Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάλι το Beelink GT1 Ultimate απο EU αποθήκη στα 60€ με κουπόνι EUGBGT1 και μολις 5€ μεταφορικά με DHL για οσους επιθυμουν ταχύτατη αποστολή.

Επεξ/σία από villasg
  • Like 3
  • Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα torrent δεν έκλεισαν ποτέ. Τα sites μου μοίραζαν τα torrents και οι server έκλειναν αλλά πάντα δούλευε το magnet γιατί δε χρειάζεται κεντρικό server για να δουλέψει αλλά συνδέονται οι χρήστες μεταξύ τους αποκεντρωμένα. Το μόνο ελάττωμα του magnet είναι ότι αργεί να κάνει swarming μέχρι να βρεθούν μερικοί peers αλλά μετά δουλεύει κανονικά.

Και δεν είναι το ίδιο με τη συγκεκριμένη περίπτωση. Addons θα βγουν κι άλλα, το είπαμε αυτό. Το urlsersolenr όμως, ενδεχομένος να δημιουργήσει προβλήματα σε όλα τα addons. Η επόμενη λύση είναι debrid αλλά εκεί, ενώ υπάρχουν και δωρεάν, για να κάνεις σωστή δουλειά πρέπει να πληρώσεις.

Ε κάποιος dev θα βρεθεί να αναλάβει το urlresolver. Δεν θα καταρρεύσει όλη η φάση επειδή αποσύρθηκε ο jsergio.

Δημοσ.

Μια απλή - ως χαζή - ερώτηση για τους ήδη κατόχους και χρήστες, που όμως δεν έχει απαντηθεί ως τώρα είναι η εξής:

Κατά πόσο μπορεί το buffering να μας καλύψει στα dc`s; πχ είναι φορές που του μπαίνει ο διάολος του παρόχου και μπορεί να με πετάξει 2-3 φορές σε διάστημα μιάς ώρας. Θα με καλύψει το σύστημα; εάν όχι γιά όλη την ταινία τουλάχιστο για κανά 5λεπτο-10λεπτο ώσπου να ξανακουμπώσει το ρούτερ.

Θεωρητικά ξέρω ότι γίνεται αφού υπάρχει υποδομή σε sw,hw αλλά ας βγάλει κάποιος κάτοχος το ethernet για λίγο εν ώρα λειτουργίας να μας πει.

Δημοσ.

Ρε τους μπιπ! δεν μπορούσαν να το κάνουν 15 μέρες πρίν?

Τώρα είμαι στο περίμενε για το Mecool M8S PRO 3-32 απο banggood με priority στα 55€

Δημοσ.

Ρε τους μπιπ! δεν μπορούσαν να το κάνουν 15 μέρες πρίν?

Τώρα είμαι στο περίμενε για το Mecool M8S PRO 3-32 απο banggood με priority στα 55€

35 έβγαλαν το L σήμερα

Δημοσ.

35 έβγαλαν το L σήμερα

Το mecool

Δωσε σε παρακαλω ενα link (και το κουπόνι του αν ειναι ξεχωριστό) γιατί στραβώθηκα και δεν μπορώ να το βρω

Δημοσ.

Δωσε σε παρακαλω ενα link (και το κουπόνι του αν ειναι ξεχωριστό) γιατί στραβώθηκα και δεν μπορώ να το βρω

Κουπόνι BGFriBox30

Mecool M8S pro L στο banggood. Πιάνει και στο H96pro

Δημοσ.

Θελω να κανω αγορα αλλα επειδη δε δινω πανω απο 30€ υπαρχει το https://m.gearbest.com/tv-box/pp_698084.html?wid=89 με κουπονι EUGBTX3, βγαινει 28-31€ απο EU αποθηκη. Υπάρχει περιπτωση να βγει φτηνοτερα καποιο καλυτερο απο ευρωπαικη αποθηκη τη βδομαδα της black friday; Αλλιως να παω σε αυτο αμεσα.

Δημοσ.

Πάλι το Beelink GT1 Ultimate απο EU αποθήκη στα 60€ με κουπόνι EUGBGT1 και μολις 5€ μεταφορικά με DHL για οσους επιθυμουν ταχύτατη αποστολή.

Είναι ότι καλύτερο να μην έχει ενα σωρό θέματα ? Με ενδιαφέρει περισσότερο να παίζει ταινίες από δίσκο να περνάει ήχο dolby atmos και να την παλεύει με οποιαδήποτε αρχεία σε 1080p.

Δημοσ.

Χαιρετώ όλη την κοινότητα του insomnia. 

Ειναι το 1ο μου μήνυμα ως εγγεγραμμένο μέλος αν και σας διαβάζω καιρό ως ανώνυμος.

Στο θέμα μας:

Ειχα εδώ και χρόνια ένα τίμιο boxακι Crystal Source.png Πηγή: (αυτό) που έπαιζε τα πάντα και με εξαιρετικές επιδόσεις. Το βασικό μειονέκτημα ότι δεν συνδεεται στο internet, οπότε χωρίς streaming είναι ξεπερασμένο.

Το άφησα για το 

H96 PRO PLUS Amlogic S912 Octa Core 3GB RAM 32GB ROM

που το αγορασα απο banggood. Το παρήγγγειλα 30 Oct με Priority Direct Mail (+1.78€) και το έλαβα 15 Nov. Η παραγγελία δρομολογήθηκε μέσω Ολλανδίας και συνεπώς δεν τίθεται θέμα τελωνείου.

Επιβεβαιωνω απόλυτα τα παρακάτω:

H αγορά εγινε απο bangood https://www.banggood.com/H96-PRO-PLUS-Amlogic-S912-Octa-Core-3GB-RAM-32GB-ROM-TV-Box-p-1100082.html

H αποστολή εγινε με priority line και μετά απο 15 ημέρες ήρθε χωρίς να σταματήσει τελωνείο (ουτε καν μπήκε για ελεγχο). Προφανώς για αυτό ήταν και τοσο σύντομη η παραλαβή. Δεν το θεωρώ κανόνα αλλά εξαίρεση γιατί δεν εχω δει ξανα τετοιους χρόνους παραδοσης απο Κίνα

Συνολικό κόστος κατι λιγοτερο απο 70 δολλάρια. Ελλάδα το έβρισκα κάπου στα 110 ευρω, δηλαδή περιπου +50%

• Από τη μαμα του φοράει android 7.1.2 με έκδοση kernel 21/9/2017 (ναι 21 Σεπτ). Προφανώς ειναι πολύ φρέσκια έκδοση. 

Δηλαδή αν και στο banggood παραθέτει οδηγίες για αναβάθμιση σε Nougat αυτό ήρθε ήδη αναβαθμισμένο σε Android 7.1.2. 

Το εχω λειτουργήσει μόνο λίγες ώρες και διαβάζοντας το νήμα προσπαθώ να το εκμεταλλευτώ όσο καλύτερα γίνεται.

Όμως, καθε αρχή και δύσκολη.

Εχθές το βράδυ συνδεσα με Usb ταινία. Η ταινία αναπαραγεται μια χαρά αλλα οι υπότιτλοι είναι δραμα (κάτι κινεζικα ιδεογράμματα).

Με την τόλμη του άσχετου, ρύθμισα ελληνικούς υποτιτλους στο menu του Kodi. Ξαναβάζω το usb, ξαναπαίζει η ταινία, εμφανίζονται οι υπότιτλοι οι οποίοι τώρα δεν είναι ιδεογράμαμτα αλλά μάλλον κάτι σαν κυριλλικά.

Θέλω τη βοήθειά σας, πώς το ξεπερνάω;

Επίσης,  ενώ στην αρχική οθόνη (και σε όλο το μενου), υπήρχαν capacitive buttons κάτι πάτησα και εξαφανίστηκαν. Πώς τα επαναφέρω;

Τέλος, αν και στον Chrome κατέβασα το ublock origin σαν ad-blocker, όταν ανοίγω τον browser δεν μου δείχνει τον blocker εγκατεστημένο με αποτέλεσμα όταν πατώ το play σε live-streaming σελίδες να πετάγονται σελίδες στοιχηματικών, scams και άλλα. 

Τί λάθος κάνω;

Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων  :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...