Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Android TV Box

thanasis00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

L1..αυτό

Τι εννοείς "σωστό";

Αν εννοείς netflix hd τοτε αυτό που λεει ο άπλυτος (vrwmiaris :P ) widevine Level 1

Ευχαριστω. Αν εχουμε L3 δεν?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιατί τόσο hate για το mi box? έλεος ... 

Τό΄χω μήνες τώρα κ δουλεύει άψογα σε fullhd.  

γιατι πολυ απλα δεν αξιζει τα λεφτα του ουτε στο ελαχιστο 

αν εκανε 25 -30 ευρω θαταν τιμιο 

Εντάξει, το χαϊδέψαμε το m8s pro, πετάει πετάει λέμε ναι, αλλά μήπως από το πολύ πέταγμα θα κάψει τα φτερά του σαν τον Ίκαρο;

Μου ανεβάζει 55 βαθμούς σχεδόν μετά από ένα τεταρτάκι χρήσης.

Έψαξα γκούγκλισα αλλά δεν κατάφερα να βρω το Tj max της (των) cpu του (όλο λέω να τον σχολάσω τον γόγλη κι όλο το αναβάλλω, άλλο θέμα αυτό).

Καλά τα χάδια αλλά μήπως θάθελε και τίποτα χαστούκια; Διότι 55 δεν ανεβάζει ούτε ο κεντρικός σκληρός το νταλακαλόκαιρο παρότι του χω φάει τον...ανανία. Και δεν νοώ να του βάζω "παγοκύστες" χειμωνιάτικα.

ΥΓ. Βέβαια παίζει και η αξιοπιστία του κόντη στη θερμοκρασία, μετράει σωστά; Αλλά δεν μπορώ να τεκμηριώσω με άλλο τρόπο. Πάντως στην παλάμη μου όταν το πιάνω δεν καταλαβαίνω ότι φλέγεται εντός του.

Η θερμοκρασία ειναι στο soc και οχι στην παλαμη και ειναι μια χαρά. Αλλα boxes χτυπάνε 70αρια και πάνω για πλακα. Αν θες να το κάνεις πιο cool άνοιξε του μερικές τρύπες στην πανω πλευρα (ώστε να κυκλοφορεί ο αερας) ή για πιο δραστικά μεσα τρυπάρα και ανεμιστηρακι να φυσα το heatsink

Πολλά boxes (γενικά) που δεν εχουν καλο αερισμο "ψηνονται" και μετα απο λιγο καιρό αρχίζουν προβλήματα με τι κολλήσεις, άρα και το box. Οι περισσότεροι δυστυχως το μαθαίνουν με τον κακο τρόπο και στο επομενο που αγοράζουν κοιτούν τον αερισμό του και δεν το σκεπάζουν με σεμεδάκια (δεν λεω οτι το εκανες εσυ)

Δες παραδειγμα το alfawise s92 (με τωρινό όνομα coolme 2/16). Είναι σαν κλουβί σάουνας. Πουθενα τρυπες αερισμου. 

• Like 1

Kαλησπέρα παιδιά. 

Δηλώνω εξ αρχής ημι-άσχετος. Ψάχνω (για δώρο) ένα tv-box/dongle που να μπορεί να streamάρει και να κάνει mirror από MacBook του 2012. Ακόμη κι αν είναι "πακέτο" το mirror, βασική προϋπόθεση είναι να μπορεί ο χρήστης να παίζει μια ταινία (VLC?) στο Mac και να παίζει στην τηλεόραση (διαβάζοντας ελληνικούς υπότιτλους). Λειτουργίες όπως Youtube (να επιλέγει από Android κινητό και να σκάει στην τιβί) είναι φυσικά ευπρόσδεκτη (για να μην πω απαραίτητη). Η tv είναι μια (non smart) FHD Samsung. Για χρήματα ό,τι πιο budget θα παρακαλούσα. Εχω δει κάποια από Κίνα, αλλά δεν ξέρω τι μπορεί (όντως, πέρα απ' ό,τι λένε) να λειτουργεί με Mac. 

Σας ευχαριστώ πολύ. 

*ο αντάπτορας HDMI - thunderbolt (ελπίζω να το λέω σωστά) δεν λειτουργεί. Το λέω για να προλάβω όσους προτείνουν (σωστά) αυτή τη λύση. 

Οκ, ας θέσω αλλιώς την ερώτηση. Αν βγάλουμε το Mac από την εξίσωση, υπάρχει κάποιο αξιόπιστο TV Box (έως 45-50 ευρώ με μεταφορικά) που να μπορώ να το έχω μέχρι πρωτοχρονιά; 

Κάτι που να μπορεί να "διαβάζει" ελληνικούς υπότιτλους από το USB, να έχει Youtube, και εν γένει τις βασικές λειτουργίες, και να μη θέλει "κουφά" (επεξεργασία... κώδικα κ.λπ) για να λειτουργεί. 

Ευχαριστώ 

Οκ, ας θέσω αλλιώς την ερώτηση. Αν βγάλουμε το Mac από την εξίσωση, υπάρχει κάποιο αξιόπιστο TV Box (έως 45-50 ευρώ με μεταφορικά) που να μπορώ να το έχω μέχρι πρωτοχρονιά; 

Κάτι που να μπορεί να "διαβάζει" ελληνικούς υπότιτλους από το USB, να έχει Youtube, και εν γένει τις βασικές λειτουργίες, και να μη θέλει "κουφά" (επεξεργασία... κώδικα κ.λπ) για να λειτουργεί. 

Ευχαριστώ 

μεχρι την πρωτοχρονιά  απο το εξωτερικο με τιποτα οι ελταζτιδες παιρνουν αδεια και μετα τα χριστουγενα θα προχωρησουν τα δεματα

χαχα οκ, ας είναι! Και μετά την πρωτοχρονιά! Υπάρχει κάτι αξιόπιστο από Banggood;

*στα παραπάνω να προσθέσω και mirror από κινητό ή PC;  

αυτο παρε http://www.banggood.com/Mecool-M8S-PRO-PLUS-Amlogic-S905X-2GB-RAM-16GB-ROM-TV-Box-Support-4K-Netflix-Youtube-p-1164115.html?rmmds=cart

coupon:204927 €34.25

• Like 1

Ευχαριστώ 

ποια πρωτοχρονιά του 18 η του 19 ??

To είχα τσεκάρει λίγο αυτό gusdevelopers.  Για το συγκεκριμένο, ωστόσο, είχα δει αυτό το ποστ και... ζαλίστηκα: http://www.insomnia.gr/topic/480400-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-android-tv-box/page-203?do=findComment&comment=56164659

update: μόλις μου το έβγαλε out of stock...

*Αυτά τα άσκοπα, "ξυπνητζίδικα" ποστ σαν του mples συνηθίζονται πολύ εδώ, ε; 

To είχα τσεκάρει λίγο αυτό gusdevelopers. Για το συγκεκριμένο, ωστόσο, είχα δει αυτό το ποστ και... ζαλίστηκα: http://www.insomnia.gr/topic/480400-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-android-tv-box/page-203?do=findComment&comment=56164659

*Αυτά τα άσκοπα, "ξυπνητζίδικα" ποστ σαν του mples συνηθίζονται πολύ εδώ, ε;

βάλε UK plug το ξέρω ότι το eu είναι out of stock *επίσης σχετικά με το ποστ όχι δεν συνιθιζονται
  • Like 1

To είχα τσεκάρει λίγο αυτό gusdevelopers.  Για το συγκεκριμένο, ωστόσο, είχα δει αυτό το ποστ και... ζαλίστηκα: http://www.insomnia.gr/topic/480400-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-android-tv-box/page-203?do=findComment&comment=56164659

Το μηχανάκι ειναι δυναμίτης. Στην τιμή αυτή ειναι κλοπή. 

Εγω θα σου ελεγα βαλε us adaptor και οχι uk. Αν δε σου βάλουν μονοι του adaptor είναι πάμθηνοι και τους βρίσκεις ευκολα σε μαγαζιά με ηλεκτρικά-ηλεκτρονικα. Το τροφοδοτικό ειναι ιδιο, το φισακι αλλαζει. Το uk ειναι πιο "γκουμουτσα" και πιάνει περισσότερο χώρο. 

ΑΚΥΡΟ αυτό που εγραψα. Είναι με επεξεργαστή s905x και οχι με το s912 που προτεινα. Δεν το συνιστώ για διαφορους λογους

παιδιά το κουποννι που αναφέρθηκε 204927 παιζει και στα παρακάτω

https://www.banggood.com/MECOOL-M8S-PRO-L-Amlogic-S912-3GB-DDR3-16GB-5G-WIFI-100M-LAN-Bluetooth-4_0-TV-Box-p-1199368.html

τελική 42,92 + 2 ευρω priority line

https://www.banggood.com/Mecool-M8S-PRO-Amlogic-S912-3GB-DDR4-RAM-32GB-ROM-5_0G-WIFI-TV-Box-p-1158353.html

τελικη 51,34 ευρω + 2 ευρω priority line

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...