Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πανάκριβο.

(Αλλά πολυ καλό :) )

Και

Τελικά ξαναρωτάω

Xiaomi ή το beelink gt1 ultimate?

Που για ένα περίεργο λόγο τώρα π θελω ακόμα και σήμερα να αγοράσω ένα από τα 2 δεν βρίσκω κανένα είτε από ευρωπαϊκη αποθήκη είτε από κινα με priority να αγοράσω.

(Βέβαια αν εχει κανένας να προσθέσει κανένα άλλο καλό μέχρι 60-65 ας μου πει) η δουλειά του θα είναι netflix,kodi,κτλπ πολύ ταινία δηλαδή (ξέρω το beelink δεν έχει netflix αλλά έχει ethernet που θέλω.) Απλά κάνω κάποιες παραχωρήσεις ανάμεσα σε αυτά τα 2. Αν έχει να πει κανένα κάποιο που τα συνδιάζει ολα μέχρι 60-65€ ας μου πει.

Αν κολλάς μόνο στο ότι το xiaomi δεν έχει Ethernet με κάνα 10€ παραπάνω κάνεις τη δουλειά σου! Όχι τπτ άλλο, αλλά και για να έχεις Netflix! https://xiaomi-mi.com/accessories-for-tv/xiaomi-ethernet-network-adapter-usb-rj45/

• Like 1
  • Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν κολλάς μόνο στο ότι το xiaomi δεν έχει Ethernet με κάνα 10€ παραπάνω κάνεις τη δουλειά σου! Όχι τπτ άλλο, αλλά και για να έχεις Netflix! https://xiaomi-mi.com/accessories-for-tv/xiaomi-ethernet-network-adapter-usb-rj45/

θα παιζει κομπλε με το tv box αυτος ο ανταπτορας?

επισεις κολλαω στο ότι τα αλλα είναι 3gb ram και αυτό 2

κατά τ αλλα δεν εχω κανενα άλλο θεμα.

Δημοσ.

Για να σο προτείνουν άρα θα παίζει.εάν σε βάλουν 3 γίγα κουτί με 2 γίγα δίπλα δίπλα, δε θα καταλάβεις τίποτα.αποφάσισε πρώτα όμως

• Like 1
Δημοσ.

Btw δεν είδα νήμα για airmouse.

Όσοι έχετε κι είστε ευχαριστημένοι μ αυτό που έχετε πείτε το και σε μας.

Έχω σταμπάρει το Rii i8 που φαίνεται καλό και, το κυριότερο, υπάρχει στα σκρουτζομάγαζα στο τσακ-μπατ χωρίς τα χρονοβόρα νταραβέρια με κίνα. Μια ντουζίνα ευρώπουλα στο τριγύρω.

Εσείς τι έχετε;

http://www.insomnia.gr/topic/613699-επιλογή-air-mouse/page-1

Δημοσ.

οτι χειροτερο υπαρχει  απλα μακρια το εχουμε γραψει για αυτο ειναι προβληματικο και οχι μονο στο τροφοδοτικο οπως γραφουν καποιοι 

οτι χειροτερο υπαρχει  απλα μακρια το εχουμε γραψει για αυτο ειναι προβληματικο και οχι μονο στο τροφοδοτικο οπως γραφουν καποιοι 

οποιος παιρνει  καλο ειναι να παιρνει 3 γιγα ραμ και 912  για το χιαομι απλα δεν αξιζει τα λεφτα του με τιποτα 

το h96 einai οτι χειροτερο υπαρχει  απλα μακρια το εχουμε γραψει για αυτο ειναι προβληματικο και οχι μονο στο τροφοδοτικο οπως γραφουν καποιοι 

οποιος παιρνει  καλο ειναι να παιρνει 3 γιγα ραμ και 912  για το χιαομι απλα δεν αξιζει τα λεφτα του με τιποτα 

Δημοσ.

Λοιπον καλησπερα και απο εμενα μετα το ακυρο που εφαγα και εριξα στο gearbest στο οποιο ειχα σε μια παραγγελια και ενα tv box της πλακας αποφασισα να παρω καποιο αλλο καλυτερο.Το μονο που θελω απο "ιδιαίτερα" χαρακτηριστικα ειναι να παιζει netflix σε full hd.Λιγο που το εψαξα βρηκα οτι μονο το xiaomi εχει αυτη την δυνατοτητα(αν λεω π@@@ρι@ διορθώστε με).Οπότε ακούω προτάσεις budget max 70ευρω και φυσικα αποκλείεται το gearbest

Δημοσ.

Λοιπον καλησπερα και απο εμενα μετα το ακυρο που εφαγα και εριξα στο gearbest στο οποιο ειχα σε μια παραγγελια και ενα tv box της πλακας αποφασισα να παρω καποιο αλλο καλυτερο.Το μονο που θελω απο "ιδιαίτερα" χαρακτηριστικα ειναι να παιζει netflix σε full hd.Λιγο που το εψαξα βρηκα οτι μονο το xiaomi εχει αυτη την δυνατοτητα(αν λεω π@@@ρι@ διορθώστε με).Οπότε ακούω προτάσεις budget max 70ευρω και φυσικα αποκλείεται το gearbest

όχι δεν ίσχυει αυτό απλά τα υπόλοιπα δεν παίζουν 4k Πόιοτητα γιατι έχουν άδειες
  • Like 1
Δημοσ.

Το αν θα παίξει 4κ ή οχι εξαρτάται από την γραμμή του ίντερνετ που εχεις

Πρώτα χρειάζεται το απαραίτητο licensing.

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτα χρειάζεται το απαραίτητο licensing.

Αυτο. Η εταιρεία κατασκευής εχει πληρώσει αναλογο licence το οποιο "περνά" στην τιμή του box. Εννοείται οτι αν περαστεί custom rom, χανονται αυτά τα ωφέλη έκτος αν ο δημιουργός της rom, εχει κάνει κάποια πατέντα

Δημοσ.

όχι δεν ίσχυει αυτό απλά τα υπόλοιπα δεν παίζουν 4k Πόιοτητα γιατι έχουν άδειες

και ποια παίζουν 1080;

Δημοσ.

και ποια παίζουν 1080;

Σίγουρα xiaomi και nvidia shield. Δεν ξέρω για άλλα. Πάντως για 4Κ σε youtube υπάρχει workaround. Αντί για την εφαρμογή youtube μπαίνεις youtube από τον browser και εκεί έχει μια χαρά επιλογή για 4Κ.

Δημοσ.

Πολλα μηχανακια που το υποστηρίζουν αυτο απλα εχουν προεγκατεστημένη την πειραγμένη apk εκδοση του Neflix που επιτρεπει 720 η 1080p αναπαραγωγη.

Για σωστό licensing, NVidia Shield και Xiaomi Mi Box 4K.

Τα πιο ωραία el cheapo :P μηχανακια ειναι αυτα με το S905W. ΟΚ δεν ειναι για 3d gaming, αλλα σε KODI και 4Κ αναπαραγωγη (εως 30hz) ειναι οτι πρέπει. Ουσιαστικά βγαζουν αχρηστα ολα τα Rockchip μηχανακια και ειναι και παμφθηνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...