd αλλά για μενα δεν αξίζει τα λεφτά που ζητά σε σχέση με το hardware που εχει. 

το netflix  δεν νομιζω να το δουλεψω ,  kodi 17.6  , terrarium(να δω τι φαση ειναι) και  iptv list η tv μου ειναι Samsung UE40MU6120 

23 λεπτά πριν, Rebel21 είπε

Gt1 με άμεσο delivery από Ευρώπη με dhl. Είναι 5 ευρώ έξτρα το κόστος. 

sorry αλλα εχουν περάσει 2 εβδομάδες και ακόμη γερμανια μου γράφει... οταν παίρνω με κουριερ απο αγγλια ερχετε μέσα στην εβδομάδα.

εγώ πάντως μετά απο αυτό δεν ξαναεπιλεγω DHL,ασε που το πακέτο δεν φαίνεται μέσα στο site τους.

2 λεπτά πριν, aristidis540 είπε

sorry αλλα εχουν περάσει 2 εβδομάδες και ακόμη γερμανια μου γράφει... οταν παίρνω με κουριερ απο αγγλια ερχετε μέσα στην εβδομάδα.

εγώ πάντως μετά απο αυτό δεν ξαναεπιλεγω DHL,ασε που το πακέτο δεν φαίνεται μέσα στο site τους.

Ωχ και εγώ το περιμένω από dhl. Μετά από 3 εργάσιμες σταμάτησε και εμένα στην Γερμανία λέγοντας ότι είναι ο τελευταίος προορισμός πριν τον τελικό. Από εκεί μου έδωσε ένα link από dhl gr αλλά ο αριθμός αποστολής δεν υπάρχει η δεν έχει φανεί ακόμα μέχρι και σήμερα (2 μέρες μετά) . Εσύ είδες τον δικό σου στο dhl gr? 

Κατάλαβα μπλέξαμε... 

7 λεπτά πριν, aristidis540 είπε

Μόλις τώρα, Rebel21 είπε

Ωχ και εγώ το περιμένω από dhl. Μετά από 3 εργάσιμες σταμάτησε και εμένα στην Γερμανία λέγοντας ότι είναι ο τελευταίος προορισμός πριν τον τελικό. Από εκεί μου έδωσε ένα link από dhl gr αλλά ο αριθμός αποστολής δεν υπάρχει η δεν έχει φανεί ακόμα μέχρι και σήμερα (2 μέρες μετά) . Εσύ είδες τον δικό σου στο dhl gr? 

Κατάλαβα μπλέξαμε... 

Παιδες DHL ειναι τα ελτα της γερμανιας , αρα ειναι απλη αποστολη οποτε αναμονη ( εξου και τα 5€ χρεωση και οχι 20+ )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, villasg είπε

Παιδες DHL ειναι τα ελτα της γερμανιας , αρα ειναι απλη αποστολη οποτε αναμονη ( εξου και τα 5€ χρεωση και οχι 20+ )

Η dhl είναι τα ΕΛΤΑ της Γερμανίας αλλά στην συγκεκριμενη περίπτωση είναι dhl courier (ο αριθμός αποστολης εμφανίζεται στο πεδίο dhl express στο γερμανικό site ) και μετά με στέλνει στο site της dhl gr με τον αριθμό αποστολής για συνέχιση . Αλλιώς θα αναλάμβανε το ελληνικό ταχυδρομείο από εδώ και πέρα και όχι η dhl αφού σε εμάς λειτουργούν σαν κουριερ. 

Παιδιά μπορεί και να κάνω λάθος αλλά στο site έλεγε 3-5 ημέρες παράδοση αλλά όντως τα 5 ευρώ για κουριερ  είναι λίγα σε σχέση πχ με αμαζον που ψωνίζω. 

Ελπίζω κάποιος που έχει παραλάβει να μας διαφωτίσει. 

Επεξ/σία από Rebel21
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

παραγγελια το beelink gt1 ultimate  απο gearbest στις 19/11 - ευρωπαικη αποθηκη και αποστολη με dhl .

Και σε εμενα φαινοταν οτι ειχε κολλησει στην γερμανια για μια εβδομαδα.

Τελικα Παρελαβα στις 01/12 ( αν θυμαμαι καλα στο σπιτι το εφερε η speedex )

Σε αλλο μελος που ειχε βαλει παραγγελια την ιδια μερα με μενα παρελαβε στην Αθηνα δυο μερες νωριτερα..

Επεξ/σία από VASKOUK
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα ταχυδρομια απο το ενα ακρο στο αλλο  οτι ναναι  ενω η προηγουμενες παραγγελιες εσπασαν τα κοντερ με την οπισθεν  αυτη που εγινε η αγορα  Χριστούγεννα εφτασε 

6/1/2018, 13:02:40 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ
6/1/2018, 11:03:14 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)
28/12/2017, 21:42:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

το ωραιο ειναι οτι δεν ειναι για εμενα αλλα για εναν φιλο ενα μποχακι m8ςw

Επεξ/σία από mples

Στις 3/1/2018 στις 4:09 ΜΜ, vadergr είπε

Αφού απο οτι διάβασα στο ποστ σου θες streaming απο τοπικό δίκτυο (+ KODI reps/streams) νομίζω απο Ελλάδα ειναι μονόδρομος το Xiaomi Mi TV Box. Βεβαια ξεκινάει απο 90€.

Θα εχει ομως το κεφάλι σου ήσυχο με επίσημες άδειες για 4K Youtube/Netflix/Amazon και το καλύτερο user interface σε Android (Android TV) με voice search remote.

Εχε το νου σου οτι δεν εχει ethernet. Το AC Wi-Fi του όμως περνάει άνετα remux files αν έχεις ανάλογα καλό router/access point. 

Εισαι πολυ ωραιος

Δεν με νοιαζει το Ethernet γιατι εκει που το θελω δεν εχει υποδοχη δικτυου και η συζυγος ουτως η αλλως δεν θα με αφηνε να απλωσω καλωδιο

Και τωρα wifi παιζω

Και μπατζετικα το εχω, ενα ποσο 80-100€ υπολογιζα για να εχω την "τεμπελια"μου

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, DKNI είπε

Εισαι πολυ ωραιος

Δεν με νοιαζει το Ethernet γιατι εκει που το θελω δεν εχει υποδοχη δικτυου και η συζυγος ουτως η αλλως δεν θα με αφηνε να απλωσω καλωδιο

Και τωρα wifi παιζω

Και μπατζετικα το εχω, ενα ποσο 80-100€ υπολογιζα για να εχω την "τεμπελια"μου

φιλε συγνώμη κιολας αλλα αυτο που θες να παρεις ειναι μακραν η μεγαλύτερη μακακια σε μποχακι μακριαααααα  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...