VASKOUK Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Νομίζω έλεγε 3 τεμάχια .. (Κυριακή Βράδυ κατά τις 21:30 ) Την δευτέρα που ξαναμπήκα δεν ήταν διαθέσιμο και , νομίζω , την Τρίτη το ξανά βγάλαν με αποστολή από 24 έως 28/11 . 1
pavloa Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ψάχνω tv box που να έχει έξοδο ήχου..Έχετε να προτείνετε κάτι ;;
isay Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ψάχνω tv box που να έχει έξοδο ήχου.. Έχετε να προτείνετε κάτι ;; Τι έξοδο; ακουστικών; rca; SPDIF; κάτι αλλο;
pavloa Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Τι έξοδο; ακουστικών; rca; SPDIF; κάτι αλλο; Θέλω να το συνδέσω με το στερεοφωνικό που έχει rca. Η τηλεόραση έχει μόνο rca in.
geornirv Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Νομίζω έλεγε 3 τεμάχια .. (Κυριακή Βράδυ κατά τις 21:30 ) Την δευτέρα που ξαναμπήκα δεν ήταν διαθέσιμο και , νομίζω , την Τρίτη το ξανά βγάλαν με αποστολή από 24 έως 28/11 . Δεν το βρίσκω...τελείωσε ?
isay Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 μονο απο china. τελος απο eu, εκτός αν κανουν καποια στιγμη restock
VASKOUK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Έμενα μου το βγάζει διαθέσιμο από EU5 - 66,65€ με αναχώρηση 26-27/11/2017 .
villasg Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Επειδη ενας φιλος ειχε σοβαρο προβλημα θερμοκρασιας με το Η96 του με ειχε πρηξει να βρω λυση . Του παρηγγειλα και του εφερα τελικα ανεμιστηρα με βαση και usb για τα tvbox του . Μια χαρα δουλεια λοιπον του εκανε και σταμαητσε να ψηνετε το κουτακι του . Εχω αλλον 1 , εαν καποιος θελει μου λεει !
p_under Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Επειδη ενας φιλος ειχε σοβαρο προβλημα θερμοκρασιας με το Η96 του με ειχε πρηξει να βρω λυση . Του παρηγγειλα και του εφερα τελικα ανεμιστηρα με βαση και usb για τα tvbox του . Μια χαρα δουλεια λοιπον του εκανε και σταμαητσε να ψηνετε το κουτακι του . Εχω αλλον 1 , εαν καποιος θελει μου λεει ! Snap1.png Snap2.png Εχω και εναν αντιστοιχο, απο 80 βαθμους σε gaming, με τον ανεμηστηρα δεν ξεπερναει τους 55-60. Τεραστια διαφορα.
micos000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Κάτσε λίγο. Η tv δεν έχει hdmi; Αν έχει μόνο rca in για video, λογικά θα έχει και κάτι για audio. Πάντως το φθηνιάρικο schission είχε αναλογική έξοδο v/a σε καρφάκι αλλά ήταν μονοφωνική και με ένα καλώδιο από καρφι σε δύο rca που είχα έβγαλα κανονικά εικόνα και ήχο σε crt τηλεόραση.
pavloa Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Κάτσε λίγο. Η tv δεν έχει hdmi; Αν έχει μόνο rca in για video, λογικά θα έχει και κάτι για audio. Πάντως το φθηνιάρικο schission είχε αναλογική έξοδο v/a σε καρφάκι αλλά ήταν μονοφωνική και με ένα καλώδιο από καρφι σε δύο rca που είχα έβγαλα κανονικά εικόνα και ήχο σε crt τηλεόραση. Έχει hdmi και έχει rca in και av.Η τηλεόραση είναι αυτή. https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/176474-lg-32lj500v-32 Εγώ θέλω το tv box να έχει έξοδο ήχου για να μπορέσω να τκ συνδέσω με το ηχοσύστημα
micos000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Οι συσκευές αυτές έχουν συνήθως optical out για να στείλεις τον ήχο σε πολυκάναλους ενισχυτές. Δε νομίζω όμως να μπορούν να ξεχωρίσουν τον ήχο από το hdmi και να το στείλουν σε ξεχωριστή έξοδο ήχου μέσω κάποιου audio out.
pavloa Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Οι συσκευές αυτές έχουν συνήθως optical out για να στείλεις τον ήχο σε πολυκάναλους ενισχυτές. Δε νομίζω όμως να μπορούν να ξεχωρίσουν τον ήχο από το hdmi και να το στείλουν σε ξεχωριστή έξοδο ήχου μέσω κάποιου audio out.Μάλιστα κατάλαβα..μπορώ να κάνω κάτι για να βγάλω ήχο? Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2017 από pavloa
sokeris79 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Παίδες καλησπέρα κι από μένα. Επειδή είμαι σε αναζήτηση λύσης για συσκευή που να παίζει cosmote tv go αλλά κ Netflix σε hd 1080... Έχω καταλήξει σε 3 πιθανές επιλογές xiaomi MI box, chromecast και beelink gt1 ultimate. Υπάρχει κατι καλύτερο;;; Με κάποιο από τα 3 υπάρχει πρόβλημα με Netflix η cosmote??? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας thanx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα