Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Android TV Box

thanasis00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

η γείωση είναι ένας από τους πολλούς τρόπους προστασίας από την έμμεση επαφή, αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος προστασίας σε οποιαδήποτε συσκευή που φυσικά συμπεριλαμβάνει και τα κολλητήρια και τις ξυριστικές μηχανές, η γείωση δεν είναι απαραίτητη και δεν χρησιμοποιείται

Καραφεύγουμε offtopic.

Ας δούμε το κολλητήρι. Τραπέζι, πλακέτα, κολλητήρι, άμεση επαφή με μεταλλικά στοιχεία (αντιστάσεις, πυκνωτές, δρόμοι). Σε περιπτωση διαρροής τι θα με προστατευσει; Ο μικροαυτόματος και το ρελέ διαφυγής είναι "μετα" απο μένα, Το αντιστατικό βραχιόλι (που φορώ πολύ συχνά) θα λιώσει σε dt γιατί ειναι για άλλη δουλεια. 

Εχω μάθει (και θεωρητικά αλλά κυρίως με τον κακό τρόπο) οτι με το ρευμα δεν παιζουμε. Δεν εχει φιλους

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ τελικά παράγγειλα απο gearbset με belgium post το beelink gt1 ultimate.

Ελπίζω να μην περάσει τελωνείο.

Την παραγγελία την έκανα στης 10 Δεκεμβρίου.

Το θέμα είναι οτι έχει κολλήσει.

Item is announced / bpost received the information

2017-12-13 14:36

Καραφεύγουμε offtopic.

Ας δούμε το κολλητήρι. Τραπέζι, πλακέτα, κολλητήρι, άμεση επαφή με μεταλλικά στοιχεία (αντιστάσεις, πυκνωτές, δρόμοι). Σε περιπτωση διαρροής τι θα με προστατευσει; Ο μικροαυτόματος και το ρελέ διαφυγής είναι "μετα" απο μένα, Το αντιστατικό βραχιόλι (που φορώ πολύ συχνά) θα λιώσει σε dt γιατί ειναι για άλλη δουλεια. 

Εχω μάθει (και θεωρητικά αλλά κυρίως με τον κακό τρόπο) οτι με το ρευμα δεν παιζουμε. Δεν εχει φιλους

ο μικροαυτόματος και ο δδε είναι πριν από εσένα και ο δδε σε προστατεύει αφού το σώμα σου είναι κατάντη του. Η τυχόν διαρροή θα πρέπει πρώτα να εμφανιστεί, αν η συσκευή έχει διπλή μόνωση ή γαλβανική απομόνωση ή τροφοδοτείται από κύκλωμα SELV από που θα γίνει η διαρροή;

Και εγώ έχω μάθει και θεωρητικά και πρακτικά ότι το ρεύμα σκοτώνει γιαυτό υπάρχουν και οι ορισμένοι από τον νόμο επαγγελματίες που ασχολούνται με αυτό και η γνώμη τους έχει βαρύτητα σε σχέση με ένα ιδιώτη.

• Like 1

ο μικροαυτόματος και ο δδε είναι πριν από εσένα και ο δδε σε προστατεύει αφού το σώμα σου είναι κατάντη του. Η τυχόν διαρροή θα πρέπει πρώτα να εμφανιστεί, αν η συσκευή έχει διπλή μόνωση ή γαλβανική απομόνωση ή τροφοδοτείται από κύκλωμα SELV από που θα γίνει η διαρροή;

Και εγώ έχω μάθει και θεωρητικά και πρακτικά ότι το ρεύμα σκοτώνει γιαυτό υπάρχουν και οι ορισμένοι από τον νόμο επαγγελματίες που ασχολούνται με αυτό και η γνώμη τους έχει βαρύτητα σε σχέση με ένα ιδιώτη.

Μην το συνεχίζεται και χαλάτε το θέμα.

Ανοίξτε ενα καινούριο θέμα και λύστε τις απορίες σας για την γείωση

Για όσους ενδιαφέρονται για το mi box υπάρχει στην ιταλική αποθήκη του geekbuying 73ευρω τελική με μεταφορικά (2 μέρες παράδοση).~20 ευρώ φθηνότερο από τα ελληνικά skroutzoμαγαζα και ~13 ακριβότερο από κίνα αλλά έχεις την γρήγορη παράδοση

Ευκαιρία 

Για όσους ενδιαφέρονται για το mi box υπάρχει στην ιταλική αποθήκη του geekbuying 73ευρω τελική με μεταφορικά (2 μέρες παράδοση).~20 ευρώ φθηνότερο από τα ελληνικά skroutzoμαγαζα και ~13 ακριβότερο από κίνα αλλά έχεις την γρήγορη παράδοση

Ευκαιρία 

Θα πάρω δύο χαχαχαχαχα

Ούτε τσάμπα την σαβούρα φίλε 

Kαλησπέρα παιδιά. 

Δηλώνω εξ αρχής ημι-άσχετος. Ψάχνω (για δώρο) ένα tv-box/dongle που να μπορεί να streamάρει και να κάνει mirror από MacBook του 2012. Ακόμη κι αν είναι "πακέτο" το mirror, βασική προϋπόθεση είναι να μπορεί ο χρήστης να παίζει μια ταινία (VLC?) στο Mac και να παίζει στην τηλεόραση (διαβάζοντας ελληνικούς υπότιτλους). Λειτουργίες όπως Youtube (να επιλέγει από Android κινητό και να σκάει στην τιβί) είναι φυσικά ευπρόσδεκτη (για να μην πω απαραίτητη). Η tv είναι μια (non smart) FHD Samsung. Για χρήματα ό,τι πιο budget θα παρακαλούσα. Εχω δει κάποια από Κίνα, αλλά δεν ξέρω τι μπορεί (όντως, πέρα απ' ό,τι λένε) να λειτουργεί με Mac. 

Σας ευχαριστώ πολύ. 

*ο αντάπτορας HDMI - thunderbolt (ελπίζω να το λέω σωστά) δεν λειτουργεί. Το λέω για να προλάβω όσους προτείνουν (σωστά) αυτή τη λύση. 

• Like 1

Εγώ τελικά παράγγειλα απο gearbset με belgium post το beelink gt1 ultimate.

Ελπίζω να μην περάσει τελωνείο.

Την παραγγελία την έκανα στης 10 Δεκεμβρίου.

Το θέμα είναι οτι έχει κολλήσει.

Item is announced / bpost received the information

2017-12-13 14:36

΄Έτσι όπως το κόβω το πάσχα θα έρθει..

Ευκαιρία 

Ευκαιρία 

Θα πάρω δύο χαχαχαχαχα

Ούτε τσάμπα την σαβούρα φίλε 

Σαβούρα αλλά για όποιον θέλει netflix out of the box από τα οικονομικότερα που το διαθέτουν

• Like 1

Kαλησπέρα παιδιά. 

Δηλώνω εξ αρχής ημι-άσχετος. Ψάχνω (για δώρο) ένα tv-box/dongle που να μπορεί να streamάρει και να κάνει mirror από MacBook του 2012. Ακόμη κι αν είναι "πακέτο" το mirror, βασική προϋπόθεση είναι να μπορεί ο χρήστης να παίζει μια ταινία (VLC?) στο Mac και να παίζει στην τηλεόραση (διαβάζοντας ελληνικούς υπότιτλους). Λειτουργίες όπως Youtube (να επιλέγει από Android κινητό και να σκάει στην τιβί) είναι φυσικά ευπρόσδεκτη (για να μην πω απαραίτητη). Η tv είναι μια (non smart) FHD Samsung. Για χρήματα ό,τι πιο budget θα παρακαλούσα. Εχω δει κάποια από Κίνα, αλλά δεν ξέρω τι μπορεί (όντως, πέρα απ' ό,τι λένε) να λειτουργεί με Mac. 

Σας ευχαριστώ πολύ. 

*ο αντάπτορας HDMI - thunderbolt (ελπίζω να το λέω σωστά) δεν λειτουργεί. Το λέω για να προλάβω όσους προτείνουν (σωστά) αυτή τη λύση. 

Καλησπέρα... και εμένα θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο. Κοιτάζω και σε μεταχειρισμένο Apple TV, αλλά τσιμπάνε...

Τι πρεπει να λεει στις αδειες ενα box, για να ειναι σωστο?

Χρησιμοποιησα αυτο

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidfung.drminfo

Τι εννοείς "σωστό";

Αν εννοείς netflix hd τοτε αυτό που λεει ο άπλυτος (vrwmiaris :P ) widevine Level 1

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...