isay Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Εγω για πρωτο μου tv box πηρα αυτο, https://www.gearbest.com/tv-box/pp_895800.html για πολυ απλη χρηση kodi το θελω καμια σειρα που και που ελπιζω να μην τα κλασει στον μηνα πανω.... εκανα παραγγελεια με belgium registered ελπιζω να μην φαμε τελωνειο... Θα συμφωνήσω με τον mples. Εγώ βέβαια ειμαι υπέρ του επεξεργαστή s912 αλλά κάθε ένας κάνει τις επιλογές σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Όντως καλύτερα θα ήταν να έπαιρνες με s912 επεξεργαστή Πάντως αν προλαβαίνεις ακύρωσε και πάρε από banggood (Βέβαια το να ακυρώσεις σε gearbest πολύ δύσκολο αλλά οκ...θα σ πουν το έχουμε ήδη στείλει και τα κλασσικά τους..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 μια χαρα ειναι το κουτι το εχω δοκιμάσει εγω και ειναι υπεραρκετο και με L1 τωρα αν φαει τελωνειο εφαγε χρονια πολλα σε ολους 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebirth Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Ημι-οφτόπικ Από Banggood φαίνεται shipped στις 21 και το tracking number βγάζει "item not found" σε 150 tracking sites που κοίταξα. Είναι νορμάλ να φανταστώ. Χρόνια πολλά παιδιά. Και προσοχή στο τιμόνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Ημι-οφτόπικ Από Banggood φαίνεται shipped στις 21 και το tracking number βγάζει "item not found" σε 150 tracking sites που κοίταξα. Είναι νορμάλ να φανταστώ. Χρόνια πολλά παιδιά. Και προσοχή στο τιμόνι. Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Το ki pro για τον φίλο που ρώταγε για κουτια με δέκτες περίπου στα 74$ με priority απο το banggood. Αν ψάξει λίγο θα βρει το κουπόνι. Εχει πάρα πολλά κουτιά με -20% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Παρήγγειλα τελικά από Banggood το M8S Pro 3/32 S912 στα 53 ευρώ (με Priority μέσα). Βάσει αυτών που είδα να γράφει ο mples για τις καθυστερήσεις, νομίζω πως θα το πάω δώρο πακέτο με το πασχαλιάτικο αυγό. Ρεβίθι, τι κουπόνι έβαλες για τα 53€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gusdevelopers Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Ρεβίθι, τι κουπόνι έβαλες για τα 53€;αυτό 204927 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Ρεβίθι, τι κουπόνι έβαλες για τα 53€; Ριξε μια ματια http://www.insomnia.gr/topic/480400-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-android-tv-box/page-207?do=findComment&comment=56169541 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ και τους δύο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Όντως καλύτερα θα ήταν να έπαιρνες με s912 επεξεργαστή Πάντως αν προλαβαίνεις ακύρωσε και πάρε από banggood (Βέβαια το να ακυρώσεις σε gearbest πολύ δύσκολο αλλά οκ...θα σ πουν το έχουμε ήδη στείλει και τα κλασσικά τους..) ναι αυτο μου ειπανε το στειλανε, αλλα το εχω παραγγειλει απο τις 15 του μηνα και δεν εχει ακομα tracking info. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freelove Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 πηρα αυτο εδω με priority line https://www.banggood...-p-1158353.html τελικη 51,34 ευρω + 2 ευρω priority line με ποια εταιρεια θα γινει η παραδοση παρακαλω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newsformobiles Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 πηρα αυτο εδω με priority line https://www.banggood...-p-1158353.html τελικη 51,34 ευρω + 2 ευρω priority line με ποια εταιρεια θα γινει η παραδοση παρακαλω?? Από τα ελτα το παίρνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimvel Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μετα απο πολλη μελετη στο θεμα παρηγγειλα κι εγω ενα mecool m8s απο το bangood απο Κινα. Θα ηθελα να με βοηθησει καποιος και να μου πει αν το Priority air mail που μου γραφει στην αποδειξη ειναι ο σωστος τροπος αποστολης; Μετα απο πολλη μελετη στο θεμα παρηγγειλα κι εγω ενα mecool m8s απο το bangood απο Κινα. Θα ηθελα να με βοηθησει καποιος και να μου πει αν το Priority air mail που μου γραφει στην αποδειξη ειναι ο σωστος τροπος αποστολης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Ναι αυτός είναι, θα το ευχαριστηθείς το κουτί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα