Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Android TV Box

thanasis00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε ρεβίθια πιος γράφει αρλούμπες ρε μεγάλε εγώ ή εσύ χαλάρωσε λιγάκι ρε μεγάλε

Μπαίνεις ρωτάς αρλούμπες και μας την λες και από πάνω ωραίως

Πολύ έξυπνος μας βγήκες ρε φίλε

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να ρωτησω κατι π προφανως το ξερετε, πως βλεπεις το status? ποιο προγραμμα ειναι αυτο?

Το πρόγραμμα που ψάχνεις είναι αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.metalsoft.trackchecker_mobile

Αλλα σε λάθος τοπικ το έγραψες! Αλλού γίνονται τέτοιες συζητήσεις!

• Like 1

Ρε ρεβίθια πιος γράφει αρλούμπες ρε μεγάλε εγώ ή εσύ χαλάρωσε λιγάκι ρε μεγάλε

Μπαίνεις ρωτάς αρλούμπες και μας την λες και από πάνω ωραίως

Πολύ έξυπνος μας βγήκες ρε φίλε

Υπάρχουν αντμίν εδώ ή να απαντήσω στον πληκτρολογοφόρο μαχητή όπως του πρέπει; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

*για να μη δώσω καμία συνέχεια στην αντιπαράθεση σβήνω ό,τι έγραψα για το προηγούμενο "θέμα". 

Επεξ/σία από Rebirth

να ρωτησω κατι π προφανως το ξερετε, πως βλεπεις το status? ποιο προγραμμα ειναι αυτο?

http://www.17track.net/en

και για το κινητο app εδω : https://app.17track.net/en

Δεν βοηθάει η προσωπική αντιπαράθεση παιδιά. Δεν έχει καμμία ουσία και μας εκτροχιάζει όλους απ το θέμα.

Επανέρχομαι. Ευτυχώς ανακουφίστηκα περί θερμοκρασίας ένεκα που όλοι ξέρουμε ότι αυτές οι κατηγορίες τιμής δεν είναι για πολλά πολλά.

Φυσικά έχει άπλα τριγύρω του, όσο για σεμεδάκια, σουβεράκια και τραπεζομάντηλα όποιος βάζει είναι άξιος της τύχης του. Όχι, από hardware όλα καλώς.

Από software όμως μόλις το τίναξα στον αέρα: Ήθελα να αλλάξω το estuary skin του kodi αφού το στησα στην 29άρα crt για τους γέρους.Έτσι έβαλα το grid ενώ όμως - ο βλάκας- είχα ελληνικούς χαρακτήρες.

Το grid εγκαταστάθηκε, τα γράμματα φύγανε γέμισα τετραγωνάκια [] []...

Τελικά βρήκα το indigo και... το ρήμαξα με factory reset.

Tα υπόλοιπα στο αρμόδιο θέμα του kodi, το μηχάνημα δε φταίει σε τίποτα.

Τώρα στήσιμο απ την αρχή ως δίδακτρα.

Επανέρχομαι. Ευτυχώς ανακουφίστηκα περί θερμοκρασίας ένεκα που όλοι ξέρουμε ότι αυτές οι κατηγορίες τιμής δεν είναι για πολλά πολλά.

Φυσικά έχει άπλα τριγύρω του, όσο για σεμεδάκια, σουβεράκια και τραπεζομάντηλα όποιος βάζει είναι άξιος της τύχης του. Όχι, από hardware όλα καλώς.

το συγκεκριμένο εχει πολύ καλό σχεδιασμό αερισμου, σε σχέση με αλλα προιόντα της αγοράς. Θέλει σίγουρα ποδαράκια 1-2 εκατοστών και αν επιπλεον του δώσεις μια μονιμη κλίση 30-40 μοιρών ειναι μια χαρα. Ενταξει για πολύ καλοκαιρι ή για καμμένους (σαν εμενα) θελει τρουπες ή ανεμιστηρακι

Η πιο καλη DIY  λυση για υποψιες-προβληματα θερμοκρασιας ( πχ Alfawishe ) ειναι

https://www.aliexpress.com/item/2-Set-Gdstime-TV-Box-Wireless-Router-Cooling-Fan-DC-5V-USB-Power-120mm-120x120x25mm-12CM/32822761743.html

https://www.aliexpress.com/item/120mm-Fan-Dust-Filter-Dustproof-Screen-PC-Computer-Case-Mesh-PC-Case-Fan-Dust-Sponge-Filter/32809073080.html

https://www.aliexpress.com/item/2PCS-lot-120MM-X-120MM-12cm-Anti-vibration-Silicon-Fan-Gasket-Noise-Reducing-Silencer-Gasket-Pad/32827773151.html

και με 18€ φτιαχεις 2 αψοψα cooling systems ( για 2 tvbox )

Με αυτα εφτιαξα εγω για φιλο :

DSCN0653.jpg
DSCN0655.jpg

• Like 2

βρείτε 1 παλιό τροφοδοτικο υπολογιστών.

Ξεβιδωστε και κρατήστε τις 3 πλευρές. Στην Ουσία μένει ενα μεταλλικό πλαίσιο σαν το γράμμα "Π" με τον ανεμιστήρα επάνω.

Ξεβιδωστε και βάλτε τον ανεμιστήρα ανάποδα γιατί έτσι όπως είναι ρουφάει και δεν φυσάει.

Βρείτε ενα παλιό χαλασμένο καλώδιο usb (συνήθως φόρτισης κινητού) και κοψτε και ενώστε με τον ανεμιστήρα.

Τέλος συνδέστε το usb στο box και ακουμπήσετε το επάνω στο "Π"

5V αθόρυβο αρκετό όμως για να ρίχνει όσο χρειάζεται την θερμοκρασία ακόμα και το καλοκαίρι.

Οι υπόλοιποι βρείτε 7V πατεντα.

Αν δεν μένει το "Π" έτοιμο όπως λεω στο πρώτο βήμα απλά βρείτε κάτι να σηκώσετε τον ανεμιστήρα 2 και πόντους.

• Like 1

γιατι πολυ απλα δεν αξιζει τα λεφτα του ουτε στο ελαχιστο 

αν εκανε 25 -30 ευρω θαταν τιμιο 

Περισσότερο θα έλεγα εγώ, γύρω στα 40-45 ευρώ με τζάμπα μεταφορικά από Κίνα. Γιατί σε όσους δουλεύει σωστά (και δεν είμαι ανάμεσα σε αυτούς), το Mi Box θα βγει από το κουτί (pun intended) και θα παίξει χωρίς πολλά-πολλά με την εγγύηση της Xiaomi, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Τουναντίον για το υπέρτατο M8S βαρεθήκαμε να διαβάζουμε στις τελευταίες σελίδες για το πόσο σκάλισμα θέλει ακόμα και για βασικά πράγματα (πχ. την αλλαγή γλώσσας)

Για την ακρίβεια όσα διάβασα τις τελευταίες μέρες έσβησαν και τις ύστατες αμφιβολίες μου για το ποιο κουτί θα πάρω μετά τις γιορτές: Nvidia Shield, γιατί το βάζεις στην πρίζα και δουλεύει. Οτιδήποτε άλλο θέλει χρόνο, όρεξη και υπομονή (δεν έχω κανένα από τα τρία).

ps: τελικά έβαλα ένα ad-free Terarrium TV. Κακό δεν είναι. Πανάκεια επίσης δεν είναι. Για καθημερινή χρήση μου φάνηκε περισσότερο σαν μια απλοποιημένη (και πολύ χρηστική) λύση τύπου Covenant με σημαντικά μικρότερους χρόνους αναζήτησης για τα streams. Το σύνδεσα με Real Debrid και πάλι σε αρκετές σειρές πρακτικά βρίσκει ό,τι και τα κλασικά addon του Kodi, δηλαδή καναδυο "HD" 720p του 1GB ανά ώρα κλπ. Φαίνεται να παίζει καλά όμως και θα το κρατήσω (αν και αγγλικούς υπότιτλους δεν είδα, αλλά δε το έψαξα και πολύ). Το Kodi βέβαια κάνει κι άλλα πολλά πράγματα, έχει αθλητικά, έχει Quasar κλπ.

Περισσότερο θα έλεγα εγώ, γύρω στα 40-45 ευρώ με τζάμπα μεταφορικά από Κίνα. Γιατί σε όσους δουλεύει σωστά (και δεν είμαι ανάμεσα σε αυτούς), το Mi Box θα βγει από το κουτί (pun intended) και θα παίξει χωρίς πολλά-πολλά με την εγγύηση της Xiaomi, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Τουναντίον για το υπέρτατο M8S βαρεθήκαμε να διαβάζουμε στις τελευταίες σελίδες για το πόσο σκάλισμα θέλει ακόμα και για βασικά πράγματα (πχ. τη γλώσσα)

Για την ακρίβεια όσα διάβασα τις τελευταίες μέρες έσβησαν και τις ύστατες αμφιβολίες μου για το ποιο κουτί θα πάρω μετά τις γιορτές: Nvidia Shield, γιατί το βάζεις στην πρίζα και δουλεύει. Οτιδήποτε άλλο θέλει χρόνο, όρεξη και υπομονή (δεν έχω κανένα από τα τρία).

Παρόλο που είμαι fan της xiaomi, δε με πειθει το mi box οτι αξίζει τα λεφτά που ζητάει. Κύριο αρνητικό του τα hardware χαρακτηριστικά του. Δε μου βγάζει καθόλου το vfm που μας εχει συνηθίσει στα κινητά της. Πιστευω οτι ήταν μια αποτυχημένη επιχειρηματική κίνηση να πουλήσει με βάση το όνομα της. 

Όπως στα κινητά έχεις το sammy s8/iphone, μετα sony/huwaei, μετα xiaomi και μετά το χάος, οπου η xiaomi ειναι το κορυφαίο vfm, πήγε στα tv boxes να πλασαριστεί λίγο πίσω απο το shield, αλλά μονο με την τιμή του, γιατί αν δουμε το vfm πάει πάρα πολύ χαμηλά. Ορθα περιγράφεις οτι προσπάθησε να γινει user friendly, καπου το πετυχαίνει (σε συγκριση με το shield) αλλά οταν κοιτάς τα χαρακτηριστικά ειναι να κλαίς. Πόσο μάλλον οταν αρχισαν να βγαίνουν και άλλα οικονομικά μηχανάκια με L1 netflix/youtube η xiaomi χανει ακομα περισσότερα εμπορικα διπραγματευικά όπλα. 

Εκφράζοντας προσωπική γνώμη τα beelink και τα m8s (και τα δυο με s912) είναι αυτή τη στιγμή το vfm των boxes, οπως αντίστοιχα τα xiaomi ειναι το vfm των κινητών. 

Τέλος αυτό που λες για τα shield με βρίσκουν σύμφωνο αλλά εχει συγκεκριμένο και περιορισμένο αγοραστικό κοινό. Συνειδητά δε θέλω να αγοράσω nvidia shield οπως συνειδητα δε θα αγοραζα sammy s8/iphone 7 ακομα και αν ειχα άνετη οικονομική δυνατότητα. 

Παρόλο που είμαι fan της xiaomi, δε με πειθει το mi box οτι αξίζει τα λεφτά που ζητάει. Κύριο αρνητικό του τα hardware χαρακτηριστικά του. Δε μου βγάζει καθόλου το vfm που μας εχει συνηθίσει στα κινητά της. Πιστευω οτι ήταν μια αποτυχημένη επιχειρηματική κίνηση να πουλήσει με βάση το όνομα της. 

Όπως στα κινητά έχεις το sammy s8/iphone, μετα sony/huwaei, μετα xiaomi και μετά το χάος, οπου η xiaomi ειναι το κορυφαίο vfm, πήγε στα tv boxes να πλασαριστεί λίγο πίσω απο το shield, αλλά μονο με την τιμή του, γιατί αν δουμε το vfm πάει πάρα πολύ χαμηλά. Ορθα περιγράφεις οτι προσπάθησε να γινει user friendly, καπου το πετυχαίνει (σε συγκριση με το shield) αλλά οταν κοιτάς τα χαρακτηριστικά ειναι να κλαίς. Πόσο μάλλον οταν αρχισαν να βγαίνουν και άλλα οικονομικά μηχανάκια με L1 netflix/youtube η xiaomi χανει ακομα περισσότερα εμπορικα διπραγματευικά όπλα. 

Εκφράζοντας προσωπική γνώμη τα beelink και τα m8s (και τα δυο με s912) είναι αυτή τη στιγμή το vfm των boxes, οπως αντίστοιχα τα xiaomi ειναι το vfm των κινητών. 

Τέλος αυτό που λες για τα shield με βρίσκουν σύμφωνο αλλά εχει συγκεκριμένο και περιορισμένο αγοραστικό κοινό. Συνειδητά δε θέλω να αγοράσω nvidia shield οπως συνειδητα δε θα αγοραζα sammy s8/iphone 7 ακομα και αν ειχα άνετη οικονομική δυνατότητα. 

σωστος 

κουτακια με L1 βγαινουν ακομα και με 25 ευρω οπως και με atv με λιγα λογια η χιαομι στα κουτια  παει για βρουβες 

εκτος κιαν βγαλει κανα σοβαρο κουτι 

παιδια ενα τιπ για οσους θελουν να μην βαλουν φαν ειναι να βαλουν το κουτι πανω σε μια βαση να αεριζεται  τωρα τν χειμωνα ειναι αρκετο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...