Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια εβαλα κ εγω νετφλιξ στο κινητο κ υπολογιστη μια χαρα...Στην τηλεωραση δεν εχει υποτιτλους ελληνικους παρα μονο αγγλικα κ τουρκικα!

• Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλλαξα τροφοδοτικο που λειτουργει σιγουρα σε αλλο boxδεν ειναι απο αυτο.

Λες να μην το δεχθουν πισω τοχω 1 βδομαδα 10 μερες.

Βασικκα δεν μας ειπες πιο μοντελο tvbox εχεις .

Εαν δεν μπορεις /ξερεις να μπεις σε recovery ακι απο εκει να κανεις factory reset , τοτε δεν το συζηταμε απευθειας πισω απο εκει που το πηρες χωρις αλλες καθυστερησεις  ΑΜΕΣΑ

Δημοσ.

Ρε παιδια εβαλα κ εγω νετφλιξ στο κινητο κ υπολογιστη μια χαρα...Στην τηλεωραση δεν εχει υποτιτλους ελληνικους παρα μονο αγγλικα κ τουρκικα!

Λογικά το app της τηλεόραση είναι σχετικά παλιό και δεν υποστηρίζει ελληνικά. Αν δεν μπορείς με κάποιο τρόπο να το αναβαθμίσεις (μέσω Store update ή firmware upgrade κλπ), τότε δεν θα βρεις λύση.

Εγώ έχω μεγαλύτερο πρόβλημα με το αντίστοιχο app της LG. Δεν έχει μεν ελληνικά αλλά δεν με πειράζει αφού και στο Kodi μόνο με αγγλικούς υπότιτλους έβλεπα τόσα χρόνια (οι μεταφράσεις είναι συνήθως για γέλια, όσο φιλότιμη προσπάθεια και να έχει γίνει). Το θέμα όμως είναι ότι οι υπότιτλοι είναι κίτρινοι και δεν αλλάζουν με τίποτα (ούτε προφανώς μέσω των σχετικών ρυθμίσεων του Netflix), οπότε γίνονται πολύ κουραστικοί μετά από λίγη ώρα.

Δημοσ.

Όχι απαραίτητα. Έχω καναδυο μήνες τώρα και έχω δει και κολλήματα στα μισά της ταινίας (κυρίως σε h265 streams), όπως επίσης και πολλές HD πηγές που ναι μεν εμφανίζονται στην αρχική αναζήτηση αλλά τελικά δεν παίζουν και κάνουν skip στην επόμενη πηγή. Σε παλιότερες σειρές όπως το Peaky Blinders η κατάσταση δεν είναι καλή, το S01E01 κατάφερα με τα πολλά να το δω σε 1080p του 1.5GB, τα επόμενα όμως του πρώτου κύκλου τα έβρισκε μόνο σε SD με ό,τι player και να δοκίμαζα (Covenant, Bubbles κλπ)

Εν ολίγοις αν έπρεπε οπωσδήποτε να κάνω επιλογή θα προτιμούσα αντί να δίνω 3 ευρώ το μήνα στο Real Debrid, να πλήρωνα 3 έως 5 στο Netflix (ανάλογα αν θα το μοιραστώ με έναν ή τρεις φίλους). Στην πράξη βέβαια τα κρατάω και τα δύο, γιατί το RD αξίζει τα λεφτά του. Απλώς δεν είναι πανάκεια. Με 16 ευρώ/μήνα (3 το RD, 5 το Netflix και άλλα 8 για IPTV) έχω υλικό να δω που δεν φτάνουν 24 ώρες τη μέρα. Άσχετα αν τελικά στο μισάωρο πάνω με παίρνει ο ύπνος...

Έχεις βρει κάνα iptv της προκοπής; Για στείλε κάνα πουμου

Δημοσ.

Αγορα tv box απο ελλαδα ( rk3229 ) αναβει το μπλε φως αλλα μενει στο λογοτυπο δεν μπουταρει .Δεν εχει γινει χρηση πανω απο μια βδομαδα.Τι εχει γινει?Ουτε riset το επαναφερει.

Επιστροφη στο καταστημα? Θα το δεχθουν ? εχει ενα χρονο εγγυηση.

Για αυτο το λενε εγγύηση 1 έτους. 

Αν σου προκύψει προβλημα hardware το πας και στο φτιάχνουν

Δημοσ.

Λαθος το ηθικο διδαγμα ειναι να ξερεις τι αγοραζεις φιλε αγορασες ενα ανεπαρκες κουτι και μετα σου φταινε ολα τα κινεζικα κουτια στο ειπα και στο ξαναλεω το gt1  και το m8s pro πετανε 

Ωπως και το h96 ειναι για τα σκουπιδια γιαυτο χαλαρα φιλε

Ηρθε μεσω banggood το Mecool M8S PRO 3/32  (στα 62$) εδω και μια βδομαδα και μπορω να πω οτι ως το πρωτο μου TV Box, ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Απλως ακομη δε βρηκα γιατι δε ''δουλευει'' το ποντικι στην αναζητηση του YouTube. Το αναγνωριζει, αλλα παταω για αναζητηση και δε γινεται κατι.

Εβαλα το kodi, το δοκιμασα σε διαφορες σειρες η ταινιες που εχει και βαραει καποια κολληματα. Αλλα η λιστα ειναι απειρη, εντυπωσιαστηκα!

Αντιθετως το Netflix που το εβαλα ως δοκιμαστικο, ειναι τελειο, πολυ καλη λυση.

Xτες πήρα κι εγώ το M8S Pro 3/32 (60€) και επιβεβαιώνω ότι όντως πετάει. Αν πρέπει να το ψέξω σε κάτι θα είναι μόνο όταν ο κέρσορας γίνεται ποντίκι. Ο κέρσοράς του σέρνεται στην κυριολεξία. Και δεν βρίσκω σχετική ρύθμιση για αύξηση ταχύτητας κέρσορα. Γενικά το rc δεν εξυπηρετεί και δεν έχει ούτε τα βασικά κουμπιά ενός player. Πριν υποκύψω στο αναπόφευκτο (airmouse) θα κοιτάξω λιγάκι ενδιάμεσες λύσεις τύπου yatse και τα σχετικά περί του πώς να κάνω το τάμπλετ μου χειριστήριο.

Το τεράριουμ είναι γρήγορο είναι εξαιρετικό είναι τεράστιουμ. Δυστυχώς όμως δεν είναι άτρωτο, η "φτέρνα" του είναι στους παρόχους ελληνικών υποτίτλων. Όπου το opensubtitles παίζει μόνο του στην ουσία. Κι όταν ζητάω να δω κάτι παλιότερο παραδίδει πνεύμα.

Περνώντας στο kodi βλέπω ότι έχει την 17.4 μέσα του (ως tv center). Tα add ons φυσικά θέλουν φρεσκάρισμα, δεν είδα να παίζει τίποτα, οπότε κι εδώ δεν θα αποφύγω το ράβε ξήλωνε. Και σκέφτομαι μήπως μπορέσω να κουβαλήσω το 17.6 μέσω στικακίου απ το pc επειδή το χειριστήριό του θα μου κάνει τα νεύρα σχοινιά.

Τέλος αν κάποιος συμφορουμίτης έχει δοκιμάσει να βάλει κανα pdf να μας πει περι ευκρίνειας στις 40+ πάνω ίντσες, δηλαδή αν διαβάζεται ευχάριστα ένα ebook σε ύπτια θέση.

Δημοσ.

Xτες πήρα κι εγώ το M8S Pro 3/32 (60€) και επιβεβαιώνω ότι όντως πετάει. Αν πρέπει να το ψέξω σε κάτι θα είναι μόνο όταν ο κέρσορας γίνεται ποντίκι. Ο κέρσοράς του σέρνεται στην κυριολεξία. Και δεν βρίσκω σχετική ρύθμιση για αύξηση ταχύτητας κέρσορα. Γενικά το rc δεν εξυπηρετεί και δεν έχει ούτε τα βασικά κουμπιά ενός player. Πριν υποκύψω στο αναπόφευκτο (airmouse) θα κοιτάξω λιγάκι ενδιάμεσες λύσεις τύπου yatse και τα σχετικά περί του πώς να κάνω το τάμπλετ μου χειριστήριο.

Το τεράριουμ είναι γρήγορο είναι εξαιρετικό είναι τεράστιουμ. Δυστυχώς όμως δεν είναι άτρωτο, η "φτέρνα" του είναι στους παρόχους ελληνικών υποτίτλων. Όπου το opensubtitles παίζει μόνο του στην ουσία. Κι όταν ζητάω να δω κάτι παλιότερο παραδίδει πνεύμα.

Περνώντας στο kodi βλέπω ότι έχει την 17.4 μέσα του (ως tv center). Tα add ons φυσικά θέλουν φρεσκάρισμα, δεν είδα να παίζει τίποτα, οπότε κι εδώ δεν θα αποφύγω το ράβε ξήλωνε. Και σκέφτομαι μήπως μπορέσω να κουβαλήσω το 17.6 μέσω στικακίου απ το pc επειδή το χειριστήριό του θα μου κάνει τα νεύρα σχοινιά.

Τέλος αν κάποιος συμφορουμίτης έχει δοκιμάσει να βάλει κανα pdf να μας πει περι ευκρίνειας στις 40+ πάνω ίντσες, δηλαδή αν διαβάζεται ευχάριστα ένα ebook σε ύπτια θέση.

Επισης ισως να μην το ξερεις αλλα αυτο που πηρες εχει πληρη λειτουργικοτητα στο neflix αντιθετα με τα περισσοτερα κινεζικα μηχανακια που δεν μπορουν να δωσουν πανω απο 720p αναλυση στο netflix λογω ασυμβατοτητας στο DRM

Δημοσ.

Βλεπω αυτη την εποχη στο banggood οτι:

α) πολλα απο τα best seller tv box ειναι out of stock (ιδιος η σειρα mecoooll m8s pro)

β) οι τιμες τους ειναι πολυ υψηλες

γ) δεν υπαρχουν κουπονια που να κατεβαζουν τις τιμες σε λογικα επιπεδα.

Με δεδομενο οτι το priority του banggood ειναι μονοδρομος για αγορες απο κινα , οι επιλογες μας ειναι περιορισμενες και εν αναμονη επανεφοδιασμου tv box και νεων κουπονιων απο το banggood.

Δημοσ.

Βλεπω αυτη την εποχη στο banggood οτι:

α) πολλα απο τα best seller tv box ειναι out of stock (ιδιος η σειρα mecoooll m8s pro)

β) οι τιμες τους ειναι πολυ υψηλες

γ) δεν υπαρχουν κουπονια που να κατεβαζουν τις τιμες σε λογικα επιπεδα.

Με δεδομενο οτι το priority του banggood ειναι μονοδρομος για αγορες απο κινα , οι επιλογες μας ειναι περιορισμενες και εν αναμονη επανεφοδιασμου tv box και νεων κουπονιων απο το banggood.

Το banggood εχει περάσει μέρος του κόστους του priority line στις τιμές αγορας για αυτό ειναι πιο ακριβοι σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Ολοι ψωνίζουν απο τα ίδια εργοστάσια. Επισης ξέρει οτι είναι η μοναδικά πιο "οικονομική" λύση (ειδος και μεταφορικά) για να αγοράζουν οι Ευρωπαίοι χωρίς τελωνείο. Με δυο λογια πληρώνεις την αξιοπιστία παραλαβής χωρίς τελωνειο. 

Αντίθετα οι ανταγωνιστές και ειδικά το gearbest, επειδή δεν εχει καταφέρει κάποιο αντιστοιχο priority line, σπωχνει τις αγορές με κουπόνια, τιμές χωρίς ενσωματομένο κοστος priority line και χοντρές προμήθειες σε κουπονάδες (referrals). Αυτός ειναι ο λόγος που θα βρεις 1234567890 sites/videos για gearbest και ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ αναφορες για αγορές απο banggood, που οι τελευταίες είναι κυρίως απο fora που γράφουνε απλοί άνθρωποι (σαν εσενα, εμενα, κλπ) που γράφουν τις πραγματικές τους εμπειρίες απο αγορές και τελωνεια. Αν κοιτάξεις τα sites των κουπονάδων του gearbest/geekbuyi/κλπ θα καταλάβεις. ΠΑΡΕ gearbest, τζάμπα gearbest, παρε, παρε ... αλλά μολις κάτσει το τελωνειο ... φταίνε τα ελτα, η νομοθεσία της ΕΕ, ο καιρός, ο ΟΤΕ, κλπ. Οι ίδιοι βεβαια γνώριζουν τι συμβαίνει αλλά τους νοιάζει μονο η προμήθεια τους. 

Το banggood λοιπον ειναι της υπομονής και σιγουριας. Υπομονής γιατί και αυτό βγάζει προσφορες/κουπόνια (αλλα πολύ πιο σπάνια) και σιγουριας για το τελωνείο (πάντα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, οκ; ). Επισης υπομονής για restock. Το gearbest ειναι για τους ευκαιριακους, βιαστικους, ανίδεους αλλά και για τους πολύ διαβασμένους που ξέρουν πότε αξίζει να πάρουν ρίσκο για μια οικονομική αγορα. 

Εγω παρακαλώ να βγαλουν και οι άλλοι κινεζοι καποιο αξιοπιστο και οικονομικό priority line. Πραγματικά το θελω, γιατί μονο ετσι θα είμαστε ολοι κερδισμένοι. Να το τεκμηριώσω. Αν π.χ. αυριο μονο το banggood μπορει να παραδώσει Ευρώπη χωρίς σφαγείο ή καθυστερήσεις στο τελωνείο θα ανεβάσει τις τιμές 5-10% φθηνότερα απο τα ντοπια ευρωπαικά μαγαζια ... και όποιος θέλει. Αν αντιθετα υπάρχουν 3-4-χ κινεζομαγαζα με αξιοπιστο priority line, οι τιμές θα ειναι 30-40% φθηνοτερες απο ντοπια ευρωπαικά μαγαζια, λόγω μεταξύ τους ανταγωνισμου. 

Ολα βεβαια αλλάζουν. Μπορει αυριο να γίνει αναστροφή. Π.χ. το gearbest/dx/buyincoins να βάλει σοβαρό priority, να κόψει τα referrals και αντίθετα το banggood να αρχίσει να χώνει λεφτά σε referrals και να στέλνει οπως κάτσει. Κάνεις δεν ξέρει, αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχουν σοβαρές εναλλακτικές. 

• Like 4
Δημοσ.

Φιλε υπαρχει λυση για τους υποτιτλους στο τεραριουμ απλα κανεις ανοιγμα media player απο το κοντι και εισαι σουπερ αφου βρισκεις απο εκει υποτιτλους

υγ

Βαλε ενα απλο ποντικι και εισαι οκ τα τηλεκοντρολ σε ολα τα κουτια ειναι αχρηστα

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω στα περισσοτερα απο αυτα που αναφερεις isay μονο καποιες παρατηρησεις:

α) το banggood βγαζει κουπονια για tv box που κανει την αγορα τους πραγματικα ευκαιρια.(π.χ mecool s912 3/16 gb κατω απο 40€).Τα κουπονια ληξαν στις 30/11 και δεν βγηκαν αλλα το Δεκεμβριο.

β)Συνηθως βγαζει κουπονια καθε μηνα η καθε δυο μηνες για tv box με εκπτωση απο 15% εως 30% .

γ)Η εξυπηρετηση απο το servise τους ειναι ...απειρος καλυτερη απο οτι του gearbest τοσο πριν οσο και μετα την αγορα.

δ) ειναι περισσοτερο θεμα πολιτικης τιμων του banggood και καθε eshop απο κινα να εχει τις τιμες πιο ψηλα για τους μη γνωριζοντες και να γινετε πολυ δελεαστικο με κουπονια γιαυτους που την ψαχνουν.

ε) μακαρι να εχουμε στο μελλον περισσοτερα priority απο τα αλλα μαγαζια της κινας ,αν κι δεν γνωριζω κατα ποσο ,η αυστηρη τελωνειακη πολιτικη της ελλαδος εδω κι ενα χρονο, ειναι ικανη να αλλαξει την πολιτικη μεταφορων των κινεζομαγαζων.

Δημοσ.

α) το banggood βγαζει κουπονια για tv box που κανει την αγορα τους πραγματικα ευκαιρια.(π.χ mecool s912 3/16 gb κατω απο 40€).Τα κουπονια ληξαν στις 30/11 και δεν βγηκαν αλλα το Δεκεμβριο.

β)Συνηθως βγαζει κουπονια καθε μηνα η καθε δυο μηνες για tv box με εκπτωση απο 15% εως 30% .

Ισχύει για αυτό έλεγα "υπομονή για τους ψαγμενους". Απο τετοια κουπονια ψωνισα για μενα και τους φιλους μου. Ενας μονος ήταν βιαστικός και πήρε μονος του απο άλλο κινεζομάγαζο με κουπονι (οχι gb). Το ακριβοπλήρωσε αλλά ευτυχώς με άκουσε και το πήρε απο ευρωπαική αποθήκη και δεν έφαγε τελωνειο. 

ε) μακαρι να εχουμε στο μελλον περισσοτερα priority απο τα αλλα μαγαζια της κινας ,αν κι δεν γνωριζω κατα ποσο ,η αυστηρη τελωνειακη πολιτικη της ελλαδος εδω κι ενα χρονο, ειναι ικανη να αλλαξει την πολιτικη μεταφορων των κινεζομαγαζων.

Δεν ειναι μόνο Ελλάδος. Είναι ευρωπαική πολιτική, υπήρχε πολύ καιρό πριν, απλά πέσανε γκάζια για να εφαρμοστεί. Αυτό μας κακοφαίνεται και βρίζουμε τα ελτα. Ο κινέζος θελει αγοραστές για τα προιοντα του. Θα βρει λύση ώστε να ειναι πιο φθηνά απο ντοπιους ευρωπαιους πωλητές. Αλλωστε αυτός εχει την παραγωγη οποτε και το περιθωριο υπεραξίας πώλησης. Θα κάνει συμφωνίες με ΕΕ, θα κάνει μαζικές εισαγωγες σε ευρωπαικές αποθήκες και θα τα πουλά απο εκεί. Μετά θα πρεπει να λύσει το προβλημα κόστους μεταφορικών, γιατί οι ευρωπαικές μεταφορές ειναι πολύ ακριβότερες απο τις ασιάτικες. Οτι δηλαδή κάνουν τώρα οι πολυεθνικές που παραγουν όλα τους τα προιοντα στην Κίνα, αλλά τώρα την εισαγωγή θα την κάνει μόνος του ο Κινέζος. 

Δημοσ.

τελικα το κουτακι που μου ρθε προβληματικο δεν λειτουργει με τιποτα σε ανδροιδ  ουτε με αλλαγη ρομ ουτε με τιποτα αλλα λειτουργει με       libreelec ????

τι κουλα ειναι αυτα ρε παιδια οχι οτι με χαλαει να εχω ενα κουτι με libreelec τσαμπα αλλα γιατι στο libre δεν εχει προβλημα ??

• Like 1
Δημοσ.

το κουτί που αγόρασες είναι γνωστό εδώ και μήνες σε όλους όσους ασχολούνται με το αντικείμενο ότι έχει προβληματική flash που δεν προγραμματίζεται σωστά, το libreelec δεν έχει πρόβλημα γιατί δεν τρέχει από την flash. Κανονικά πρέπει να ζητήσεις refund γιατί και αυτοί που στο πούλησαν γνωρίζουν ότι η παρτίδα τους είναι προβληματική

Δημοσ.

Άσχετο. Για το Terrarium που λέτε υπάρχει κάπου ad free έκδοση, έστω και επί πληρωμή; Γιατί τσεκάρω σε διάφορα site για το τελευταίο version, ορισμένα το αναφέρουν σαν premium/pro/ad-free κλπ αλλά τελικά ό,τι apk κατεβάζω έχει διαφορετικό μέγεθος και με βάζει σε υποψίες. Αν έχετε κάτι συγκεκριμένο και δοκιμασμένο, στείλτε με ΠΜ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...