coxy13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Πείτε και κανένα κουτί για εμάς που δεν ξέρουμε που βγαίνουν με L1! Δοκιμασμένο όμως όχι ότι λένε τα κινεζομαγαζα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Το l1 (μέχρι σήμερα) δεν θα σας βοηθήσει ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ απο τα κουτιά που συζητάτε να δείτε 1080 netflix παρά μόνο με moded app μέχρι 720/stereo. Με λίγα λογία tο xiaomi (στα χαρτιά, μένει να το δούμε και στην πράξη αν το εχει κάποιος) ναι θα μπορέσει, ίσως και παραπάνω (4k), όσο λειψό και να είναι Είναι απλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Πείτε και κανένα κουτί για εμάς που δεν ξέρουμε που βγαίνουν με L1! Δοκιμασμένο όμως όχι ότι λένε τα κινεζομαγαζα! o villasg εχει ανοιξει ενα καλο σχετικό θεμα http://www.insomnia.gr/topic/663048-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B5%CF%82-tvbox-tablets-%CE%BA%CE%BB%CF%80-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1-netflix/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebirth Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Παρήγγειλα τελικά από Banggood το M8S Pro 3/32 S912 στα 53 ευρώ (με Priority μέσα). Βάσει αυτών που είδα να γράφει ο mples για τις καθυστερήσεις, νομίζω πως θα το πάω δώρο πακέτο με το πασχαλιάτικο αυγό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Παρήγγειλα τελικά από Banggood το M8S Pro 3/32 S912 στα 53 ευρώ (με Priority μέσα). Βάσει αυτών που είδα να γράφει ο mples για τις καθυστερήσεις, νομίζω πως θα το πάω δώρο πακέτο με το πασχαλιάτικο αυγό. Παιδια μην παιζεται με τον πόνο του mples. Είναι εξαίρεση που του στραβοκατσε. Αυτή την περιοδο λόγω εορτων οι 16-20 ημερες έγιναν 25-30 απο ημερα αποστολής (οχι παραγγελιας). Εγω πιστευω οτι μετα τις γιορτές θα μειωθεί κάπου στις 20-25 ημέρες αλλα οχι παρακάτω γιατί μετά τις φολες της gearbest με τα τελωνεια, ο κόσμος εχει πεσει με τα μουτρα στο banggood. Να ευχομαστε μονο να στρώσει πάλι το gearbest και να μη γινει καμια στραβή με το bangood γιατί μετα θα κλαιμε ομαδικα απο τιμές και τελωνεία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coxy13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 o villasg εχει ανοιξει ενα καλο σχετικό θεμα http://www.insomnia.gr/topic/663048-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B5%CF%82-tvbox-tablets-%CE%BA%CE%BB%CF%80-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1-netflix/ Το θέμα το ξέρω! Τα κουτιά με 25-30€ δεν βλέπω! Αυτό λέω! Και ρωτάω άμα υπάρχει κανένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δουλεύω και γώ ένα Mecool m8s pro s912 3/16 από banggood, εδώ και δέκα μέρες. Μια χαρά το εργαλείο καμία σχέση με αυτό που είχα. Ερωτήσεις: 1) Στην αρχική οθόνη έχει ένα + ώστε να προσθέτεις συντομεύσεις εφαρμογών που θες να τις βλέπεις μπροστά. Έστω ότι έβαλα μία και το μετανιώνω, πώς την αφαιρώ? 2) Του έβαλα Nova launcher πολύ καλύτερος φυσικά από τον μαμίσιο. Όμως δεν μπορώ με τίποτα να τον κάνω προεπιλεγμένο, μετά από reboot επανέρχεται ο μαμίσιος. Υπάρχει λύση? 3) Υπάρχει link με απροβλημάτιστη custom rom αν έχω χρόνο να πειραματιστώ? Ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 3) Υπάρχει link με απροβλημάτιστη custom rom αν έχω χρόνο να πειραματιστώ? Ευχαριστώ. δοκιμασε τις 3 παρακατω και δες ποια σε βολευει. Εμενα με βολεψε η nano με κάποια καλουδια που πήρα απο τις αλλες. Αλλη φορα θα γραφβ συνεχεια του update http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/mecool/firmware-roms/658501-rom-mecool-m8s-pro-tvstock-nexus-rom-android-tv-7-1 http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/mecool/firmware-roms/658501-rom-mecool-m8s-pro-tvstock-nexus-rom-android-tv-7-1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 δοκιμασε τις 3 παρακατω και δες ποια σε βολευει. Εμενα με βολεψε η nano με κάποια καλουδια που πήρα απο τις αλλες. Αλλη φορα θα γραφβ συνεχεια του update http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/mecool/firmware-roms/658501-rom-mecool-m8s-pro-tvstock-nexus-rom-android-tv-7-1 http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/mecool/firmware-roms/658501-rom-mecool-m8s-pro-tvstock-nexus-rom-android-tv-7-1 Ευχαριστώ. Πώς περνάω τη ρομ? Στα xiaomi ας πούμε περνάω twrp και μετά ζιπάρω οτιδήποτε. Εδώ πώς ξεκινάει η διαδικασία? ---update-- Μάλλον κατεβάζω το ota update zip και το φλασάρω απευθείας με στικάκι σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά μην αγοράζετε κουτάκια των 30-35€.Αν δεν καούν πρώτα θα σας καεί ο εγκέφαλος.Κατά γενική εικόνα και κάτοχος Beelink gt1-alfawise s92 που είναι το αδερφάκι του,βρίσκονται στην κορυφή μετά το nvidia.Απροβλημάτιστη χρήση πάνω από χρόνο και υποστήριξη από παντού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Το θέμα το ξέρω! Τα κουτιά με 25-30€ δεν βλέπω! Αυτό λέω! Και ρωτάω άμα υπάρχει κανένα!Ναι υπάρχει m8s plus με 905w στα 25 ευρώ σήμεραΠαιδιά μην αγοράζετε κουτάκια των 30-35€.Αν δεν καούν πρώτα θα σας καεί ο εγκέφαλος.Κατά γενική εικόνα και κάτοχος Beelink gt1-alfawise s92 που είναι το αδερφάκι του,βρίσκονται στην κορυφή μετά το nvidia.Απροβλημάτιστη χρήση πάνω από χρόνο και υποστήριξη από παντού.Για το GT1 μαζί σου για το άλλο ούτε στον εχθρό μου Δοκιμασμένο L1 αλλά ακριβότερο είναι το m8s pro L 3g Δουλεύω και γώ ένα Mecool m8s pro s912 3/16 από banggood, εδώ και δέκα μέρες. Μια χαρά το εργαλείο καμία σχέση με αυτό που είχα. Ερωτήσεις: 1) Στην αρχική οθόνη έχει ένα + ώστε να προσθέτεις συντομεύσεις εφαρμογών που θες να τις βλέπεις μπροστά. Έστω ότι έβαλα μία και το μετανιώνω, πώς την αφαιρώ? 2) Του έβαλα Nova launcher πολύ καλύτερος φυσικά από τον μαμίσιο. Όμως δεν μπορώ με τίποτα να τον κάνω προεπιλεγμένο, μετά από reboot επανέρχεται ο μαμίσιος. Υπάρχει λύση? 3) Υπάρχει link με απροβλημάτιστη custom rom αν έχω χρόνο να πειραματιστώ? Ευχαριστώ. Πήγαινε πάνω στην εφαρμογή που θες να βγάλεις και πάτα το κουμπί μενού θα σου βγάλει μενού για την βγάλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Για απλή χρήση ταινίες σειρές 1080p mkv x265, όχι Kodi κλπ δεν με ενδιαφέρουν. Αναπαραγωγή με Mx player κάτι μέχρι 40-45 θα μας καλύψει; Mecool m8s pro s912 3/16 αυτό λέω για να δούμε αν παίξει κανα γιορτινό banggood.coupon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Κι όμως mples το ίδιο απροβλημάτιστα δουλεύει και το alfawise s92 που έχω.Firmware από το freektab του superceleron που κάνει και για το beelink,και δεν το έχω ακουμπήσει ξανά,πέρα από τις αλλαγές στο kodi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ. Πώς περνάω τη ρομ? Στα xiaomi ας πούμε περνάω twrp και μετά ζιπάρω οτιδήποτε. Εδώ πώς ξεκινάει η διαδικασία? ---update-- Μάλλον κατεβάζω το ota update zip και το φλασάρω απευθείας με στικάκι σωστά? Μεσα στο site εχει και οδηγους και τα εργαλεια. Μπορείς να περάσεις ένα οτα εχοντας τη μαμισια rom, αλλά μετά για να βαλεις άλλη (ή την παλια) θες αλλους τρόπους. Θα σου προτεινα να δοκιμάσεις την stock Nexus (τη σκέτη, οχι την ATV) που ειναι και η πιο πλήρης (σε σχεση με nano ή μαμισια) Γενικά θα σου προτεινα να μάθεις και χρησιμοποιείς την usb burn image μεθοδο οπου περνά και το twrp για να μπορείς να το χρησιμοποεις και αργότερα. Για το GT1 μαζί σου για το άλλο ούτε στον εχθρό μου το gt1 (το απλό) και το afawise s92 είναι το ίδιο hardware με άλλο κουτάκι. Η beelink και η gearbest (που πουλά το brand alfawise) ψώνισαν απο το ίδιο εργοστάσιο. H rom του beelink παιζει το ιδιο καλα και στο s92. Και εγω του εχω βάλει custom rom απο το freaktab, το μηχανάκι εχει φάει άπειρο ξύλο (ξέρεις οτι στα χέρια μου τα μηχανάκια δουλευουν) και εχει βγεί σκυλι. Το μονο χοντρο χέρι που έφαγε ήταν να του ανοιξω οπές και γρίλιες αερισμου πάνω, κάτω και στα πλάγια (το ειδα οτι βοήθησε πολύ) Για να μη βγάλουν κάποιοι αυθαιρετα συμπεράσματα. Γενικά alfawise ΔΕΝ σημαίνει ίδιο με beelink. Τα επομενα μοντέλα της alfawise δεν ειχαν καμια σχέση με τα αντιστοιχα προιόντα της beelink. Για απλή χρήση ταινίες σειρές 1080p mkv x265, όχι Kodi κλπ δεν με ενδιαφέρουν. Αναπαραγωγή με Mx player κάτι μέχρι 40-45 θα μας καλύψει; Mecool m8s pro s912 3/16 αυτό λέω για να δούμε αν παίξει κανα γιορτινό banggood.coupon Δε νομίζω να φέρει πάλι 3/16 και αν φέρει θα ειναι λιγα κομμάτια. Τωρα δίνει το 3/32 κάπου στα 55 ευρω με κουπόνι και κάποια στιγμή θα το ξεστοκάρει καλα και θα το δώσει και χαμηλότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Ναι σωστά.Για αυτό έγραψα ακριβώς τα συγκεκριμένα μοντέλα που τα έχω και τα δύο.Σου ανέβαζε θερμοκρασίες και του έκανες τρύπες για αερισμό?Δεν έχω παρατηρήσει κάτι.Καλά δεν το δουλεύω και πολύ.Η προληπτικά το έκανες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα