Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Android TV Box

thanasis00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απο οτι ειδα οι κατασκευαστες του αγαπημενου μου Popcornhour , εβγαλαν πλεον μηχανακια android και οχι μονο .

Κατοχος για πολλα χρονια του Α-110 και του Α-300 ξερω οτι ειναι στιβαρες και καλες κατασκευες .

Αντε να δουμε κανα review

Spoiler

Popcorn Hour Launching Transformer Media Computer / NAS

Dear Valued Customer,

We are happy to announced the debut of our New Transformer Media Computer / NAS, an Open Source 4K HDR Android Player, NAS, Linux PC, Server and Retro-gaming Machine.

Here's an overview of the tech specs:

·  Rockchip RK3328

·  2GB/4GB LPDDR3

·  16GB/32GB eMMC Module (Removable and Upgradable Designs)

·  128Mb SPI Flash

·  Real Time Clock

·  Gigabit Ethernet

·  SATA Interface for 2.5″ HDD

·  MicroSD Card Reader

·  1x USB 2.0, 1x USB 2.0/OTG

·  HDMI 2.0a up to 4K@60Hz with HDR10/HLG

·  Audio Jack (Analog Stereo or Optical S/PDIF)

·  Infra Red Receiver and Remote Control

·  High Quality Aluminum Casing with Passive Cooling Fins

Available Firmware Options

·  Android 7.1.2

·  OpenMediaVault (NAS)

·  Android TV

·  LibreELEC

·  Lakka (Retroarch)

·  Linux OS

*We partnered with PINE64 to support all the ROCK64 firmware including Open Source community firmware developed for ROCK64 such as LibreELEC, Android TV, Linux OS, OpenMediaVault, Lakka (RetroArch) and etc. Popcorn Hour Transformer is fully compatible with ROCK64 firmware.

Don't wait! Get your Popcorn Hour Transformer Media Computer / NAS at https://www.cloudmedia.com/?product_cat=transformer Now!

Sincerely,

The Cloud Media Team
(formally known as Popcorn Hour)
https://www.cloudmedia.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, npil είπε

να επιβεβαιωσω? για να μην περασει τελ. βαζω priority line (+5€) ?

To priority line ειναι απαραιτητο αλλα που εχει 5 ευρω; Το συνηθες ειναι 1,5-2,5 ευρω

Μήπως ειδες κατι αλλο ή έβαλες πολλά κομμάτια;

Μολις παρελαβα το Beelink GT1 Ultimate .

Πρωτη φορα με Android BOX και γενικα με Android (Κινητο με windows).

Φανταζομαι δεν ειναι δυσκολο στο setup του.

Αν εχει κανεις να προτείνει οτιδηποτε για βοηθεια ειναι ευπρόσδεκτος.

Ενδιαφέρομαι για android tv box από Κίνα(banggood με pr.l) όπου θα αντικαταστήσει έναν υπολογιστή πάνω από 10 χρόνων.

Η χρήση θα είναι από 60χρονο για ελάχιστη περιήγηση στο internet,1-2 κλήσεις viber/skype,θέαση καναλιών εξωτερικού και κυρίως ποδοσφαιρικών αγώνων ανά τον κόσμο.Oπότε θα γίνει σίγουρη εγκατάσταση chrome,skype,viber,kodi με 2-3 addon και άλλων 5-6 android εφαρμογών για live tv,προστασία,ανωνυμία.

Θα συνδεθεί με ποντίκι(ενσύρματο),πληκτρολόγιο(ενσύρματο)και web camera(ενσύρματη)οπότε θέλουμε τουλάχιστον 3 θύρες usb,εκτός αν γίνεται να δουλέψουν με usb hub συνδεδεμένα.Επίσης θα συνδεθεί με ethernet καλώδιο 24άρας γραμμής(πιάνει μέχρι 10-11mbps) και σε τηλεόραση 38" hd ready(1366x768),οπότε το 4Κ δεν μας ενδιαφέρει αλλά αν υπάρχει κιόλας καλοδεχούμενο.

Θέλουμε να λειτουργεί απροβλημάτιστα,χωρίς κολλήματα,με λειτουργία τουλάχιστον 4 ωρών την μέρα/κάθε μέρα. 

Νομίζω κι ελπίζω με το πολύ 60 ευρώ να υπάρχει αυτό που ψάχνουμε...

47 λεπτά πριν, GBorb είπε

Μολις παρελαβα το Beelink GT1 Ultimate .

Πρωτη φορα με Android BOX και γενικα με Android (Κινητο με windows).

Φανταζομαι δεν ειναι δυσκολο στο setup του.

Αν εχει κανεις να προτείνει οτιδηποτε για βοηθεια ειναι ευπρόσδεκτος.

Να αναφέρω ότι το κουτί ήρθε με ΕΛΤΑ από Amazon France και είχε ανοιχτεί μάλλον από τελωνείο. Δεν μπορώ να ξέρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια ηρθε ενα κουτακι που πηρα ( MECOOL M8S PRO PLUS).... το εχω σεταρει και παιζει τα παντα

Ενδεικτικα μου παιζει και μεσω kodi αρχεια με DTS/AC3.... το wifi πολυ καλο ....στριμαρω αρχεια video μεγαλου μεγεθους πανω απο 6gbyte απο file server και δεν laggarei

Για τα λεφτα που εδωσα ειναι top αψογο...

(εχει λιγη ram ) οποτε δεν το προτεινω για καποιον που το θελει για να τρεχει βαριες εφαρμογες.

Πρεπει να παρω ενα airmouse με πληκτρολογιο απο πισω γιατι δεν παλευεται με το μαμισιο τηλεκοντρολ

ΕΔΙΤ  :  Ξεχασα να αναφερω οτι στο youtube υποστηριζει 1080p (ουτε αυτο το περιμενα).Επισης εχει εγκατεστημενο το Netflix απο τη μανα του το οποιο εσβησα να μην πιανει χωρο.

Επεξ/σία από afterhours

Είχα παραγγείλει και εγώ το M8s pro plus και τελικά ήρθε ελαττωματικό. Screen flickering και crashes συνέχεια. Ουσιαστικά είναι άχρηστο. Έστειλα βίντεο στο Banggood και μου έκαναν refund άμεσα. +1 για το τελευταίο.

Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να πάρω και γω ένα tvbox. Η κύρια χρήση του θα είναι streaming iptv playlist youtube και καμιά ταινία σε 1080p. Επίσης θα ήθελα να έχει έξοδο ηχου 3.5" jack για να το συνδέσω με το στερεοφωνικό. Το m8s pro πιστεύω με καλύπτει για αυτά η μπορεί να γίνει δουλειά και με κάτι μικρότερο, πχ με 905 cpu; Επίσης στα specs του banggood λέει για μια port 1 x 3.5 Phone out CVBS&L/R output. Αυτή είναι η κλασσική έξοδος ήχου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, leftpc είπε

Ενδιαφέρομαι για android tv box από Κίνα(banggood με pr.l) όπου θα αντικαταστήσει έναν υπολογιστή πάνω από 10 χρόνων.

Η χρήση θα είναι από 60χρονο για ελάχιστη περιήγηση στο internet,1-2 κλήσεις viber/skype,θέαση καναλιών εξωτερικού και κυρίως ποδοσφαιρικών αγώνων ανά τον κόσμο.Oπότε θα γίνει σίγουρη εγκατάσταση chrome,skype,viber,kodi με 2-3 addon και άλλων 5-6 android εφαρμογών για live tv,προστασία,ανωνυμία.

Θα συνδεθεί με ποντίκι(ενσύρματο),πληκτρολόγιο(ενσύρματο)και web camera(ενσύρματη)οπότε θέλουμε τουλάχιστον 3 θύρες usb,εκτός αν γίνεται να δουλέψουν με usb hub συνδεδεμένα.Επίσης θα συνδεθεί με ethernet καλώδιο 24άρας γραμμής(πιάνει μέχρι 10-11mbps) και σε τηλεόραση 38" hd ready(1366x768),οπότε το 4Κ δεν μας ενδιαφέρει αλλά αν υπάρχει κιόλας καλοδεχούμενο.

Θέλουμε να λειτουργεί απροβλημάτιστα,χωρίς κολλήματα,με λειτουργία τουλάχιστον 4 ωρών την μέρα/κάθε μέρα. 

Νομίζω κι ελπίζω με το πολύ 60 ευρώ να υπάρχει αυτό που ψάχνουμε...

M8s 3g ram και gt1

Τωρα για τα 60 ευρω απο ελλαδα μονο απο αγγελιες αν βρεις κανενα

Επεξ/σία από mples

6 λεπτά πριν, varemenos2003 είπε

Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να πάρω και γω ένα tvbox. Η κύρια χρήση του θα είναι streaming iptv playlist youtube και καμιά ταινία σε 1080p. Επίσης θα ήθελα να έχει έξοδο ηχου 3.5" jack για να το συνδέσω με το στερεοφωνικό. Το m8s pro πιστεύω με καλύπτει για αυτά η μπορεί να γίνει δουλειά και με κάτι μικρότερο, πχ με 905 cpu; Επίσης στα specs του banggood λέει για μια port 1 x 3.5 Phone out CVBS&L/R output. Αυτή είναι η κλασσική έξοδος ήχου;

1505895932237280.jpg

AV= AudioVideo = CVBS&L/R output. Αυτή ΔΕΝ είναι η κλασσική έξοδος ήχου

14 λεπτά πριν, varemenos2003 είπε

Επεξεξε furure proof και διαλεξε κατι με s912. Αν μείνεις σε s905 μεινε μακριά απο s905W

Η εξοδος που λες ειναι (σωστα τα λεει ο villasg) Audio+video αλλά εμπερικά θα σου πω οτι κουμπωσα ακουστικά και επαιζαν κανονικα. Είναι λογικό βεβαια για το συγκεκριμένο βύσμα, με ειδικό καλώδιο βγάζει ΚΑΙ ήχο ΚΑΙ video.

Οπως το περιμενα, το banggood εβγαλε κουπονι για αρκετά tv boxes. 

Δειτε τη συλλογη στο παρακατω, βάλτε κουπονι 204927 (έκπτωση 20%) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ME PRIORITY LINE. Δεν ξέρω πόσο θα ισχύει η προσφορα.

https://www.banggood.com/collection-4927.html

• Like 4

6 ώρες πριν, mples είπε

M8s 3g ram και gt1

Τωρα για τα 60 ευρω απο ελλαδα μονο απο αγγελιες αν βρεις κανενα

Όχι ξεκαθάρισα ότι η αγορά θα γίνει από banggood λόγο priority.Το gt1 δεν το βρίσκω σε αυτό το site.

Οπότε καταλήγουμε σε αυτό; https://www.banggood.com/Mecool-M8S-PRO-Amlogic-S912-3GB-DDR4-RAM-32GB-ROM-5_0G-WIFI-TV-Box-p-1158353.html

Στα 56,80 ευρώ με το κουπόνι παραπάνω και τα μεταφορικά.

Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση;

Επίσης με το usb hub υπάρχει περίπτωση να υπάρξει πρόβλημα,αν το συνδέσω με το tv box και πάνω στο hub πληκτρολόγιο και ποντίκι;Το έχει δοκιμάσει κανείς;Θα λειτουργούν κανονικά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...